Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва да нулирам биоса.

Featured Replies

Разрешен от Joss Bomon

преди 8 минути, Gangosa написа:

Значи както разбирам както е в хоризонтално положение трябва да го сложа във вертикално или как?

Как "вертикално" бе пич?! Не виждаш ли на снимката ти, че са 3 пина, а мостчето е на първите два. Хващаш го с пинцета или др. удобен инструмент издърпваш го и го вкарваш на средното и крайното дясно пинче за 10-20 сек. след което го връщаш на мястото му. Направо ме убиваш с въпросите си!

image.png

• Отговори 63
  • Прегледи 1,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти сериозен ли си?! 🤣 Линка под снимката не ми отваря други снимки. Батерията никога не е била в захранването, а на дънната платка. Докато си във Windows -> Settings -> System -> Recovery -&

• Как "вертикално" бе пич?! Не виждаш ли на снимката ти, че са 3 пина, а мостчето е на първите два. Хващаш го с пинцета или др. удобен инструмент издърпваш го и го вкарваш на средното и крайното дясно п

• Това не е същото. Батерията минава през защитен диод да не я свържеш обратно и като и дадеш изводите накъсо нищо не става, защото диода "пази". А ресета с пина окъсява кондензатор(и) на които се е нат

Публикувани изображения

• Автор

Благодаря . Сега разбрахте ли, че технически хич ама хич ме няма. Не се майтап за това предпочитам да питам. Пин не разбирам това понятие в конкретния случай ,защото както казват пин патерн и пин код. А то наистина си е патерн . Както и да е аз му казвам по старо му крема.

Но ви разбрах де. Значи сега моста е м/у ляво и среда и трябва да се вмъкне ,така че да стане среда дясно. Е разгеле. Снимката прави обстоятелствата много по лесни а и обясненията също.

Ще видим какво ще стане но съм скептичен, защото като махнах батерията предния път и с ключ укасих клемите където влиза батериятаи после не беше ресетнато странна работа . Такова нещо не ми се беше случвало.

преди 50 минути, Gangosa написа:

Ще видим какво ще стане но съм скептичен, защото като махнах батерията предния път и с ключ укасих клемите където влиза батериятаи после не беше ресетнато странна работа .

Това не е същото. Батерията минава през защитен диод да не я свържеш обратно и като и дадеш изводите накъсо нищо не става, защото диода "пази". А ресета с пина окъсява кондензатор(и) на които се е натрупала енергия.

Ти си го направил онлайн. А esc или del дали ги отчита системата, че са натиснати в състояние на рестарт или точно, когато трябва да влезеш в БИОС?

• Автор

Еми щом работи не виждам причина да не ги отчита с ф11 си викам буут менюто. Всичко си работи. Само биоса е моднат. И да го ресетвам той си е заводски моднат.

преди 6 часа, Gangosa написа:

Еми щом работи не виждам причина да не ги отчита с ф11 си викам буут менюто. Всичко си работи. Само биоса е моднат. И да го ресетвам той си е заводски моднат.

Пробвай тогава с F2 да влезеш в биоса.

преди 6 минути, Gangosa написа:

С ф11 викам буут менюто и има и да вляза в биоса опция и така влизам.

Добре. И какъв беше проблема на темата?

• Автор

То стана дълга и широка . Първо почнах да правя 1 после си помислих , че съм развалил друго ,излезе и още нещо и т.н.

преди 12 часа, Miusuka написа:

Добре. И какъв беше проблема на темата?

Проблем с темата няма. Тя е създадена да реши проблема.

• Автор

Както обещах вече е време да покажа как стигнах до това положение. Ето видео и снимка.

Избрах исо файла който беше във флашка с име сандиск

отворих исо с уин 10 и избрах ефи или уефи файла кликнах на него и избрах Boot next.

И понеже не може да бутне по дефалт юсб не бутваше нищо а и няма как като си бутваше по подразбиране уин 10. Аз му казвам , че файла е там а той не е там да не говорим че исо файла както знаем е архив та дори и да бутваше от флашката пак нямаше да може да достигне до файла. И така се докарах от 1 експеримент до небутваща с-ма.

large.uefiboot.png.168d9e667156291ebb01c

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.