Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Печелене на пари от интернет

Featured Replies

Абе има ги всякакви...космофили или разни други фили Публикувано изображение

Току виж ти излезнал късмета.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• Отговори 140
  • Прегледи 57,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може да се печели от интернет.Пиши ми ЛС за повече подробности

интересно как се коментира "правенето на пари с кликанията", били измамници и не плащали, чакайте малко, значи ако се изпратят тъпите 50 или 100 долара които най-много може да се изкарат, няма проблем да се прави каквото се каже, без изобщо да ни пука какво всъщност правим, и то за жълти стотинки

интересно как се коментира "правенето на пари с кликанията", били измамници и не плащали, чакайте малко, значи ако се изпратят тъпите 50 или 100 долара които най-много може да се изкарат, няма проблем да се прави каквото се каже, без изобщо да ни пука какво всъщност правим, и то за жълти стотинки

Пирамиди :help: фараони и балъци за милиони :help:

Трябва да си професионалист във правенето на сайтове.Не става така да направиш някакво сайтче и опа да го качиш :help:

Сигурен съм,че после ще има голяма активност в тази тема :

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=26927

Е аз имам в мазето едни 333 Mhz Celeron 64 RAM. Не мога ли да ги впрегна на работа някак? Тази програма ойго ми се струваше чудесното решение.

Редактирано от estario (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

мислете каквото си щете аз се убедих, че може да се печелят пари от интернет!

мислете каквото си щете аз се убедих, че може да се печелят пари от интернет!

То така става....седиш си във вас,чукаш си на банерчета и хоп mAlChO_Ch станал паралия.

Ехеееееее хората са го измислили преди теб моето момче,ако беше така аз нямаше да ходя на работа.Мислиш ли че и ние не сме се запитвали над тоя въпрос преди 6-7 години?Не отричам че не се печели,но всичко е до много,ама мног безсънни нощи пред компа,и не да чукаш на банери,а да се опиташ да постигнеш нещо сам.

Всеки иска да лапа на готово,ама се свърши тая промоция отдавна.

Да си жив и здрав да изкараш някой лев,и после пак ще говорим.

Финансовия директор знае бе Баце. Пращай ги при него. :) хаха

От backata - хахахахахах пращах го вече,ама той не разбира от приказка.

• Автор

Не съм казал, че можеш да не работиш , но е достатъчно за едно 14 годишно момче като мен да си овеличи джобните!!!

:hush:

Не съм казал, че можеш да не работиш , но е достатъчно за едно 14 годишно момче като мен да си овеличи джобните!!!

Овеличавай ги mAlChO_Ch успех ти желая.

Мислиш ли , че е оправдано кибиченето пред компа почти денонощно за няколко цента? Помисли само. Изгубеното време можеше да го употребиш за разучаване на някой компютърен език примерно, който би ти помогнал в бъдеще да спечелиш много повече пари! Освен това, не си мисли, че очите ти са безплатни. Със спечелените центове няма да можеш да си платиш и една хилядна от загубеното ти здраве! Да не говорим за изперкването, което неминуемо идва от кибиченето! Кликането тук и там е напълно безполезна работа. Ако искаш да си кликаш, има си създадени специални програмки за това, които на всичко отгоре ти отчитат и скоростта на кликането :clap:

ПП: Изгубеното време можеше да го използваш за разучаване на българската граматика! "Овеличи джобовете" се пише увеличи джобовете. Това може да ти е в много гляма полза в бъдеще, за разлика от безразборното кликане !

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Искам да попитам дали има сигурни начини за печелене на пари от интернет, независимо от вида на действията(стига да са законни) благодаря предварително ;);):):):P:P:wors::wors::wors:

Само с измама!!! Публикувано изображение

Не е така. Има и съвсем законни начини, като например електронната търговия с валути.

Не е съвсем така

Няма гаранция че ще спечелиш

Шанса ти да спечелиш е 1на99

• 9 месеца по-късно...

Искам да попитам дали има сигурни начини за печелене на пари от интернет, независимо от вида на действията(стига да са законни) благодаря предварително :speak::yanim::yanim::clap::clap::clap::wors::wors::wors:

Има много сигурни начини за губене на времето в Интернет.. Публикувано изображение

То така става....седиш си във вас,чукаш си на банерчета и хоп mAlChO_Ch станал паралия.

Ехеееееее хората са го измислили преди теб моето момче,ако беше така аз нямаше да ходя на работа.Мислиш ли че и ние не сме се запитвали над тоя въпрос преди 6-7 години?Не отричам че не се печели,но всичко е до много,ама мног безсънни нощи пред компа,и не да чукаш на банери,а да се опиташ да постигнеш нещо сам.

Всеки иска да лапа на готово,ама се свърши тая промоция отдавна.

Да си жив и здрав да изкараш някой лев,и после пак ще говорим.

Мда,и аз по 12-15 часа чукам на компа-водоравно и отвесно кръстословиците

;)

От банерчетата друг печели-който рекламира

Публикувано изображение

Скоро един ми изръси следното: "Братле, спечелих 2500 долара от Интернет, ама само, че трябва да ида в Америка да си ги взема" :friends1:;):lol6:

Пари могат да се печелят , но изисква време и някаква идея. Да кликаш на реклами най-много до 20-30 $ да изкараш и при това съвсем не е сигурно дали ще си ги получиш, а пък си е и занимавка поне в 10-тина такива сайта трябва да се регистрираш. Идеята там е да си намериш реферати, които да се регистрират през твой линк и те да ти докарват пари , ама не знам дали има още хора дето се връзват на тези пирамиди. Най добре е да си направиш сайт , с някаква популярна тематика и да успееш да го лансираш(което никак не е лесно), конкуренцията в нета е жестока. А бе какво да ти кажа , ако се разтърсиш ще намериш много инфо в нета, стига да ти се занимава и все пак приеми тези евентуални доходи като нещо странично, и си намери редовна работа.

приключваме с въпроса може ли да се печели от интернет - отговора е ДА

отговора на въпроса [size

едно скрииншотче да ви светне малко по въроса ;) там има още... от тези

.....

Здравей !

Когато видях от скрийншота колко много пари си спечелил :) , се замислих и реших да напусна работа . Захващам се да кликам , като теб и да стана богаташ . :P

Защо се заблуждаваш , че ще спечелиш пари ?

Редактирано от backata (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

Здравейте, както много хора и аз се запалих по кликанията по банери на ТОЗИ адрес и ето ми така наречената спечелена до момента сума :

Публикувано изображение

след като натисна ниско долу, в дясно ми се отваря следния прозорец

Публикувано изображение

и вече незнам дали да натисна бутона в синьо, това ли е бутона за да си взема парите или не е? Някой ако има опит да каже, защото както виждате има и други бутони с някакви титли и т.н. ,за които преди се бях прекарал и изгорях с 10 долара.

Здравейте, както много хора и аз се запалих по кликанията по банери на ТОЗИ адрес и ето ми така наречената спечелена до момента сума :

Публикувано изображение

след като натисна ниско долу, в дясно ми се отваря следния прозорец

Публикувано изображение

и вече незнам дали да натисна бутона в синьо, това ли е бутона за да си взема парите или не е? Някой ако има опит да каже, защото както виждате има и други бутони с някакви титли и т.н. ,за които преди се бях прекарал и изгорях с 10 долара.

Доколкото разбирам ти предлагат да ги изхарчиш!

Доколкото разбирам ти предлагат да ги изхарчиш!

Ах, гадините какви са, гледат само да те набутат :lol6: Къде ли се намира бутона за payout :blink:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.