Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разкодиране на N70

Featured Replies

Зравеите. Интересуваме някои можели дами каже дали в БГ се разкодирва Нокиа N70 и горе дол на цената която се изваршва услугата

Зравеите.

Интересуваме някои можели дами каже дали в БГ се разкодирва Нокиа N70 и горе дол на цената която се изваршва услугата

Телефоните от новата платформа на Нокия (Nokia 3250, Nokia 5200, Nokia 5200b, Nokia 5300, Nokia 5500 Sport, Nokia 6125, Nokia 6126, Nokia 6131, Nokia 6151, Nokia 6233, Nokia 6234, Nokia 6270, Nokia 6280, Nokia 6630, Nokia 6630i, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 7370, Nokia E50-1, Nokia E50-2, Nokia E60, Nokia E61, Nokia E62-1, Nokia E70-1, Nokia E70-2, Nokia N70-1, Nokia N70-5, Nokia N71-1, Nokia N71-5, Nokia N72-5, Nokia N73-1, Nokia N73-?, Nokia N80-1, Nokia N80-3, Nokia N90-1, Nokia N91-1, Nokia N91-5, Nokia N92, Nokia N93-1, Nokia N93-5) не се разкодират не само в България, но и в света. Само един сърбин ги разкодира за по 100 евро и то гаранцията, че ще стане е 50/50.
  • 1 месец по-късно...

Платформата известна още като BB5 Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Абе така и така съм се навил да си взема Nokia, ама като чух за това разкодирване и малко се позамислих и бих искал (ако можете,а вие можете и не се съмнявам) да ме светнете какво означава това!Четох и в други форуми,но не ми стана много ясно! мерси от сега на този,който ми каже какво е това РАЗКОДИРВАНЕ!

Ще се опитам да обясня какво е "кодирването" , аналогично ще разбереш какво е разкодирването. Ще дам пример - някоя си нокия е купена от Мтел, на кутията й е написано "Телефонът е кодиран и може да работи само със SIM карти на Мобилтел ЕАД". Надявам се да съм обяснил както трябва. Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Телефоните се разкодирват чрез серийния код на телефона,доколкото знам.Но какво се прави ако имам този сериен код?

Телефоните се разкодирват чрез серийния код на телефона,доколкото знам.Но какво се прави ако имам този сериен код?

Сама нищо не можеш да направиш. Единствено, ако е закупен от оператор и той благоволи да ти даде кода за рзкодиране (след изтичане на договора, ако има такъв). Операторите закупуват телефоните директно от производителите им и взимат тези кодове за отключване от тях, като на всеки IMEI (сериен номер) отговаря определен код, но ти няма как да го получиш, освен от оператора.
  • 4 седмици по-късно...

Ами ако имам кода?Как да си го разкодирам сама?Къде се въвежда кода?

Просто се въвежда кода от клавиатурата точно така, както го виждаш и телефонът ти ще се разкодира. Но пак казвам, този код може да ти го даде само оператора след изтичане на договорът ти към него!

единият ми телефон е точно тази нокиа и наистина ми казаха че не могат да го разкодират!!! питах къде ли не но навсякъде отговорът е един и същ

• 4 седмици по-късно...

Телефоните от новата платформа на Нокия (Nokia 3250, Nokia 5200, Nokia 5200b, Nokia 5300, Nokia 5500 Sport, Nokia 6125, Nokia 6126, Nokia 6131, Nokia 6151, Nokia 6233, Nokia 6234, Nokia 6270, Nokia 6280, Nokia 6630, Nokia 6630i, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 7370, Nokia E50-1, Nokia E50-2, Nokia E60, Nokia E61, Nokia E62-1, Nokia E70-1, Nokia E70-2, Nokia N70-1, Nokia N70-5, Nokia N71-1, Nokia N71-5, Nokia N72-5, Nokia N73-1, Nokia N73-?, Nokia N80-1, Nokia N80-3, Nokia N90-1, Nokia N91-1, Nokia N91-5, Nokia N92, Nokia N93-1, Nokia N93-5) не се разкодират не само в България, но и в света. Само един сърбин ги разкодира за по 100 евро и то гаранцията, че ще стане е 50/50.

Информация за местонахождението на този сърбин знае ли някои ?Или въобще някаква по актуална информация по вапроса с разкодирането на новите нокий.

Редактирано от barovela (преглед на промените)

NEW !!!! NEW !!!!!3250, 6131, 6133, 6125, 6126, 6270, 6280, 6282, 6630, 6680, 6681, 6682, 7370, E60, E61, N70, N70, N72, N80, N90, N91, N92 разкодирам веднага на място!!!

[email protected]

0888209900

София

ПП: обявата я намерих в един форум за GSM-и който иска нека се обади и провери!

Успех

• 2 месеца по-късно...

Зравеите.

Интересуваме някои можели дами каже дали в БГ се разкодирва Нокиа N70 и горе дол на цената която се изваршва услугата

Az si smenih primerno seriinia nomer s Nemesis Service Suite i si slogih novia Firmware za n80 deto e za azia ... drug e vaprosa che ne vigdam nikva razlika ot 4....

• 3 месеца по-късно...

моля, вижте този линк...

http://cgi.ebay.com/NEW-NOKIA-6682-UNLOCKE...1QQcmdZViewItem

смятам да купя този тел. от САЩ и дали ще работи в България...

пише за него , че е отключен...

ще ви бъда много благодарен да ми отговорите... ;)

Редактирано от americaneca (преглед на промените)

моля, вижте този линк...

http://cgi.ebay.com/NEW-NOKIA-6682-UNLOCKE...1QQcmdZViewItem

смятам да купя този тел. от САЩ и дали ще работи в България...

пише за него , че е отключен...

ще ви бъда много благодарен да ми отговорите... :ph34r:

Първо не е указано че ще се съгласи да ти я прати до България (To Bulgaria -- Not specified).Единствено продавача трябва да попиташ,а ако ти го обмитят по добре си го вземи от тук.Явно тел. е разкодиран след като виждам към кои оператори в щатите е бил.По-добре виж тук: http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/index...p;obiavi_type=1 риска е по-малък.

Първо не е указано че ще се съгласи да ти я прати до България (To Bulgaria -- Not specified).Единствено продавача трябва да попиташ,а ако ти го обмитят по добре си го вземи от тук.Явно тел. е разкодиран след като виждам към кои оператори в щатите е бил.По-добре виж тук: http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/index...p;obiavi_type=1 риска е по-малък.

уточнявам, че на мен ще ми го купи доверен човек, който ще ходи там и ще се върне....

така ще ми излезе около 230-240 лв. за чисто нов тел от тоя модел...

тук гледам , че са около 400-450лв.

въпроса е дали е сигурно ,че ще работи тук???

Редактирано от americaneca (преглед на промените)

• 3 години по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.