Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Преводи на игри

Featured Replies

ако има и пач за хейло1 и кал оф дюти сериите ще съм много благодарен

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Преди се занимавах осърдно с модване на San Andreas. Бях намерил една програма, с която можеше да се превеждат диалозите, надписите, менютата... само че имаше един недостатък - разпознаваше само шльокавица, кирилицата излизаше на маймуница.

здравей можеш ли да ми кажеш как се казва тази програма и да ми кажеш какво ми трябва за превод на игри. много те моля :)

мерси предварително

Здравейте. От както е излязла Sacred се опитвам да я преведа, но все не ми стига въображение за някои по - специфични думи и термини.

Ако има заинтересовани да помогнат, нека вдигнат ръце Публикувано изображениеПубликувано изображение

ето малък пример:

Публикувано изображение

предлагам ти да ти помогна в превода само ми кажи как, мога да превеждам, но незнам каква програма ми трябва или там каквото се ползва

здравейте , виждам че тук всеки се надява на поне малко помощ е , ето че и на мен ми е нужна . Голям фен съм на Harry Potter игрите и най много за сега ми харесва пета игра Harry Potter and the order of the phoenix , превъртал съм я много пъти и още си ми е интересна , харесва ми просто начина на игра та , много ви моля ако има начин за превеждане да ми кажете много бих искал да си играя точно тази игра на български , ако някои ми помогне ще съм адски благодарен , !!!

Публикувано изображение:rolleyes::ass:

Абе вий що мислите? Игра да не се превежда за 1 ден?! Трябват седмици, месеци! А тука почнали за изреждат няк'ви дет' не могат да напишат едно изречение.

• 1 месец по-късно...

моля някой администратор да направи нов раздел с преводи на игри или поне да направи темата важна,защото не вярвам да ви се иска да търсите преводи на игри из стотици теми

• 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте! ;) Моля хората които разбират от преводи, ако може да погледнат следното нещо "Cashflow The E-game" пояснявам: Принципно това си е игра, нещо като Монополи, но доста по-професионално като замисъл и изпълнение. Създателят на играта е небезизвесният Робърт Кийосаки (доста изявен инвеститор), който е и автор на много образователна литература в областа на финансите, инвестирането и вземането на решения. Мисля, че играта ще се хареса на всеки един от вас Ще съм много благодарен на едно подобно начинание :clap: Самата игра струва над 180 лева. Аз съм си изтеглил английска версия от един Български торент тракер, но не знам дали е уместно да го споменавам тук. Евентуално на Л.С. Още веднъж благодаря предварително! :)

• 3 седмици по-късно...

Защо тук да не превеждаме игри само в тази тема. Ако някой иска превод на някоя игра защо да не пише тук, за която игра иска превод така ще е по-добре. И ако някой търси някоя игра да влиза тук, а не да търси сред 20 000 програми. Публикувано изображение

Публикувано изображение Като говорим за преводи на игри били ми казал от къде да си дръпна "Counter-Strike:Source"?

• 4 месеца по-късно...

Може ли някой да преведе играта Plants vs Zombies. Много е добра играта и зарибителна. Ще съм много благодарен ако някой я преведе и ако може да напише и кой файл е отворил за да я преведе ПЛС ПЛС ПЛС Много ;) ;) :):speak:

Като я преведете ми я пратете пач на скайп : osmatamilq PLS и напишете един отговор във форума

Eто линк към нея за да си я дръпнете http://######/details.php?id=171255&hit=1

Редактирано от 8mile (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

На http://topcon.data.bg/p/files/ можете да изтеглите последния пач за Heroes 3 на български.Оправени са много бъгове и са преведени голяма част от кампаниите. Скоро ще довърша и останалите.

• 1 месец по-късно...

Здравейте. Пиша тук за да ви помоля ако някой има възможност да се захване с превод на играта CASHFLOW ,също искам да отбележа че играта е образователна и може да бъде полезна за много хора! Тъй като форума не ми позволи да сложа линк искам да уточня че я има в замунда. А ето тук може да научите повече за нея http://vbox7.com/play:dfd7882f&ef=1

Редактирано от bog (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте приятели. За да не пускам нова тема, реших да посъживя тази, като ви покажа няколко превода от нашия сайт. Нека първо да се представя - Казвам се Валентин и съм част от екипа на PlayON, който е "сестрински" сайт на познатия ви AdventurersBG. Разликата е, че ние превеждаме игри от всякакви жанрове и платформи. Разполагаме с 50 превода на PC игри, 11 на PS3, 3 на Xbox 360, и 1 на Xbox.

Нямам намерение да изброявам в този пост абсолютно всяка една преведена игра, но ще публикувам последните няколко, както и планирам (ако имате интерес, де) да ви известявам за нови наши преводи.

И така:

Публикувано изображение

I Am Alive

Америка беше опустошена. Събитието, каквото и да е то, мина през нея като вятър през пустиня и пося разруха - жестоки трусове, решили да претапицират земната твърд. Държавата се опита да помогне, но беше обречена - като загиваща империя, тя се оттегляше. Днес властва единствено силата и, както скоро ще чуеш от едно дете, "всички са лоши". Но не и ти. В това напрягащо нервите приключение, където всеки патрон е от значение и всеки ресурс - незаменим, ти с готовност си буташ носа, където не ти е работа, и раздаваш малкото, което имаш, на непознати. Но какво можем да очакваме от един човек, прекарал в ходене цяла година от живота си в един нов свят, за да се завърне у дома.

Превод:
Mnementh
benzinjiq

Тестване:
benzinjiq

Ресурси:
benzinjiq

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Прeводът можете да свалите от тук - PlayONBG

===========================================================================================

Публикувано изображение

Данте от DmC е млад мъж, който не изпитва уважение към властта или обществото, като цяло. Данте знае, че не е човек, но и - не е като демоните, които са го измъчвали през целия му живот. Разединен между двата свята, той се чувства отритнат от тях. Писано му е тепърва да открива и дефинира какво значи да бъдеш дете на демон и ангел. И тази двойнствена самоличност има огромно влияние върху геймплея, тъй като Данте е способен да се възползва по своя воля както от демонични, така и от ангелски сили, преобразувайки качествата на своя меч Бунтар в движение.

Превод:
benzinjiq
Ellis

Тестване:
benzinjiq

Ресурси и портване:
benzinjiq

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Прeводът можете да свалите от тук - PlayONBG

========================================================================================================

Prey на български език!

Публикувано изображение

Играта проследява историята на индианеца от племето Чероки - Домаси "Томи" Тауоди. Той, приятелката му и дядо му са отвлечени на борда на извънземен космически кораб на име "Сферата", който поглъща материя и статична и жива от Земята, за да се поддържа. Тъй, като Томи е Чероки, той има възможността да напуска тялото си от време на време и тази му способност му дава преимущество в борбата със "Сферата".

Превод:
Mnementh
benzinjiq

Тестване и редакция:
3pacalypse Now

Ресурси:
3pacalypse Now & ENPY

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Преводът можете да свалите от тук - PlayONBG

========================================================================================================

Както казах, разполагаме с още много други преводи, а също така и със система, която сме разработили, и която предоставя възможност на всеки потребител да се включи в превода на някоя от предоставените игри. Смятам, че е излишно да споменавам, че всичко се прави на "фенски" начала и е абсолютно безплатно. Идеята ни е да изградим и поддържаме една българска общност, която да превежда и играе игрите, така както го правят хората от "белите страни", а именно - на родния си език!

Благодаря, от името на целия екип. Когато имаме нещо ново ще го споделим с вас. :)

P.S: Само да добавя, че днес пуснахме Far Cry 3. за публичен колективен превод, и който желае може да се включи и да помага. :)

Редактирано от benzinjiq (преглед на промените)

Отговорих Ви самоволно, но не мисля, че някой от управата ще има нещо против вашия пост.

Тук е вашето място:  http://www.kaldata.com/forums/forum/19-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8/

Редактирано от chochomen (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 10 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.