Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори в България 25.10.2026 г.

Featured Replies

преди 1 минута, Волен написа:

Тъпогрозните да духат супата. Защо трявба тях да ги слушаме.

Я кажи, какво е станало на "Петрохан", що са "политизирали" случаят срещу служебното правителство?

• Отговори 297
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Всички скандали около ПП-ДБ са или с наркотици, или с педофилски извращения! ПП-ДБ са най-вредната, най-деморализиращата и най-упадъчната сбирщина от сектанти и национални предатели, които се провирах

• Много си лош. Аз само намекнах ти го закопа. 😁

• Значи искаш промяна на конституцията ? Жълтопаветниците сте едни патета с жълти човки.

Публикувани изображения

преди 27 минути, communismatic написа:

Що си мисля, че Мери всъщност е женският акаунт на тира...

Пак да попитам: каква е тая травма дето я имаш от акаунтите на хората. Само те са ти на устата.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Проблема не е как живееш, можеш да си добър човек и пак да нямаш никой в главата...

Това изобщо не важи за него, моля те...

току-що, Волен написа:

Пак да попитам: каква е тая травма дето имаш от акаунтите на хората. Само това ти е на устата.

Естествено, че ще питаш нещо по 200 пъти, при положение, че пак ти беше обяснено. Но не е понеже толкова ти са възможностите. Изобщо не е от това. Питай още 20 пъти.

преди 1 минута, communismatic написа:

Я кажи, какво е станало на "Петрохан", що са "политизирали" случаят срещу служебното правителство?

Ами имаше опити да се изкара, че правителството е виновно за трагедията. На тъпогрозните за всичко правителството и ЕС са им виновни.

преди 1 минута, Волен написа:

Ами имаше опити да се изкара, че правителството е виновно за трагедията. На тъпогрозните за всичко правителството и ЕС са им виновни.

Тъй ли? Стига бе човек? Как конкретно, би ли обяснил?

преди 32 минути, communismatic написа:

Що си мисля, че Мери всъщност е женският акаунт на тира... Странно, наистина.

Остави това ,че пак ще се скара с Волен ,той е най напорист от всички D

току-що, communismatic написа:

Тъй ли? Стига бе човек? Как конкретно, би ли обяснил?

Кой разбрал - разбрал, батка. На тъпогронзи не се обясняваме.

току-що, Волен написа:

Кой разбрал - разбрал, батка. На тъпогронзи не се обясняваме.

Ти си доста умно момче, цял живот ще караш тир... това е твоето призвание.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Даже не му стига акъла, да спре, да поства по едно и също време с останалите си акаунти. Няколко пъти му го пиша, поне да му "светне" под шапката, ама...

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Там е страшно, после се чуди що всички му се смеят, трагедия.

преди 2 минути, communismatic написа:

Даже не му стига акъла, да спре, да поства по едно и също време с останалите си акаунти. Няколко пъти му го пиша, поне да му "светне" под шапката, ама...

Нали движи темите напред ,няма лошо, само да не се карат че Волен е авторитет в темата с войната, Мери пък знае какво ни очаква всеки един момент.

преди 3 минути, communismatic написа:

... да спре, да поства по едно и също време с останалите си акаунти.

Травмата с акаунтите явно е сериозна. Ще спра да ти се подигравам за нея. 🤣😂

преди 8 минути, Волен написа:

Травмата с акаунтите явно е сериозна.

Определено, щом смисъла на живота ти се състои в това да пишеш в някакъв форум, в който болшинството от хората те смятат за петгодишен.

преди 3 минути, communismatic написа:

... болшинството от хората те смятат за петгодишен.

Всеки има право на мнение - дори тъпогрозните. 🤣😂

преди 7 минути, Волен написа:

Всеки има право на мнение - дори тъпогрозните. 🤣😂

Ми, то мнението е всеобщо, както се вижда от въпросната тема. Само ти още си мислиш, че можеш да залъгваш някого.

Само ти още си мислиш, че можеш да залъгваш някого.

Успявам да те залъжа с много акаунти. Но така и не разбирам защо това те травмира. 🤣😂

Мда, явно ще изляза прав, че като бавноразвиващ ще задаваш по 20 пъти един и същ въпрос, понеже не си зацепил отговора от първият път.

преди 7 часа, kaldata1 написа:

Президент и Главнокомандващ на Армията - леля пред пенсия, цял живот бачкала в пресцентър на партия, минаваща за журналист, защото знаела френски език.

Вице - послушен ГЕРБерски плъх.

Усещаш ли цъфването и връзването?

Както обикновено, от управлението на чугуните ще пострада основно техния електорат - мързеливите и простите. "Умнокрасивитета" с "твърде образованите деца" пак ще се оправи някакси.

Дано Кандев поне знае коя година е сега,че нещо не прави разлика между 1994 и 2014 година. 🙃 Другия Гюрчо пък се скатавал да не ходи войник ... учил 8 години и нямал възможност човека.

Камилче, така спазвате "заръките" на гуруто Ви?

Без гласовете на избиратели на ГЕРБ и на други избиратели, извън нашите, математически Андрей Гюров и Георги Кандев няма как да спечелят президентските избори. Именно затова партиите не трябва да обсебват тази кампания.

Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" съпредседателят на "Да, България" Божидар Божанов.

Аз така и не разбирам, каква конкретно работа свърши Гюров, бидейки служебен премиер, че соевите толкова да са залитнали към него? В смисъл, какво конкретно е свършил за благото на българският народ? Снимки с футболна топка и велосипед? Това ли е?

Аз така и не разбирам, каква конкретно работа свърши Гюров, бидейки служебен премиер, че соевите толкова да са залитнали към него? В смисъл, какво конкретно е свършил за благото на българският народ? Снимки с футболна топка и велосипед? Това ли е?

Бориха се с купуването на гласове ,това не може да им се отрече.

преди 8 минути, Flashback написа:

Това е просто покъртително!

Кандев е тъп като галош:

https://www.facebook.com/reel/1084951547610189

Много си лош. Аз само намекнах ти го закопа. 😁

преди 15 минути, Flashback написа:

Това е просто покъртително!

Кандев е тъп като галош:

https://www.facebook.com/reel/1084951547610189

Мен ми е жал за тоя човечец, в очите му се вижда, че не е лош, но е доста простоват и от това се възползват тия що са го издигнали.

преди 2 часа, Мери) написа:

Гюров не бил ходил в армията, все едно Йотова е ходила. Според мен да не си бил в армията дори е плюс, защото не ни трябват военни като Мунчо, трябват ни модерни, мислещи, високообразовани хора. Аз знам, че на купейките не им трябват интелигентни, харизматични политици, затова ще си изберат пак лелчето пред пенсия, но се чудя защо на това лелче пред пенсия и ГЕРБ му помага. Идват интересни времена, дуругари, много интересни... Руснаците бягат към Грузия, теглят спестяванията си от сметките, поляците получават картички за мобилизация, а пък у нас се задава дива еднолична, проруска комунистическа диктатура, начело с червената двойка - Йотова - Радев, отиде ни демокрацията и нищо чудно с дружни усилия да ни изкарат от ЕС и НАТО! 😢

Магарето Гюров може да победи само Цачева друг не може И КАЖЕТЕ МУ ПО МАЛКО ДА ГОВОРИ ЗАЩОТО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЛИЧИ ЧЕ НЕ СТАВА ЗА НИЩО

преди 2 часа, kaldata1 написа:

Ами аз например не се сещам да съм нарушил закон някога (със сигурност съм пресичал неправилно или не съм спирал напълно на знак "Стоп", ако ситуацията позволява), но май е това?

Жена ми и това не е правила - цял живот бачкаме, спестихме си пари, за да си купим апартамент, гледаме си детенцето, ходим на някоя и друга екскурзия, гледаме да помагаме с нещичко за благотворителни каузи, чистим редовно около блока заедно с още няколко луди глави ...

... буквално съм най-кроткия възможен персонаж, който може да си представиш. Боклука си го изхвърлям в кофата (даже разделно), не залагам, отказах цигарите преди 100 години и вече и пия само като с компания. Обърнал съм внимание на семейството си и на общността, сред която живея много повече, отколкото на самият себе си. Не се сещам някога да съм навредил на някого умишлено.

И огромната част от "умнокрасивитета" са като нас.

Ние ли сме проблема на държавата?!?

Имах предвид тези от ППДБ

преди 34 минути, nerazbral написа:

Магарето Гюров може да победи само Цачева друг не може

А магарицата Йотова? Нея заради личните й качества ли искате да я изберете или щото е подкрепена от вашите хора?

По какво Йотова се различава от Цачева, освен по това, че е комунистка? Повече акъл ли има, по-красива ли е, по-млада ли е, по-харизматична ли е... ? 🙄

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.