Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори в България 25.10.2026 г.

Featured Replies

преди 24 минути, Мери) написа:

А магарицата Йотова? Нея заради личните й качества ли искате да я изберете или щото е подкрепена от вашите хора?

По какво Йотова се различава от Цачева, освен по това, че е комунистка? Повече акъл ли има, по-красива ли е, по-млада ли е, по-харизматична ли е... ? 🙄

Кажи в какво си приличат освен че и двете са жени иначе разликата е от тука до небето

• Отговори 297
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Всички скандали около ПП-ДБ са или с наркотици, или с педофилски извращения! ПП-ДБ са най-вредната, най-деморализиращата и най-упадъчната сбирщина от сектанти и национални предатели, които се провирах

• Много си лош. Аз само намекнах ти го закопа. 😁

• Значи искаш промяна на конституцията ? Жълтопаветниците сте едни патета с жълти човки.

Публикувани изображения

току-що, nerazbral написа:

Кажи в какво си приличат освен че и двете са жени иначе разликата е от тука до небето

Не виждам разлика - и двете изглеждат на една и съща възраст, и двете са еднакво красиви, и двете са еднакво харизматични, само дето може би Цачева е малко по-умна ... Не знам, вие ако харесвате Йотова повече, ми хванете си я за гадже, вместо да ни я пробутвате за президент. 😢

преди 1 час, Bubbles написа:

Мен ми е жал за тоя човечец, в очите му се вижда, че не е лош, но е доста простоват и от това се възползват тия що са го издигнали.

Айде сега, баш пък за полицай да ти е жал, колко бой са яли невинни по арестите заради такива като тоя ако знаеше ...

преди 8 часа, kaldata1 написа:

IT в София

Тия са от вашия отбор, електрическото управление дето го доставяхте немерен брой години, хем се правеше върху готова платформа, аферите през крипто нексо, лгбти, легализирана дрога и т.н.

преди 2 часа, nikssi написа:
преди 2 часа, Flashback написа:

Това е просто покъртително!

Кандев е тъп като галош:

https://www.facebook.com/reel/1084951547610189

Много си лош. Аз само намекнах ти го закопа. 😁

Разбира се че е тъп като галош . Или лошо наизустява какво му пишат пи-арите да говори .

Затова и не само за това, петроханите не са мой избор.

Докато десните се цупят и се фръцкат , печелят комунделите. А комунделите са сляпо изпълнителни .

Това е ясно като бял ден.

Уви, пак ще загубим една камара години в копаене на дъното.

преди 19 минути, Мери) написа:

Не виждам разлика - и двете изглеждат на една и съща възраст, и двете са еднакво красиви, и двете са еднакво харизматични, само дето може би Цачева е малко по-умна ... Не знам, вие ако харесвате Йотова повече, ми хванете си я за гадже, вместо да ни я пробутвате за президент. 😢

Говорим за Интелект Тролке

преди 13 минути, nerazbral написа:

Той ги избира по хубост ,май бърка конкурс за красота с изборите за президент.

преди 32 минути, nerazbral написа:

И къде по-точно го видя тоя интелект у Йотова? 🙄 Ако трябва да бъдем обективни Гюров е къде къде по-подходящ от интелектуална гледна точка . Гюров е икономист, преподавател. Няма и място за сравнение. И Цачева, чието име размятате тука с нейното висше юридическо образование е много по-подходяща от филолошката Йотова. Но вие обичате филолози, спомням си, че вашият любимец Мунчо уволни един ядрен физик, за да назначи на негово място филолог. С такива червени "интелекти" със сигурност ще стигнем дотам, закъдето сте ни запътили - до кривата круша. 😭

преди 26 минути, AAUUXX написа:

Той ги избира по хубост ,май бърка конкурс за красота с изборите за президент.

Вие ги избирате по красота - нали избрахте Мунчо пред Цецка Цачева, щото Мунчо бил по-красив. Баси и красотата! 🤮

преди 13 часа, miro20 написа:

Уви, пак ще загубим една камара години в копаене на дъното.

Копахте го доста години с вожда ви тиквунчев, що да не се заривате и още. И вашите плъхове започнаха да напускат кораба и да се присламчват към новия...

преди 16 часа, Мери) написа:

И къде по-точно го видя тоя интелект у Йотова?

Ти си 200 пъти по-умна от нея...

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

И вашите плъхове започнаха да напускат кораба и да се присламчват към новия...

Между другото, това май наистина ще се окаже вярно. Не случайно бай Тиквун няма да издига свой кандидат, понеже е пределно ясно, че ще загуби. Петроханската измет се опитват, да го присламчат към Гюров, понеже и те са с вързани ръце. Колкото до останалото... аз ще дам само един пример - американските самолети тук. Те не дойдоха по негово време, но и привържениците на ГЕРБ, и привържениците на "Петрохан" оревават орталъка срещу него, а реално вината е и тяхна.

преди 20 часа, nerazbral написа:

Пращи от интелект

Абе да сме живи и здрави ....

А сериозно казано, относно интелект , Анастас Герджиков тотално смаза мухльото кРадев, но копейктие и соц носталгиците маструбират на снимката на кРадев.... Че и "военен летец" ... уауууу.... припик припик....

преди 23 часа, Flashback написа:

Това е просто покъртително!

Е, просто малко ги смеси нещата, това е... Просто е адски неподготвен, няма нужда да драматизираме... такива са ни политиците, не е нещо ново. По-забавното е, че Цънцарова, която била "безпощаден журналист", изобщо дори не й направи и впечатление, че Кандев се омота в обясненията си и смеси доста нещата. Твърде е вероятно да не знае, но е и вероятно просто да го остави да си плещи глупостите на воля. В края на краищата... познаваме я и нея, знаем и възможностите.

преди 6 минути, communismatic написа:

Е, просто малко ги смеси нещата, това е... Просто е адски неподготвен, няма нужда да драматизираме... такива са ни политиците, не е нещо ново. По-забавното е, че Цънцарова, която била "безпощаден журналист", изобщо дори не й направи и впечатление, че Кандев се омота в обясненията си и смеси доста нещата. Твърде е вероятно да не знае, но е и вероятно просто да го остави да си плещи глупостите на воля. В края на краищата... познаваме я и нея, знаем и възможностите.

А, не съм съгласен! Той Кандев не е виновен, че е глупав! Лошото е, че е жаден за слава завалията!

В същото интервю Цънцарова го пита дали е почивал през лятото, а Кандев отговори "Не" и едва ли не сън не е спал, за да се подготви за предизборната кампания. Е, що за галош трябва да си, че да не знаеш елементарни неща, които се знаят от обща култура. Все пак не му задават въпроси от квантовата физика. Изглежда, че наизустяването му е проблем, цяло лято пиарите го готвят и още на първо интервю се изложи. Тепърва ще му гледаме излагациите - такива, от които човек го хваща срам вместо него!

преди 1 час, miro20 написа:

А сериозно казано, относно интелект , Анастас Герджиков тотално смаза мухльото кРадев, но копейктие и соц носталгиците маструбират на снимката на кРадев.... Че и "военен летец" ... уауууу.... припик припик....

Простак!!! Обърни внимание на собствения си "интелект"!!!

Миро Умния в едно и също изречение говори за "интелект" и пише глагола "маструбират"... Велико!

преди 3 часа, Joss Bomon написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

Простак!!! Обърни внимание на собствения си "интелект"!!!

Нещо за Анастас Герджиков и как насра мухльото кРадев имаш ли да кажеш ??

преди 3 часа, communismatic написа:

Миро Умния в едно и също изречение говори за "интелект" и пише глагола "маструбират"... Велико!

Да, това е медицинския нормален термин, а не ч'кии примерно . Но се радвам че се разпозна.

Правилно се разпозна.

преди 22 минути, miro20 написа:

Да, това е медицинския нормален термин

Съгласен съм, че е медицински термин. Проблема е, че когато човек не взима мерки, накрая го прибират тия с белите ризки. Дано да не ти се размине, чувал съм, че у нас психиатричната помощ е била много зле.

преди 15 минути, communismatic написа:

Съгласен съм, че е медицински термин. Проблема е, че когато човек не взима мерки, накрая го прибират тия с белите ризки. Дано да не ти се размине, чувал съм, че у нас психиатричната помощ е била много зле.

Затова внимавай и се оглеждай по често . Аз за себе си съм спокоен

Осъзна ли че започна и свърши пак с глупост ?

преди 1 минута, miro20 написа:

Аз за себе си съм спокоен

Е, те повечето хора не го осъзнават, там е големият проблем.

преди 5 часа, Flashback написа:

А, не съм съгласен! Той Кандев не е виновен, че е глупав! Лошото е, че е жаден за слава завалията!

Еми не е завършил филология, кво да правим ся. Ако беше завършил българска филология - ехееей какви хоризонти му се отваряха - кеф ти борда на АЕЦ ,кеф ти президент... А той милия кво завършил: „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ в Академията на МВР. Къв ред ще опазваш ти бе!? Тя престъпността тука в нашата мила родина я пазят като зеницата на очите нашите политици, той ще й противодейства, ама, ха... отивай да завършиш една БЪЛГАРСКА ФИЛОЛОГИЯ и тогава се явявай да те изберем за президент или да те назначим в АЕЦ на мястото на някой ядрен физик! 😁

на 6.09.2026 г. в 17:27, nerazbral написа:

Имах предвид тези от ППДБ

Да де ... омразните ви "умнокрасиви". Ей сега с възхода на ИИ постоянно чета злостни коментари как най-накрая софиянци ще спрат да пътуват толкова и да си купуват жилища, само бачкайки на компютър. Големият трън в очите на българина - хубаво живеещия софиянец с готина жена, добри деца, снимки от почивки, страхотен дом и добре платен бач.

на 6.09.2026 г. в 16:12, nikssi написа:

Дано Кандев поне знае коя година е сега,че нещо не прави разлика между 1994 и 2014 година. 🙃 Другия Гюрчо пък се скатавал да не ходи войник ... учил 8 години и нямал възможност човека.

Камилче, така спазвате "заръките" на гуруто Ви?

Тя щото Йотова много време е прекарала в казарма ... тая стринка знае ли от коя страна на автомата се застава? )

на 6.09.2026 г. в 15:07, Bubbles написа:

Проблема не е как живееш, можеш да си добър човек и пак да нямаш никой в главата...

Не нямаш вина, това си зависи кзкво ти е дал шефа, но проблема идва тогава когато отказваш да видиш собствените си грешки и да ги признаеш, а този проблем засяга по-голямата част от т.нар. умнокрасиви(не знам откъде идва този прякор).

Големият проблем е, че лошите хора наистина нямат никой в главата. И хем са прости, хем са нагли, хем са просто зли. Що за изрод ще бие дете до степен да го вкара в болница, ще прави схеми с ненужни операции, ще изрита бебета котета, ще трича кучета, ще краде кутии с дарения за онкоболни деца от магазини, ще хвърля строителни отпадъци в дере или в река или ще е пиян на кирка от 10 сутринта заедно с другите нещастници пред кафенето/кръчмата/мини маркета на центъра?

ПП-ДБ ли са виновни за това? Или техния електорат може би? Как беше ... "ама пък вашите жени пият кафе с ядково мляко, ха-ха!".

И извън "жълтите павета" има много свестни, работливи и честни хора, но те просто са подложени на геноцид от сганта, с която живеят и която редовно убива за 20 лв, за пакет цигари или за шише ракия.

Добре де... как да гласувам за Гюров и Кандев ??

Кой му е стиснал топките на уж мъжкаря в тази гей двойка ,който не може пред една жена да каже кой е АГРЕСОРА ?!?!?!?!?

Пак не каза кой е агресора а след 5 поредни въпроса кой е агресора, само успя да измъкне... "руски войски нахлуха в Украйна"

Бахти сричащите мухъли честно !!!

И каква алтернатива са на превзетата от рашистите , държава ???

Алтернатива на Йотова от ДС ли ??? На мухльото дето и е ментор - кРадев, явната рашистка подлога ???

"мъжкаря" милиционер, със строга квадратна физиономия мънка и се поти и не смее да каже кой е "агресора" .

Нямам думи просто ....

преди 12 часа, kaldata1 написа:

Големият проблем е, че лошите хора наистина нямат никой в главата.

Опитваш се да изкараш че всички добри хора са жълтопаветници ,а всички лоши от другите партии но не е така .Лоши хора има в всички партии също и добри

преди 1 час, nerazbral написа:

Опитваш се да изкараш че всички добри хора са жълтопаветници ,а всички лоши от другите партии но не е така .Лоши хора има в всички партии също и добри

Въпросът е в пропорциите. Разбира се, че и сред "умнокрасивите" има прости алкохолици, схемаджии и убийци, ама ми се чини да са далеч по-малко от на доста други партии.

Впрочем ГЕРБ няма да издигат кандидат, след като Йотова ще има техен човек за вице. Имаме сделка, а?? :)

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Въпросът е в пропорциите. Разбира се, че и сред "умнокрасивите" има прости алкохолици, схемаджии и убийци, ама ми се чини да са далеч по-малко от на доста други партии.

И това как го разбра че в другите партии има повече или така ти се иска

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.