Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

10 ч  ·

БЪЛГАРИЯ СЕ САМОИЗОЛИРА ОТ СВОИТЕ СЪЮЗНИЦИ И ПАРТНЬОРИ

Съвместна декларация

на Атлантическия съвет на България и Форум за демократично действие

Решението на правителството на Румен Радев България да напусне „Коалицията на желаещите“ е още една стъпка към външнополитическа самоизолация и към маргинализиране на страната от участие в протичащите процеси по изграждане на новата европейска сигурност.

Последователните негативни международни медийни публикации за външно-политическите решения на правителството на Румен Радев не са просто констатация, а предупреждение за нарастващата международна самоизолация на България и превръщането ни в рушащ европейското единство парий на Европа, роля, която до скоро изпълняваше Унгария при Виктор Орбан.

Политическите сигнали изпращани от българското правителство създават все по-негативен образ на страната сред нашите съюзници в НАТО и ЕС. Постепенно двойното говорене – едно пред тях и друго в страната започва да се хармонизира, като надделяват позициите, които напълно съвпадат с тези на Русия, превръщайки България в „троянския кон“ в ЕС и НАТО.

За своето кратко управление правителството на Румен Радев:

• публично и декларативно обяви прекратяване на военната и финансова помощ за Украйна;

• последователно изразява позиции, които съвпадат с основните външнополитически внушения на Русия, включително Румен Радев е единствения правителствен ръководител в НАТО и ЕС, който използва заплахата, че Русия може да употреби ядрено оръжие;

• настоява за изваждане на руски олигарси и военнопрестъпници от санкционните списъци на ЕС, заплашвайки с налагане на вето;

• обяви отказ от участие в „Коалицията на желаещите“;

• демонстрира пасивност в политиките и инициативите в рамките на НАТО и ЕС свързани с отбраната и сигурността.

Всички тези действия в своята съвкупност изграждат образ на България като държава с двойствена и неискрена политика, която се дистанцира от политиките и решенията на своите съюзници в НАТО и ЕС. В международната политика най-ценната валута е доверието. То се изгражда трудно и се губи бързо. Съюзниците не оценяват държавите по декларациите им, а по последователността на техните действия. В този решителен за бъдещето на Европа момент България рискува да бъде възприемана като ненадежден партньор.

Особено тревожна е претенцията България да промени общоевропейската политика на подкрепа за Украйна в особено чувствителен момент от развоя на войната, когато всички наши партньори виждат реална перспектива да принудят Путин да седне на преговорната маса. В отсъствието на каквито и да било реципрочни призиви от страна на премиера Радев към Владимир Путин и Русия да прекратят агресията се наслагва впечатлението, че България реално подкрепя стремежите на руския президент да продължи войната до нещо, което той може да представи като победа на руската общественост.

Дипломацията има шанс само когато агресорът разбере, че не може да спечели войната. Мирът не се постига чрез едностранно разоръжаване на жертвата на агресията. Мирът се постига тогава, когато агресорът бъде лишен от възможността да налага волята си със сила.

Ние, подписалите тази декларация организации, предупреждаваме, че тази политиката на двусмислие нанася преки дългосрочни материални и финансови щети и руши сигурността на България, оставяйки родината ни отслабена и уязвима на руски провокации. В деня, в който Румен Радев ни извади от Коалицията на желаещите, без да се допитва до Народното събрание, същата коалиция предприе редица стъпки за съвместно производство на критични за сигурността не само на Украйна, но и на цяла Европа, в това число и на България системи за ПВО и най-иновативни въоръжения. Така Румен Радев оставя беззащитна родината ни срещу руските ракети, с които той самият ни плаши.

Колкото и да отричат това, в своята съвкупност и като посока и като поведение, тези стъпки на правителството на Румен Радев говорят за съзнателен и планиран опит, ако не за промяна на геополитическата ориентация на България, то за умишлена пасивност и деструктивен подход към усилията на съюзниците по време на най-голямото предизвикателство пред европейската сигурност след Втората Световна Война.

В тези несигурни и смутни времена вместо да се самоизолира и маргинализира, България има нужда от активно и тясно сътрудничество със своите съюзници в НАТО и ЕС, с които заедно да гарантира своята сигурност и икономически просперитет.

Във връзка с това призоваваме правителството на Република България:

• незабавно да преразгледа решението за неучастие в „Коалицията на желаещите“ и да възстанови активното участие на България във всички, свързани с подкрепата за Украйна и изграждането на новата архитектура на европейската сигурност;

• да потвърди недвусмислено ангажимента на България към общата политика на Европейския съюз и НАТО, включително по отношение на военната, финансовата и политическата подкрепа за Украйна до постигането на справедлив и траен мир;

• да не самоизключва България от съвместните европейски програми за развитие на отбранителни способности, противовъздушна и противоракетна отбрана, производство на боеприпаси и високотехнологични отбранителни системи;

• да защити интересите на българската отбранителна индустрия, като осигури участието ѝ в съвместните европейски програми за производство, научноизследователска дейност и превъоръжаване, които ще определят развитието на европейската отбрана през следващите десетилетия и ще доведат до икономически ползи за страната ни;

• да внесе в Народното събрание за открит дебат всички решения, които променят външнополитическата и отбранителната ориентация на страната, тъй като подобни решения не могат да бъдат вземани еднолично или без широк обществен и парламентарен консенсус.

• България да определи своя национален координатор по участието ни във възстановяване на Украйна както и да активира необходимата по Споразумението за сигурност с Украйна на междуведомствена работна група за подпомагане на приложението му в диалог с украинската страна;

• да предложи управленска програма или поне стратегия за национална сигурност и външна политика.

Очакваме, също така, президента, който е и върховен главнокомандващ на въоръжените сили, да вземе отношение по тези неприемливи и застрашаващи нашата сигурност външнополитически действия.

България няма интерес да стои встрани, когато се формира бъдещето на европейската сигурност. Нашият национален интерес е да бъдем сред държавите, които участват в изработването на решенията, а не сред онези, които впоследствие са принудени да ги приемат без да са имали възможност да ги повлияят.

Днес изборът не е между войната и мира. Изборът е между активно участие в общността на демократичните съюзници и доброволна политическа самоизолация. България не може да си позволи второто.

Атлантически съвет на България

Форум за демократично действие

преди 4 минути, Miusuka написа:

Интересно е защо обвиняваш Радев за кашата която забъркаха БББ и Шиши?

ББ и Шиши ли диктуват в момента какво говори Зеления чорап ?? Или ББ и Шиши ли карат външната министърка микробиоложка и танцьорка на Слави, да подписва дето не знае какво подписва ?

преди 5 минути, Miusuka написа:

А специално за чуждестранните инвестиции точно горните двама обясняваха че ще се увеличат като дойде еврото. Сега и за това ли е виновен Радев?

Въпросните фирми сега напускат. Дори не при последното служебно .

Хората си преценяват риска и бъдещето при СЕГАШНОТО управление.

Когато те управляват озверели за кражби комундели и пенсионирани негодни за нищо , "военни" , и още по неясни насоки за бюджет и закони, никой няма да издържи .

Не е ли забавно как Шиши сега във всичко гласува с прогресивните ?

Яко ви троли , а ?

😁

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 1 час, Мери) написа:

Да, знам, че не ти се отдава мисленето, ето още нещо по темата за правителството, което ни натресохте: https://www.facebook.com/reel/2129868007962919

Ако смяташ, че има нещо невярно в това, към което давам линк, ще трябва да го докажеш, другото са инсинуации. 😉

Ако можеше да четеш с разбиране с щях да ти дам линк към декларацията подписана от външния министър но понеже не можеш ще го спестя. Само ще ти кажа че част от страните не са от коалиция на желанията а и декларацията е с пожелателен характер

HNR4jEcXAAAkguj?format=jpg&name=large

Ако не ви е ясно защо зеления чорап с прогресивните продажници толкова лобират за сметките на Гундяев и разни рашистки милиардери олигарси ....

Съчетано с новините за бягащи от рашистан по замижни и милиардери, избягалите Ротенберги и т.н... мисля са ясни функциите на кРадев и шайката му .

преди 48 минути, miro20 написа:

Толкова тотално неграмотно малоумно правителство не сме имали .

И те не знаят какво правят.

А малоумник който не знае какво прави, който работи за чужди сили и е повече от очевадно ЗАВИСИМ от задкулисни влияния, са вредни за държавата

Да бе на локално ниво, както и да е... Жан Виденов го преживяхме, и тоя съсипник ще преживеем. Но срамът на международната сцена дълговреме ще ни е петно .

HNUiDhwXMAAPg2g?format=jpg&name=4096x409

прогресивните малоумници даже своята Ружа ядосаха

Браво Миро сам се застреля като даде мнението че подписа под декларацията е с символичен характер и затвърди мнението че не Радев и ПБ са малоумни а че малоумния си ти

преди 4 минути, miro20 написа:

HNR4jEcXAAAkguj?format=jpg&name=large

Ако не ви е ясно защо зеления чорап с прогресивните продажници толкова лобират за сметките на Гундяев и разни рашистки милиардери олигарси ....

Съчетано с новините за бягащи от рашистан по замижни и милиардери, избягалите Ротенберги и т.н... мисля са ясни функциите на кРадев и шайката му .

При Желязков да не би да е нямало зам. министри а ?

преди 4 минути, nerazbral написа:

Браво Миро сам се застреля като даде мнението че подписа под декларацията е с символичен характер и затвърди мнението че не Радев и ПБ са малоумни а че малоумния си ти

Ти вторипрофил на дебила тошеффф ли си ? Дето дори на български написани неща тълкува по негови си странни извратени начини ?

😁

преди 3 минути, miro20 написа:

Ти вторипрофил на дебила тошеффф ли си ? Дето дори на български написани неща тълкува по негови си странни извратени начини ?

😁

Миро ти можеш ли да четеш какво постваш или освен всичко друго си и неграмотен аз само цитирах част от това което си постнал ти та кой е дебила а ?

преди 7 часа, Звяра! написа:

Много хубави отзиви чета за Румен Радев. ЕС много го хвали и скоро очаквайте да ни замразят евро фондовете. Последствията си ги знаете, масова бедност и голяма мизерия за народа.... 😉

Ти не гласува ли за него бре?

преди 6 часа, _nib_ написа:

М-да, а до сега по кои пътища се източваха?

""Още преди назначаването ми бях наясно, че в последните години в АЕЦ текат процеси на деградация. Те започнаха след смените през есента на 2022 г., когато в ръководството на централата започнаха да се редуват некомпетентни и обслужващи чужди интереси хора. Резултатите - значително намаляване на електропроизводството (съответно на обема на продажбите), рязко нарастване на разходите за ремонт и поддръжка, увеличаване на персонала, вземане на изключително вредни управленски решения и т.н. До мен достигаха и сигнали за манипулирани обществени поръчки в полза на крупни бизнесмени, придвижвани от корумпирани ръководители и служители в АЕЦ".

"Най-видннят резултат от лошото управление на АЕЦ е шокиращото влошаване на финансовото състояние на централата. Поради това, за да може да се плащат заплати и раздутите разходи, през пролетта на 2025 г се е наложило. централата да вземе банков заем от десетки милиони лв. Той наскоро бе изплатен, но със средства  взети от дъщерната компания "АЕЦ Козлодуй Нови мощности“ (по споразумение за овърдрафт). Към 10 юли т.г. АЕЦ Козлодуй дължи на дъщерната си компания близо 75 млн. евро, като според последната бизнес прогноза дужеството ще може да върне само част от тях до края на годината", пише още Касчиев.

"Това е трагичното положение, до което е доведена АЕЦ Козлодуй - опората и гордостта на българската енергетика, която в предишни години генерираше печалби за стотици милиони лв, а сега живее от заеми".

преди 6 минути, Звяра! написа:

И?

Защо гласува за него, ако не подкрепяш политиката, която провежда?

.............................................................................................................................................................................................................................................

Ей го, знаех си, че и Мицотакис е назначен от КГБ и Путин да защитава руските интереси.wub

В Гърция нямат ли си НПО-та от рода на Атлантически съвет и др. подобни(лаещи платени помияри), като при нас да му се скарат, че отклонява Гърция от евроатлантическият курс?

Или там такива не виреят, защото гърците си гледат предимно собствения интерес.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Санкции срещу Русия: Как гръцкият милиардер Георгиос Прок...

Разследване на Financial Times разкрива защо Атина отказа да подкрепи новите енергийни ограничения на Брюксел
преди 3 минути, M.Николов написа:

Защо гласува за него, ако не подкрепяш политиката, която провежда?

.............................................................................................................................................................................................................................................

Защото той беше правилният избор на сергията! 🙂

Знаеш, че не съм привърженик на партия. За ПБ всички са разочаровани, не само аз, вие също. Както на мен не ми харесва политиката, която водят и решенията, които вземат така е и при вас! 😉

Защо се отказа от спора с Валкирия? Аз въпреки, че съм на нейното мнение, тоест би трябвало да сме от един отбор, D не я харесвам като човек. Тя самата си признава, че няма желание да спори с мен, не че аз имам....

преди 29 минути, Звяра! написа:

Защото той беше правилният избор на сергията! 🙂

Знаеш, че не съм привърженик на партия. За ПБ всички са разочаровани, не само аз, вие също. Както на мен не ми харесва политиката, която водят и решенията, които вземат така е и при вас! 😉

Чак разочарован - не, но имам забележки към кадровата им политика.Надявам се, че с времето ще се изчистят от някои грешни назначения.

преди 18 минути, Звяра! написа:

Защо се отказа от спора с Валкирия? Аз въпреки, че съм на нейното мнение, тоест би трябвало да сме от един отбор, D не я харесвам като човек. Тя самата си признава, че няма желание да спори с мен, не че аз имам....

Защото е равносилно да споря с радиоточка.Аз съм изложил своите аргументи по въпроса, който има желание може да ги провери.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Защото е равносилно да споря с радиоточка.Аз съм изложил своите аргументи по въпроса, който има желание може да ги провери.

Аз ви четох повечето писаници. Нейните дълги коментари тип "чаршаф" ги чета на един дъх... D

Смятай колко и си и повлиял щом те е добавила в подписа си... giggle1

Лека вечер!

преди 3 часа, nerazbral написа:

Ако можеше да четеш с разбиране с щях да ти дам линк към декларацията подписана от външния министър но понеже не можеш ще го спестя. Само ще ти кажа че част от страните не са от коалиция на желанията а и декларацията е с пожелателен характер

След като няма да участваме в коалицията на желаещите няма защо да бъдат подписвани и декларации, че сме желаещи да помагаме. Това ако не е лицемерие, въртиопашничество и не знам още как да го нарека, толкова безпринципно, толкова лъжливо... Ми като подхванеш една линия, карай я докрай, недей да се въртиш като ветропоказател на панаир! Циркаджии! 😢 Всичките купейки сте такива - гледате да изкярите без грам да помогнете, но който отказва помощ сега, да не очаква помощ в бъдеше, щото другите хора трева не пасат, нищо, че вие си мислите обратното. Аман от селски тарикати и ганьовци! 🤮

• Автор

За това се хвърля оставка

https://www.fakla.bg/uploads/news/2/960_ef53ebca3a2222db6287a9c3ac87d591.jpeg

Ситуацията е много жалка. По белия свят и за далеч по-дребни лъжи избухва правителствена криза.

Няма друг изход пред Радев, освен да оттегли подписа на България от позорната "киевска декларация", или да оттегли външната си министърка.

Фактите.

- В Париж Радев бравурно обявява, че България се оттегля от "клуба на желаещите" войната в Украйна да продължи.

- Ден по-късно външната му министърка Велислава Петрова заминава за Киев, уж за "енергийни преговори".

- В Киев радикално-русофобски държави приемат "киевска декларация". През цялото време официалните медии и ведомства мълчат, че България е разписала текста.

- Това става ясно чак тази сутрин, и то от бюлетина на украинското президентство. Там е публикуван пълният текст на декларацията, както и списък с подписалите държави.

- Скандалът гръмва отвън и чак тогава гузната власт се хвърля в разяснения. От Външно пишат до медиите, че "министърът на външните работи не е подписвала декларация, с която да ангажира България да засили участието си в т. нар. "Коалиция на желаещите" за Украйна.

- Това е плитка лъжа. Член 7 от декларация гласи: "Признаваме важната роля на Коалицията на желаещите като ефективен механизъм за подкрепа на Украйна, включително чрез предоставяне на надеждни и правно обвързващи гаранции за сигурност. Изразяваме готовност да засилим участието си в нейната работа".

- Пак го прочетете - "изразяваме готовност ДА ЗАСИЛИМ УЧАСТИЕТО СИ В НЕЙНАТА РАБОТА"! Това как се връзва с обещанието на Радев, че излизаме от коалицията? Кой лъже? Радев, Петрова, а може би всички вкупом?

- Във въпросната декларация, разписана от Велислава Петрова, Русия е наречена "агресор" и се призовава за засилване на санкциите срещу нея. В същото време се признават границите на Украйна отпреди 2022 г.

- Г-н Радев, Крим последно руски ли е или украински?

- Как се чувстват избирателите на "Прогресивна България"? Доволни или излъгани? А може би култът към личността вече е заслепил здравия им разум?

- Изявлението на Външно министерство до медиите започва с фразата "в рамките на съмита". Особено звучната и чисто българска дума "съмита" е спомената още няколко пъти в текста. Дори само заради това безобразие нищожеството Велислава Петрова трябва да бъде изхвърлено от правителството.

- Цял ден висши активисти на ПБ се надпрепускват в лицемерни разяснения, че декларацията не била "правообвързваща" и всъщност нямала никакво значение. Защо тогава изобщо сме я разписали? Нормално ли е шефът на парламентарната група на ПБ Петър Витанов да бръщолеви за "многопластова външна политика"? Демек, вие, простите, не отбирате от висшия пилотаж, ние си знаем работата.

- И кое точно си знаете? Как да мамите избирателя по-перфидно, така че да не изгубите русофилския вот за президентските избори?

- Да, сега вероятно ще ви се размине. Медиите на Пеевски ви се подмазват, опозицията е навряна в кучи отвор, инфантилната публика все още се връзва на евтините ви пинизи. Колко дълго обаче ще успявате да ни лъжете така? Давате ли си сметка с какво колосално доверие се подигравате и колко скъпо ще ви излезе сметката за поредните пропилени надежди?

"Съмит" ли? Вървете на майната си!

преди 11 часа, M.Николов написа:

Чак разочарован - не, но имам забележки към кадровата им политика.Надявам се, че с времето ще се изчистят от някои грешни назначения.

Това ме радва, че всички избиратели на прогресивните малоумници сте разочаровани .

Но си оставате както се казва "плитки мозъци" .

Продължавате да късате ризи за тотален малоумник който води държавата и на вътрешно и външно ниво към бездната

преди 3 минути, miro20 написа:

Продължавате да късате ризи за тотален малоумник който води държавата и на вътрешно и външно ниво към бездната

Защо към бездната ни води ?

Липсва им малко решителност ,но от друга страна сме зависими от ЕС, неможем да се делим от европейската конюктура въпреки своите резерви ,напълно самостоятелна политика неможе да се води у нас. Надявам се ,че напред във времето ЕС ще бъде управляван от политици разбиращи че всички държави в този ЕС немогат да бъдат функциониращи като федерация или щати, ЕС е създаден с цел стокообмен и партьорство между държавите в този съюз, той нито е военен нито политически какъвто им се иска да бъде на някой еврореваншисти.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Надявам се ,че напред във времето ЕС ще бъде управляван от политици разбиращи че всички държави в този ЕС немогат да бъдат функциониращи като федерация или щати, ЕС е създаден с цел стокообмен и партьорство между държавите в този съюз, той нито е военен нито политически какъвто им се иска да бъде на някой еврореваншисти.

Да, ЕС е точно това. И продължава да си е това. Стокообмен и партньорство.

С отдръпването на сАЩ от НАТО , по точно от Европа, ЕС е принуден да мисли за колективна отбрана.

Много пъти съм повтарял кубратовия завет, и не знам защо всички фенове на путлеристкия режим не разбират това просто правило и принцип.

Че отделна държава тупаща се в гърдите - булаг булгар !! ние сами ще си поддържаме отбраната, ние сме велики бла бла бла , монстър като рашистката армия ще ни схруска на закуска.

И това много ясно че е приоритет на рашистката пропаганда и активно разузнаване и влияние - да разедини държавите, да всее раздор и противоречия в ЕС , да скара по всякакви начини - икономически, политически, исторически. И да натиска продажни политици и лидери, или да прокарва в управлението свои подлоги .

И те това го правят. Мунчо е прекрасен пример.

Войната на тихия фронт е много по активна и голяма отколкото фронта в Украйна !

И само малоумници могат да са против колективната отбрана или против увеличаване на помощта за Киев за ПРО

Или малоумници или платени , или зависими като нашия Зелен Чорап който сам се отдръпна от коалицията оня ден .

НЯма ли кой да му разкаже на фатмака му неден кубратовия завет за снопа пръчки който наведнъж невъзможно да се пречупи , а всяка пръчица поотделно се чупи веднага ???

преди 12 минути, AAUUXX написа:

напълно самостоятелна политика неможе да се води у нас.

Глупости . В момента е прекрасен пример как старата военна гвардия , комундели, и анти-ЕС кликата е на власт и прави каквито си иска золуми с държавата.

ЕС как попречи на това ? Никак.

Голям рев как ЕС било фашистки концлагер , бла бла бла, а се ползвате от абсолютно всички привилегии на свободни хора, които имат всички възможности за развитие, свобода на мнение, на пътуване, на работа, и каквото се сетиш, което други държави могат само да мечтаят.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор
преди 9 минути, Miusuka написа:

May be an image of text

преди 9 минути, Miusuka написа:

May be an image of text

аз пък не ща да питам нищо страхливаеца и лъжеца радеффф. Само ще го гледам в очите -това нищожество !

преди 48 минути, miro20 написа:

Да, ЕС е точно това. И продължава да си е това. Стокообмен и партньорство.

Тогава защо постоянно има някави еврозакони, евронормативи ,евроизисквания и политики които да ги приемат всички членки?

преди 51 минути, miro20 написа:

.

С отдръпването на сАЩ от НАТО , по точно от Европа, ЕС е принуден да мисли за колективна отбрана.

Много пъти съм повтарял кубратовия завет, и не знам защо всички фенове на путлеристкия режим не разбират това просто правило и принцип.

Че отделна държава тупаща се в гърдите - булаг булгар !! ние сами ще си поддържаме отбраната, ние сме велики бла бла бла , монстър като рашистката армия ще ни схруска на закуска.

И това много ясно че е приоритет на рашистката пропаганда и активно разузнаване и влияние - да разедини държавите, да всее раздор и противоречия в ЕС , да скара по всякакви начини - икономически, политически, исторически. И да натиска продажни политици и лидери, или да прокарва в управлението свои подлоги .

И те това го правят. Мунчо е прекрасен пример.

Войната на тихия фронт е много по активна и голяма отколкото фронта в Украйна !

И само малоумници могат да са против колективната отбрана или против увеличаване на помощта за Киев за ПРО

Или малоумници или платени , или зависими като нашия Зелен Чорап който сам се отдръпна от коалицията оня ден .

НЯма ли кой да му разкаже на фатмака му неден кубратовия завет за снопа пръчки който наведнъж невъзможно да се пречупи , а всяка пръчица поотделно се чупи веднага ???

Глупости . В момента е прекрасен пример как старата военна гвардия , комундели, и анти-ЕС кликата е на власт и прави каквито си иска золуми с държавата.

ЕС как попречи на това ? Никак.

Голям рев как ЕС било фашистки концлагер , бла бла бла, а се ползвате от абсолютно всички привилегии на свободни хора, които имат всички възможности за развитие, свобода на мнение, на пътуване, на работа, и каквото се сетиш, което други държави могат само да мечтаят.

Война ,война ,бля ,бля все това ти е в главата, защо не за мир ,мир не помислиш? Защо и е на Русия да ни напада нас особенно ? НАТО с САЩ или без него все тая ,това е отбранителен съюз ,а дали ще се наложи отбрана зависи от политиката която се води ,всеки може да обяви война но не всеки да запази мирът. И да ние можем да си бъдем самодостатъчни в отбраната ,не е като да не сме били и се справяхме добре ,когато политиката ни е добронамерена спрямо съседите си логично да не очакваме и проблем от тях.

преди 22 минути, laplandetza написа:

Само ще го гледам в очите -това нищожество !

От телевизора или снимка във фейса rolleyes

Намагнитизирал си се с тез магнитни наколенки дет си правиш lock

• Автор
преди 9 минути, AAUUXX написа:

От телевизора или....

страхливеца и гумен печат на режисйорите на копринкоффф, лъжеца и мизерник радефф ми е комшия.Виждал съм го , а преди години познавах баща му и майка му-хубави, „добри„ българи. Той тря бва да си получи наказанието за това , че се е оставил Амбицията и Жаждата да го погълнат и от Войник и Боец да се превърне в тази Жалка карикатура.

преди 4 минути, laplandetza написа:

страхливеца и гумен печат на режисйорите на копринкоффф, лъжеца и мизерник радефф ми е комшия.Виждал съм го , а преди години познавах баща му и майка му-хубави, „добри„ българи. Той тря бва да си получи наказанието за това , че се е оставил Амбицията и Жаждата да го погълнат и от Войник и Боец да се превърне в тази Жалка карикатура.

И ти ще се окажеш жертва на дезинформацията ,както всички които повярваха че външния министър е подписвала нещо в Киев.

• Автор
преди 2 минути, AAUUXX написа:

И ти ще се окажеш жертва на дезинформацията ,както всички които повярваха че външния министър е подписвала нещо в Киев.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

какво се опитваш да постигнеш? Нямаш шанс с тоя подход. Преживял съм и съм бил противник и на луканофф и костофф и царя и борисофф- те просто прозираха в своите „роли“ и беше ясно технологията на лъжата, заблудата и манипулациите насочени към простонаселението. Тук дали има толкова глупави хора, които вече не са „оценили“ ограничените възможности на хората около страхливеца радеффф?-едва ли всред вишисти и уж начетени хора в тоя форум , едвали да има такива дебили!“, Нали си съгласен с това?- в тоя форум няма такива олигофрени?

преди 24 минути, AAUUXX написа:

Война ,война ,бля ,бля все това ти е в главата, защо не за мир ,мир не помислиш? Защо и е на Русия да ни напада нас особенно ? НАТО с САЩ или без него все тая ,това е отбранителен съюз ,а дали ще се наложи отбрана зависи от политиката която се води ,всеки може да обяви война но не всеки да запази мирът. И да ние можем да си бъдем самодостатъчни в отбраната ,не е като да не сме били и се справяхме добре ,когато политиката ни е добронамерена спрямо съседите си логично да не очакваме и проблем от тях.

Пълни глупости и опорки, дето си ги повтаряте по всички червено комунделски сайтове.

Питай мухльото кРадев защо не мисли за мир. Ама за този мир и предложение , с който да се обърне към агресора, а не към жертвата !

Да каже или отиде в Москва и да предложи РЕАЛНО решение за мир на путлю.

Не да обвинява / изцяло в синхрон с рашистката пропаганда и опорки/ как отбраняващите се и помагащите срещу терора и геноцида, ТРЯБВАЛО да спрат помощта към жертвта

Видиш ли, как може да се съпротивлява една държава ? Как може да си защитават децата и семействата , и защо не оставят рашистите да си пуцат украинци като на стрелбище, без отговор ?

Що за позиция е това ??

Все едно Песков му пише репликите.

Относно НАТО, няма смисъл да ти обяснявам дълго и широко , просто попитай Швеция и Финландия защо от вечено неутрални, СЕГА решиха да се присъединят към НАТО ?

Защо не плямпат като Мунчо фатмака че ние си "самодостатъчни" , имаме си отбрана, сами ще се отбраняват, бла бла бла ???

"Добронамерени към съседите" ??? А украинците не са ли с руснаците ?

Само да напомня , защото ще плямпате отново рашистки лъжи, че няма нито една жертва в Крим или Донбас ПРЕДИ там да нахлуят рашистктеи войски и да отцепят територии.

"Майдана" който плюете че е бил антируски преврат, което е също малоумна опорка , само да напомня че протестиращите палеха свещи в памет на загиналите руснаци от терракта във Волгоград.

Палеха свещи и поднасяха цветя именно на Майдана, в памет и сърпичастност с руската трагедия !

Това май не го знаехте ?

Фатмака ззелен мухъл плаши и с ядрена война.

Както Соловьев и Медведев плампаха по раша ТВ за ядрен апокалипсис, ядрена пепел.....

Ама верно Песков или Медведев му пишат опорките....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.