Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво подарявате на жените си?

Featured Replies

Става въпрос за законните половинки или ако е не бракуван вариант сериозно гадже.

Мойта подаръционна практика е белязана с коли, всякаква козметика, цветя (разбира се), бижута, телефончета, всичко свързано с текстила и изделия от кожухарската и обувната индустрия. Дори на две мадами подарих пътуване до Франция (не се върнаха biggrin.gif )

Държа да отбележа, че акта на подаряване, не е свързан с акта ;) Също така после не си взимам подаръците biggrin.gif

Просто ми е кеф, когато и на другия му е кеф :)

Та да попитам мъжете тук, вие ко подарявате на половинките си?

И дамите- какво ви подаряват и какво искате да ви подаряват?

ПП. Скрития замисъл (вече е разкрит) на тая тема се изразява в чисто практичен аспект. Скоро пак ша подарявам и може да гепа някоя оригинална идея оттук cool.gif

Сори ако има подобна тема.

Това за спомени, любов и всякакви други романтични неща ясно:) Ама аз за материалното говоря.

Какво подарявате на жените си?

Трипер

Поглеждам аз към раздела и виждам това.

Хем си задал темата,хем си отговорил.

Е затва та уважаам ръииши.

пп.Пич земи се прекръсти,че като обяснявам тука на един приятел как "от оня ден един трипер се мотае из форума" и ме праща на доктор.Смени си ника на нещо по-човешко,само да не е гонорея де,че ще заприличаш на Кичка дет се прекръстила на Кутка,че много и бъркали името.

Това за спомени, любов и всякакви други романтични неща ясно:) Ама аз за материалното говоря.

Материалното се износва - има амортизация, корозия, изтекла гаранция и т.н.

Но щом толкова те интересува, аз лично прибягвам към благородните метали със скъпоценни камъни за гарнитура...

• Автор
Поглеждам аз към раздела и виждам това.

Хем си задал темата,хем си отговорил.

Е затва та уважаам ръииши.

пп.Пич земи се прекръсти,че като обяснявам тука на един приятел как "от оня ден един трипер се мотае из форума" и ме праща на доктор.Смени си ника на нещо по-човешко,само да не е гонорея де,че ще заприличаш на Кичка дет се прекръстила на Кутка,че много и бъркали името.

А нееее, екстра си ми е така :)

Значи пак уточнение се налага. Освен любов, спомени, всякакви болести, какво друго подарявате на жените си?

Абе нещо не се разбираме...Аз все пиене им подарявам,а те на мене - все плюшени играчки.sad.gif

Жени!?.. Няма такива около мен.. Само малко бизнесдами.. :)

И дамите- какво ви подаряват и какво искате да ви подаряват?

Мразя подаръците ако ми подарят плюшена играчка - 100% ще си кажа, че е сладка, но има и по - сладки...

Ако ми подарят бижу- същата работа, бих си избрала нещо, къде къде по - хубаво...

Бельо? Не оцелват размера ми...

Парфюм- пфуууу...без коментар!

Дрехи...абе ти луд ли си ?

Цветя? Едва ли има по безмислен подарък от това в къщи е пълно...винаги мога да си набера, колкото си искам не го правя жал ми е. В градината ще стоят със седмици във вазата само няколко дни...

Виж често ми подаряват шоколади хахахахха да не кажа, че бившия ми на всяка среща ми носеше...всъщност ако си направя сметка в живота ми това е най - честия ми подарък и най - обичания от мен...

Накратко мразя да ми подаряват глупости, мразя да знам, че някой иска да ме зарадва, но вместо това аз трябва да се преструвам- отделил време и пари, а аз излизам пълна неблагодарница.

Ако искаш да ми подариш нещо може да не е толкова материално - прекарай с мен целия ден..поглези ме...да по мързелуваме заедно, просто да направим нещо различно...Сто пъти го предпочитам пред нови обици, които няма да нося... :whist:

Мразя подаръците ако ми подарят плюшена играчка - 100% ще си кажа, че е сладка, но има и по - сладки...

Ако ми подарят бижу- същата работа, бих си избрала нещо, къде къде по - хубаво...

Бельо? Не оцелват размера ми...

Парфюм- пфуууу...без коментар!

Дрехи...абе ти луд ли си ?

Цветя? Едва ли има по безмислен подарък от това в къщи е пълно...винаги мога да си набера, колкото си искам не го правя жал ми е. В градината ще стоят със седмици във вазата само няколко дни...

Виж често ми подаряват шоколади хахахахха да не кажа, че бившия ми на всяка среща ми носеше...всъщност ако си направя сметка в живота ми това е най - честия ми подарък и най - обичания от мен...

Накратко мразя да ми подаряват глупости, мразя да знам, че някой иска да ме зарадва, но вместо това аз трябва да се преструвам- отделил време и пари, а аз излизам пълна неблагодарница.

Ако искаш да ми подариш нещо може да не е толкова материално - прекарай с мен целия ден..поглези ме...да по мързелуваме заедно, просто да направим нещо различно...Сто пъти го предпочитам пред нови обици, които няма да нося... :wors:

Диндинце, нема угодия за теб biggrin.gif

Ще ти донеса един голяяям тублерон като дойда.

И...отново си в десятката - най - хубавия подарък е времето...

Диндинце, нема угодия за теб biggrin.gif

Ще ти донеса един голяяям тублерон като дойда.

И...отново си в десятката - най - хубавия подарък е времето...

Инфинити дай да им кажем жестоката истина, че просто не могат да избират подаръци...И кола да ми купят няма да е този модел който искам и апартамент да ми купят няма да е в квартала, който искам и т.н и т.н ;)

Аз за тва си имам политика с подаръците когато той има повод го изтормозвам и го питам какво иска ако ми се дърпа много много му хвърлям парите и му казвам да се оправя сам...Ко да направя практична съм си...Ако искаш да ми купиш нещо заведи ме аз да си го избера, за да си го нося с кеф... angry.gif Е винаги мога да купя някакъв весел сувенир, за изненада, но това е по - скоро символично, големите подаръци си ги избира той...

Бах, верно съм голям каприз, а аз се чудя що не ме искат мъжете biggrin.gif

П.П Това с тублерона ще го запомня да знаеш, че ще си го чакам... biggrin.gif

Инфинити дай да им кажем жестоката истина, че просто не могат да избират подаръци...И кола да ми купят няма да е този модел който искам и апартамент да ми купят няма да е в квартала, който искам и т.н и т.н ;)

Ами много ясно-че не знаем-иначе нямаше да я има и темата biggrin.gif

Пък то си е ясно-ако искаш да получиш подарък от гаджето си- и едно жълто есенно листо ще ти хареса,а ако не искаш да получиш подарък от него-и яйце на Фабердже няма да ти хареса. cool.gif

тц. Моя съм го улеснила - беше ми купил комплект бельо сутиена беше - 75 В (аз съм 85С) и аз се скъсах от смях ;) и го бъзиках, че май е объркал подаръците и на любовницата си е подарил тоя, дето е бил за мен..... оттогава не ми купува нищо (по изрична моя молба) и така вече 6 години.. biggrin.gif

Да, вероятно му е станало гадно, ама...... за какво да си дава парите за нещо, което няма да нося....

тц. Моя съм го улеснила - беше ми купил комплект бельо сутиена беше - 75 В (аз съм 85С) и аз се скъсах от смях :lol6: и го бъзиках, че май е объркал подаръците и на любовницата си е подарил тоя, дето е бил за мен..... оттогава не ми купува нищо (по изрична моя молба) и така вече 6 години.. biggrin.gif

Да, вероятно му е станало гадно, ама...... за какво да си дава парите за нещо, което няма да нося....

Абсолютно подкрепям! ;):clap::clap:

Аз на Свети Валентин преди две години получих крем против бръчки. biggrin.gif Познай какво последва...

Сега като наближи празник и той си опипва челото, където има спомен от цицина и ми купува само книги biggrin.gif

Между другото книгата е един идеален подарък за всяка възраст и пол...

тц. Моя съм го улеснила - беше ми купил комплект бельо сутиена беше - 75 В (аз съм 85С) и аз се скъсах от смях ;) и го бъзиках, че май е объркал подаръците и на любовницата си е подарил тоя, дето е бил за мен..... оттогава не ми купува нищо (по изрична моя молба) и така вече 6 години.. biggrin.gif

А ти знаеш ли какво е за един мъж да купува сутиен :clap::clap: Не го обвинявай човека.Аз също бях така.И вече-като видя магазин за бельо-заобикалям надалече.

Преди години отидох да взема нещо по-секси за гаджето си.Отивам,избирам,избирам.Харесах едно нещо.Обаче то-размери,размери...... sad.gif Оплетох се като пате в кълчища. sad.gif Продавачката-(а тя едно бонбонче-само да го срускаш) идва до мен и ми вика-"Кой размер търсите ,господине?".Пък аз-нали съм си селинджър гледам като теле в железница и и викам-"Амиииии- колкото шепа-шепа и половина......".

Те такъв смях предизвиках,та си нямате и идея.

Аз пъснах две-три бои,и като се изсулих от магазина-та беж,беж.......

От тогава-бельо ли? angry.gif

Никакво бельо! sad.gif

А ти знаеш ли какво е за един мъж да купува сутиен ;):clap: Не го обвинявай човека.Аз също бях така.И вече-като видя магазин за бельо-заобикалям надалече.

Преди години отидох да взема нещо по-секси за гаджето си.Отивам,избирам,избирам.Харесах едно нещо.Обаче то-размери,размери...... sad.gif Оплетох се като пате в кълчища. sad.gif Продавачката-(а тя едно бонбонче-само да го срускаш) идва до мен и ми вика-"Кой размер търсите ,господине?".Пък аз-нали съм си селинджър гледам като теле в железница и и викам-"Амиииии- колкото шепа-шепа и половина......".

Те такъв смях предизвиках,та си нямате и идея.

Аз пъснах две-три бои,и като се изсулих от магазина-та беж,беж.......

От тогава-бельо ли? angry.gif

Никакво бельо! sad.gif

Ихххх, тая пуста мъжка солидарност, бееееееееееееееее......

Ми не винаги е така...познавам мъже, които правят винаги точния подарък на жена си. Примерно брат ми.....

Ти пък да беше поопипал "продавачката -бонбонче", и ако не са колкото нейните, да беше питал - "колежки, ала-бала да имате....."...така де-няма да се излагаме с размера, докато не го улучим, няма спиране.... biggrin.gif

Аз веднъж подарих една огромна вещица на един приятел като натиснеш някакво копче почва да мига да светка, да мята с крака толкова много и се кефих sad.gif А той само дето не я замери по мене...Хич не му хареса...Както казах сега казвам сумата, която съм заделила и независимо дали става въпрос за гадже или приятели/ приятелки питам ги...Понякога съм дискретна и подпитвам трето лице от какво имат нужда, на какво биха се зарадвали и т.н.

Оставиме, вярно, че е обидно да те подминат ама и другата алтернатива не е по - добра. Знам ли? Като се зададе такъв момент или идва Коледа и знам, че ще има подарък предназначен за мен започвам да мрънкам от какво имам нужда и съвсем дипломатично съобщавам в кой магазин е... :lol6: Няма изнанеда, но удоволствието от подаръка си е яко...

Trichocephalus ;):clap::clap: Преди време си купувах бельо и гаджето с мен, ловя го аз за ръката и разправям: "Ето това харесва ли ти?", "А това?" ръкомахам към почти всеки втори модел...продавачките се смеят, а аз държа някакви прашки и му обяснявам, че са страшни...Горкичкият само звуци издаваше и гледаше да претупа работата направихме страхотно шоу в магазина...Доста се посмяхме...Ехххх мъже срам ви е да купувате, а не ви е срам да сваляте нали? ;)

Ихххх, тая пуста мъжка солидарност, бееееееееееееееее......

Ми не винаги е така...познавам мъже, които правят винаги точния подарък на жена си. Примерно брат ми.....

Ти пък да беше поопипал "продавачката -бонбонче", и ако не са колкото нейните, да беше питал - "колежки, ала-бала да имате....."...така де-няма да се излагаме с размера, докато не го улучим, няма спиране.... biggrin.gif

Лелеееееееее през декември едно гадже има празник.Ще му избирам бельо по твоя пример - с опипване... biggrin.gifbiggrin.gif

Лелеееееееее през декември едно гадже има празник.Ще му избирам бельо по твоя пример - с опипване... biggrin.gifbiggrin.gif

:clap: мацо, ти колко гаджета имаш, бря ;)

:clap: мацо, ти колко гаджета имаш, бря ;)

Многоооо, до един са ми гаджета тук.Ама си лягам само с Антоан.Други въпроси имаме ли? biggrin.gif:clap:

Че днес отговарям на въпроси наред хахах

...Ехххх мъже срам ви е да купувате, а не ви е срам да сваляте нали? :clap:........

Ами-срамливи сме си по природа ;) Пък и какво да направим,като попадаме само на такива фурии като вас? sad.gif

Аз от години вече подарявам само вино.Влизам в някоя енотека и избирам това,което ми харесва на мен (или пък не съм го опитвал дотогава).

Подарявам го-разбира се -в кутия,и всички останали салтанати и voila-никога не сбърквам с подаръка. biggrin.gif

Ами-срамливи сме си по природа :clap: Пък и какво да направим,като попадаме само на такива фурии като вас? sad.gif

Аз от години вече подарявам само вино.Влизам в някоя енотека и избирам това,което ми харесва на мен (или пък не съм го опитвал дотогава).

Подарявам го-разбира се -в кутия,и всички останали салтанати и voila-никога не сбърквам с подаръка. biggrin.gif

Поклон!Улучи!

Аничка - тоя по - горе искаш ли го?Че знае и какво да подарява... ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.