Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пощата на Abv.bg не работи

Featured Replies

Какъв троянец ще пусне НОД32 angry.gif

Нали веднага ми става червен ако нещо не му харесва laugh.gif

Как ще мине троянец през НОД-а ми кажи laugh.gif

Страшно лесно,тая програма пропуска като за световно (малееее,Night_raven ще ме линчува публично).И,в крайна сметка,проблемът оправи ли се?

• Отговори 71
  • Прегледи 29,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• не,те са си запаметени от браузъра аз само натискам влез ама не ще

• И това пробвах-ръчно ги писах-не ще Малее шефа ще ме убие -на пейджъра на кюто се появи съобщение че имам писмо от него,беше го озаглавил Спешно-това към 13 часа беше и няма отваряне и това е. М

• два браузъра имам-Мозилата и ИЕ-и с двата не иска и с тайния въпрос не става -помня си отговора ама че мазало

• Автор
Лесно :) !

Ама по-добре да не ти показвам :speak: ...

ОК-не ща да ми показваш-само ми обясни-

-та викаш този дето ми е пуснал троянеца е решил да ми смени паролата на абевето така ли-

понеже другата ми поща не е хакната,както и сайтовете,в които също влизам с парола.

Само АБВ :down: а

ОК-не ща да ми показваш-само ми обясни-

-та викаш този дето ми е пуснал троянеца е решил да ми смени паролата на абевето така ли-

понеже другата ми поща не е хакната,както и сайтовете,в които също влизам с парола.

Само АБВ :down: а

Значи, ако стартираш файл, за който не си сигурна, че е чист (не че можеш да си 100%, де :speak: ), особено пък ако си с администраторски акаунт, може всичко да ти заобиколи - и NOD-a, и KIS-a, въобще всичко...

Лошото е, че понякога такива гадинки сами се стартират под разни форми и ти може и да не научиш за това... Не е чак толкова трудно да хванеш троянец, дори и да си с добра и обновена антивирусна. Пък веднъж като ти лепне троянеца, "хакер"-чето може да ти "източи" всяка информация, която знае къде да търси - явно е попаднал на паролата (и ника) ти за ABV и е решил да си "уплътни времето" angry.gif ...

P.S.: Все пак не изключвам и администраторите на ABV да са го направили (или някой с достъп до техните бази-данни), но не виждам защо ще се занимават :eek: (все си мисля, че си имат и друга работа, освен да правят мизерии на абонатите си :) )...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Значи, ако стартираш файл, за който не си сигурна, че е чист (не че можеш да си 100%, де :shy11: ), особено пък ако си с администраторски акаунт, може всичко да ти заобиколи - и NOD-a, и KIS-a, въобще всичко...

Лошото е, че понякога такива гадинки сами се стартират под разни форми и ти може и да не научиш за това...

Къде, според теб, тогава е защитата в реално време, особено на КИС :eek:

Не съм съгласна! :shy11:

Редактирано от MELL (преглед на промените)

Точно администраторите на абв са ти сменили паролата, за да се гаврят с тебе, те хората друга работа си нямат.

Явно просто някой ти е разбрал паролата и ти я е сменил...

• Автор
Точно администраторите на абв са ти сменили паролата, за да се гаврят с тебе, те хората друга работа си нямат.

Явно просто някой ти е разбрал паролата и ти я е сменил...

Ти май не четеш-не само паролата ми беше сменена,изтрит ми беше и тайния въпрос.

Този,който съм написала при регистрацията си в АБВ.

ОК-добрало се е някакво хакерче до паролата ми,може ли да влезе в АБВ в базата данни и да ми затрие и тайния въпрос а angry.gif

Ако е така то тогава АБВ значи нямат никаква защита laugh.gif

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Ти май не четеш-не само паролата ми беше сменена,изтрит ми беше и тайния въпрос.

Този,който съм написала при регистрацията си в АБВ.

ОК-добрало се е някакво хакерче до паролата ми,може ли да влезе в АБВ в базата данни и да ми затрие и тайния въпрос а angry.gif

Ако е така то тогава АБВ значи нямат никаква защита laugh.gif

Ама разбира се, че може :wors: ! Ти като се логнеш не можеш ли да си го смениш (или затриеш, както е в случая) :wors: ? Той точно това е направил - влязъл е с твоя профил и парола и после ти е сменил паролата и е изтрил тайния въпрос :wors: (от настройките на самия профил, които се отварят от бутона "настройки" горе вдясно - частта "сигурност" и после "парола" и "таен въпрос и отговор" съответно)...

Защо се заяждате с жената. Пуснала е тема за да търси съдействие и помощ а не да обира подигравки.! Всичко е възможно да се е случило!

Аз само веднъж пиша паролата и пак се заключва за 15 минути.

Май някой ме е хакнал и то здраво.

Само че не знам откъде е влязъл гадината sad.gif

Защото нямам и ICQ от сутринта-то също ми е към АБВ-върти се от сутринта и проверява.

Нямам на идея какво е станало,само аз имам достъп до компчето.

Опитах да инсталирам Миранда-НОД-а пък не я пуска изобщо.

Ако си си сменяла на скоро паролата на ICQ се сменя паролата и на пощенската кутия синхронно. Обратнато също важи с пълна сила. Ако е сменена паролата на пощата се сменя тази на ICQ ABV.

Преди време бях писал по този въпрос в една от темите на потребител с аналогичен проблем.

Разбира се и недобронамерено лице е възможно да е извършило промяната - някой който знае достатъчно за теб - трите имена, рожденна дата etc...

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Аз само веднъж пиша паролата и пак се заключва за 15 минути.

Май някой ме е хакнал и то здраво.

Само че не знам откъде е влязъл гадината sad.gif

Защото нямам и ICQ от сутринта-то също ми е към АБВ-върти се от сутринта и проверява.

Нямам на идея какво е станало,само аз имам достъп до компчето.

Опитах да инсталирам Миранда-НОД-а пък не я пуска изобщо.

Защо се заяждате с жената. Пуснала е тема за да търси съдействие и помощ а не да обира подигравки.! Всичко е възможно да се е случило!

Ако си си сменяла на скоро паролата на ICQ се сменя паролата и на пощенската кутия синхронно. Обратнато също важи с пълна сила. Ако е сменена паролата на пощата се сменя тази на ICQ ABV.

Преди време бях писал по този въпрос в една от темите на потребител с аналогичен проблем.

Разбира се и недобронамерено лице е възможно да е извършило промяната - някой който знае достатъчно за теб - трите имена, рожденна дата etc...

Аз лично не виждам да съм се заяждал, нито пък видях подигравки в темата, ама щом казваш...

Това, че няма и AБВ ICQ май изключва възможнсотта сама да си е сменила паролата, нали ohmy.gif ?!

• Автор

Остави ги,нека защитават АБВ-то.

Днес няколко познати спецове ми казаха само едно и също:

"Не се ли сещаш" angry.gif

Че е отвътре най-вероятно,а ако е отвън-то тогава нямат никаква защита.

Колкото аз имам с бай НОД,толкоз и те имат.

Паролата не съм си сменяла откакто съм регистрирана-от 4 години.

Тя ми е една и съща и за кюто.

И никой няма достъп до компчето ми,живея с котетата си,не вярвам те да са ме хакнали докато спя :wors:

Остави ги,нека защитават АБВ-то.

Днес няколко познати спецове ми казаха само едно и също:

"Не се ли сещаш" angry.gif

Че е отвътре най-вероятно,а ако е отвън-то тогава нямат никаква защита.

Колкото аз имам с бай НОД,толкоз и те имат.

Паролата не съм си сменяла откакто съм регистрирана-от 4 години.

Тя ми е една и съща и за кюто.

И никой няма достъп до компчето ми,живея с котетата си,не вярвам те да са ме хакнали докато спя :wors:

Не искам да те стряскам :) , ама :wors: ... Всеки, който има достъп до интернет като теб, има достъп и до компютъра ти :wors: ...

P.S.: И не защитавам АБВ-то, просто смятам, че е много по-вероятно именно някой "отвън" да ти е разкрил паролата... Защото все пак АБВ-то са много по-добре защитени от атаки (а не от вируси чрез NOD32, примерно), за разлика от теб...

Обичам котета, както и кучета, но не са толкова умни те завалийките :wors: ...

Под злонамерено лице имах поредвид твой бивш или настоящ познат или старо гадже, което още вероятно го присвива от ляво при мисълта за теб и.т.н. Въпросното лице не е задължително да има достъп до компютъра ти, а да знае достатъчно много за теб самата, за да е в състояние да пробва и евентуално да пробие защитата с тайния въпрос и.т.н...Такава ми беше мисълта...

Обичам котета, както и кучета, но не са толкова умни те завалийките :wors: ...

Под злонамерено лице имах поредвид твой бивш или настоящ познат или старо гадже, което още вероятно го присвива от ляво при мисълта за теб и.т.н. Въпросното лице не е задължително да има достъп до компютъра ти, а да знае достатъчно много за теб самата, за да е в състояние да пробва и евентуално да пробие защитата с тайния въпрос и.т.н...Такава ми беше мисълта...

Еха, цял роман написа, де да ти имах музата :wors: ...

P.S.: Или пък, да не би да имаш "информация от първа ръка", а :wors: ?!

P.P.S.: Ама наистина, много по-сигурно е, ако тайният въпрос си е "таен" и не е никак лесен за отгатване отговорът му... Най-добре е да е нещо, което не си споделял(а) дори и с бившите си гаджета :) ...

Еха, цял роман написа, де да ти имах музата ;) ...

Или пък, да не би да имаш "информация от първа ръка", а :wors: ?!

Сладкодумен съм...Какво се хващаш за начина ми на изказ biggrin.gif ...Никаква информация нямам - Ходи да пишеш разкази и рими и при теб ще се получи тази професионална деформация :P Но стига офтопици.

• Автор
Обичам котета, както и кучета, но не са толкова умни те завалийките ;) ...

Аха,не,моите бивши хич не се интересуват от мене,както и аз от тях :wors:

Да не говорим че нито един не разбира ама нищичко от компчета.

Така че тази версия отпада sad.gif

Сега освен да си слагам още една защитна стена и още една антивирусна :P -

и ще ме спасят ли :wors:

Аха,не,моите бивши хич не се интересуват от мене,както и аз от тях ;)

Да не говорим че нито един не разбира ама нищичко от компчета.

Така че тази версия отпада sad.gif

Сега освен да си слагам още една защитна стена и още една антивирусна :P -

и ще ме спасят ли :wors:

Не вярвам да те спасят, най-много да си забавиш двойно компютъра sad.gif ...

Явно си убедена, че проблемът е при тях. :) Ето два линка:

http://mail05.abv.bg/add/login_help.html

Това е за проблеми при логване. Все пак може да е нещо от там.

http://adv.netinfo.bg/support.htm

Място от където можеш да им пишеш. Видях, че вече си го правила и не са ти отговорили, но нищо не пречи да пробваш пак. Може да сложиш и линк към темата евентуално...

извинявам се 4е се бъркам в темата ви но незнам каде другаде да питам

някои знае ли как да си променя usarname в aha.bg

пробвах какво ли не но не можах да го намеря от каде се променя,паролата може но другото не

ако някои знае как се променя username моля да ми каже

Редактирано от megaasteroid (преглед на промените)

Аз лично мога да кажа, че пощата си работи, поне при мен. И лично мое мнение е, че пощата на АБВ не е кой знае колко защитена. Мисля, че Gmail за сега е най-добрата поща. cool.gif

И пощата в mail.megalan.bg също е добра, но там не може всеки да си направи мейл.

• 1 месец по-късно...

Тва че не можеш или не си могла тогава си е твой проблем а не на abv.bg и ако обичаш , ти и всички които го използвате тоя просташки израз "Българска работа" тва е най - тъпият израз на света. ти кво си мислиш , че по другите държави няма каквито и да е проблеми ? Те за всяко нещо казват ли примерно " германска му работа " или " италиянска работа " що не се размислиш малко какво говориш?

П :blink::angry::hush: ощата си работи перфектно !!!!!!!!!!!!!!

Yahoo! messenger и ABV се славят с проблеми в сигурността. Имам познати и на този месинджър, и а тази поща, които са имали точно такива проблеми; аз лично ползвам abv като поща колкото за confirm мейли и в момента е заприличала на скрап, но не съм се сблъсквал лично (все още) с този род проблеми

Не мисля, че могат да ти научат паролата. Могат да ти хакнат пощата, но не и да ти хакват другите регистрации, освен ако нямаш keylogger.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ей,хора,това абеве е най-голямата гавра,където се среща във Вселената :)

Вчера следобед за втори път ми хакнаха паролата-и ни поща,ни кю-понеже са с една и съща.

Пратих писъмца няколко-още ги чакам гадините,само са за ;)

Та трябваше ново кю да си правя angry.gif

А дано не ти я хакнат-на мене за втори път ми се случва biggrin.gif

Така че ако нещо не си го изпитал -по-добре :) и си мълчи барабар с гадините от абевето ;)

Прочети темата от начало angry.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.