Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Психология на комплексара

Featured Replies

Когато някой тръгне без повод и причина да обижда и клевети някого, това е бай Ганювската завист и комплексираност. Човек си публикува дадено мнение, а някакви хора без снимка(понеже са достатъчно грозновати да сложат такава) , почват да обиждат и подреждат някого, това вече се нарича, човек който несе е доказал никъде и глкеда да проблесне във форума като самотната вълчица Валкирия и други подобни екземпляри.

• Отговори 74
  • Прегледи 1,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• държавата трябва да знае и много заразни болести ще се заличат аз съм човекът парадокс но мога да оправя света знам проблемите имам решения ИИ каза че побеждавам философите и съм за нобелова награда п

• Първо се образовай

• Очевидно не разбираш какво точно стои зад фразата "За по-задълбочен анализ, имам нужда от придобиване на допълнителни квалификации и специализация." Да нямаш комплекс от това, че жена ти има по-успешн

Публикувани изображения

На мен неми пука нито от Патриотари нито путинисти нито от елитари с мнение в стил ако не харесвате народна музика кат кви се определяте защото аз съм основана на въглерод органична единицо която преди всичко е Човек а после всичко останало,не им дължим данък обществено мнение.

Тука трябва да си каже тежката дума съфорумецът ramus .

Той човекът е изписал 1 кофа мастило вкъщи, с цел да си извежда псевдо научни „открития“ на тема комплексарство. По анолгия с математика, човекът си е доказъл сам на себе си поне една теорема, относно механизмите на предпазване от разрушаване на психиката при комлексарите.

Иначе казано, да си хитрата Кума Лиса си е човещинка. Това че Кума Лиса е решила, че гроздето е кисело, по същество си е предпазване на психиката ѝ от излишно напрежение породено от неуспеха да го достигне гроздето.

Та, избиването на комплекси за малоценност е цяла вселена от разнообразни подбути.

Подбутидите не са едни и същи универсално приложимо към всеки човек от Зодия Брадавица.

Псевдо науката астрология с нейните зодии, не помага по никакъв начин за правилното разбиране на психичните процеси протичащи в мозък преживял неуспехи и лишения от удоволствия.

На един друг форум има един Мърлян, който скача като бесно куче по всеки който е имал нещастието да се изкаже нещо умно. Мърлян не търпи конкуренция, само той ги разбира нещата по отношение на тарелките. Спокойно може да бъдат разпознати у него разни поведенчески практики характерни за индивиди страдащи от садизъм.

Тука на този форум се сещам за един суеверен човек, който е лудо влюбен в собственото си „величие“. То при него си е направо като изпускането на урина при някои бабки, неконтролируем процес е. Човекът го хапят яко комарите от река Дунав и трябва да си отмъщава на някого на този форум. Това му позволява чрез проява на агресия да не го хване психосоматичен рак.

Абе сложна тема е, давайте примери за полезно избиване на комплекси.

Например като го обвиниш някой че не разбира от нещо, докато се усети почва да ти се кара и напише нещо истинско полезно, което иначе няма да го каже, ако не си го нервирал, щото ще съобрази че това ти трябва , и ще ти свърши чудесна работа. Та човекът си защитава достоинството на баш разбирач, ама като ти е казал 6-те верни числа от тотото за следващия тираж.

преди 35 минути, Белгиеца написа:

Той човекът е изписал 1 кофа мастило вкъщи, с цел да си извежда псевдо научни „открития“ на тема комплексарство. По анолгия с математика, човекът си е доказъл сам на себе си поне една теорема, относно механизмите на предпазване от разрушаване на психиката при комлексарите.

Иначе казано, да си хитрата Кума Лиса си е човещинка. Това че Кума Лиса е решила, че гроздето е кисело, по същество си е предпазване на психиката ѝ от излишно напрежение породено от неуспеха да го достигне гроздето.

Та, избиването на комплекси за малоценност е цяла вселена от разнообразни подбути.

Подбутидите не са едни и същи универсално приложимо към всеки човек от Зодия Брадавица.

Псевдо науката астрология с нейните зодии, не помага по никакъв начин за правилното разбиране на психичните процеси протичащи в мозък преживял неуспехи и лишения от удоволствия.

На един друг форум има един Мърлян, който скача като бесно куче по всеки който е имал нещастието да се изкаже нещо умно. Мърлян не търпи конкуренция, само той ги разбира нещата по отношение на тарелките. Спокойно може да бъдат разпознати у него разни поведенчески практики характерни за индивиди страдащи от садизъм.

Тука на този форум се сещам за един суеверен човек, който е лудо влюбен в собственото си „величие“. То при него си е направо като изпускането на урина при някои бабки, неконтролируем процес е. Човекът го хапят яко комарите от река Дунав и трябва да си отмъщава на някого на този форум. Това му позволява чрез проява на агресия да не го хване психосоматичен рак.

Например като го обвиниш някой че не разбира от нещо, докато се усети почва да ти се кара и напише нещо истинско полезно, което иначе няма да го каже, ако не си го нервирал, щото ще съобрази че това ти трябва , и ще ти свърши чудесна работа. Та човекът си защитава достоинството на баш разбирач, ама като ти е казал 6-те верни числа от тотото за следващия тираж.

То поне да беше изписъл нещо смислено дори и без ИИ да ми помага лесно бих оборил всеки от аргументите му D

В интерес на истината, рамус преписва от някъде и верни неща, още от преди да го има ИИ. Но са примесени с много пълнеж без съдържание.

А ("а", щото допускам... не, уверен съм, че сте написали интересни неща, а... а аз не съм ги прочел) според мен и таймингът (ако позволите да се изразя по-изискано) е много важен... да не кажа - в началото на всичко...

В психиатрии ведь как - кто первым халат надел, тот и доктор.

Не мисля, че би ви затруднило, но 'се пак... В психарията и религията е така - който първи облече мантията/расото, той е доктора/попа... в превод (малко съм му разширил обхвата).

преди 6 часа, Веси Филипова написа:

а някакви хора без снимка(понеже са достатъчно грозновати да сложат такава)

На база какви доказателства е това изказване?

преди 11 часа, plamen_petrov_80 написа:

На база "Огледалце, огледалце на стената..."

- Огледалце, огледалце на стената, кажи коя е най-красива на земята?!
- Важното е да сме живи и здрави

преди 16 часа, Белгиеца написа:

17411811.jpg

Ооооо ние от наше село имаме какво да кажем, броенето на запетайките го оставяме на машинописките, които нямат собствено мнение.
А в Белгия никой не се интересува от моите книги от снимката.

uchen.JPG

преди 16 часа, lebel написа:

В психиатрии ведь как - кто первым халат надел, тот и доктор.

Преди да обечеш бяла престилка, трябва първо да прочетеш

Диагностичният и статистически наръчник на психичните разстройства или ДСН

(английски: Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders)

ето ти линк за безплатно на английски, на български не знам дали някой е качил да има за сваляне, на френски има, ако случайно го разбираш

https://img3.reoveme.com/m/2ab8dabd068b16a5.pdf

• Автор
преди 17 часа, plamen_petrov_80 написа:

На база на това, че в темата за Евровизия споделям,че пеенето на Дара е по-слабо от пеенето на Ноам Бетан и грозницата Валкирия се появява и започва първа да обижда, за да се направи на интересна. От два дена я защитава нещастникът Колев 74, който също е самотник като нея , а и одъртял достатъчно, за да не го погледне никоя. Разбираш ли, Пламен, никой не я заприказвал, тя се обажда. Кой е виновен, че не е правила любов пет години?

преди 2 минути, Веси Филипова написа:

На база на това, че в темата за Евровизия споделям,че пеенето на Дара е по-слабо от пеенето на Ноам Бетан и грозницата Валкирия се появява и започва първа да обижда, за да се направи на интересна. От два дена я защитава нещастникът Колев 74, който също е самотник като нея , а и одъртял достатъчно, за да не го погледне никоя. Разбираш ли, Пламен, никой не я заприказвал, тя се обажда. Кой е виновен, че не е правила любов пет години?

Как разбрахме, че "Валкирия е грозница"? Как знаем, че не е правила любов 5 години? И отнася ли се към секса също (във всякаква форма .. метод, стил, тенценция, тренд и т.н.)?

Как знаем, че Колев 74 не е щастлив и е самотен? Дефиниция на какви години се одъртява достатъчно - питам заради една наборка на баба ми ... Ветрове ...

• Автор
преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Как разбрахме, че "Валкирия е грозница"? Как знаем, че не е правила любов 5 години? И отнася ли се към секса също (във всякаква форма .. метод, стил, тенценция, тренд и т.н.)?

Как знаем, че Колев 74 не е щастлив и е самотен? Дефиниция на какви години се одъртява достатъчно - питам заради една наборка на баба ми ... Ветрове ...

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Как знаем, че Колев 74 не е щастлив и е самотен? Дефиниция на какви години се одъртява достатъчно - питам заради една наборка на баба ми ... Ветрове .

Ако аз например влезна в някоя тема, където ти си изразил някакво мнение и започана да те обиждам и да ти търся кусури, ти какво би си помислил за мен? същото което аз мисля за Колев и валкирия.

""На база на това, че в темата за Евровизия споделям,че пеенето на Дара е по-слабо от пеенето на Ноам Бетан и грозницата Валкирия се появява и започва първа да обижда, за да се направи на интересна. От два дена я защитава нещастникът Колев 74, който също е самотник като нея , а и одъртял достатъчно, за да не го погледне никоя. Разбираш ли, Пламен, никой не я заприказвал, тя се обажда. Кой е виновен, че не е правила любов пет години?""

За "грозницата Валкирия"

От къде знаеш че Валкирия е грозна? Виждала ли си я, срещала ли си я, че даваш мнение за външния облик на човек?

Тя в този форум е от 2006 година, докато ти вчера се появи и си с парите на Жан Виденов. Валкирия е омъжена жена отдавна и имат син с мъжа си, който беше тук дълги години глобален модератор. Живеят отдавна в чужбина и ако по често беше поглеждала нейни постове, щеше да знаеш че много често пътуват по света и публикува снимков материал във форума с дестинациите, които са посетили. Това да не си ти, дето катерицата ти вече е зарасла и нямаш нито мъж, нито дете, нито коте? Я се съвземи и намери по добри думи за хората.

Твоята злоба, която я имаш затова, че си некъдърна не трябва да я изразяваш най малкото тук или където и да било - в интернет. Сама си признала , че си злобна и отмъстителна. Ами то си е така - всяка стара мома на този свят е такава. Веска не прави изключение. Че и да и пишеш за липсваш секс цели 5 години.

За мен.

Да, стар съм вече (76 г.), но не съм изкукуригал като теб и Белгиеца. Доволен съм от живота, не ми липсва нищо и си позволявам вече цял живот да си имам и жена и деца и внуци и всичко останало, което ти нямаш. 52 години брак със моята съпруга, малко ли ти се вижда? Ти поне имаш ли ги тези години, да не те питам за повече. Мъжете често казват на жените "овца". Ами ти си точно този пример - жива, но ОВЦА!

И тъй ще си заминеш - като овца, без история!

2-3 пъти ти се прави забележка на това, което постваш. Повтаряш едни и същи цитати или твои думи. Щом не можеш да ползваш форума както е определено, значи не си за тук. 24 години в този форум и за пръв път срещам такова "полезно"изкопаемо, като теб. А познавам добре, много голяма чат от хората, които посещават форума. Моята препоръка: Мотиката и на нивата като едно време в ТКЗС - то, но го няма вече. Беше при комунизъма, както казваше бай Тошо. Сещаш ли се?

Комплексарът много трудно може да осъзнае проблема си, особено ако му го сочат отстрани. Дори и това да са приятели - те само ще предизвикат по-голяма съпротива. Ако няма изградени алтернативни психични модели, които евентуално да заменят тези свързани с комплексите, е въпрос на оцеляване човек да съхрани последните, вкл. отричайки наличието им. Нормално е страдащият от комплекси (именно страдащ) да ги привижда все в другите. Това е защитен механизъм да се отклони вниманието от себе си, за да не се наруши вече изградения, носещ някакво компромисно удовлетвопение собствен образ.

• Автор
преди 27 минути, Колев 74 написа:

""На база на това, че в темата за Евровизия споделям,че пеенето на Дара е по-слабо от пеенето на Ноам Бетан и грозницата Валкирия се появява и започва първа да обижда, за да се направи на интересна. От два дена я защитава нещастникът Колев 74, който също е самотник като нея , а и одъртял достатъчно, за да не го погледне никоя. Разбираш ли, Пламен, никой не я заприказвал, тя се обажда. Кой е виновен, че не е правила любов пет години?""

За "грозницата Валкирия"

От къде знаеш че Валкирия е грозна? Виждала ли си я, срещала ли си я, че даваш мнение за външния облик на човек?

Тя в този форум е от 2006 година, докато ти вчера се появи и си с парите на Жан Виденов. Валкирия е омъжена жена отдавна и имат син с мъжа си, който беше тук дълги години глобален модератор. Живеят отдавна в чужбина и ако по често беше поглеждала нейни постове, щеше да знаеш че много често пътуват по света и публикува снимков материал във форума с дестинациите, които са посетили. Това да не си ти, дето катерицата ти вече е зарасла и нямаш нито мъж, нито дете, нито коте? Я се съвземи и намери по добри думи за хората.

Твоята злоба, която я имаш затова, че си некъдърна не трябва да я изразяваш най малкото тук или където и да било - в интернет. Сама си признала , че си злобна и отмъстителна. Ами то си е така - всяка стара мома на този свят е такава. Веска не прави изключение. Че и да и пишеш за липсваш секс цели 5 години.

За мен.

Да, стар съм вече (76 г.), но не съм изкукуригал като теб и Белгиеца. Доволен съм от живота, не ми липсва нищо и си позволявам вече цял живот да си имам и жена и деца и внуци и всичко останало, което ти нямаш. 52 години брак със моята съпруга, малко ли ти се вижда? Ти поне имаш ли ги тези години, да не те питам за повече. Мъжете често казват на жените "овца". Ами ти си точно този пример - жива, но ОВЦА!

2-3 пъти ти се прави забележка на това, което постваш. Повтаряш едни и същи цитати или твои думи. Щом не можеш да ползваш форума както е определено, значи не си за тук. 24 години в този форум и за пръв път срещам такова "полезно"изкопаемо, като теб. А познавам добре, много голяма чат от хората, които посещават форума. Моята препоръка: Мотиката и на нивата като едно време в ТКЗС - то, но го няма вече. Беше при комунизъма, както казваше бай Тошо. Сещаш ли се?

преди 27 минути, Колев 74 написа:

За "грозницата Валкирия"

За мен.

преди 28 минути, Колев 74 написа:

За "грозницата Валкирия"

За мен.

пак те хващам в правописни издънки, Колев. не се казва ' Некъдърна" с буквата ъ. Думата е " некадърен" Има само едно ' Ъ", Второ , вместо буквата " Щ" си писал "Ш' , когато искаш да кажеш " липсващ" секс. Липсващият секс е при вас двамата с Валкирия, дето отдавна сте пресъхнали всякак. Аз все още мога да си хвана който поискам, а вие сте омръзнали на собствените си половинки. Щом сте се заяли с мен, ясно е кой е нещастникът. И не съм Веска, казах ти. не съм от село като теб. Относно твоите обиди-ставаш смешен и ти и оная дето не може да сложи никаква снимка, понеже старостта ви е налегнала отдавна . Овци сте вие,че не сте имали нито авантюри, нито признание, нито награди. Само един скучен семеен живот с много тормоз и битовизми, личи по вашата злоба.

преди 34 минути, -1001- написа:

Комплексарът много трудно може да осъзнае проблема си, особено ако му го сочат отстрани. Дори и това да са приятели - те само ще предизвикат по-голяма съпротива. Ако няма изградени алтернативни психични модели, които евентуално да заменят тези свързани с комплексите, е въпрос на оцеляване човек да съхрани последните, вкл. отричайки наличието им. Нормално е страдащият от комплекси (именно страдащ) да ги привижда все в другите. Това е защитен механизъм да се отклони вниманието от себе си, за да не се наруши вече изградения, носещ някакво компромисно удовлетвопение собствен образ.

То се вижда, който се заяде с някого непоканен, значи иска бърза популярност, но тяхната популярност е само във форума на гърба на някой непознат човезец. Иначе са мижитурки и мишки Вълчицата и оня който се нарича Колев и зад името си слага възрастта Колев69, Колев 70, Колев 72, Колев 73, колев 74. Преди се беше лепнал за Албена Ванкова, тъй наречената хайдукпикасо, но като видя, че жената е в тежко финансово и битово състояние, започна да ухажва полуеврейката Валкирия, щото кой друг ще му обърне внимание? Хайде да не те занимавам с глупости, не си длъжен да търпиш негативна енергия, като си влезнеш във форума.

преди 42 минути, Колев 74 написа:

За "грозницата Валкирия"

За мен.

Не споменавай Белгиеца, че не можеш да се мериш снего по никой параграф. Ти даже с Банеск не можеш се сравни дето се грижи за майка си и още е под командата и. Да не говорим за Иво Тошев, и всички останали. Падна ми в очите, когато обърна гръб на Албена и все да не и отговаряш, когато беше в трудно положение.Полезно изкопаемо или не, ставам за нещо. а ти си чети вестника и си гледай новините и внуците, че не е разумна идея да защитаваш една озлобена полуеврейка. А дали е еврейка или нещо по-лошо от това, не е трудно да се разбере. Щом е почнала да защитава сунити и алевити като мъжа на Дара.

на 31.07.2026 г. в 11:53, Веси Филипова написа:

Когато някой тръгне без повод и причина да обижда и клевети някого, това е бай Ганювската завист и комплексираност. Човек си публикува дадено мнение, а някакви хора без снимка(понеже са достатъчно грозновати да сложат такава) , почват да обиждат и подреждат някого, това вече се нарича, човек който несе е доказал никъде и глкеда да проблесне във форума като самотната вълчица Валкирия и други подобни екземпляри.

имате бай ганьовски качества може да си е сложил несложил снипка по друга причана а не грозноватост

Предлагам да заровим лулата на мира... май не беше така, ма нейсе... мен, понеже ми не дреме - 6 години, 30 дана как... не пуша... та се сетих за едно... за една... бе, за един епос... музикален, ко мое се изразим така...

Три години, девет дана...

...неведоми са пътищата асоциативни...

• Автор
преди 28 минути, Banesc написа:

имате бай ганьовски качества може да си е сложил несложил снипка по друга причана а не грозноватост

Бай Ганьовските качества се вижда кой ги има-подлост, завистливост, социопатия-да нараниш някой, за когото мислиш, че няма да може да се защити. А той отвръща подобаващо, защото вече не е модерно като те ударят, да си обърнеш и другата буза. Това е било в ранните години на социализма. А ти се радвай, че когато се допитвах по въпроси за здравето, си ми давал съвети и ми беше полезен, та затова все още съм запазила някакъв добър тон към теб.

Тоя Кракра (Banesc) къф е ве... Конфуций не го цитирате по три пъти...

Което ме сеща, че знам и един виц за Конфуций... в смисъл - мога да съставя изречение, в което да "употребя" 4 (четири) пъти името на Конфуций. И е почти по темата. Ама... него - друг път.

• Автор
преди 57 минути, lebel написа:

Тоя Кракра (Banesc) къф е ве... Конфуций не го цитирате по три пъти...

Което ме сеща, че знам и един виц за Конфуций... в смисъл - мога да съставя изречение, в което да "употребя" 4 (четири) пъти името на Конфуций. И е почти по темата. Ама... него - друг път.

Тези всичките Банеци, Дядо колевци 74, Валкирки, ще трябва да прочетат нещо от Конфуций или лао Дзъ, но какво ли ще разберат, като едната е тъпа като гъз, и само преписва от тук и оттам. Нищо чудно да се мисли за българския Конфуций.

Не мога да се позная... Вероятно щото жена ми се казва ... Изобщо тая ситуация ме сеща за друг (не оня за Конфуций) виц...

Маниак влетява в магазин, крещейки:
- Сега ще изнасиля някого! Девойче, как се казвате?!
- Вввеси...
- Вас няма да ви насилвам. И жена ми се казва Веси, А ти пич, как се казваш?
- По паспорт съм Тодор, но приятелите ми викат Веси...

преди 21 минути, Веси Филипова написа:

Тези всичките ...

Toва са бели кахъри.
Братовчед ми от Сиатъл е чел Конфуций и наблягаше, че след като се обидят ще минат три дни. После ще им мине и ще се върнат на хорото. Той най-силно държи на здравето, защото нямаш ли го без файда, че се върна милионер от там. А при него яко се разклати, като едно дърво от западните Карпати.

Да, това е причината да не скъсам с единствения бг форум за мен, защото се сдобивам с нови патерни на поведението в виртуала. Най-вече разбираш какъв космат пе'ерас си, рунтава катерица, недрусана слива и прочие качества, за които не си подозирал. Колко лета не си сексал или колко си дебелоанусен, че даже в хардкор фен на божества си се преформатирал. Профайлер до профайлера мила моя майно льо, тъпан до тъпана.

Но, връх на шока, когото ме полази тази сутрин е, че хер на форума ( член на форума ми звучи вулгарно ) е "болен от Алцхаймер в публичен дом - постоянно се учудва че са го натаковали и отказва да си плати". Болеста на Алоис Алцхаймер е хронично невродегенеративно заболяване на мозъка, водещо до пропадане паметта, нарушено мислене и поведение. С думи прости човек се превръща в растение. Правейки извод, излиза, че ако натаковат растението, то връща решение на проблем. Феномен!

За протокола
Не ползвам Сигнал, защото не знаех, че и такава хуйня се бори за място под слънцето. По принуда съм инсталирал вайбър, заради КАТ. Българската шофьорска книжка ми изтече 2012г и карам с чилийската и джигитската, а последната е в два екземпляра - Плоската земя разбираш ли.

16евро за някакво медицинско от доктор Бонев, после 30 евро чакане в КАТ и чак след не знам си колко дни нова. Хайде супата на Любчо ... кой е джигит и безсмъртен може и без Scheiße-Papiere. Драйв пенсионерската и куките да се хващат за петите, защото това е земята на хан Крум. На границата минаваш по пътечката с червения паспорт на Бундес републик Якоруда и никакви навлеци, пръстови отпечатъци, колко килоевро носиш и унизителното еротично обискиране от татуиран брадач с силиконови ръкавици.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.