Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

преди 6 часа, nerazbral написа:

Герберско тролке ти знаеш ли какво включваше споразумението с райметал .И аз искам по същия начин да правя бизнес с държавата

Няма ли да споделиш?

Може би ще разкажеш и защо се предоговори "Боташ", който беше перфектно издържан според Радев и сие? Ние още не знаем как е предоговорен, но ти ще ни осветлиш, нали?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 58 минути, N1K17Y написа:

Ма нали Крадев беше различен от Бочко и Кокорчо? wub

Казва ли ти някой, смееш ли да питаш...

Нали знаеш човек кога е удавник и за сламка се лови. След всичките простотии на умнокрасивите тикви, свини и кокорчовци Радев очевидно беше сламката.

Рано е още да го съдим, грешки допуска всеки а и зависи кой и как го е натиснал.

Ся ще е интересно какъв ход ще предприеме след като Иран директно предупреди че ще има шамари ако се допуснат каквито и да е краварски самолети на българска територия.

преди 1 час, Miusuka написа:

Недялко Недялков

36m ·

СЛУЧВА СЕ - уви, по-бързо даже от очакваното.

Втора нота от Иран, който не си поплюва.

Предупреждавам от два дни и наистина не проумявам защо на никого не му пука. Има ли по-страшно?!

Вече сме мишена и участници в чужда война.

Иранското външно министерство отправи остро предупреждение към България да не позволява на Съединените щати да използват нейна територия за военни операции. Повод за реакцията на Техеран са плановете на София да разреши разполагането на американски самолети в авиобаза Безмер.

"София става съучастник в агресия и военни престъпления", предупреди говорителят на иранското външно министерство.

Иран е "изненадан" от забележките на премиера Румен Радев и "няма да се поколебае да реагира и да защити националната си сигурност".

Това - на вниманието на мъжката секретарка на Радев - Илияна Йотова, по злощастно стечение на обстоятелствата неизбиран от никого държавен глава на България. Днес тя се изцепи, че самолетите в Безмер не ни правели "участници във военните действия".

Защо, г-жо Йотова, тогава Педро Санчес, Джорджа Мелони, Киър Стармър, Мицотакис, Ердоган и Мерц отказаха на Белия дом? Знаете ли изобщо къде се намирате и прочетохте ли нотата на Иран - ВТОРА в рамките на няколко месеца?!

Кой ще поеме отговорност, ако бомбите затрещят?

Бог да пази България, не от Техеран или Москва, а от продажните й политици!

May be an image of text

....а боклучавия фатмашки гнусар събра в едно изречение ,,американски самолети" и ,,интересите на България"...

...значи за него бомбардировка на нашата страна от Иран е в ,,наш" интерес...

...ако ирански ракети полетят към нас, сега е звездния миг на Ердоган...

...може да се изтъпани пред TRT1 и да заяви:

,,- Аз съм длъжен да защитя ,,нашите" сънародници в България.За да го направя,трябва да разположа ПВО на място."

....не считах че пророчеството на баба Ванга ще се сбъдне или поне не и докато съм жив...,,Турция ке вземе южна България"...но ще е познала...

...и Румъния ако вземе южна добруджа...

...оставаме една шепа планински народ,живеещ по билото на Стара планина...

преди 6 минути, _nib_ написа:

...оставаме една шепа планински народ,живеещ по билото на Стара планина...

И това ни е много, като си избираме все глупаци и предатели за управници.

преди 11 часа, Мери) написа:

Айде сега опозицията виновна, че министрите на Радефф не искали да си свалят заплатите, да харчат по-малко за кламери и кафета и т.н., да не си прегрял от жегите в последно време, че пишеш такива хм ... умнотии!? Виж иранците какво казват: https://www.facebook.com/photo/?fbid=122179301858741735&set=a.122116989716741735&locale=bg_BG Защо не решим някак си конфликта между Иран и САЩ дипломатически, ми ще приемаме американски самолети? 😢

Съгласен съм за заплатите ,но това няма нищо дя реши ,дори дя не получавят заплати ,това са малки разходи за държавата.

В случая със САЩ изобщо не ме интересува ,ние самостоятелна политика нямаме от десетилетия ,от както сме в съюзи.

преди 10 часа, Bubbles написа:

Което би било огромна глупост.

Нямат избор.

Техеран към София: Не превръщайте България в база за удари срещу Иран

Флагман.Бг - новини за политика, обществен и икономически живот, новини бг
No image preview

Техеран към София: Не превръщайте България в база за удар...

МВнР увери, че страната ни не предприема враждебни действия срещу ислямската република и призова за незабавно прекратяване на бойните действия

,,До Военния Министър

21.07.2026 21:57:56

8

29

Как да няма заплаха? При 8 самолета които участват в бойните действия и 250 американци персонал летище Безмер става абсолютна военна цел на Иран!България не би могла да противодейства на балистични ракети и дронове защото не разполага с необходимото въоражение ! Така ли е господин министър? Подайте си оставката и Вие и господин Радев! Това е най доброто за България!"

,,до 6

21.07.2026 22:29:25

3

18

Така е, САЩ не са НАТО! Израхел е НАТО и всичките шабос-гои във всички така наречени "държави", начело с главния им васал САЩ - милитаристичната им ръка! Финансовата е City of London (да не се бърка с метрополиса Лондон!), а Луциферианската - Сатаниканът.

Нали само преди няколко дни Сатаняху (или негов представител) намина да спусне директивите? Нямам идея защо е било необходимо лично посещение... А може и да са докарали някого тук или взели някого оттук... Или да са разхождали злато в някоя посока... Но пък нито една от тези дейности няма нужда от публичност... Може би е просто поредната гавра с гоите!"

,,ммм даа

22.07.2026 08:22:30

1

4

да сме военни съюзници със сащ означава да сме с повече от половитата свят врагове-тези разпалват войните грабят и бягат оставяйки съюзниците си да се оправят както искат и могат"

Бюджет 2026 удря част от работещите бедни: Потят се цяла година, признават им половината трудов стаж

Флагман.Бг - новини за политика, обществен и икономически живот, новини бг
No image preview

Бюджет 2026 удря част от работещите бедни: Потят се цяла...

Промяната ще намали и платения отпуск на хората с непълен работен ден

,,Дегенерат

Прогресивна България все повече се дънят в очите ми. Първо не си намалиха заплатите в парламента, после беше кошница за хората , от която не виждам никакви 30% надолу в магазина на основните стоки, сега бюджета реже от бедните, а за увеличаване на корпоративния данък и данъка върху хазарта забравиха."

,,Потника

Ако следваме логиката на господата управляващи от военна хунта, военнослужещите трябва да бъдат на граждански договор, да получават заплати само при участие във война. Когато пенсионер като Радев работи на държавна работа да получава само заплата, без пенсия. Трудоустроен пенсионер, цял живот на столово хранене в казармата, сега ще взема две възнаграждения пенсия и заплата Радев, но да му се радват неговите гласоподаватели на разумните решения."

,,да питам

Цените на стоките и услугите се изравниха лев-евро,а пенсиите и заплатите ни ги обмениха 2 към 1. Къде отива тази огромна разлика от приходи, а всички работодатели и правителство плачат че пари няма."

,,След

След като цените станаха евро лев искам пенсията ми от 1200 лева да стане 1200 евро иначе някой пак ни краде парите."

,,Тогава депутатите не трябва да получава нищо

Ако събера часовете през които работят депутатите сигурно няма да им стигнат и за кило сол"

Какъв грамотен комунистически електорат. Личи си че е завършила докато бяхме 6-тата икономика 😂

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 17 часа, parmobil написа:

Няма ли да споделиш?

Може би ще разкажеш и защо се предоговори "Боташ", който беше перфектно издържан според Радев и сие? Ние още не знаем как е предоговорен, но ти ще ни осветлиш, нали?

Има го в интернет договора с райнметал но щом не можеш да го намериш ще ти го напиша аз .Държавата построява завода оборудва го с машини а райнметал идва с нолхауто си и получава 51% от завода а за боташ дали е изгоден или не питай тези който са го подписвали

преди 28 минути, С-600 написа:

Какъв грамотен комунистически електорат.

За теб изглежда продължават годините на бригадирското движение при соца? Защо си забравил за топкомсомолеца Радев? Ама не забравяш младите баби?

преди 4 часа, _nib_ написа:

За Бойко Борисов ще плачете вие, ще плачете, като ви овърти едно хубаво ватникът ... 😢

преди 1 минута, Мери) написа:

За Бойко Борисов ще плачете вие, ще плачете, като ви овърти едно хубаво ватникът ... 😢

Няма такава опасност ,не се тревожи topsecret

току-що, Мери) написа:

А честито на всички гласували за Румен Радев: https://www.facebook.com/photo/?fbid=122179381142741735&set=a.122116989716741735&locale=bg_BG

Мерси, но нямаше нужда да чиститиш.

ПС: Няма фейсбук ,не си прави труда да ме замеряш с линкове от фейса ,не мога да ги чета ,а пък и желание нямам такова.

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Мерси, но нямаше нужда да чиститиш.

ПС: Няма фейсбук ,не си прави труда да ме замеряш с линкове от фейса ,не мога да ги чета ,а пък и желание нямам такова.

Ти като не можеш да ги прочетеш, другите купейки ще ги прочетат. Ето ти още един линк относно вашия въртиопашковец: https://www.facebook.com/photo/?fbid=993855503652463&set=gm.2973597382993936&idorvanity=193977620955940&locale=bg_BG

Даже и Възраждане ми станаха по-симпатични - те поне спазват един принципен свой курс ( нищо, че аз тотално не го приемам) без да се въртят като фурнаджийски лопати. 😁

Предложете Борисов за президент. Може и да го изберат. Не е редно всички власти да са под контрол на Радев.

преди 57 минути, Мери) написа:

Най накрая си призна, че харесваш тиквоча!

преди 56 минути, Мери) написа:

За Бойко Борисов ще плачете вие, ще плачете

Хич и да не разчиташ на мен.

преди 54 минути, Мери) написа:

А честито на всички гласували за Румен Радев

Нима има още учудени, че ще се случи точно така, след демонстративната шмекерия на РР за референдума за еврото?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.