Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори в България 25.10.2026 г.

Featured Replies

преди 7 часа, communismatic написа:

Ми, не му се получава много-много към настоящият момент.

Напротив, много добре му се получава.

Нито от Брюксел, нито от Москва има критики или санкции към Радев. Само за пример, през 2024 г. Съдът на ЕС наложи на Унгария еднократна глоба от 200 милиона евро, придружена от ежедневна неустойка от 1 милион евро за всеки ден закъснение, заради умишлено избягване на прилагането на общата политика на ЕС. Отделно Европейската комисия блокира достъпа на Унгария до милиарди евро от Кохезионния фонд и Плана за възстановяване. Радев засега не е санкциониран от Брюксел, значи лавирането му се получава, въпреки че отказва да участва в "Коалицията на подстрекателите".

Единствените, които крещят като стадо гъски по Радев са от петроханската секта "ПП-ДБ", но вече никой не им се връзва на простотиите.

• Отговори 297
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Всички скандали около ПП-ДБ са или с наркотици, или с педофилски извращения! ПП-ДБ са най-вредната, най-деморализиращата и най-упадъчната сбирщина от сектанти и национални предатели, които се провирах

• Много си лош. Аз само намекнах ти го закопа. 😁

• Значи искаш промяна на конституцията ? Жълтопаветниците сте едни патета с жълти човки.

Публикувани изображения

За кое му се получава конкретно? Примерно, какво става със случаят "Баба Алино" и "Петрохан"? Защо се мълчи толкова време? Ти сериозно ли смяташ, че неговите хора не са наясно с истината? А щом са наясно, защо ги прикриват тогава?

Между другото, оня ден Диана Дамянова каза в прав текст в БНТ (когато беше с Явор Дачков при Георги Любенов), че въпросната петроханска секта са я "блокирали" на пътят за "Ком-Емине", като излезли въоръжени срещу нея. Естествено, никой не й обърна внимание. Само да вметна, че още през февруари, когато случаят беше гръмнал... целият "Фейсбук" беше залят с подобни коментари от хора, които се изказваха по такъв начин за "добрите" момчета - Ивей, Калушев и прочее...

преди 15 минути, communismatic написа:

Ти сериозно ли смяташ, че неговите хора не са наясно с истината? А щом са наясно, защо ги прикриват тогава?

Ами криминалният психолог я каза ясно истината, той на всичкото от горе е и привърженик на Боко Рапона. Пред всичките събрали се журналисти я каза, официално.
Ти какво не си разбрал?

Не съм разбрал кои официални политически фигури са били обвързани с тях, това не съм разбрал. Всичко останало е пределно ясно, дори в тоя форум съм писал над 20 пространни поста относно "Петрохан" и над 200 пъти съм писал, че официалната версия е най-логичната, всичко останало е абсолютна "пунта мара". Мафията? Ква мафия ще пише от телефона на Ивайло Калушев, ония направо щяха да влязат в хижата и да ги пометат за отрицателно време. Изобщо нямаше да им трябва да ходят до Бузлуджа, още на Петрохан щяха да ги превърнат в пестил. Дето викаше Веселина Томова: "Те били видяли нещо?! Е, кво са видели, ай кажете ся кво видяха?!"

на 13.09.2026 г. в 18:15, attj написа:

"Възраждане" още не са обявили кандидат-президентската си двойка

С нетърпение тръпнем да я обяви. 🤣

на 14.09.2026 г. в 15:57, Flashback написа:

Коцето пак играе за жълтопаветните. Йотова да се оттегли, та Гюро лесно да се навре в Президентсвото.

Ако тя се навре в президенството, ще трябва да емигрираме в спешен порядък, опасно е за децата. 😭

на 14.09.2026 г. в 17:18, Flashback написа:

То е лесно да казваш истината, когато от теб нищо не зависи и никога няма да зависи. Нарича се популизъм. Костадинов олекна, когато не подкрепи Ваня Григорова за кмет на София, сега още повече олекна, че приглася на Кокорчо, настоявайки Йотова да се оттегли от президентската надпревара. При балотаж Йотова-Гюров "Възраждане" пак ще са против Йотова, както бяха и против Григорова.

А Радев няма друга полезна игра, освен да лавира. Нито лошо към ЕС и НАТО, нито лошо към Русия. Това е националният ни интерес в момента.

По-умен се оказа Костадинов, отколкото го мислех, вие и на малкия му пръст явно не можете да стъпите. Държите да си имаме нарко-президент. 😭

Радев няма никакъв полезен ход и в скоро време ще ви навре там, където ви е мястото.

преди 8 часа, kaldata1 написа:

Това не променя факта, че Гюров все пак е мъж, а Йотова - леля, известна основно като "любовницата на Първанов" от хубавите години около Виденов. При това, нека не се лъжем, доста лелски изглеждаща леля, не някаква бойна мадама на 50, "желязна лейди" или някаква джаста-праста, каквато беше Елизабет Втора.

Йотова е баба, не леля. 😉

Plovdiv24.bg
No image preview

Илияна Йотова има внуче, синът й женен за красавица

Hовият президент Илияна Йотова дундурка внук. Малкият Максим ще стане на 3 и е най-голямото щастие за известната си баба.

No image preview

Цитати. - Илияна Йотова подари на сина си имение за 2 мил...

Илияна Йотова подари на сина си имение за 2 милиона евро! Осветил го лично патриарх Даниил ------------ ПРОЧЕТИ ОЩЕ В ПЪРВИ КОМЕНТАР
преди 17 минути, Мери) написа:

С нетърпение тръпнем да я обяви.

Като свършите казана с помиите за клепане на кандидати, тогава!

преди 37 минути, Белгиеца написа:

Ти какво не си разбрал?

Белгийско мидо кое е ясно защо на Петрохан има 4 гилзи а не 3 защо по кемпера има дупки от куршуми

преди 33 минути, Мери) написа:

Ако тя се навре в президенството, ще трябва да емигрираме в спешен порядък, опасно е за децата. 😭

Ама ти тролке още ли не си емигрирала

преди 4 часа, Мери) написа:

Йотова е баба, не леля. 😉

Plovdiv24.bg
No image preview

Илияна Йотова има внуче, синът й женен за красавица

Hовият президент Илияна Йотова дундурка внук. Малкият Максим ще стане на 3 и е най-голямото щастие за известната си баба.

No image preview

Цитати. - Илияна Йотова подари на сина си имение за 2 мил...

Илияна Йотова подари на сина си имение за 2 милиона евро! Осветил го лично патриарх Даниил ------------ ПРОЧЕТИ ОЩЕ В ПЪРВИ КОМЕНТАР

Все тая.

Да си гледа внучето, да му прави хубави пюрета и кашички и да не бъде Главнокомандващ.

В противен случай рискуваме след 20-на години и Ани Салич да ни стане президент.

преди 15 часа, kaldata1 написа:

В противен случай рискуваме след 20-на години и Ани Салич да ни стане президент.

По добре Ани Салич от колкото някой от жълтопаветната секта

преди 23 часа, Белгиеца написа:

Ами криминалният психолог я каза ясно истината

С апломб и патос.

Ако го чуят от оскарите, ще му дадат статуетки за мъжка и женска роля, за режисьор, сценарист и композитор.

Вах тази истина, дето няма нови факти. Старата "истина" на нов глас.

преди 23 часа, Joss Bomon написа:

Като свършите казана с помиите за клепане на кандидати, тогава!

Кого турихте за кандидат ?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Вах тази истина, дето няма нови факти. Старата "истина" на нов глас.

Нали трябва да замажат с нещо геройствата на Наркойотова. Претоплена, непретоплена, все е манджа, а купейките не придирят. 😢

преди 4 часа, nerazbral написа:

По добре Ани Салич от колкото някой от жълтопаветната секта

Що Ани Салич бе? Кво й е на Наркойотова? Ето, обеща женичката да не праща децата и внуците ви на война, ще ли си спази обещанието? Да не стане като Мунчовите предизборни американски самолети - ще ги изгоня, ще ги изгоня и хоп ето изгони ги... Няма ги вече! 😢 Ако Русия й нареди да прати малко войници от България, ще ли да й откаже Йотова? Вий между другото за кого искате вашите деца и внуци да се бият при една Трета световна - редом с Русия и Северна Корея срещу НАТО ли? 🙄

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0vnsthpds3hGCmZNp6xLfs4MpUD2jyS7tfauQKuZupvRZpDa5wtYnH4QTqUhDDNTkl&id=100008282737818

преди 2 часа, Мери) написа:

а купейките не придирят

Ама те купейките не ги мамят с Йотова.

С Йотова мамят соцносталгиците. Те не сички са купейки. Някои са за Украйна. Даже повечето.

За купейките още не са турили кандидат. Ще ги залъжат с някой миризлива ватенка от типа на Волгин, Дачков или Карбовски.

Или пък тази карикатура Шивиков и другия малоумник от Народна сила.

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама те купейките не ги мамят с Йотова.

С Йотова мамят соцносталгиците. Те не сички са купейки. Някои са за Украйна. Даже повечето.

За купейките още не са турили кандидат. Ще ги залъжат с някой миризлива ватенка от типа на Волгин, Дачков или Карбовски.

Или пък тази карикатура Шивиков и другия малоумник от Народна сила.

Някои стратези са наистина много умни и силни . Няма спор.

Точно затова внесоха раздор в десните сили .

Настроиха ПП срещу ДБ , ППи ДБ срещу ГЕРБ, ГЕРБ срещу всички и т.н..

Да, и аз съм казвах 10001 пъти че ПП-тата не са мой избор. Тезикоито говореха " с вас сме г-н президент" и които бяха рожба на мухльото кРадев.

Нито ДБ в които още седят някакви ретроградни Гномове и Иво Мирчевци дето са сърдити на целия свят.

Това не е мой избор , и съм ги разгадал отдавна че са мимикрия и фалш .

Да, освен че са и "петроханци" . Разглезени надрусани толериращи петроханци

Да припомням ли "пиците с кристали" ???

За оня маоумник от културното министерство дето ни пожелаваше надрусан "приятен уикенд" ???

Единствени печеливши от този десен раздор са комунделите и мафията на прогресивния фатмак .

Така че мечтата ми е да се възроди дясното с ГЕРБ, ДБ, СДС но без ретроградните и надрусани ментета

Малоумници като Волгин, Дачков ,Карбовски , още по малко Шивиков ,дори не искам да ги коментирам .

Те са на друго ниво ... на някакво друго дъно което дори не искам да коментирам .

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Те това е истински лидер !!!

Скрий се с тоя Ивилин брееее

Всички рзбраха че сис е набутал яко с пирамидата му .

Айде бегай , пий една студена вода и гледай напред.

Ивилин е малоумник с пирамида. Никой не ти е виновен че те е излъгал . Щото си бул тъп да му повЕрваш .

преди 9 минути, miro20 написа:

Някои стратези са наистина много умни и силни . Няма спор.

Точно затова внесоха раздор в десните сили .

Настроиха ПП срещу ДБ , ППи ДБ срещу ГЕРБ, ГЕРБ срещу всички и т.н..

Да, и аз съм казвах 10001 пъти че ПП-тата не са мой избор. Тезикоито говореха " с вас сме г-н президент" и които бяха рожба на мухльото кРадев.

Нито ДБ в които още седят някакви ретроградни Гномове и Иво Мирчевци дето са сърдити на целия свят.

Това не е мой избор , и съм ги разгадал отдавна че са мимикрия и фалш .

Да, освен че са и "петроханци" . Разглезени надрусани толериращи петроханци

"С вас съм г-жо Президент" е на Бойко, той отдавна си прави реверанси на Москва - първо с неизбираемата Цачева, която стана трамплин за онова чучело Радев, сега не ще да подкрепи Гюров, за да може вицето на Йотова да се възкачи в президентската власт. Петрохан според мен е чуждо /небългарско/ мероприятие, целящо да омаскари една конкретна политическа сила и да всее смут в редиците на прозападно настроените избиратели и страх у българското народонаселение въобще и успяха, а народът клъвна изкусно заложената кукичка, щото мноооого са шаранчетата се оказва, прекалено много. Сега се лакомят и за президентската власт, с тоя прост народ, нищо чудно и нея да докопат. Станахме руска губерния, дами и господа, ако все още не сте разбрали. 😢

преди 1 минута, Мери) написа:

"С вас съм г-жо Президент" е на Бойко, той отдавна си прави реверански на Москва - първо с неизбираемата Цачева, която стана трамплин за онова чучело Радев, сега не ще да подкрепи Гюров, за да може вицето на Йотова да се възкачи в президентската власт. Петрохан според мен е чуждо /небългарско/ мероприятие, целящо да омаскари една конкретна политическа сила и да всее смут в редиците на прозападно настроените избиратели и успяха, а народът клъвна въдичката. Сега се лакомят и за президентската власт, с тоя прост народ, нищо чудно и нея да докопат. Станахме руска губерния, дами и господа, ако все още не сте разбрали. 😢

Да,и ББ съм критикувал за меката му позиция по рашисткия въпрос.

Няма противоречие тука.

Но ми се струва и ти търсиш раздора, а не какво общо може да се направи срещу рашистката комунделска чума . Част от която е и Йотова, икРадев и всичките сволочи зад тях .

В момента те печелят от това.

От своя страна аз казах че съм готов на компромис, и след като Тагарев, Иво Инджев, Евгени дайнов и мн други стойностни хора за мен , са зад Гюров, аз бих гласувал за по малкото зло - за тях, за да не ни управлява еднолична малоумна военно-комунистическа хунта на кРадев и дебилите иолигарсите около него

Колкото и да ревете, тая опорка не става!

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Случаят с Петричкия Ескобар: Отговорност за помилването н...

Президентът не може да провежда разследване. Той е обвързан с преценката - най-малкото, защото президентът нито е медик, нито е юрист

преди 8 часа, miro20 написа:

От своя страна аз казах че съм готов на компромис, и след като Тагарев, Иво Инджев, Евгени дайнов и мн други стойностни хора за мен , са зад Гюров, аз бих гласувал за по малкото зло - за тях, за да не ни управлява еднолична малоумна военно-комунистическа хунта на кРадев и дебилите иолигарсите около него

😆😆😆😆😆

преди 8 часа, M.Николов написа:

No image preview

Президентът не може да провежда разследване. Той е обвързан с преценката - най-малкото, защото президентът нито е медик, нито е юрист

Можеше за разнообразие някой друг да помилва, не наркотрафикант, който и болен може да продължи да вреди на обществото на свобода. Президентът е сложен там да помилва, той трябва да съобразява всичко, той слага подписа си, ако беше достатъчна медицинската комисия, тя щеше да слаха подпис и хоп, човекът е помилван, а защо е дадена тази функция на Йотова, щото подписът й е по-красив от този на членовете на медицинската комисия ли? Носи отговорност и още как.

А Урсула вече знае че Илияна е новата президентка за следващите 5 години, заради това така я покани в Страсбург да се среща там със всякакви хора, да я пипнат и помиришат парфюма ѝ.
И понеже Урсула не може директно да каже че тя ще бъде избрана, каза това което има право да каже, че ще налива милиарди за пътища в България и спомена Румен Радев, единственият упоменат премиер от всичките други.
Я Гюров ряпа да рупа и преживя, на Урсула той не ѝ трябва да иска и той да се пооблажи.

преди 18 часа, miro20 написа:

и съм ги разгадал отдавна че са мимикрия и фалш

Така е, ама те всички са мимикрия и фалш.

Те не са десни или леви или ватенки или за Украйна.

Те се закичват със съответната идея. Слагат в ръководството зависими "лидери".

И няма за кого да гласуваш. Независимо какви идеи и управление ти харесват.

Зад всяка идея стои едно озъбено свирепо куче от ДС и наследници и ко.

преди 17 часа, M.Николов написа:

No image preview

Напротив ! Като камък тежи на врата на Йотовица.

"Никога няма да помилвам осъден за наркотици" - това са първите думи на Илияна Йотова, когато като вицепрезидент влиза на първото заседание на комисията по помилванията. Близо 10 години по-късно се вижда, че е прекрачвала това си обещание не веднъж.

А тя само се оплита още повече с простотиите си .

Но за вас, комунделите, както съм казвал, щом е червен и вожда така казва, дори да се изсере на жълтите павета, вие ще аплодирате и хвалите колко правилно и качествено го е направил/а/

А иначе кРадевата пропаганда не бе особенно умна че впрегна насила "пресконференция" по петроханците, от която абсолютно нищо ново никой не разбра, но се разбра че го направиха заради предизборната кампания, и за да могат да отговорят нещо на доброто ужилване на Йотовица за амнистиите на престъпници наркотрафиканти .

Трудно се мие "имиджа" на кокаиновите мемета които се лепнаха здраво за нея.

Но пък слугите трябва да се похвалят :

HSbEfeiXAAADgsA?format=jpg&name=small

Сравнете две жени. Два свята :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор

Така е, Мери, носи отговорност. Колкото носеха и предишните, но за тях не казваш нищо.

А с тези работи се занимава вицепрезидента, а не президента. Елементарни работи не знаеш. Гледай си готвенето и не занимавай с неща, които не разбираш.

Гюров няма да е президент. Свиквай. Минимум пет години ще е Йотова.

калдата 1, кои са тези положителни неща от соц казармата?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.