Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Още един некролог си спомня ерекцията през соца 😂

Няма налично описание на снимката.

• Отговори 10k
  • Прегледи 151,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

В Еврокомисията все се говореше за мир чрез сила в Украйна. Кокич да обясни защо Урсула и Кая само глупости говорят ? Те били ли са комсомолки в соца? Кая Калас в Естонската СССР е била и е направо като сестра на нашия Коконяк. Какво стана с нейния военен трибунал ?

Некролог, само да ти ударят инжекцията и ше ти кажат.

преди 2 часа, Понякога ТЕ се завръщат!!! написа:

Здравей Мери,големи поздрави от вуйко,той така и не успя да се завърне да го направи лично нещо с кръста я загазил,та да се върнем на темата,не ти ли се вижда малко преувеличено всичко това което показва видеото,парите им върнала жета при наличието на клиенти с опашка които си чакат реда,и украинката била силно обидена че и полиция викала.Да не забравяме че ние сме помагащата страна,прави се повече от възможностите ни,някои български семейства вече изпитват трудност да заведът децата си на почивка докато те украинците заемат почивните ни бази,хотели и мрънкат ако не е в сезон,лятото искат море,зимата Банско,Боровец и др. лично съм бил на подобен,скандал пред очите ми когато искаха да ги пренастаняват на друго място когато почна сезона на Банско,е такива скандали били ги дискриминирали щото искали да ги преместят и кво ли не.Тия пък журналистите кво ги интересува кво изразявала жената в социалните медии,всеки има право на свобода на словото и ще се изразява както си желае,ако пък засяга нечии интереси си има институции където се решават тези неща,нека заведе дело и там компетентните лица ще решат кой крив кой прав,или и ние данъкоплатците трябва да палтим разноските им щото са грехче,и мен ме е жал за братушките че ги оплюват омразници но пък те не се оплакват.Поздрави!

Изобщо не ми се вижда преувеличено, това, че е имало опашка, не означава, че е било напълно в реда на нещата да й се случват нещата, описани тук: https://www.facebook.com/tatiana.christy/posts/pfbid02Sd8f567Sc9CC7bo8YBfYmJgVKDLc9Sze6Gda2LA6wxSHYC7sD6uWQ9S6rZyhybdKl

На мен също ми се е случвало нещо подобно, е, не съм украинка, но се почувствах също тъй отвратително - с дъщеря ми трябваше да пътуваме до друг град, тя беше на четири години, отивам да купувам билет, една нискоинтелигентна, агресивна жена от гишето ми вика - не може половин билет, защо не носите акт за раждане, аз откъде да знам, че дъщеря ви е малолетна, аз се ококорих, защото то ясно се вижда, че е малолетна, но онази настоява - не може и толкоз цял билет ще вземеш, е щом не може, не може - взех цял, отивам в автобуса, шофьорът вика за кой е този билет - викам за дъщеря ми - той гледа мен, гледа дъщеря ми и пита, но това е дете, защо цял билет, викам ми на гишето колежката ви каза, че трябва цял, той взе билета и отиде някъде, след малко се върна и ми даде половината пари от билета и нов билет. Та така, знаем ги ние по гишетата колко са любезни, но понеже не сме украинки, не са ни обиждали по дискриминационния признак -националност, и ако туй същество си е позволило да обижда, трябва да си понесе последствията. В клипчето твърди, че нямало места за автобуса, а след като е дошла полицията е получила билет и тогава е имало. Трудно е след този факт, да прозреш някакво преувеличение в цялата тази работа.

преди 2 часа, Понякога ТЕ се завръщат!!! написа:

Да не забравяме че ние сме помагащата страна,прави се повече от възможностите ни,някои български семейства вече изпитват трудност да заведът децата си на почивка докато те украинците заемат почивните ни бази

Така като гледам ние сме помагащата страна, а вие сте мрънкащата страна. Моите деца са безкрайно щастливи, че живеят в страна, в която няма война, без почивка на морето се живее чудесно, но с бомбардиращи жилището ти ракети, дронове и т.н., изпратени от вашите любимци - се живее като в ада или не се живее въобще. Но това една копейка няма как да го проумее, защото вие сте оперирани от човечност и емпатия. ☹️

Кокич е откраднал всички инжекции -за да не могат да ги инжектират на Урсула и на Кая от Еврокомисията ???

преди 35 минути, Мери) написа:

Изобщо не ми се вижда преувеличено, това, че е имало опашка, не означава, че е било напълно в реда на нещата да й се случват нещата, описани тук: https://www.facebook.com/tatiana.christy/posts/pfbid02Sd8f567Sc9CC7bo8YBfYmJgVKDLc9Sze6Gda2LA6wxSHYC7sD6uWQ9S6rZyhybdKl

😁 Тази , като я наритаха във фейсбука и се премести тук. Върнала си билета и после иска друг билет ... ами оказало се е ,че няма. Историята има развитие но Мери мълчи.

В тази връзка пускам това видео да го гледа , гледайте и Вие как работи пропагандната машина при Зеленски. Защото горния пост на Мери изглежда е точно това.

Zelensky’s Press Secretary_Subs - video Dailymotion

Зеленски е най-голямото препятствие пред мира, злоупотребява с доверието на украинците и Запада, превърнал е войната в инструмент за власт и пари, а Украйна е на ръба на национално унищожение. Той не е героят от камерите, а емоционално неконтролируем човек, който сменя маски, лъже, манипулира и няма намерение да сложи край на войната. Това казва бившата прессекретарка на украинския президент Юлия Мендел в интервю пред Тъкър Карлсън.

Мендел твърди още, че Зеленски е одобрявал схеми за пране на пари, искал е „Гьобелсова пропаганда“, използвал е фронта като наказание за критици и е изградил режим на страх, цензура и преследване на опоненти. По думите ѝ той е обещал на Путин през 2019 г., че Украйна няма да влиза в НАТО, но по-късно превърнал невъзможното членство в условие за мир. Бившата му говорителка говори и за публичната тайна около употребата на кокаин, за корупционни схеми в енергетиката и социалното министерство, както и за това, че Зеленски печели от продължаването на войната, докато украинската нация се топи демографски, икономически и морално.

преди 26 минути, nikssi написа:

Върнала си билета и после иска друг билет ... ами оказало се е ,че няма. Историята има развитие но Мери мълчи.

А когато полицията дошла, се оказало, че има. Кажи му копейка и не го обиждай повече - за теб става въпрос. 😉

Ето я @attj болната. Първа младост в интерната 😂

Това съм аз на 9 май ден на Великата Победа Русия.

Може да бъде изображение с шал

Тази е на годините на Урсула. Кокич нещо пак се е объркал. Все пак те не са на 74 като Путин и набора му Кокич.

преди 2 часа, Мери) написа:

На мен също ми се е случвало нещо подобно, е, не съм украинка, но се почувствах също тъй отвратително - с дъщеря ми трябваше да пътуваме до друг град, тя беше на четири години, отивам да купувам билет, една нискоинтелигентна, агресивна жена от гишето ми вика - не може половин билет, защо не носите акт за раждане, аз откъде да знам, че дъщеря ви е малолетна, аз се ококорих, защото то ясно се вижда, че е малолетна, но онази настоява - не може и толкоз цял билет ще вземеш, е щом не може, не може - взех цял, отивам в автобуса, шофьорът вика за кой е този билет - викам за дъщеря ми - той гледа мен, гледа дъщеря ми и пита, но това е дете, защо цял билет, викам ми на гишето колежката ви каза, че трябва цял, той взе билета и отиде някъде, след малко се върна и ми даде половината пари от билета и нов билет. Та така, знаем ги ние по гишетата колко са любезни, но понеже не сме украинки, не са ни обиждали по дискриминационния признак -националност, и ако туй същество си е позволило да обижда, трябва да си понесе последствията. В клипчето твърди, че нямало места за автобуса, а след като е дошла полицията е получила билет и тогава е имало. Трудно е след този факт, да прозреш някакво преувеличение в цялата тази работа.

Така като гледам ние сме помагащата страна, а вие сте мрънкащата страна. Моите деца са безкрайно щастливи, че живеят в страна, в която няма война, без почивка на морето се живее чудесно, но с бомбардиращи жилището ти ракети, дронове и т.н., изпратени от вашите любимци - се живее като в ада или не се живее въобще. Но това една копейка няма как да го проумее, защото вие сте оперирани от човечност и емпатия. ☹️

Ето виждаш ли ти също обиждаш макър и не толкова лошо като Митко мозЪка с ник Тop-t,купейки разни и така,за мен всички са равни,черни,бели,жълти всички са човешки същества и заслужават място на тази земя,да не говорим че Русия-Украйна на са братовчеди а братя,пролива се славянска кръв по нареждане на англо-американска империализация която открито заявява че колкото повече славяни измират всеки ден толкова по добре,замъгления мозък на комика и неговата свита стриктно изпълняват точно това.Ние българите не сме англичани и никога няма да бъдем,нашата история и корени са други,винаги за тях ще бъдем втора ръка и в първа възможност ще приложат геноцид,но така мразените от вас купейки са били пречка това да се случи отново след османското робство,толкова за тази тема.А това дето казваш,постъпката с детето си е жив безконтролен грабеж,не е невежество а напълно осъзнаващи ситуацията служители в една държа оставена 30г на произвола на съдбата,също като ху*крайна ограбвана от шепа олигархична шайка бандити от прехода,нормално мислещия човек ще търси справедливост и промяна,праволинейния ще се повози още малко на луксозния лайнер с незавидна съдба.Поздрави бъдете здрави!

преди 2 часа, nikssi написа:

😁 Тази , като я наритаха във фейсбука и се премести тук. Върнала си билета и после иска друг билет ... ами оказало се е ,че няма. Историята има развитие но Мери мълчи.

В тази връзка пускам това видео да го гледа , гледайте и Вие как работи пропагандната машина при Зеленски. Защото горния пост на Мери изглежда е точно това.

Zelensky’s Press Secretary_Subs - video Dailymotion

Видеото ясно и точно показва последствията от дългосрочната злоупотреба с забранени вещества,ако всичко зависеше от него,взимане на важни решения за развитието на войната и др, х*йкрайна отдавна да прличаше на газа,но мисля че за взимане на подобно решение от страна на Русия би било изключително крайно решение,затова всичко ще продължи до пълното прочистване на тези индивиди съобразено с изпълняване дословно на всички точки на СВО толкова колкото е необходимо,с минимално засягане на мирното население,което тайно се надява това да се случи час по скоро,защото всеки дръзнал да противоречи и да се съмнява в компетентността на власта занинава на първа линия за пушечно месо!

Другари на оръжие картофите свършиха 😂

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Автор: Труд онлайн Лукашенко забрани повишаването на цените в Беларус Русия 14:58 06.10.2022 06. @daniivanov Огромна драма в Беларус- картофите свършиха (Видео) @daniivanov 23 2025, Неделя, 17:00 Автор: Божидар БОжКов Лукашенко свика извънредно министрите сИ, изпадна ярост, скара се на a всички, уволни някой, набеляза мерки раздаде задачи кАРтошКИ НЕТ Лукашенко ев ярост, понеже магазините няма картофи. Президентът a Беларус Александър Лукашенко извънредно заседание правителството изпадна ярост пред защото страната оказа изправена пред най-сериозните проблеми историята Картофите изчезнаха търговската мрежа. Самият Лукашенко завършил специалност "организаторв селскостопанското производство" млипсата на картофи магазините приема 3a катастрофа.'

Внучката на @attj пее победоносни песни за 9 май от колибата

На тази дядо и сигурно е над 80 години. Кокич съвсем се е побъркал ???

преди 18 минути, Top-t написа:

Другари на оръжие картофите свършиха 😂

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Автор: Труд онлайн Лукашенко забрани повишаването на цените в Беларус Русия 14:58 06.10.2022 06. @daniivanov Огромна драма в Беларус- картофите свършиха (Видео) @daniivanov 23 2025, Неделя, 17:00 Автор: Божидар БОжКов Лукашенко свика извънредно министрите сИ, изпадна ярост, скара се на a всички, уволни някой, набеляза мерки раздаде задачи кАРтошКИ НЕТ Лукашенко ев ярост, понеже магазините няма картофи. Президентът a Беларус Александър Лукашенко извънредно заседание правителството изпадна ярост пред защото страната оказа изправена пред най-сериозните проблеми историята Картофите изчезнаха търговската мрежа. Самият Лукашенко завършил специалност "организаторв селскостопанското производство" млипсата на картофи магазините приема 3a катастрофа.'

Споко! И тук ще ги забранят и ще минем на купони. 😉

преди 4 минути, attj написа:

На тази дядо и сигурно е над 80 години. Кокич съвсем се е побъркал ???

Вече ептен си изперкал !

преди 10 минути, Top-t написа:

Вече ептен си изперкал

Това на коя го пишеш ? Роузи даже те харесва. Атидже също. Само Маруся трудно те понася. Може пак да ти блокира интернета.

преди 17 минути, attj написа:

Това на коя го пишеш ? Роузи даже те харесва. Атидже също. Само Маруся трудно те понася. Може пак да ти блокира интернета.

Коя си сега

Роузи очаква Кокич да напише най-после нещо разумно. Може си го той това. Стига са го подигравали.

Ептен изпусна компресия завивай се

преди 3 минути, Top-t написа:

Ептен изпусна компресия

В кой интернат сега си регистриран пак като избягал ???

преди 3 часа, Понякога ТЕ се завръщат!!! написа:

Ето виждаш ли ти също обиждаш макър и не толкова лошо като Митко мозЪка с ник Тop-t,купейки разни и така,за мен всички са равни,черни,бели,жълти всички са човешки същества и заслужават място на тази земя,да не говорим че Русия-Украйна на са братовчеди а братя,пролива се славянска кръв по нареждане на англо-американска империализация която открито заявява че колкото повече славяни измират всеки ден толкова по добре,замъгления мозък на комика и неговата свита стриктно изпълняват точно това.Ние българите не сме англичани и никога няма да бъдем,нашата история и корени са други,винаги за тях ще бъдем втора ръка и в първа възможност ще приложат геноцид,но така мразените от вас купейки са били пречка това да се случи отново след османското робство,толкова за тази тема.А това дето казваш,постъпката с детето си е жив безконтролен грабеж,не е невежество а напълно осъзнаващи ситуацията служители в една държа оставена 30г на произвола на съдбата,също като ху*крайна ограбвана от шепа олигархична шайка бандити от прехода,нормално мислещия човек ще търси справедливост и промяна,праволинейния ще се повози още малко на луксозния лайнер с незавидна съдба.Поздрави бъдете здрави!

Хора, които нямат грам съчувствие към хора, които са подложени на безжалостно изтребване от страна на "брата" си и лудо влюбени в Питин, това имам предвид под копейки. Гледай каква "братска" любов се лее: https://www.facebook.com/reel/1325578596334638

https://www.facebook.com/evlogi.stanchev/posts/pfbid0NfgchjxDNaeMLq8ohzQugYLvDPB7XmmsctBRH4wsCRPC3o4NyfEQy6ConK76Tk3al

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1426727456152866&set=a.237166005109023

Дори обекти на Юнеско от 17 век не са пощадили "братята": https://www.facebook.com/reel/948507297689731

Англичаните били виновни, че "братът" ни мой съ спре да граби и да руши.

Защо като англичаните са виновни "братът" не нападне тях, ами напада Украйна? Щот е бъзе и коприва, нали? По-лесно е да насмоташ по-малкото си "братче" и да му откраднеш играчките, вместо да идеш да се разправяш с англо-американската империализация. Аз също имам брат, опазил ме Бог някога да тръгна да му руша къщата, да го убивам, да го бомбардирам. и да си изразявам по такъв дивашки начин сестринските чувства. 😢

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.