Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Линк:Превод на Ad-aware SE Personal

Featured Replies

Един потребител ме подсети за превода че го няма тук което ме учудва защото го имам поне от година. Слага се при другите езици в папката и после от програмата се избира български.

ЛИНК

10x на gaffer който се оказа автора.

Благодаря превода е много добър :yanim::clap::yanim:

Действително много добър превод. Досега ползвах един по-стар, но този е доста по-пълен и точен. Браво!

• 3 седмици по-късно...
  • 5 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

За Ad-Aware SE Professional работи ли ? Или е САМО за Personal версията ?

• 1 месец по-късно...
Един потребител ме подсети за превода че го няма тук което ме учудва защото го имам поне от година. Слага се при другите езици в папката и после от програмата се избира български.

ЛИНК

Ще ви бъда благодарен ако дадете нов линк щото този не работи

Справих се намерих го благодаря

Редактирано от Стоби (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

ЛИНК

благодаря :ph34r::whist:

• 4 месеца по-късно...

Аз исках да го направя, но все още не били готови другите преводачи по света и не е пуснат инструмент за превеждане. Сори.

• 1 месец по-късно...
Аз исках да го направя, но все още не били готови другите преводачи по света и не е пуснат инструмент за превеждане. Сори.

Вече има преводи на няколко езика за Ad-Aware 2007. Изтеглих един езиков пакет в който има следните езици: Датски, Немски, Фински, Френски, Холандски, Италиянски, Норвежки, Португалски, Испански и Шведски.

• 2 седмици по-късно...
Вече има преводи на няколко езика за Ad-Aware 2007. Изтеглих един езиков пакет в който има следните езици: Датски, Немски, Фински, Френски, Холандски, Италиянски, Норвежки, Португалски, Испански и Шведски.

Ще има ли превод? Работи ли се по въпроса?

• 2 месеца по-късно...
Ще има ли превод? Работи ли се по въпроса?

Казва ли ти някой.... sad.gif

Има програми авторите на които са се постарали да не могат да се превеждат. Например - ЗонеЛабс. Други се превеждат с инструмент на автора - пример Ashampoo, Adaware. Има които се превеждат със специални инструменти, а има и с обикновен notepad. Проблема не е в преводача...

Има програми авторите на които са се постарали да не могат да се превеждат. Например - ЗонеЛабс. Други се превеждат с инструмент на автора - пример Ashampoo, Adaware. Има които се превеждат със специални инструменти, а има и с обикновен notepad. Проблема не е в преводача...

Мисля, че никой не обвинява преводача за нищо. Просто се задава въпрос. :speak:

• 2 седмици по-късно...

Къде е проблема тогава! Този файл върви със старата версия на програмата, но с Ad-Aware 2007 не се пслучава. Опитах и с файла за кирилизиране, пак не желае... Меду другото, отказах от Lavasoft - не го бива "крачето"и доста мъчително се ъпдейтва, сканира и пр. А какво ще кажете за тази комбинация 3 в 1 Uniblue PowerSuite? Опитах с нея и си въври дбре, само е малко досадна. Въпросът ми е става ли за всякакви бръмбари и буболечки. Има и гард за "реално време", но не знам върши ли работата, за която е направен?

Благодаря ви за всички преводите и за ценните съвети също!

Поздрави на всички от форума ;)

От този клас признавам само една единствена програма - Webroot Spy Sweeper. Само като и погледнеш настройките и какви неща открива (неща, които другите не откриват) ти страва ясно, че наистина можеш да се довериш на тази програма.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.