Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пощата на Abv.bg не работи

Featured Replies

• Автор
haidukpikaso Защо не пробваш в Gmail?За покана няма проблем :P

OK ;) хвърли една на [email protected]

Яд ме е за кюто :)

• Отговори 71
  • Прегледи 29,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• не,те са си запаметени от браузъра аз само натискам влез ама не ще

• И това пробвах-ръчно ги писах-не ще Малее шефа ще ме убие -на пейджъра на кюто се появи съобщение че имам писмо от него,беше го озаглавил Спешно-това към 13 часа беше и няма отваряне и това е. М

• два браузъра имам-Мозилата и ИЕ-и с двата не иска и с тайния въпрос не става -помня си отговора ама че мазало

Какво недоволстваш - ти сама си си виновна. Когато се опариш веднъж, постарай се да не се повтаря.

• Автор
Yahoo! messenger и ABV се славят с проблеми в сигурността. Имам познати и на този месинджър, и а тази поща, които са имали точно такива проблеми; аз лично ползвам abv като поща колкото за confirm мейли и в момента е заприличала на скрап, но не съм се сблъсквал лично (все още) с този род проблеми

Не мисля, че могат да ти научат паролата. Могат да ти хакнат пощата, но не и да ти хакват другите регистрации, освен ако нямаш keylogger.

Да ти се не знаеше и сигурността

• Автор
кажи какво те притеснява в написаното от моя милост

въобще вече не я искам тая поща,други ще си направя

яд ме е за кюто че е вързано за абевето и не мога да си го ползвам- откакто сменили паролата-тя е една и съща понеже,беше де

Е нормално, те са навързани, един вид пощата си е част от клиента.

Ами пробва ли да сложиш ICQ, което да не е abv-версията? Кажи на приятелчата ти за новия ти номер, който най-добре да си направиш и въобще Abv няма да я намесваш. Aко държиш на ICQ като клиент, тук е 5.1:

http://www.download.com/ICQ/3000-2150-1015...&tag=button

Има по-добри според мен предложения като QIP, но ти прецени. Провали ICQ със сигурността сериозни няма (освен наскоро с аватарите, но бързо се справиха)

Кеф ти поща, кеф ти клиент. Не мога да си обясня защо още преди не предприе тези действия?

• Автор

По-голяма гавра,приятелчета,от тази-здраве му кажи :eek:

Ето им тъпото писмо,което ми пратиха преди малко:

Здравейте,

Поща АБВ не предоставя пароли, отговори на таен въпрос или

рождени дати от съображения за сигурност.

Паролата, рождената дата и тайният отговор са начините, с които

разполагате за влизане в пощата си (link "Забравена парола")..

Също така има възможност да смените паролата си, ако сте

написали алтернативен е-мейл, т.е. друг е-мейл на които да Ви

изпратим link за смяна на паролата, ако си я забравите. Ако сте

въвели такъв е-мейл в "Настройки" "Таен Въпрос и Отговор,

Алтернативен е-мейл", то можете да намерите помощ от link

"Забравена парола", "Алтернативен е-мейл".

Ако не успеете да решите проблема си, единствено Ви остава да си

регистрирате нова поща.

В случай, че бъде установена злоупотреба, достъпът до пощата ще

бъде забранен и тя ще бъде закрита 3 месеца след последното

успешно влизане в нея.

-----------------------------------------------

Благодарим Ви за писмото.

НетИнфо - Отдел поддръжка

Та им отговорих аз-да си оправят сигурността,и линк от Калдата им постнах да почетат малко biggrin.gif

Тинтириминтири-тайният ми въпрос беше как се казвам-и като напиша Албена и вика грешка-аджеба как се казвам ;) и кога съм се родила ли не знам бе angry.gif

А гадините сложили за алтернативен мейл само три пощи-е аз пак ги изтормозих.

Писах им че се гаврят с потребител като мен,който е от години.

Преди малко реших да си отворя нова поща-не че ми трябва-целта ми беше да си отворя кюто.

Познахте ли-изписа ми заключено ICQ (637) ;)

Това код ли е що ли-някой да има на идея-как да си го отключа кюто ;)

Не им ща тъпата поща,да ми върнат кюто искам.

Защо да си правя ново кю заради малоумници angry.gif

• 3 седмици по-късно...

Значи пиша тук, защото неискам да отварям нова тема. А въпроса ми е: Пращам e-mail и ми се връща писмо, че няма намерен потребител с такъв e-mail. И друг път съм пращала писма и съм получавала от този e-mail. Какъв може да е проблема.

Значи пиша тук, защото неискам да отварям нова тема. А въпроса ми е: Пращам e-mail и ми се връща писмо, че няма намерен потребител с такъв e-mail. И друг път съм пращала писма и съм получавала от този e-mail. Какъв може да е проблема.

За да използваш POP 3 на abv.bg се заплаща, но това не се отнася за STMP. Можеш да изпращташ писма с всякакъв ник (независимо дали съществува или несъществува) и не е задължително да въвеждаш парола. Така преди няколко месеца си направих шега с мой познат, но може вече да не е възможно.

За да използваш POP 3 на abv.bg се заплаща, но това не се отнася за STMP. Можеш да изпращташ писма с всякакъв ник (независимо дали съществува или несъществува) и не е задължително да въвеждаш парола. Така преди няколко месеца си направих шега с мой познат, но може вече да не е възможно.

Но аз съм пращала на дадения потребител писма, и този същият потребител ми е отговарял. Както моя е-mail, така и другия са реални. И може би от месец не бях писала, и сега като писах ми се върна писмо че няма намерен потребител с такъв e-mail. Какво може да е станало ? sad.gif

• 1 година по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

имaм сaщия прoблeм с aбв-тo и нeзнaм kakвo дa прaвя вeчe angry.gif дaжe нe мисля дa сe рaзпрaвям явнo сe мъчaт дa пoстигнaт нeшo koeтo и тe дaжe нeзнaят kakвo e тoчнo, нa въпрoсa koйтo им зaдaдoх ниkoй нe ми oтгoвoри,тaйния въпрoс бeщe "kak eбaх" слeд мoeтo писмo дo тях стaнa "дисaблeд-с" ...... тoвa вeчe нe мoгa дa си oбeсня ako цeлят дa гoнят пoтрeбитeли aз мaи мaи щe сaм eдин oт тях,прoчeтoх всичkи пoстoвe и зaбeлязвaм чe нe сaмo aз имaм тakъв прoблeм,няkaдe дaжe бeшe спoмeнaт вaриaнтa с висчeтaтa нo....... нe мисля чe e тoчнo тakoвa нeщo,и тaka дрaги ми aдминистрaтoри нa "aбв" знaм чe си чeтeтe всичko пoствaнo зa тoзи прoблeм,Блaгoдaря "Ви" чe пoлзвaх 4 гoдини вaшитe услуги нo зa бeзрaзличиeтo oт вaшa стрaнa мe нakaрa дa сe oтkaжa oт тях с увaжeниe Skyfucker

• 2 месеца по-късно...

За съжаление и при мен така се получи :P сутринта си влизах без проблем в пощата а следобед почнаха съобщенията за грешна парола и в поща и в кю-то и на мен ми пратиха един бозав отговор да си отворя друга поща сякаш нямам сумати информация събирана с години в тази и всичко става ей така... просто да полудееш...

ако някой знае начин да си върна пощата по какъвто и да е начин моля да каже все нещо ще се разберем

хайде малко рекламация да и направим, abv.bg - единствената поща в която ви четат писмата и ви крадат файлове и данни, личните ви данни ще бъдат на съхранение в лапите им, не се тревожете знам информацията от достоверни източници - Just Use Gmail.Com

haidukpikaso и на мен се е случвало , мои приятели да ми сменят паролата но ако си помниш тайния отговор (поне него) влез я пощата натисни горе на контакти и им прати проблема които имаш до 1 час ще имаш отговор или решение на проблема ... аз съм задигал на мои стари гаджета така паролките biggrin.gif

Мога да кажа че ABV.BG не са сериозни !

Gmail.com е най - добрата поща в Света. Има опции и възможности, които другите нямат. Най - сигурна и надеждна и с българско меню / за който има значение/. Пробвайте я и после няма да искате да чуете за друга поща.

• 3 месеца по-късно...

Здравейте.Искам само да кажа,че и аз бях жертва на това явление(троянец ли,какво е незнам).Вчера се опитвам да си вляза в пощата,но не ми приема паролата.Опитах се и с таен въпрос и отговор и въпроса беше сменен на disabled-s .И аз бях вързан към това net-info ICQ и според мен там е причината.Има някъде дупка в сигурността.Пробвах да го изхитря,чрез забравена парола в ICQ,но ми написа,че трябва да се оправям само с пощата,не става от ICQ.com .Препоръчвам ви да не използвате ABV ICQ и да си направите пощи в gmail.Аз лично няма да ползвам услугите на ABV повече,защото толква ценна информация ми отиде,че няма на къде просто...

• 2 седмици по-късно...
Миналата седмица и при мен беше така haidukpikaso.Няколко часа не можех да вляза.Накрая помислих че наистина бъркам паролката и написах друга.Естествено не ме пусна, но после си написах ръчно старата паролка и влязох.Абсолютно същия проблем беше.А другите си влизаха...

Аз минавам през същия ад в момента. Т.е моя приятелка, която няма време да се занимава с това и аз реших да й помогна. Обаче - ядец! Ударих на такъв камък, какъвто не съм срещала досега при работата си в нета.

Най-странното е, че това, което ти казваш "Не стига дето че ми беше сменена паролата,ами ми беше изтрит и тайния въпрос.

Най-отгоре пишеше Disabled-s(което ми беше дадено за таен въпрос)" - абсолютно същия случай, мамка му! А тези от АБВ ми казват, че нямат право да предоставят лична информация от съображения за сигурност и ме съветват да си направя нова поща! Ок, обаче в хакнатия мейл на приятелкат ми има важни материали, които й трябват за училище... :angry: Направо незнам дали си струва да продължавам...!!!

• 5 месеца по-късно...

И аз имам един въпрос. Имам стар акаунт в АБВ но за сажаление си забравих паролата. Като натисна на забравена парола ми иска рождената дата аз я попалвам вярно но ми изписва че не е вярна. Какво да правя?

Ами щом не си го ползвал доста време най-вероятно е затрит и затова така ти дава. Най-добре се свържи с администраторите на ABV и ги питай или просто се разрови някъде из сайта за правилата за ползване на пощата, защото повечето след определен период на неактивна пощата, същата се изтрива!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.