Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интернет на 2 компютъра - как?

Featured Replies

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Нещо включваш на задна ... какво стана с чергата .. а с ризите? Кога имаш две ризи дай едната ... а ти 4 рутера и са ти излишни ... еми Марийчето каза, че ще е честно да предостъпиш поне два от тях

Мешсистемата е с два рутера. Нетбокса си е отделно. Четвъртият трябвало да го пазя за да им го върна -за да не им го плащам. Сега го съхранявам. Води ми се на отчет. Дъщеря ми си купи подобен за около 50 Евро. Тя е на друг доставчик в друг град. А1 са уникални и неповторими.

• Отговори 63
  • Прегледи 1,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако имате рутер ,може да си купите Wi-Fi адаптер за единия компютър и не ви трябват кабели, суичови и др. Цък

• и какво е решението за интернет на 2 компютъра ?

• plamen_petrov_80
    plamen_petrov_80

Айде .. нека твоето магаре да е мъжко ... и тъй като си голям мъж - вземи подари на питащия един пълен план пакет поне 1000 интернет - вземи му и 4K телевизия 200-300 канала - да има ... и поне 2 смар

преди 10 минути, attj написа:

Мешсистемата е с два рутера. Нетбокса си е отделно. Четвъртият трябвало да го пазя за да им го върна -за да не им го плащам. Сега го съхранявам. Води ми се на отчет. Дъщеря ми си купи подобен за около 50 Евро. Тя е на друг доставчик в друг град. А1 са уникални и неповторими.

Е както каза - пича може да мине и само с един - та дай му да си закърпо положението пък и две години да го зарибяваш за A1 ...

преди 5 минути, attj написа:

Що не спреш с глупостите, а? Какви 2 рутера те гонят за Mesh? А и не само за mesh! Граничния рутер/стена е един - винаги! В mesh имаш просто един WiFi хардуерен контролер, който прехвърля клиента по останалите WiFi модули. И пак, за да стане това, както трябва, връзката е по кабел м/у устройствата.

ПС: По добро решение от кабела е само.....по дебелия кабел

Връзката между двата рутера също е безжична. Иначе окабеляването още си работи - ама трябва да им плащам за Нет 100 вместо за НЕТ 300.

преди 4 минути, attj написа:

Връзката между двата рутера също е безжична. Иначе окабеляването още си работи - ама трябва да им плащам за Нет 100 вместо за НЕТ 300.

Хайде сега .. нали имаше голяма черга ... а и не каза къде ти е проблема - кабел, розедка .. RJ-45 ... порт ... само празни реклами на A1 ...

преди 2 минути, attj написа:

Връзката между двата рутера също е безжична.

....което е, меко казано, калпазанско изпълнение на инфраструктурата

преди 3 минути, attj написа:

Иначе окабеляването още си работи - ама трябва да им плащам за Нет 100 вместо за НЕТ 300.

Явно не работи. И няма нищо общо м/у "скоростта на нет-а", доставян от ISP и скоростта на трансфер в LAN/VLAN

ПС: Дори по коаксиален кабел, могат да се достигнат над гигабит скорости - въпрос на пари

преди 3 минути, plamen_petrov_80 написа:

само празни реклами на A1

Не си разбрал. В офиса им ми предоставиха рутер и нетбокс -да си ги инсталирам сам. После у дома дойдоха двама техници и донесоха още два рутера. Поне те ги инсталираха. Тези за хвалене ли са ? Едните не знаеха какво са преценили другите. Спорех с тях за скоростите на интернет. Съгласихме се накрая. Аз просто исках да няма пак къртения и пробивания за нови жици.

преди 5 минути, attj написа:

Не си разбрал. В офиса им ми предоставиха рутер и нетбокс -да си ги инсталирам сам. После у дома дойдоха двама техници и донесоха още два рутера. Поне те ги инсталираха. Тези за хвалене ли са ? Едните не знаеха какво са преценили другите. Спорех с тях за скоростите на интернет. Съгласихме се накрая. Аз просто исках да няма пак къртения и пробивания за нови жици.

Айде, бе 😄 Явно окабеляването ти е тотал щета. А, и все пак - за 15 години не си правил поне 1 основен ремонт - верно ли?

преди 1 минута, Banesc написа:

и как се пуска интернет на 2 комютъра какво решихте за 4 дена

Отговора си го е дал самия автор

А и това тебе не те засяга - няма начин да разбереш за какво се говори

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Айде, бе 😄 Явно окабеляването ти е тотал щета. А, и все пак - за 15 години не си правил поне 1 основен ремонт - верно ли?

Основният ремонт в жилището беше през 2011 година. Спектрум НЕТ бяха тогава. Мтел после ги купиха. Доскоро не мислех да вдигам скоростта на интернета. Така си създадох тези емоции. При липса на споразумение - щях да сменя доставчика. Зная си правата.

преди 2 минути, attj написа:

Основният ремонт в жилището беше през 2011 година. Спектрум НЕТ бяха тогава. Мтел после ги купиха.

Това какво значение има със собствената ти мрежа? ISP /който и да е той/ няма отношени към твоята мрежа. Доставя ти се договорената скорост до входната точка.

Нали конкуренцията е точно за входната точка ? Стават съгласни и за още решения и възможности.

преди 1 минута, attj написа:

Нали конкуренцията е точно за входната точка ? Стават съгласни и за още решения и възможности.

Докато балъци, ще има балъкчии.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.