Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Системата спира да работи във всяко едно положение.

Featured Replies

Обадиха ми се от магазина и ми казаха ,че охлаждането ще бъде утре там.Демек няма да мога да представя резултатите от сензора на Еverest както бах написал във последният пост.

Със сигурност утре ще ги покажа,но това за волтажа на вентилаторите не го разбирам.

Как се намалява ?

И ако го направя то тогава охлаждането на цялата система ще падне значително ( Поне така мисля ) и имали смисаъл наистина от това?

Има смисъл ако нямаш проблем с температурите ,тъй като по този начин можеш да намаляш волтажите на вентилаторите ( които писа ,че при тебе са 5 ) и съответно и оборотите им,което пък ще доведе до намаляне на шума .Ако температурите се вдигнат - можеш обратно да повишиш напреженията и съответно оборотите .

А как става това повишаване и намаляване на волтажа ?

Това представлява контролера - поставя се на мястото за флопи или СД на кутията ,вентовете се накачат по него и с потенциометрите можеш да ги регулираш - това е само пример , има много такива контролери - цък

12316.jpg

• Автор

Демек пак пари трябва да се дават пак набутване.

Във случая ще предпочета да слушам как бръмчи "ТЕЦ-а"

Вместо да се изръся 20-30 евро.

Защото шума не толкова голям.За да влагам толкова пари във козметика!

Демек пак пари трябва да се дават пак набутване.

Във случая ще предпочета да слушам как бръмчи "ТЕЦ-а"

Вместо да се изръся 20-30 евро.

Защото шума не толкова голям.За да влагам толкова пари във козметика!

Имам точно същите съображения и аз да не си купувам такъв контролер :eek: ... Май мислим еднакво cool.gif ...

Какво стана с тайфуна? Пристигна ли?

• Автор

Да тайфуна пристигна успешно .След малко отивам да го купя.

Вчера нямах време от глупости във началото на уикенда.

• Автор

Купих охлаждането ,но се оказа ,че неможе да се закачи за моето дънно ,какво ли го скуах какво ли го мислих и неможе.

Модела е Termaltake Big Typ 120. Махнах пластмасовият съпорт за който се закачва процесора . Закачих шината дотдолната страна ,намазах процесора със пастата и когато тръгнах да слагам радиатора се оказа ,че опира във кондензаторите и паметта и на всичкото отгоре захващането със металните шини от лицевата страна на дънното е невъзможно за това дънно зашото и то опира на сто места

Във инфото за продукта пише ,че съпортва 478 sok ,но при мене явно проблема е във това ,че дъното е много малко.

p4s61ee6.jpg

13372300023490yl5.gif

Поне му използвах пастата която вече бях намазал на процесора .Оказа се ,че със тази паста температурата падна със 4-5 градуса . Преди това процесора на стрес теста на Everest стигаше до 62-63 градуса ,а във момента до 55-56 най-много.

Във момента се чудя дали да не си взема парите или да поръчам ,ново защото спада на температурата ме зарадва доста.И това благодарение на пастата. biggrin.gif

Редактирано от wowgeleto (преглед на промените)

В опит за разведряване на атмосферата, само не прави така biggrin.gif

• Автор

Интересно решение на проблема е намерил въпросният "Молодой человек"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.