Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Печелене на пари от интернет

Featured Replies

Аз от скоро цъкам в NeoBux. Не бих казал, че са измамници, а по-скоро доходът зависи до известна степен от късмета ти и от това колко време му отделяш и как управляваш дохода си и го реинвестираш.. Не е невъзможно да се докара добър доход на месец, но е нужно търпение, тъй като в начлото нещата вървят много бавно.

• Отговори 140
  • Прегледи 57,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз от скоро цъкам в NeoBux. Не бих казал, че са измамници, а по-скоро доходът зависи до известна степен от късмета ти и от това колко време му отделяш и как управляваш дохода си и го реинвестираш.. Не е невъзможно да се докара добър доход на месец, но е нужно търпение, тъй като в начлото нещата вървят много бавно.

Струва ми се, че за клавиатури ще похарчиш повече пари, отколкото ще спечелиш от този сайт. Или греша? Големи наивиници са тия деца.

Без да пробвам няма как да видя. Не може да се категоризира нещо, което човек не познава.

И в крайна сметка, няма нито един вариант за реална печалба нали?

Защо да няма? Има, но зависи от много фактори. Има си надеждни сайтове, които печелят достатъчно, така че да остане и за потребителите. Едни печелят много малко от тях, други губят, а трети си изкарват прехраната.

И в крайна сметка, няма нито един вариант за реална печалба нали?

Има мнооого, но с истинска работа в Интернет, с мислене, с планиране, с действие, с учене, а не с мързеливо цъкане.

• 2 седмици по-късно...

Съгласен съм. PTC е по-скоро за нещо странично и е най-вече ако ти върже.

В този ред на мисли някой има ли повече информация какво точно ще представлява тоя Лийф. Аз се регнах и чакам да стартират, за да добия повече представа. Било най-добре за хора с уебсайт и бизнес и е нещо средно между MLM, разни SEO tools и т.н.  Изрично забраняват сайта им да се рекламира обаче като MLM, PTC или инвестиция.

Не се подлъгвайте няма начин , чрез интернет просто се хванете да бачкате или за по-малките да учат . във България нямат бъдеще аз съм във Америка и имам 2 виши  само от тук и 1 във България със специалност компютри и работя във HP . Доколко тия интернет простотий не се надявайте :nono:  :nono:  :nono:  :sobbing:

Не се подлъгвайте няма начин , чрез интернет просто се хванете да бачкате или за по-малките да учат . във България нямат бъдеще аз съм във Америка и имам 2 виши  само от тук и 1 във България със специалност компютри и работя във HP . Доколко тия интернет простотий не се надявайте :nono:  :nono:  :nono:  :sobbing:

не напразно казват хората с няколко висши образования си губят разума си.

Ако бях се сетил за българина, който работи в BannersBroker като пхп девелопер, щях да ти го кажа. За да ти дойде разума ти.

Защо да е лошо . Изискванията са такива като знам , че имам 2 виши поне си знам , че ще си намеря работа е Не работя във Microsoft и не карам Lamborgini . Но поне си имам апартамент и мога да се изхранвам :)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, искам да попитам тези от вас, които са използвали Mylikes.com и са запознати с него, защо когато стигнах 90 гледания на клипа ми спряха да ми се трупат парите. В момента имам 415 гледания на клипа, а имам само 1.85$. В информацията за това какви са ми печалбите пише - 415 views (91payable). Защо става така, някой ако има обяснение моля да сподели!

Здравейте, искам да попитам тези от вас, които са използвали Mylikes.com и са запознати с него, защо когато стигнах 90 гледания на клипа ми спряха да ми се трупат парите. В момента имам 415 гледания на клипа, а имам само 1.85$. В информацията за това какви са ми печалбите пише - 415 views (91payable). Защо става така, някой ако има обяснение моля да сподели!

А защо не питате тях? Вероятно има причина

Несъм пробвал просто реших да попитам някой ако има същия проблем да сподели, ще ги попитам и тях пък да видим :)

• 8 месеца по-късно...

То, ако бе така никой нямаше да ходи на работа.,седиш си в къщи доларите идват,чалга,сиртаки,сръбска музика ,живот и половина.И в комунизма май го няма това

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.