Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ябълчица

Featured Replies

Търкулна се в ръцете ми като ябълка. Една такава гладичка и ароматна. Поднесох те към устата си, но не за да те гризна, а за да те вдъхна. И усещане за зрял плод задави сетивата ми. Удари ме в носа и се спусна по гърлото ми. Сладка и тръпчива. Свежа...

Допирам ябълката до устата си и галя с устните кората и. Просто ей така, с най-финния крайчец на устните си, дори и аз да се чудя, дали я допирам. Я тя като жива тупти под докосванията ми. Притиска се и търси все по-силен допир. Сякаш не аз, а тя е жадна за страсти. Поспирам се, за да не изскочи от ръцете ми и я потърквам в бузите си. Нежен допир, сега на мене ми се иска да я притисна. А тя все по-весело ме гъделичка. Смее се. Не знае, че ще я целувам дълго... Докато омекне цялата - докато се разнежи и се покрие със солена течност. Тогава ще я помириша пак и ще се спусна като хищник. Леко грубо. Ще се впия в края на плътта и - точно там където е най-горчива. Където са били листата на цветето.

Ще взема тази плът в устата си. Ще я премятам по езика и ще и поемам сока на дълбоко в гърлото си. Свежи мисли пак ми идват... Стигам семката, и тя минава през устата ми. През устните, през зъбите, опира се в небцето и ми носи нови ароматни страсти. Тя е като малка перла в пастта ми. Искам я. И следващата... И така докато свършат. Ще оставя само дръжката. Като спомен от хищната сласт, с която съм изгризал ябълката...

Усещам още топло, сладко, ароматно и горчиво. Като в заря на чувствата ще избухват вкусове прикрили се потайно в устата ми. Примлясквам и посягам да си взема още една ябълчица от ръката ти. На теб ще ти е драго да ме гледаш как изяждам те. Сладка и горчива... Ябълчица!

Ябълката е забраненият плод ! Плода на изкушението ! Красиво е !

Имаш ли Дневник в Калдата ? Сигурно ще има много добри отзиви !

Поздрави !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.