Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон с две карти

Featured Replies

Не с адптер или някакви други измислици.Фабрично да е направен и двете да са активни, а не да превключвам за да ме търсят на друга.Та има ли такова животно?

карти за памет ли говориш или сим карти

ако е за сим карти мисля че някъде съм чувал за такъв цвърцок обаче несъм сигурен дали небеше за карта с 2 номера

За сим.И не ми трябва за сим с два номера, защото трябва да са на един оператор ако не се лъжа

има едни по интелигентни преходници 30€ броя за две карти

при тях в менюто ти излиза допълнителна опция за смяна на картите

така няма нужда от изключване и включване на телефона

http://ucables.com/ref/DUAL-SIM

(DUAL-SIM not compatible with 64K sim cards and 3G sim cards)

не че това решава проблема ама и аз необичам

да се разхождам с два телефона

http://mobile.brando.com.hk/

интересни джаджи

Редактирано от saentist (преглед на промените)

Та има ли такова животно?

Няма.

Става с адаптер,слагаш двете карти,и като включваш телефона избираш единия от операторите.Другата карта стои изключена,но ти сигурно го знаеш.

Няма.

Става с адаптер,слагаш двете карти,и като включваш телефона избираш единия от операторите.Другата карта стои изключена,но ти сигурно го знаеш.

Хм, има, има! Някакви китайци бяха направили такива смартфони, но май се предлагаха само в Азия... Което не е проблем, ако ти се ходи до Индия :P ...

P.S.: Модела е CoolPAD 728G2 на Yulong Computer Telecommunication Scientific Co. и струва около 500 $, ако те интересува...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Има такива устройства по магазините за по 25 лева но привключването става от менюто а при по старите чрез включване и изключване на телефона.

Има такива телефони. Аз имах преди около 3 години NOKIA 8210 с две гнезда за SIM-карти и тогава ползвах и Мтел и Глобул. Но от момента, в който го продадох повече не съм мяркал.

Има такъв GSM- Benefon Twin, но е старичък. Предполагам търсиш такъв, при който и двете карти работят едновременно (ако изобщо има такова "животно"), но този не е такъв.

Адаптери и други такива не ми вършат работа.Трябва и двете да са активни за да мога да отговарям и на двата номера постоянно.

@Biskata Казваш,че на тази нокия и двете са активни без да превключвам

Адаптери и други такива не ми вършат работа.Трябва и двете да са активни за да мога да отговарям и на двата номера постоянно.

@Biskata Казваш,че на тази нокия и двете са активни без да превключвам

Гледай сега, телефона работеше по следния начин - пъхнал съм две SIM-карти, една на Мтел и една на Глобул. Едната е активна и виждаш на дисплея активната мрежа на оператора и когато те потърсят телефона звъни дори и на неактивния номер(SIM-карта), ако те търсят. Да речем, че те потърсят на неактивния номер в момента, ти отговаряш и активен става номера на който са те търсили за последно. Но за да се обадиш от неактивния номер се налага да го активираш от менюто на телефона. Надявам се, че си ме разбрал. Сега ако си намеря пак такъв телефон, бих си го купил. Но едва ли ще намеря.

Мисля че гледах такъв сименс може би 35, не съм сигурен, но със сигурност е стар модел

До преди 3-4години в Jeff имаше Benefon с 2 гнезда. Това са Benefon Twin и Benefon Twin+

Но незнам дали имат вносител за България вече, защото имат само 1 актуален модел:

Benefon Twig, който не е с 2 гнезда. Идеята ми е, че щее трудно намирането на такива телефони, но при всички случаи не и невъзможно. :P

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Имаше някво сименсче преди време.Не се сещам за модела, но имаше гума по панелите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.