Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Омир - "Илиада" и "Одисея" - въпроси, теми, есета

Featured Replies

Трябва ми следната тема: !ЛИС! Трагичното и героичното в образите на Ахил И Хектор. Благодаря , ако може за днес :)

• Отговори 106
  • Прегледи 292,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Трябва ми следната тема:

!ЛИС!

Трагичното и героичното в образите на Ахил И Хектор.

Благодаря , ако може за днес :slap1:

Във всичките теми,който ти дадох преди няколко дни има доста неща,които може да използваш.Даже не доста,а предостатъчно!

:) Поне едно "мерси" можеше да кажеш за тях !

Извинявай но акъла ми е някаде другаде докато съм тук слушам метал и тнт и изобщо не се сещам да благодаря ;) Абсолютно нито 1 от темите могат да отговорят на темата . която търся. Причината е 1 това са някакви общи характеристики.Тук става въпрос за ... трагичното и герочиното в образите на ахил и хектор :wors:

• 7 месеца по-късно...

МОЛЯ, :) спешно ми трябва ЛИС или ЕСЕ на тема " "Одисея" - изпитанията и границите на човешкото." до 12.07.09 вечерта,

ще ви бада благодарна ако ме снабдите с материали...

пишете ми на е-маила : [email protected]

Предварително благодаря! Публикувано изображение

Редактирано от Pufit0 (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

някой може ли да ми помогне: ЛИС на тема "Изпитанията и границите на човешкото" по 12 песен на Одисея

още не е късно ...

Имай търпение, едно ЛИС не се пише току така, ако не ти оттърва търси си в интернет. Тук не е сигурно, че някой ще ти напише.
  • 1 месец по-късно...

Здравейте! С риск да съм изключително нагла моля за ЛИС на тема "Съдбата на жената в Илиада" .. имам да разивам 24 теми за сряда и тази не мога да я измисля ; ( моля някой да ми даде готов ЛИС ,ще съм страшно благодарна ..

Здравейте! Моля ви спешно ми трябват ИС на тема: 1."Илиада"-епопея за силата и слабостта на човека 2.Омировият герой-идеал за човек и войн 3.Основни войнски и нравствени добродетели на Ахил и Хектор

Редактирано от sweety1912 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Трябва ми за сега(утре ми е класното)САМО заключението на темата "Образа на Терсит като образ на антигерой" в "Илиада". Търсих навсякъде, но все излизат за други теми. Само да не е от myschoolbel.info, защото от там учителката(класната) взима плановете ;)

Редактирано от eeeeeeeee (преглед на промените)

Може ли някой да ми помогне търся есе на илиада 6-та песен тема: "Героят вчера,героят днес" или "Общочовешките чуства" Благодаря предварително!!!

Редактирано от kal0ian (преглед на промените)

• 9 месеца по-късно...

Моля ви ..ако някой има .. План на първа песен на Илиада .. че ми трябва за утре,а днеска трябва да го препиша .. моля ви се помогнете ми ;хх :help: утре най -късноо .. моля ви спешно е ! :)

• 2 месеца по-късно...

мооооля ви спешно ми трябва интерпретативно съчинение от обем макс 4 страници голям формат на тема ''темата за гнева според първа песен на Илиада'' и инструкциите на учителката ми са в изложението да има: -измеренията на гнева -кой се гневи? -причините за гнева -последиците от гнева като за последните две трябва да е написано за всеки поотделно и след това обобщение и накрая -средства за контролиране на гнева моля виии трябва ми наи късно до утре сутринта :rolleyes::yanim::speak:

Трябват ми есета от ''Илиада на Омир'', на теми : 1тема : otnoshenieto voda4-narod 2тема : voinska 4est i dostoinstvo 3тема :roditelskata obi4 1тема: отно6ението, вода4 - народ 2тема: воиска 4ест и достоинство 3тема: родителската оби4 !! Моля вии, спе6но ми трябват , от поемаа ''Илиада Омир'' !!

Ам понеже видях че го има това което ми трябва но не ми го отваря. Беше сравнение между ахил и агамемнон. По-конкретно. Някой намирал ли е "Ахил и Агамемнон. Две измерения на героичния характер" моля ако някой го намери да го постне. трябва ми за понеделник ПП по 1 песен ^^

Редактирано от 20devils (преглед на промените)

Здравейте!

Трябват ми спешно 2 есета:

1тема: Космос и ред според Първа и Трета песен

2тема: Образът на епическия герой според Първа и Трета песен на Илиада

Моля ви ако някой може да ми помогне поне с едната тема ще съм му ужасно благодарна!!

Благодаря Предварително! :))

• 10 месеца по-късно...

Здравейте, аз съм нова в този сайт, но се надявам да ми помогнете. Видях, че отговаряте много добре, с много информация на въпросите за Илияда и Одисея и останах силно впечатлена от този форум. Аз исках да ви попитам, дали можете да ми дадете някакво подробно описание на двете прозведения, не ми е нужно да се споменават какъв тип са стиховете и каква е прогресията на римата, а само героите (описани подробно ако може), резюме на историите и отношението мит-реалност в тях. Разбирам , че искам много неща и колкото повече подробности толкова по-добре , но наистина бих използвала малко помощ, защото това ми е нужно за 21-10-11. Предварително благодария на всеки който може да ми помогне с нещо колкото и малко информация да е!!

• 1 месец по-късно...

Най-голямата риба е, че на разстояние от куката.

Хора много спешно търся ЛИС НА ТЕМА: 1.Протеста на Терсит ( 2 песен на Илиада) 2.Темата за гнева и епическият героизъм ( 1 песен на Илиада) мерси предварително !

Трябват ми есета от ''Илиада на Омир'', на теми : 1тема : otnoshenieto voda4-narod

2тема : voinska 4est i dostoinstvo

3тема :roditelskata obi4

1тема: отно6ението, вода4 - народ

2тема: воиска 4ест и достоинство

3тема: родителската оби4 !! Моля вии, спе6но ми трябват , от поемаа ''Илиада Омир'' !!

по-добре потърси нещо в нета . На тези теми има доста добри есета !

трябват ми тези теми за класна работа :no-no:(( :):wink12:

1. Ахил-въплащение на героичния идеал според 1-песен (ЛИС)

2.Щитът на Ахил-огледало на живота на древнте гърци 18-та песен (ЛИС)

3.Хектор-трагичен герой 6-та и 22-ра песен (ЛИС)

П.П. Трябват ми за 06.12.2011 моля ви помогнета много трудни теми са :((

• 1 месец по-късно...

Имам да пиша есе на тема "Съвременната Илиада". Не искам някой да ми пише есе-то, а просто да ми кажете за какво например да пиша в него, защото нищо не ми хрумва. Надявам се някой да ми помогне, есето ми трябва за понеделник (9 януари). Благодаря предварително!

• 4 години по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.