Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

преди 7 часа, С-600 написа:
  преди 9 часа, ох боже! написа:

Абе, преоблечен комунист мръсен - на къв се правиш бе, на антикомунуст ли?

Изпълзя ли платен-соц-трол-пенсионер

Нито съм изпълзял, нито съм платен, нито съм трол, нито съм пенсионер... бе, доносник днешен, преоблечен.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 28,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 1 минута, ох боже! написа:

Нито съм изпълзял, нито съм платен, нито съм трол, нито съм пенсионер... бе, доносник днешен, преоблечен.

Соц. мекере пенсионерско платено. Пак ли изпълзя за центове към малката соц пенсийка

на 10.07.2026 г. в 8:06, ох боже! написа:

И България те вика, вика те. Чуиш ли как горко тя плаче за теб? А па ти, не откликваш на нейния зов и не й идеш на помощ в трудния за ней час - защото си ентелегентен.

Никой не е длъжен да идва да ви помага, без значение колко горко плачете, след като сами си пречите, избирайки възможно най-неподходящите хора да ни управляват. 😢

на 9.07.2026 г. в 22:08, parmobil написа:

Да не забравяме и един договор, който беше чудесен, но го предоговориха!!! Той е замразен. Ние още не сме плащали, но дължим по него, нали така? Поправи ме, че греша!

Той договорът е замразен, а не прекратен, уви, това са две напълно различни неща. 😢

преди 2 часа, С-600 написа:

Соц. мекере пенсионерско платено. Пак ли изпълзя за центове към малката соц пенсийка

На 74 години защо предишният наперен комсомолец Кокич вече изглежда като чавдарче ???

преди 12 часа, miro20 написа:

Много скъпо ще излезе на обществото ни управелнието на Румен Радев, предупреждава политологът Огнян Минчев.

"Боташ ни струва 3.5 млрд. - евро. Пропъждането на Райнметал колко ще ни струва? Не ви ли се струва, че ще ни излезе много скъпо на всички шушлякът на власт, уважаеми сънародници...? Няма ден без гаф - няма ден без провал в нещо важно. Давате ли си сметка до какво ще доведе това за година две..." - пише той в профила си във Фейсбук.

Няма ден без тая торба с фекалии О.Минчев(бивш преподавател по научен комунизъм) да не е осрал пейзажа с поредните си лъжи!

преди 21 часа, miro20 написа:

мръсните комунисти се оправдавате че тези които все пак се опитват да издърпат държавата от комунистическото блато и зависимости, всички сини , демократи, и т.н. били все преоблечени комунисти .

Па що тогава все ги плюете ? Една порода сте... пазете си ги ... гласувайте за тях

Щото Мирча, по-мръсни от комунистите са преоблечените комунисти, станали за един ден демократи!

Такива като тебе!

преди 1 час, Мери) написа:

Никой не е длъжен да идва да ви помага, без значение колко горко плачете, след като сами си пречите,

Аз нали точно това казах: Не идвайте да ни помагате. Идете на майната си, само не тука!

преди 5 минути, ох боже! написа:

Аз нали точно това казах: Не идвайте да ни помагате. Идете на майната си, само не тука!

Еми, не идвайте, ама и от моите пари взимат, за да плащат за Боташ. 😢

И на мен ще ми вдигат минималния праг за осигуряване, и на моите роднини пенсионери ще им намаляват пенсиите тия дето ги избрахте, тъй че по-добре вие се разкарайте някъде на майната си - избирателите на генерал Пинокио, защото заради вас празноглавците всички ние нормалните мислещи хора, живеещи в България, сега страдаме. 😢 Ето, радвайте се кви ги върши туй чудо, дето ни го натресохте: https://www.facebook.com/groups/289309543856176/permalink/1032431652877291/ 😭

преди 1 час, ох боже! написа:

Еми, не идвайте, ама и от моите пари взимат, за да плащат за Боташ.

Да не искаш да кажеш, че си от по-простите българи, и мързеливи, дето са некадърни да се възползват от свободата, да отиват на майната си - на Марс, Венера и прочее? Еми значи си заслужаваш съдбата. И прочее, ревеш ли в момента или само така ми се струва? А реви, реви. Като си си ги избрал тия дето те управляват, да ти взимат. А ти, реви, реви!

Пореви си малко!

тъй че по-добре вие се разкарайте някъде на майната си - избирателите на генерал Пинокио, защото заради вас празноглавците

На мене ли говориш? И то след толкова много теми и мнения, и повторения, че избирателната система не дава никаква възможност на електората да избира държавна власт. За последно съм гласувал, за СДС, кога дойде Симеончо.

Идиот!

преди 17 минути, ох боже! написа:

Като си си ги избрал тия дето те управляват, да ти взимат. А ти, реви, реви!

Там е работата, че не съм ги избрала аз, вие ги избрахте. Никога не съм гласувала за този ветропоказател, който ни управлява в момента. 😢

преди 17 минути, ох боже! написа:

И то след толкова много теми и мнения, и повторения, че избирателната система не дава никаква възможност на електората да избира държавна власт.

Оправдания. Един куп безмозъчни гласувахте за Радефф, сега избирателната система ви била виновна! 😢

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2092205348357484&id=100027041178187&post_id=100027041178187_2092205348357484

преди 8 минути, Мери) написа:

Там е работата, че не съм ги избрала аз, вие ги избрахте.

Ние болшинството, които ги избрахме сме доволни, а на теб, ако не ти харесва нещо - хич не ни дреме!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че партията му е готова да не атакува политически правителството, ако то оттегли проекта за бюджет и внесе нов вариант с дефицит до 3%. По думите му обаче в сегашния си вид финансовата рамка предвижда прекомерни разходи, които в бъдеще ще бъдат платени от данъкоплатците.

Така се прави ,а не с йес сър на всичко

No image preview

Извадиха патриарх Кирил и Вагит Алекперов от 21-ви пакет...

Външните министри на ЕС ще обсъдят и укрепването на сигурността в региона на Черно море
  • Автор
преди 10 часа, M.Николов написа:

Ние болшинството, които ги избрахме сме доволни, а на теб, ако не ти харесва нещо - хич не ни дреме!

От какво си доволен? От правителството на Копринков по пътя на копринката - влезнали в задругата на боклуците с хора от обръчите на наДебелян и бандата на ламЯ тиквушеФФФ. Ти не си доволен, ти си просто продадена и купена нещастна душица................... или откровен антиумник.

преди 11 часа, Мери) написа:

Там е работата, че не съм ги избрала аз, вие ги избрахте. Никога не съм гласувала за този ветропоказател, който ни управлява в момента. 😢

И аз не съм гласувал за Борисов, но ни управлява петнайсет години.

преди 12 минути, laplandetza написа:

От какво си доволен? От правителството на Копринков по пътя на копринката - влезнали в задругата на боклуците с хора от обръчите на наДебелян и бандата на ламЯ тиквушеФФФ. Ти не си доволен, ти си просто продадена и купена нещастна душица................... или откровен антиумник.

Къде четеш тези конспирации ,ще си помисли човек че елена Рудолф ти казва всичко това?

• Автор
преди 1 минута, The Lone Star написа:

основна „идея“ в системата „демокрация и псевдолиберал капитализъм“ е да Нчмаш Избор- всички позиции и предложения са „изградени. прихванати, отровени и подчинени“ и са предложени на Политическия „пазар“ Ти нямаш избор, а си само необходимата статистика.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Къде четеш тези конспирации ,ще си помисли човек че елена Рудолф ти казва всичко това?

Елена ми ги казва, ма Елена не е елен, а е на слабостите си в плен .....................черпя инфо от „спалнята“ директно от „събитията“

преди 3 минути, laplandetza написа:

Елена ми ги казва, ма Елена не е елен, а е на слабостите си в плен .....................черпя инфо от „спалнята“ директно от „събитията“

Горкото еленче speak

преди 38 минути, The Lone Star написа:

Борисов е приказка пред това, което ни натресохте. 😢

След позорното управление на Радев, Борисов пак ще се върне на власт да оправя бакиите Радеви. 😉

преди 25 минути, The Lone Star написа:

Поне мечтите са безплатни.

Така е да, крадливата истина, дето ни я натресохте, е скъпо платена: https://www.facebook.com/reel/973494482155211

И всички, които гласуваха за Радев, ще си платят, не само ние, които не сме го избирали ще плащаме, това е радващо - че и тези, които го избраха ще си носят последиците от собствената си простотия.

Нормално. Както и аз съм плащал по времето на управлението на Борисов, Станишев, Сакскобургготски, Кирчо и Кокорчо...

• Автор
преди 4 минути, The Lone Star написа:

Нормално. Както и аз съм плащал по времето на управлението на Борисов, Станишев, Сакскобургготски, Кирчо и Кокорчо...

Нищо не е нормално! За нормализация - снабдявате се с „произведение от Казанлък-не е прашка , не е лък“ и марш към Жълтите Павета!........., ако не можете-стопляйте таратора с въздъходвижение!😁

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.