Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Звяра! написа:

Не съм съгласен!

Никоя държава не заслужава да бъде унищожена, затова съм против войната!

Добавих линк в предния пост.

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 152,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Добавих линк в предния пост.

Това са пълни глупости на които не съм съгласен!

ЕС и НАТО правят всичко възможно за да помогнат на Украйна да се защити, за да не се унищожава...

Също така правят всичко възможно да принудят Русия да спре войната!

Всичко останало са глупости.....

преди 19 минути, Звяра! написа:

ЕС и НАТО правят всичко възможно за да помогнат на Украйна да се защити, за да не се унищожава...

Ако наливаш бензин в огън дали ще очакваш той да загасне ?

преди 1 час, AAUUXX написа:

Червена Корея може да налива значи)Виж, хайде да не слизаш на нивото на Кирето , че мисля с уверени стъпки вършиш на там ! Виждам още не си на опашката за лекарства да се запасиш а време няма , защо ме ме послушаш поне веднъж?

Не съм казвал, но ПВО БАРС-МОСКВА като че ли отново си удариха рафинерията). Ще има ли 3-ти път за щастие?

Тия са символ на некадърност просто !!!

Нищо работата на баба Пенка ака @kiro 2025

преди 2 минути, kosyo написа:

Червена Корея може да налива значи)Виж, хайде да не слизаш на нивото на Кирето , че мисля с уверени стъпки вършиш на там ! Виждам още не си на опашката за лекарства да се запасиш а време няма , защо ме ме послушаш поне веднъж?

С лекарствата ще изчакам пък свършат ли здраве да е.

Имаш ли информация за новата ракета на украинците пеликан що я хваща руското ПВО с китайски части? Четох че имали украинците нови дрони прихващачи на реактивните руски ,но май не ги използват още?

преди 11 минути, AAUUXX написа:

С лекарствата ще изчакам пък свършат ли здраве да е.

Имаш ли информация за новата ракета на украинците пеликан що я хваща руското ПВО с китайски части? Четох че имали украинците нови дрони прихващачи на реактивните руски ,но май не ги използват още?

Първо не е ракета и второ някак сметна че няма да забележа как отклони въпроса за северно-корейците. Лекарства ще ви трябват - повярвай ми , затова бегом към аптеката , че ще те изпреварят другите и ще останеш за сухо. Препоръчвам също лекарства за овлажняване че тия твойте любимци много обичали баби )

преди 1 минута, kosyo написа:

Първо не е ракета и второ някак сметна че няма да забележа как отклони въпроса за северно-корейците. Лекарства ще ви трябват - повярвай ми , затова бегом към аптеката , че ще те изпреварят другите и ще останеш за сухо. Препоръчвам също лекарства за овлажняване че тия твойте любимци много обичали баби )

Как така не е ракета ,какво е FP-7 Pelican, не е ли балистична нова ракета?

Сезона на готините десктоп дойде ;)Това "нищо" произвежда между 40-50 % от горивата за Московския регион, а за зла беда в Петербург още не могат да се оправят от временната липса на бензин ).

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Как така не е ракета ,какво е FP-7 Pelican, не е ли балистична нова ракета?

Мисли за лекарствата ,за северно-корейците, временната липса на бензин, докато чакаш на опашката за лекарства с другите баби )

Ох да ти викаше че нямало северно-корейци , гледай как забравих ;)

Героите от безсмъртния полк на обяд

Разбира се че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка , липсата на сигнал от Старлинка, френските GPS-и и китайския РЕБ ( @AAUUXX и за него да мислиш ) и на обяд няма бодра дробонарезка

И боже мой пак съм останал без перки...;).

След обед ще Ви забавлявам с МО- няма да повярвате къде разчистят , но може и да го "забравя" , че да спретна капан на някой ). Знаете колко лъжат вашите и колко сте наивни да им вярвате - все някой ще се върже.

преди 2 часа, AAUUXX написа:
преди 3 часа, Звяра! написа:

Наливане бензин в огъня е да подкрепяш рашисткия режим .

Откога да помагаш на защитаващата се жертва е "наливане в огъня" ???

Харесва лити някой да те пребива от бой, да изнасилва жена ти и децата ти, и отстрани да гледат и да казват - не му помагайте, само наливате бензин в огня !

И преди съм ви питал - Кой ви изпра толкова здраво мозъците че не само да помислите, а открито плямпате такива абсурдни безсрамни глупости !!!

Добре че украинците "мейд май дей " с красивото утро в Москва !

Ето това е да имаш топки и да се опълчиш дори когато никой не вярваше по света че МОГАТ и им предричаха неуспех и унищожение !.

дебила кРадев, митко СМС-а , къде сте ???

преди 28 минути, miro20 написа:

Откога да помагаш на защитаващата се жертва е "наливане в огъня" ???

Ако бяха дали равни права на руското малцинство и не бяха решили да провеждат АТО нямаше да има огън сега. А колкото по дълго се "помага" толкова по дълго ще продължи тизи конфликт. Макар че след 2022г едва ли има токкова лесно решение за този конфликт ,много вероятно е да се превърне като този между Израел и Газа.

преди 29 минути, miro20 написа:

Харесва лити някой да те пребива от бой, да изнасилва жена ти и децата ти, и отстрани да гледат и да казват - не му помагайте, само наливате бензин в огня !

Точно това се случваше в продължение на осем години. Накрая на руснаците не им издържаха нервите и се намесиха. Същото беше и в Югославия, Либия, Ирак, Никарагуа, Чили, Гранада... разликата е, че там този който се намесваше не беше Русия, а САЩ.

преди 33 минути, miro20 написа:

Нали затова са законите и конституциите на всяка държава, ето както ние и всички други демократични държави са дали по закон равни права на малцинствата така трябваше и украинците да сторят ,няма конфликт ,няма проблеми.

преди 5 минути, Бохемеца написа:

Точно това се случваше в продължение на осем години. Накрая на руснаците не им издържаха нервите и се намесиха. Същото беше и в Югославия, Либия, Ирак, Никарагуа, Чили, Гранада... разликата е, че там този който се намесваше не беше Русия, а САЩ.

А САЩ анексираха ли територия от тези държави?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Нали затова са законите и конституциите на всяка държава, ето както ние и всички други демократични държави са дали по закон равни права на малцинствата така трябваше и украинците да сторят ,няма конфликт ,няма проблеми.

А територията която анексират? Нали за това се бият? Тя какво общо има с твоите разсъждения?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Викам да не говорим за конституцията че ще питам пак за бройката урни в Херсон? РуZия е конституционна държава нали или пак ще се метнеш като другите тук в различна тема ? Ти верно ли го вярваш това дето го пишеш ,а? Или викаш малко са го подигравките за другите неща в които вярваш , че искаш сега и за това да ти се подигравам )? Честно ли си като пълнежа тук? Честно ми отговори , че да знам как да подходя ?

ПВО БАРС-Москва се включи в битката , верно късно , верно неточно , но поне участва на олимпийския принцип ;)

преди 6 минути, Звяра! написа:

А територията която анексират? Нали за това се бият? Тя какво общо има с твоите разсъждения?

ДЛНР са автономни области не анексирани. Крим поискаха анексиране през гласуване ,освен това е стратегическа област за РФ.

преди 6 минути, Звяра! написа:

САЩ отидоха и помогнаха на страдащите хора. Същото направиха и руснаците. ЛДНР проведоха референдуми и народа реши да се присъединят към Русия. Това е. Няма анексия, няма три лева на цяло, няма кану-каяк за трима...

преди 6 минути, kosyo написа:

Викам да не говорим за конституцията че ще питам пак за бройката урни в Херсон? РуZия е конституционна държава нали или пак ще се метнеш като другите тук в различна тема ? Ти верно ли го вярваш това дето го пишеш ,а? Или викаш малко са го подигравките за другите неща в които вярваш , че искаш сега и за това да ти се подигравам )? Честно ли си като пълнежа тук? Честно ми отговори , че да знам как да подходя ?

Още ли ги търсиш тези изборни урни ? Нали го уточнихме че в този регион са провели изборите по рано ,в края на минали месец.

току-що, AAUUXX написа:

ДЛНР са автономни области не анексирани. Крим поискаха анексиране през гласуване ,освен това е стратегическа област за РФ.

Вярваш ли, че желая да коментирам, това дето съм го коментирал хиляди пъти?

Против войната съм независимо от причините за нея! Сега по-ясно ли се изразих?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Не противоречи на другаря 💩 -tin , моля те, ти го обичаш все пак.

Много ме разочарова да ти кажа, не е че сега ще изръсиш обичайните глупости на баба Пенка и компания , а че ще е ме послуша за лекарствата . То си е за твоя сметка - после да не се сърдиш , че не съм те предупредил )Между другото добре дошъл като пълноценен член на клуба на баба Пенка и приятелки по чашка( без лекарства )

току-що, Звяра! написа:

Вярваш ли, че желая да коментирам, това дето съм го коментирал хиляди пъти?

Против войната съм независимо от причините за нея! Сега по-ясно ли се изразих?

Аз също съм против войната ,както и всеки нормален човек.

току-що, kosyo написа:

Не противоречи на другаря 💩 -tin , моля те, ти го обичаш все пак.

Много ме разочарова да ти кажа, не е че сега ще изръсиш обичайните глупости на баба Пенка и компания , а че ще е ме послуша за лекарствата . То си е за твоя сметка - после да не се сърдиш , че не съм те предупредил )Между другото добре дошъл като пълноценен член на клуба на баба Пенка и приятелки по чашка( без лекарства )

Благодаря ,баба Пенка каза че тайно си слушал AI кавъра на Sabaton -орешник ,аз ше запазя тази тайна честна скаутска topsecret2

току-що, AAUUXX написа:

Аз също съм против войната ,както и всеки нормален човек.

Е да де, но друго пишеш и оставяш впечатление за противоположното!

Хем не искаш война, хем искаш Русия да продължи да убива украинците и да им отнема от територията?

преди 1 минута, Звяра! написа:

Е да де, но друго пишеш и оставяш впечатление за противоположното!

Хем не искаш война, хем искаш Русия да продължи да убива украинците и да им отнема от територията?

Как така, грешен извод си направил не знам защо ohmy

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Как така, грешен извод си направил не знам защо ohmy

Посочи ми грешното?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.