Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kak се поправя Windows ?

Featured Replies

Имам само един дял на диска на който ми е Windows и всичко останало.След експерименти с един Smarty Uninstaller уина се сбози отвсякъде.Не ми работи System Restore,WMP,Search и доста други работи.Моля за съвет как мога да го поправя без да си загубя песничките и филмчетата които са на същия ( единствен ) дял.Нямам и инсталационен диск на Windows ХР Pro и ако може някой да ми препоръча от къде да си сваля нещо изпробвано и да е без SP 2.

Тук е обяснено как се прави но ми се струва че щом всичко е на едн дял ще загубя скъпоценните MP 3 ки.Може би първо трябва да разделя харда но имам свободни само 5 MB от него и ми се струва че разделящите програми ще го разделят на 75 МБ (уина и всичко друго ) и като втори дял тия 5 МБ.Това не ме устройва защото песничките пак заминават.Ако някой може да помага плс.

Редактирано от VEELVET (преглед на промените)

• Администратор
Тук е обяснено как се прави но ми се струва че щом всичко е на едн дял ще загубя скъпоценните MP 3 ки.

Не ти трябва това. Трябва ти инсталационен диск на XP, при стартиране на инсталация му даваш на първия екран където те пита дали да инсталира WIndows (ENTER), или да пусне Recovery Console ® му даваш ENTER, след това то намира предишните инсталации на Windows (в случая е една) и ти предлага ENTER за преинсталация, R за Repair, натискаш R и то ще преинсталира Windows-а без да пипа нищо по него. Единствено ще се загубят всички ъпдейти, които са правени (ако са правени изобщо), останалото инфо остава

Това е правилния начин

За разцепването: можеш да си направиш втори дял (колкото ти позволи), да прехвърлиш песни и да го запълниш, после да вземеш още пространство вече поосвободения C: и да ги прехвърлиш към новия дял. Отново прехвърляш mp3-ки и така, докато не прехвърлиш всичките.

За другите проблеми: някакви съобщения за грешки извежда ли? Ако да, какви?

Конкретно за Search: можеш да влезеш под Safe Mode и да изтриеш съдържанието на папката C:\WINDOWS\srchasst. Ако проблемът не е по-дълбок, това може да оправи поне търсенето.

Иначе както каза poisk, най-добрият и правилен начин си остава с инсталационен диск.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Автор
За разцепването: можеш да си направиш втори дял (колкото ти позволи), да прехвърлиш песни и да го запълниш, после да вземеш още пространство вече поосвободения C: и да ги прехвърлиш към новия дял. Отново прехвърляш mp3-ки и така, докато не прехвърлиш всичките.

За другите проблеми: някакви съобщения за грешки извежда ли? Ако да, какви?

Конкретно за Search: можеш да влезеш под Safe Mode и да изтриеш съдържанието на папката C:\WINDOWS\srchasst. Ако проблемът не е по-дълбок, това може да оправи поне търсенето.

Иначе както каза poisk, най-добрият и правилен начин си остава с инсталационен диск.

При опит да пусна WMP ми изписва "An Iternal application error has occurred"

При опит да пусна System restore се появява празен прозорец

При опит да пусна Search се появява празен експлоер и до там

Изчезнаха ми Word,пасианси,Paint и други такива дреболийки

При опит да пусна WMP ми изписва "An Iternal application error has occurred"

При опит да пусна System restore се появява празен прозорец

При опит да пусна Search се появява празен експлоер и до там

Изчезнаха ми Word,пасианси,Paint и други такива дреболийки

Бих предложил един по "краен" начин . Откачи си харда , закачи го при приятел с повече място и си копирай инфото там . След това връщаш харда на твоя комп и му правиш една хубаво цепене и форматиране , след което си качваш и Уин . После обратно при приятеля , закачаш пак твоя хард и си връщаш инфото . Вярно , че става доста играчка , но поне за в бъдеще няма да имаш проблеми след като си оставиш дял само за Уиндоус и друг за всичко останало ( ако диска ти е голям нищо не пречи да си го "нацепиш " на колкото искаш дялове ).

За празните прозорци пробвай това решение на Miteto <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_baby.gif' alt=':baby:'> оттук:

1. Цъкваме на Start -> Run. В полето написваме regsvr32 jscript.dll и натискаме Enter.

2. Цъкваме на Start -> Run. В полето написваме regsvr32 vbscript.dll и натискаме Enter.

Евентуално може да се наложи рестарт.

P.S.: А за "дреболийките", пробвай да ги "преинсталираш" (доколкото това става) от Control Panel -> Add/Remove Programs -> Add/Remove Windows Components...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

• Автор
За празните прозорци пробвай това решение на Miteto :baby::

P.S.: А за "дреболийките", пробвай да ги "преинсталираш" (доколкото това става) от Control Panel -> Add/Remove Programs -> Add/Remove Windows Components...

System restore и Search тръгнаха :)

сега остана WMP с неговото "An Iternal application error has occurred".Преинсталирах с новия 10 но пак същото.

Дреболийките искат при преинсталация нещо от папка i386 която при мен е празна.Може би ако пусна да търси в инсталационен диск на Windows ще си намери каквото му трябва.

Оппааааааааааааа и WMP тръгна :)

Редактирано от VEELVET (преглед на промените)

А пробвал ли си с деинсталация, рестарт, почистване на регистрите, рестарт и "на чисто" инсталация на WMP? Ако не си, провай така...

P.S.: Да, би трябвало да си намери в диска каквото му трябва...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

• Автор
А пробвал ли си с деинсталация, рестарт, почистване на регистрите, рестарт и "на чисто" инсталация на WMP? Ако не си, провай така...

P.S.: Да, би трябвало да си намери в диска каквото му трябва...

WMP тръгна сега останаха дреболийките.

Много БЛАГОДАРЕН

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.