Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

преди 8 минути, The Lone Star написа:

Нормално. Както и аз съм плащал по времето на управлението на Борисов, Станишев, Сакскобургготски, Кирчо и Кокорчо...

Дори и да приемем, че управлението на Борисов и на Кирчо и Кокорчо не е било идеално, пак е триста пъти по-добре от управлението на Радев и на всяко друго червено правителство, защото при всички червени управници резултатите винаги са едни и същи - накрая от ЕС ни спират финансирането заради политики, които са във вреда на ЕС, сериозните инвеститори си грабват чукалата и се махат. За това малко акъл се иска, та да го стоплиш, но уви на купейките дори и толкова им липсва. 😢

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 28,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 1 час, The Lone Star написа:

Наистина се иска акъл, защото още не си стоплила, че правителството на Радев не е червено.

Глюпости! Иди се прегледай при офталмолог, защото видно е, че си далтонист, както и голяма част от българското народонаселение явно, след като се остави да го изпързалят така левашки. 😢 Не било червено - червен е та дрънка - чрвен путинист, затуй вий двамата с атиджето толкова много го харесвате. 😉

Свободна точка
No image preview

„Вдига бяло знаме.“ Как кабинетът на Радев помага на „Лук...

Румен Радев каза, че ще защити руски олигарх от санкции от ЕС, защото основаната от него компания „Лукойл“ е завела иск срещу България. Но такъв иск все още няма. После той и министри в кабинета му се

И Асен Василев ли е червен, когато заплаши да наложи вето на санкциите срещу Русия, ако няма дерогация за Лукойл?

преди 2 часа, The Lone Star написа:

И Асен Василев ли е червен, когато заплаши да наложи вето на санкциите срещу Русия, ако няма дерогация за Лукойл?

Не съм виждала да свързват името на Асен Василев с Георги Гергов, но същото не може да се каже за Радев. Кажи ми кое ти е дуругарчето и аз ще ти кажа кой си. Ти, The Lone Star, си комунист и дуругарчетата, които си харесваш и избираш са кумунисти. Освен това да не забравяме, че вицето на Радев дълги години беше Илияна Йотова от БСП, самият Радев беше кандидатура на БСП. Късопаметните тези неща не си ги спомнят, те какво ли помнят изобщо след като един Радев не могат да прозрат, че е червен та дрънка. 😢 https://www.dw.com/bg/koj-finansira-radev-kakvo-pokazva-ptat-na-parite/a-75763753

преди 39 минути, The Lone Star написа:

Така е ,на нас за всичко са ни виновни комунистите през тези 36г ,на европейците пък последните 5г Путин им е виновен ,дано да не продължи при тях още 30г D

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Така е ,на нас за всичко са ни виновни комунистите през тези 36г ,на европейците пък последните 5г Путин им е виновен ,дано да не продължи при тях още 30г D

Ооо, не, те милите са винаги невинни, генерал Буратино, който също е комунист - тоже. Вчера питам един избрал Румен Радев какво ще каже за издънките, които натвори напоследък любимецът му и той ми вика "Ми той не е виновен", ми не бе, аз съм виновна, не й той, той никогъж! Много чугунени глави има в България, затуй сме на това дередже - вари го, печи го, то все отявлени кумундели го влече да си избира... 😢

И космонавтът, Александров, и той е комунист, нали?

Ами идолът ти - Борисов, той не е ли комунист?

преди 2 часа, The Lone Star написа:

И космонавтът, Александров, и той е комунист, нали?

Ами идолът ти - Борисов, той не е ли комунист?

Дуругари, ще си сменям попрището с ъъъ ... ядрена физика: https://www.facebook.com/reel/1570244038105745/

Имам шестица по физика и астрономия в дипломата ми за средно образование, документирано е, нищо, че това беше най-омразният ми предмет, обаче щом колегата филолог може, значи и аз ще мога. 😁

преди 9 часа, AAUUXX написа:

Къде четеш тези конспирации ,ще си помисли човек че елена Рудолф ти казва всичко това?

Ти лапландеца не го ли познаваш?!?!!?

На него звездите му ги говорят тези неща!

Също какво на Мери - фейса и ги говори и тя само слага тук фейс постове.... за лично мнение и факти ....няма достатъчно мозък!

• Автор

Ключово решение на Радев за НАТО дадено на съд (ДОКУМЕНТИ)

• Недялко Недялков

• 2 часа

• 149802 прегледи

• Политика

https://www.fakla.bg/uploads/news/2/960_4b51fba4557fa16cdde108b4a5574211.jpg

Днес входирах жалба до Върховния административен съд (ВАС) срещу правителственото решение за отваряне на база на НАТО на столичното летище "Васил Левски".

Жалбата е от името на гражданско сдружение "Въпрос на принцип". Предстои образуване на дело и насрочване на първо съдебно заседание. 

"Решението на МС противоречи със закона, международни актове с действие в националния правов ред, а вероятно противоречи и на Конституцията на РБ. Макар да създава привидност, че касае план за инвестиции в летищната инфраструктура на държава-членка на Алианса, то засяга, предпоставя и преурежда правни статути на съществена за националната сигурност и интереси инфраструктура, каквото е гражданското летище "Васил Левски"...

Решението съществено противоречи на чл. 4 от Конвенцията за международно гражданско въздухоплаване - "Всяка договаряща държава се задължава да не използва гражданската авиация за цел, несъвместима с тази конвенция".

В жалбата посочваме, че решението на МС очевидно цели дислокация и обслужване на чужди военни средства, а за това е нужна РАТИФИКАЦИЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

Изискваме от ВАС и своевременто спиране на действието на решението до влизане в сила на съдебно решение по настоящия спор. 

Прилагам факсимиле от целия текст на жалбата.

Дали поне една българска медия ще се заинтересува от казуса и ще информира публиката за него?!

https://www.fakla.bg/uploads/images/0/0f1f31c74ab52f81f779ae6cf8bdeaf6.jpg

https://www.fakla.bg/uploads/images/0/991a57ebcae0dfb8509d15a441a0b552.jpg

https://www.fakla.bg/uploads/images/0/e1d9f0afc776904a5edc1314bbf3be5a.jpg

https://www.fakla.bg/uploads/images/0/eb42cd561a9d424127e070ebda62a8f9.jpg

преди 2 часа, Мери) написа:

Имам шестица по физика и астрономия в дипломата ми за средно образование, документирано е, нищо, че това беше най-омразният ми предмет, обаче щом колегата филолог може, значи и аз ще мога. 😁

Стрино, ако покажеш фото от дипломата си за средно образование, на което се вижда предмет "физика и астрономия" ще те призная за велик откривател.giggle1

Кое помощно училище си завършила, я сподели?

• Автор

Патология на лъжите радеви

https://www.fakla.bg/uploads/news/2/960_a07de38865921948408cd9747a1cddd3.jpg

Външната ни министърка е крайно нетърпелива.

"България е готова да подкрепи още днес новия пакет санкции срещу Русия", хвали се тя от Брюксел, където е на заседание на външните министри от ЕС.

"Готова", "още днес"...Жената е превъзбудена с комсомолско-евроатлантически ентусиазъм. 

Г-жа Петрова и с друга ексклузивна вест - в сряда пътува до Киев, за да се види със Зеленски в контекста на договореностите между него и Радев за взимодействие в енергетиката и други области.

Всичко това е чудесно, но дали за него гласуваха критично висока бройка от избирателите на "Прогресивна България"?

Забелязвате ли как стигнахме от "Налагаме вето на 21-ия пакет санкции" до "Нямаме търпение да подкрепим санкциите още днес"?!

Излъганите камилчета, най-баналният и неизтребим образ в политическата драматургия на прехода. 

преди 12 часа, laplandetza написа:
  Цитат

Патология на лъжите радеви

Би ли обяснил, защо всичко написано във факла трябва да бъде истина, а не интерпретациите на Недялко Недялков?

Велислава Петрова отива в Киев. Вероятността за валежи от “Искандер” е 40%

С типичната за дипломатите смелост, която граничи с късогледство, външният министър Велислава Петрова обяви от Брюксел, че в сряда, 15 юли, ще посети Киев. „Ще говорим за енергийно сътрудничество, новия пакет санкции срещу Русия и как България може да бъде още по-полезна“, заяви тя с ентусиазма на човек, който отива на служебна командировка в Брюксел, а не в град, където прогнозата за времето включва „Искандер“ с вероятност за валежи от 40%.

Според източници от Министерството на външните работи (които предпочитат да останат анонимни, защото още не са си взели отпуск), министърката май не е прочела последните доклади. Там се споменава високозаразният „Искандер-М“ вирус – щамът, който се активира особено ефективно след посещения в Киев. Официалната версия за последната му известна жертва – американския сенатор Линдзи Греъм – гласи „кратко боледуване“. Неофициалната, която се шушука по коридорите, е значително по-шумна и завършва с характерния за „Искандер“ звук.

Симптомите на вируса са коварни: внезапна нужда от бункери, остър пристъп на желание да отмениш всичко в последния момент, както и класическата „дипломатическа неразположеност“, от която напоследък страдат предимно висши политици и пратеници от Запад. Лекуването е сложно – препоръчва се дълъг престой далеч от украинската столица и обилни дози „евроатлантически оптимизъм“.

Въпреки това Петрова тръгва. Със себе си носи задължителния комплект: червило в цвят „солидарност“, бронежилетка под елегантното сако (модел „само за снимките“) и бележник с надпис „Не забравяй да споменеш енергетиката, преди да е гръмнало нещо“.

Очакваният сценарий за визитата е класически:

• Пътуване с влак под акомпанимента на сирени.

• Срещи в добре охранявани подземни помещения (много фотогенични за пресата).

• Съвместна пресконференция, на която министърката ще заяви, че „България стои твърдо зад…“ и после ще погледне в бележките за какво точно става дума.

• Завръщане в София с поредната декларация за „засилено партньорство“, която ще се чете точно толкова пъти, колкото пъти е била четена и предишните.

В опозицията вече се чуха нотки на лека завист: „Ние също искаме да ни снимат с каска и да говорим за санкции!“

От руското посолство засега мълчат, но се усеща леко развеселено поклащане на глави: „Нека дойде. Нашите „Искандери“ са възпитани – удрят предимно по инфраструктурата… и по илюзиите.“

В социалните мрежи вече се шири новият мем: Велислава Петрова с каска и текст „Когато кажеш, че отиваш на важна мисия в сряда, а всъщност просто искаш да те покажат по Euronews преди следващия „Искандер-М“.“

Пожелаваме на министър Петрова лек път, стабилни нерви и приложение за въздушни тревоги, което работи и без интернет. Защото в Киев, вирусът „Искандер-М“ не прави разлика между външни министри, сенатори и обикновени дипломатически оптимисти.

May be an image of one or more people, blonde hair and eyeglasses

• Автор
преди 3 часа, Belefor написа:

Би ли обяснил, защо всичко написано във факла трябва да бъде истина, а не интерпретациите на Недялко Недялков?

преди 3 часа, Belefor написа:

Факт-редеффф е лъжец-неоспорим факт. Друго да те интересува?

...................

Да попитам летеца и лъжеца радеффф и безводника шишкоффф , точно северозапада и централна северна до плевен - носят се упорити слухове, че не случайно там се обезлюдява. Слуховете говорят за изкупени земи от подставени юридически и физически лица зад които стоят чуждестранни „играчи“ , слуховете клеветят и дезинформират, че тея играчи били свързани с Нехазари и тези долни слухове и клюки казват . че щало да се довлачи чуждо подбрано население- разни уж бежанци и разни уж „инвеститори“ и пр., повечето от украино-семитски-хазарски произход. Няма ли да водим война срещу тази дезинформация и кибер-операция срещу генералната българска държава.

Dnes.dir.bg
No image preview

Шишков: Северозападът е бил управляван позорно, отношение...

Започваме поредната инициатива за възстановяване на разпадналата се инфраструктура в България, заяви регионалният министър
преди 2 часа, Miusuka написа:
Велислава Петрова отива в Киев. Вероятността за валежи от “Искандер” е 40%

С типичната за дипломатите смелост, която граничи с късогледство, външният министър Велислава Петрова обяви от Брюксел, че в сряда, 15 юли, ще посети Киев. „Ще говорим за енергийно сътрудничество, новия пакет санкции срещу Русия и как България може да бъде още по-полезна“, заяви тя с ентусиазма на човек, който отива на служебна командировка в Брюксел, а не в град, където прогнозата за времето включва „Искандер“ с вероятност за валежи от 40%.

Според източници от Министерството на външните работи (които предпочитат да останат анонимни, защото още не са си взели отпуск), министърката май не е прочела последните доклади. Там се споменава високозаразният „Искандер-М“ вирус – щамът, който се активира особено ефективно след посещения в Киев. Официалната версия за последната му известна жертва – американския сенатор Линдзи Греъм – гласи „кратко боледуване“. Неофициалната, която се шушука по коридорите, е значително по-шумна и завършва с характерния за „Искандер“ звук.

Симптомите на вируса са коварни: внезапна нужда от бункери, остър пристъп на желание да отмениш всичко в последния момент, както и класическата „дипломатическа неразположеност“, от която напоследък страдат предимно висши политици и пратеници от Запад. Лекуването е сложно – препоръчва се дълъг престой далеч от украинската столица и обилни дози „евроатлантически оптимизъм“.

Въпреки това Петрова тръгва. Със себе си носи задължителния комплект: червило в цвят „солидарност“, бронежилетка под елегантното сако (модел „само за снимките“) и бележник с надпис „Не забравяй да споменеш енергетиката, преди да е гръмнало нещо“.

Очакваният сценарий за визитата е класически:

• Пътуване с влак под акомпанимента на сирени.

• Срещи в добре охранявани подземни помещения (много фотогенични за пресата).

• Съвместна пресконференция, на която министърката ще заяви, че „България стои твърдо зад…“ и после ще погледне в бележките за какво точно става дума.

• Завръщане в София с поредната декларация за „засилено партньорство“, която ще се чете точно толкова пъти, колкото пъти е била четена и предишните.

В опозицията вече се чуха нотки на лека завист: „Ние също искаме да ни снимат с каска и да говорим за санкции!“

От руското посолство засега мълчат, но се усеща леко развеселено поклащане на глави: „Нека дойде. Нашите „Искандери“ са възпитани – удрят предимно по инфраструктурата… и по илюзиите.“

В социалните мрежи вече се шири новият мем: Велислава Петрова с каска и текст „Когато кажеш, че отиваш на важна мисия в сряда, а всъщност просто искаш да те покажат по Euronews преди следващия „Искандер-М“.“

Пожелаваме на министър Петрова лек път, стабилни нерви и приложение за въздушни тревоги, което работи и без интернет. Защото в Киев, вирусът „Искандер-М“ не прави разлика между външни министри, сенатори и обикновени дипломатически оптимисти.

May be an image of one or more people, blonde hair and eyeglasses

Споко, русковдъхновените ни политици искандер ги не лови, недей да лееш сълзи за външната ни министърка, тя има питински имунитет. 😉

преди 7 часа, laplandetza написа:

Да попитам летеца и лъжеца радеффф и безводника шишкоффф , точно северозапада и централна северна до плевен - носят се упорити слухове, че не случайно там се обезлюдява. Слуховете говорят за изкупени земи от подставени юридически и физически лица зад които стоят чуждестранни „играчи“ , слуховете клеветят и дезинформират, че тея играчи били свързани с Нехазари и тези долни слухове и клюки казват . че щало да се довлачи чуждо подбрано население- разни уж бежанци и разни уж „инвеститори“ и пр., повечето от украино-семитски-хазарски произход. Няма ли да водим война срещу тази дезинформация и кибер-операция срещу генералната българска държава.

А аз теб да те попитам, ако слуховете са верни, то каква вина за това имат Радев и Шишков?

Те ли управляваха последните 20 години?

• Автор
преди 30 минути, M.Николов написа:

А аз теб да те попитам, ако слуховете са верни, то каква вина за това имат Радев и Шишков?

преди 30 минути, M.Николов написа:

ти сериозно ли?!! , аз ли бях президент последните нам си колко много години? , тоя червей страхлив, що не разбута службите за пресичане на тая „конспирация“, ако я има. Защо не я осветли!!?

преди 36 минути, M.Николов написа:

кРадев назначава последните 6 служебни правителства ако не се лъжа .

Шишков който громи и "ще проверява кой е поръчал" мантинелите..... е подписал 5 от 6-те поръчки за мантинели последните години .

Вие наистина ли сте малоумни шизофреници ???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.