Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Печелене на пари от интернет

Featured Replies

И на мен ми се струва много лесно печеленето на пари в този сайт.

• Отговори 140
  • Прегледи 57,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте,печалба от PTC,BUX,AURORA сайтовете има,но тя е минимална. Всеки очаква да печели много,но с повече желание и постоянство могат да се реализират 50$-100$ на месец.

• 1 месец по-късно...

Ако се интересувате от онлайн правене на пари пишете ми на скайп: resnullis и ще Ви дам най-добрите сайтове в бранша, които плащат наистина! Очаквам Ви! Поздрави!

• 1 месец по-късно...

Marcello започва вече и с рекламата. Аз също съм доволен от този бизнес в интернет, но трябва постоянство (това е ключът) :cool:

Здравейте,аз също смятам,че покера е начин да се печели,защото покера не е въпрос на късмет,а умения и има толкова много "играчи" които чакат да им вземат парите :).Аз започнах оттук ... и се уча от тях,а и ми дадоха 50$ начален капитал след като минах теста след първоначалното обучение.Който иска да опита ;)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Няма такива филми-забрави.

Има балъци,да щракат по иконки и рекламки и да чакат парички-ама няма да получат :blink:

Други печелят от тая пирамида.

Пробвал ли си?

Защото аз да,и от пирамидките тези HYIP където инвестираш и вземаш всеки ден процент от инвестираното,от вкараното което направих взех и отгоре,даже и вземам и сега,може да банкрутира,не ме бърка важното е че съм спечелил.

PTC рекламки,купуваш реферали цъкват ти и печелиш,ако поддържаш добър avrg печелиш,трябва да рециклирваш реферали,от това сайта печели,трябва да ги обновиш пак сайта печели,пирамидка е да,печели от купуване и ресайкъл на реферали,но ако не печели как ще ни плаща?

Печеля сега и ще печеля за в бъдеще,може и да е пирамидка,ама ако са намерили начина да я поддържат,инвестирвай и печели.А само времето ще покаже кое е сигурно,например Необъкс 3та година ще прави,еди колко си милиона е изплатил,там кликвах,имах реферали но пропаднах защото не съм голдън,сега съм в Палмбъкс,ефтин е голдъна,там е премиум и набирам с пълна сила,колкото повече реферали,толкова повече разноски,толкова по добре за сайта и толкова повече приходи за тебе,може половината да отиде за сайта,ама и 1/4 да изтеглиш пак си е нещо.

Примерно сега с 25 реферала по 40 цента на ден,а лимита е 2 000,има шанс да се спечели нещо ако знаеш къде,кога да инвестираш и как да си поддържаш акаунта.

• 1 месец по-късно...

Има начини, да... Инвестира6 малко пари4ки и си ги умножава6 на стоковата борса... Или продаваш...Абе намери си работа по-добре, но има на4ини...

Колеги, в този PTC Бизнес има хляб, но без инвестиция няма как да печелите добре! Вчера похарчих 120 долара за ъпгрейт в неото, закупуване на реферли и най-важното РЕКЛАМИ! Баланса ми беше 0 и днес се видя изкараното за 24 часа а то е 4.00$ : ) това е дневната заработка! Средно сметнато : 120$ /месец, 1440$/годишно! и това ако не е хубава печалба, с отделени 10 мин на ден, не знам, кое ще е : ) но да не забравяме факта, че имам още над 150 празни места за директи реферали и това, ще рече, че печалбата ще се увеличава, но не и намалява : ) не съм тук за да Ви обеждавам в каквото и да е било, а само да споделя за какво иде реч на неверниците : ) Намерих, още два начина за печелене, но те са вече за собствена реализация на бизнес, чрез сайт или блог! Ако случайно има желаещи да го обсъдим скайпа ми е : pepokitov : ) Ще се радввам да общувам с нахъсани хора, готови да пробват един нов начин за месечни доходи : ) и приятели бъдете сигурни, че в интеренет не всичко е измама и има много пари, нека си помогнем да ги намерим! А за ptc сайтовете, ще кажа последни слова : Един PTC сайт, който плаща на потребителите си, се развива добре. Доверието навлиза в ума на потребителите и те инвестират! Сайта, печели много повече от колкото scam-овете! Типиче пример "титана" НеоБъкс : ) Успех на всички!

• 3 седмици по-късно...

Тия PTC плащат ли изобщо? гагабъкс ми насрочиха плащане преди 4-5 дена и още не са го осъществили (вероятно няма и да го направят).

• 2 седмици по-късно...

Няма такива филми-забрави.

Има балъци,да щракат по иконки и рекламки и да чакат парички-ама няма да получат :yanim:

Други печелят от тая пирамида.

Т'ва пък откъде ти дойде на ум? :)

Пробвал ли си?

Защото аз да,и от пирамидките тези HYIP където инвестираш и вземаш всеки ден процент от инвестираното,от вкараното което направих взех и отгоре,даже и вземам и сега,може да банкрутира,не ме бърка важното е че съм спечелил.

PTC рекламки,купуваш реферали цъкват ти и печелиш,ако поддържаш добър avrg печелиш,трябва да рециклирваш реферали,от това сайта печели,трябва да ги обновиш пак сайта печели,пирамидка е да,печели от купуване и ресайкъл на реферали,но ако не печели как ще ни плаща?

Печеля сега и ще печеля за в бъдеще,може и да е пирамидка,ама ако са намерили начина да я поддържат,инвестирвай и печели.А само времето ще покаже кое е сигурно,например Необъкс 3та година ще прави,еди колко си милиона е изплатил,там кликвах,имах реферали но пропаднах защото не съм голдън,сега съм в Палмбъкс,ефтин е голдъна,там е премиум и набирам с пълна сила,колкото повече реферали,толкова повече разноски,толкова по добре за сайта и толкова повече приходи за тебе,може половината да отиде за сайта,ама и 1/4 да изтеглиш пак си е нещо.

Примерно сега с 25 реферала по 40 цента на ден,а лимита е 2 000,има шанс да се спечели нещо ако знаеш къде,кога да инвестираш и как да си поддържаш акаунта.

Точно за това говоря. Например правя същата схема с Гага Бакс - линка е най - долу, най - последния в подписа ми. Нещата за сега са перфектни. 3-4$ на ден. Изплащат ги за около 2 до 3 седмици след поискване. Това не ме устройва - за това влагам всичко изкарано отново. Всеки бизнес има рискове.

Тия PTC плащат ли изобщо? гагабъкс ми насрочиха плащане преди 4-5 дена и още не са го осъществили (вероятно няма и да го направят).

Прочети внимателно FAQ на сайта на Гага - това са въпроси и отговори. Там пише за плащането:

"When do I get paid?

If you have $2 accumulated, you can cashout using our payment methods.

Approved cashout request released within 5 to 7 working days. What is a working/business day?"

тука пише 5 до 7 работни дни и пише, че толкова трае периода на одобряване за плащане. А не са дали срок за плащане до сега. Моите ги платиха след три седмици след като ги поисках. Няма за сега оплаквания от тях, поне не съм срещал такива. Предполагам и скоро няма да

има, защото много хора инвестират там. Възможно е да се задържи за дълго като Нео Бакс, все пак няма вечни неща...

Редактирано от nas73 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Ако неможеше да се печели от интернет нямаше ида има интернет!

Вижте сега професори по темата има много, но да погледнем реално от какво печелят повечето големи български портали

след като 90% от услугите са безплатни ? PTC мне, не мисля, ами Тракерите след като и те са безплатни как се прахранват пак PTC мне, не мисля има интернет РЕКЛАМА и тази интернет реклама докарва пари.

Има много други начини и тези други начини ние обикновенните интернет потребители няма как да знаем

освен ако не се захванем с повече четене и търсене!

Редактирано от bssd (преглед на промените)

Здравейте на всички до сега не бях писал в темата,но сега се реших да драсна един ред :clap: Личното ми мнение относно РТС сайтовете е че не струват.Това е само загуба на време и излишни нерви.Казвам го от личен опит.Този вид измами бяха актуални преди 3-4 години, а и тогава някои си плащаха коректно.Но сега просто няма смисал да чакате някакво заплащане за вашият труд.Това естествено е мое лично мнение.Никой да не се впряга.А тези които смятат да работят за жълти стотинки могат да се захванат с CAPTCHA.Лесно е,не се изискват кой знае какви умения и хората си плащат.Но пак ви казвам това е много работа за жълти стотинки.Все пак всеки си решава сам. :) Лека вечер.

Здравейте на всички до сега не бях писал в темата, но сега се реших да драсна един ред :laughing5: Личното ми мнение относно РТС сайтовете е че не струват. Това е само загуба на време и излишни нерви. Казвам го от личен опит...

Имате право... Все пак има доста хора навлязли във света на PTC сайтовете и печелят. Малко от нас обаче имат постоянството, като се захванат с определен начин за печелене на пари, да отстояват на идеите си.

Реално доходи се докарват с блогове и сайтове с интересни публикации - като печалбите идват от читателите ви и ако сте интегрирали реклами сходни със съдържанието на публикациите ви, то oт кликането на тези реклами вие печелите. Изисква се време и труд да създадете добър и посещаван сайт. Никъде няма "лесни пари"...

Примерно аз се насочих към блоговете (един от тях: http://fitnes5.blogspot.com/) и съм доволна, но всичко изисква постоянство. Също така открихме рекламен сайт за малки реклами с идеята да обхванем всички желаещи да рекламират било то сайт, блог, бизнес, фирма, услуга и т.н.

www.inter-reklama.com

Успех и поздрави на всички! :rolleyes:

• 4 месеца по-късно...

Хм, един въпрос по темата. Дистрибутори на една МЛМ компания - NWA се казва ми пратиха предложение да се присъединия към тях. Обещават ми специално направен дистрибуторски сайт, който ще бъде направен така, че да излиза на челни места по различните думи, които евентуални клиенти биха търсили. Това дали може да стане точно така?

• 3 седмици по-късно...

Фирмата не я знам, ама щом на теб ти обещават сайт, то значи обещават и на всеки друг.. От тук простичкият извод че конкуренцията в интернет ще е голяма и предполагам без особена полза... Ами да, погледни само колко много сайтове има вече - http://www.google.bg/#hl=bg&q=nwa+bulgaria . Провери, проучи и тогава скачай, но само ако наистина мислиш, че може и да излезе нещо..

Даааа, има логика в това. Освен това и дистрибуторите явно наистина са много, но пък това от друга страна е добре, понеже явно не е измама, щом толкова хора са се записали.

• 2 седмици по-късно...

Ами мисля, че намерих причината да има толкова много дистрибутори - http://mrejov.net - тук против всякаква етика открито се канят дистрибутори на други компании! Не знам до колко това е позволено или не, но в никакъв случай не изглежда тактично от тяхна страна! Но пък доста умно от тяхна страна да викат вече хора с опит... Но пак казвам, според мен това не е много колегиално според останалите фирми..

Хора защо просто не се занимавате с нещо което найстина може да допринесе за Вашето развитие?

Е, аз съм се занимавал с какво ли не. Смятам, че съм придобил някакви умения, а сега искам да започна нещо ново, да срещна с нови хора и да науча нови неща. Работата с хора е една от най-сложните, които човек може да работи, а да ги накараш да се разделят с парите си, си е нещо, което доста трябва да се учи.

Така или иначе, аз приключих с тази тема. Много благодаря за мненията, които получих. Кои помогнаха, кои не, но важно е времето, което е отделено за да ми се отговори на нещо, което ме интересува. Четох много, даже вече може да се каже, че съм експерт в тази област и как се правят пари от мрежов маркетинг и се захващам.

Още една седмица, до края на януари включването е безплатно, като поне аз избрах този дистрибутор за спонсор тези момчета nwa. Виждат ми се най-стабилни, а пък и имат горе-долу еднаква бизнес стратегия с моята.

Успех на всички!!!

То се оказа много яко. Не знам дали ще имам продажби, но помощта, която ми оказват е много голяма. Спонсорът ми е много свестен човек, а имат и специални онлайн семинари с много хора вътре. Получавам една камара мейли с информация. Ако продължава всичко в този дух ще е много, наистина много добре.

Надявам се това да е правилната тема. Някой запознат ли е със сайтовете за натрупване на точки с които да се закупуват награди. Аз се регистрирах в един американски сайт ###### и ще се радвам ако и някой друг регистриран там с повече опит да сподели.

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Близко сте обаче от интернет наисина се печелят много пари, но не е просто. Пред няколко седмици ми обясниха как да спечеля пари. Явно е че не идват за месец-два. За да започнете и вие мога да ви предложа PTC сайта www.neobux.com един от малкото коректни, докато се занимавате с това пробвайте и тези онлайн игри за събиране на точки чрез линк www.nagradi.us/www.###### ако някой иска да менка или има Динамично ИП (като мен) да менкаме скайп-iliq.dimchev1, но това е подробност .. Съберете 50 - 100 лв. и си купете хостинг и домейн и си направете сайт, ако не можете намерете човек да ви направи. Препоръчително е да бъде PTC сайт или онлайн игра за да може да събирате пари с SMS-и, Нека бъде на английски с възможност за превод на български (ако посетителя желае) регистрирайте се във Google AdSense и поставяйте банер в сайта, целта е да се клика повече на банера затова го поставете за кликане, ако сайта е PTC или ако е онлайн игра играчите да получават ресурси и в двата случая и играчите трябва да имат полза от това. Няма да направите милиони, но си заслужава - няма да загубите. След това може да се насочите в друга посока - Да инвестирате капитали и средства в някакъв бизнес вие изберете какъв и внимавайте с избора си. Много по-бързо и ефикасно е CPA, но и отговорността не е малка - вие решете. *Не залагайте на хазард, доста загубих в PokerStars.NET

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.