Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за снимки смесени с муэика

Featured Replies

програма за слепване на снимки+аудио от хард диска... slide show e,но звукът е като фон

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

Следващия път първо прочети Правилата на форума

Заповядай, това е Microsoft PhotoStory 3 Цък има всички опции които ти трябват даже и повече. Поздрави, rainov!

Редактирано от rainov (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

Здравейте . Значи трябва ми програма която автоматично да сменя снимки на фона на някаква муэика . Ако имате нещо на ум предлагайте .

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Здравейте . Значи трябва ми програма която автоматично да сменя снимки на фона на някаква муэика . Ако имате нещо на ум предлагайте .

Windows Movie Maker

Ръководство за работа с Windows Movie Maker ;)

Една от най-добрите такива програми е Picture2exe. Има възвожност за създаване на .ехе файл който автоматично да сменя поставените картинки, на фона на зададена музика, като може да изравнява времето на песента с това за разглеждането на снимките. Много е удобна и добра!

• 3 седмици по-късно...

Аз имам проблем, свързан с такава програма. Имам файл .wma, който представлява снимки, сменящи се на музикален фон. Нямам идея на каква програма са направени. Искам да отделя някои от снимките като отделни нормални файлове.

Някой знае ли как може да стане?

Мерси предварително

Най-добрата програма за тази цел е Atmosphere Deluxe.

Ако обаче искаш да правиш самостоятелни файлове с вградена музика, защо не пробваш да ги направиш на флаш. Аз поне това бих направил, още повече че не е много трудно.

• 2 месеца по-късно...

Както споменах търся лесна за работа програмка с която от снимки jpg формат да направя клипче в което да мога да включа и песни mp3. Ако някой може да ми даде някаква насока ,че съм в тъч.

Здрасти,

мисля че това е точно което търсиш:

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/d...ry/default.mspx

или ако не ти е легален Уиндоус-а (даунлоуда изисква валидация)

опитай оттук:

http://www.softpedia.com/get/Authoring-too...oto-Story.shtml

Успех.

Eдна много хубава програма е MomentoExpres - директен линк за сваляне - около 57 MB. Това е безплатна версия на Моменто. Ограниченията са следните: Максимална продължителност на шоуто 30 мин., Максимален брой картинки в шоуто:200, Максимален размер на снимките 2048 пиксела, брой ефекти - 15. Пробвал съм я, стана много хубаво клипче за Свети Валентин :wors: Имаш възможност за избор на различно качество и резолюция. Дори и с най-лошото качество стават хубави клипчета. Много е лесна за работа, само кликаш и кликаш .

Официална страница на програмата - http://www.momentodvd.com

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Аз пък съм много доволен от http://www.photo-to-dvd.com

Има си wizard и се иска само да се посочат снимките и музиката. Поддържа VCD, SVCD и DVD. Поддържа меню със chapter-и, синхронизира дължината на филмчето с дължината на избраните песни и др.

Най-важното за мен - много е лесна и се работи много бързо.

Успех

• 1 месец по-късно...
Най-добрата програма за тази цел е Atmosphere Deluxe.

Ако обаче искаш да правиш самостоятелни файлове с вградена музика, защо не пробваш да ги направиш на флаш. Аз поне това бих направил, още повече че не е много трудно.

можете ли да ми обясните как става че не мога да се дправя плийс :) :) :blink:

Picasa

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.