Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболно хулиганство!

Featured Replies

Според мен трябва да се пусне една тема за футболното хулиганство което все повече завладява територия у нас. Има хиляди примери за това, и аз не съм този човек които трябва да коментира това, но от гледна точка на футболен фен имам право. Виждаме какво става в Европа и това нас ни чака ако не се вземем в ръце!

Дано станем по-възпитани първо като хора и после като запалянковци и върнем удоволствието което се изпитва от футбола. :wub:

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

• Отговори 55
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Според мен трябва да се пусне една тема за футболното хулиганство което все повече завладява територия у нас. Има хиляди примери за това, и аз не съм този човек които трябва да коментира това, но от гледна точка на футболен фен имам право. Виждаме какво става в Европа и това нас ни чака ако не се вземем в ръце!

Дано станем по-възпитани първо като хора и после като запалянковци и върнем удоволствието което се изпитва от футбола. :)

Ами някой футболисти не са образовани и това допринася донякъде държанието им на терена.Или пък като единият обор загуби другият се ядосва и го погва.Не трябва да бъде така.Футболът е игра,в която найстина трябва да се има нужното възпитание.Един футболист преди да почне да играе трябва да знае,че може да загуби отбора,и да приеме,че са загубили вместо да правят скандали за най-малкото!!!

Това е една от причините да не ходя на футболни мачове.

Объркани хорица,които се чустват силни,само когато са в тълпа,хора издигащи свастики/мача с Барселона/,без дори да знаят,какво точно е това,готови да пребият възрастен човек,само заради това,че чадъра му е в цветовете на противника . Жалка картина. angry.gif

Дано станем по-възпитани първо като хора и после като запалянковци и върнем удоволствието което се изпитва от футбола.

Ако чакаме да станем възпитани до никъде няма да стигнем. Може ли да се очаква от някой, който отива на стадиона не, за да гледа футбол, а за да хвърля бомбички, да се самовъзпита !?

Трябва един здрав закон, който да се спазва от всички. В момента си има закон за футболното хулиганство, който беше направен само, за да се отбие номера. :yanim: Вижте как е в Англия. Имам чувството, че хората са на театър, а не на мач. Защо на мач на Челси или Арсенал няма нито една димка, а тук трябва да ходиш на стадиона с каска? - Защото хората знаят, че такова провинение ще им струва престой в полицейското управление по време на мачовете. Нека и тук да се направи така, пък да видим дали ще има хулиганство. Само дето няма, кой да го направи...

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Ама аз какво обвинявам само футболистите.Ами футболните запалянковци-хвърлт факли и бомбички (димки и.т.н.),опозоряват спорта.Според мен това рядко се случва в други държави. sad.gif

• Автор

Да всички имате право и футболистите,запалянковците,полицаите и ние като общество. :wors:

Затова наистина трябва да се замислим!!! :wors:

Да всички имате право и футболистите,запалянковците,полицаите и ние като общество. :wors:

Затова наистина трябва да се замислим!!! :)

Всеки човек е личност.Той сам се излага.Играй,вкараи гол,прочуй се,но не се излагай да тръгваш да се оправаш със бой.

Ама аз какво обвинявам само футболистите.Ами футболните запалянковци-хвърлт факли и бомбички (димки и.т.н.),опозоряват спорта.Според мен това рядко се случва в други държави. sad.gif

Незнам кой е по-виновен, но виновен има! Според мен феновете, който искат да покрепят отбора си дори в най-тежките моменти, Трябва да бъдат (как да се изразя) по-"Културни и цивилизовани"! Естествено не като се стараят да нацелят левия полузащитник на противника с некоя минохвъргачка! Опаааа ракетка biggrin.gif . Вместо да има феярплей и уважение на мачовете по БГ "Елитна" А групато какво става- масови улични юмручни правосъдия, побойча, невинни хора който с децата си са искали да видят отблиза любимия отбор- вместо да се върнат в вкъщи доволни от хубавия мач и от головете, те се връщат я с шефове, я с прободни рани, даже и с огнеострелни рани-??? - и то за какво?- щото не са били от другия отбор пък.... Увлякох се? ohmy.gif ДЕЙСТВИТЕЛНО ако Левски и ЦСКА да са на челни позиции в ФИФА по спечелени мачове, то ако беше подреждането по-феърплей и "МИР" по стадиона то те щяха да са на последните места angry.gif . Просто в България нещата са такив-малко футбол, много войни по стадионите!

П.П. +1 за темата пич. Футболното хулиганство трябва да бъде спряно!!!

• Автор
Незнам кой е по-виновен, но виновен има! Според мен феновете, който искат да покрепят отбора си дори в най-тежките моменти, Трябва да бъдат (как да се изразя) по-"Културни и цивилизовани"! Естествено не като се стараят да нацелят левия полузащитник на противника с некоя минохвъргачка! Опаааа ракетка biggrin.gif . Вместо да има феярплей и уважение на мачовете по БГ "Елитна" А групато какво става- масови улични юмручни правосъдия, побойча, невинни хора който с децата си са искали да видят отблиза любимия отбор- вместо да се върнат в вкъщи доволни от хубавия мач и от головете, те се връщат я с шефове, я с прободни рани, даже и с огнеострелни рани-??? - и то за какво?- щото не са били от другия отбор пък.... Увлякох се? ohmy.gif ДЕЙСТВИТЕЛНО ако Левски и ЦСКА да са на челни позиции в ФИФА по спечелени мачове, то ако беше подреждането по-феърплей и "МИР" по стадиона то те щяха да са на последните места angry.gif . Просто в България нещата са такив-малко футбол, много войни по стадионите!

Да напълно си прав. Левски и ЦСКА да ги разграничаваме няма смисъл малка страна сме 2-та най-добри отбора са и имат най-много привърженици това е факт. Но с тея пречупени кръстове които показват - тъпо е и гадно. Да пускаш фоерверки за всеки вкаран гол - ниска култура, да се изпомазваш от бой с друг човек ( като, че ли те храни даден отбор и от него ти зависи оцеляването) от друг отбор. Незнам вече какво да напиша, отвращавам се затова не ходя на мачове а едно време обожавах и дори се успокоявах като съм до зеленото игрище.

Това е засега от мен! biggrin.gif

Найстина като отидеш на стадиона удоволствието за гледане на мач просто изчезва.Хубаво е да като отидеш,вместо да викат феновете,и да буйстват по стадиона,да седнат и да гледат един хубав мач на живо.Футболното хулиганство в България е на много високо ниво!!!Представи си някой стар човек,любител на мача отиде и всички му викат,какво ще стане?Винаги трябва да се държиш културно.Какво е това някакви футболни запалянковци чупят стъкла във сгради поради загуба или вкаран гол (или било то друго събитие).Знаете ли какъв извод трябва да си направим.По-добре е да си тоим вкъщи на топличко,да си контрулираме звука от дистанционното,и да не ставаме жертва на такива проишествия.!

10 дни арест за фен на Левски в Ловеч

s130.jpg

10 дни задържане под стража получи фен на Левски от съда в Ловеч, съобщи за Агенция Фокус председателят на Националния фенклуб на “сините” Златин Тепсиев. Това е най-тежкото наказание за човек от 30-имата задържани ултраси на "сините" след дербито на 15-ия есенен кръг в "А" група. “20-има са освободени по решение на съдията, като 14 от автобуса с поддръжници от Велико Търново бяха пуснати още в 3 часа през нощта от дежурния магистрат. 1 е наказан със забрана да посещава футболни мачове за срок от 1 година и с глоба от 500 лева. На 3-ма са наложени актове по 200 лева. На друг "син" фен мярката за задържане е удължена от 24 на 72 часа. Съдебното производство срещу останалите продължава”, отбеляза Златин Тепсиев. 13 души са задържани в Ловеч след мелето между привърженици на "Левски" и полицията Ловеч. 13 души са задържани за 24 часа в ОДП - Ловеч след снощните сблъсъци между привърженици на "Левски" и полицията. Съставени са им актове по Закона за охраната на обществения ред и провеждането на спортни мероприятия. Това съобщиха за Агенция “Фокус” от ОДП-Ловеч. 27-годишен привърженик на ФК “Левски”, с инициали С.Д., е счупил носа на полицай след мача “Литекс” - “Левски”, завършил с нулево равенство. От движещ се микробус с великотърновска регистрация С.Д. е хвърлил пластмасова бутилка с минерална вода по патрулиращ полицай, която е наранила служителя на реда. Срещу фена е образувано дознание. Марта МЛАДЕНОВА Съдят 13 от задържаните фенове на Левски днес Ловеч/София. Освободени са 16 от 29-те задържани фенове на Левски след срещата с Литекс Ловеч от първенството на България. Това съобщи за Агенция “Фокус” председателят на националния фенклуб на “сините” Златин Тепсиев. “От 29-те фена, задържани след срещата с Литекс, са освободени 16 – 14 от тях са от Велико Търново. Останалите фенове ще бъдат съдени по Закона за футболното хулиганство малко по-късно днес. Те, обаче си имат свидетели, както и добри адвокати и аз очаквам добра развръзка за тях”, заяви Тепсиев.

Източник : focus- sport

Ееееее , така наречените ултраси на Левски са някакви невменяеми създания ... :)angry.gif

10 дни арест за фен на Левски в Ловеч

s130.jpg

10 дни задържане под стража получи фен на Левски от съда в Ловеч, съобщи за Агенция Фокус председателят на Националния фенклуб на “сините” Златин Тепсиев. Това е най-тежкото наказание за човек от 30-имата задържани ултраси на "сините" след дербито на 15-ия есенен кръг в "А" група. “20-има са освободени по решение на съдията, като 14 от автобуса с поддръжници от Велико Търново бяха пуснати още в 3 часа през нощта от дежурния магистрат. 1 е наказан със забрана да посещава футболни мачове за срок от 1 година и с глоба от 500 лева. На 3-ма са наложени актове по 200 лева. На друг "син" фен мярката за задържане е удължена от 24 на 72 часа. Съдебното производство срещу останалите продължава”, отбеляза Златин Тепсиев. 13 души са задържани в Ловеч след мелето между привърженици на "Левски" и полицията Ловеч. 13 души са задържани за 24 часа в ОДП - Ловеч след снощните сблъсъци между привърженици на "Левски" и полицията. Съставени са им актове по Закона за охраната на обществения ред и провеждането на спортни мероприятия. Това съобщиха за Агенция “Фокус” от ОДП-Ловеч. 27-годишен привърженик на ФК “Левски”, с инициали С.Д., е счупил носа на полицай след мача “Литекс” - “Левски”, завършил с нулево равенство. От движещ се микробус с великотърновска регистрация С.Д. е хвърлил пластмасова бутилка с минерална вода по патрулиращ полицай, която е наранила служителя на реда. Срещу фена е образувано дознание. Марта МЛАДЕНОВА Съдят 13 от задържаните фенове на Левски днес Ловеч/София. Освободени са 16 от 29-те задържани фенове на Левски след срещата с Литекс Ловеч от първенството на България. Това съобщи за Агенция “Фокус” председателят на националния фенклуб на “сините” Златин Тепсиев. “От 29-те фена, задържани след срещата с Литекс, са освободени 16 – 14 от тях са от Велико Търново. Останалите фенове ще бъдат съдени по Закона за футболното хулиганство малко по-късно днес. Те, обаче си имат свидетели, както и добри адвокати и аз очаквам добра развръзка за тях”, заяви Тепсиев.

Източник : focus- sport

Ееееее , така наречените ултраси на Левски са някакви невменяеми създания ... :stop:angry.gif

АМАН! Ултрасите на Левски- ае малко по-спокойно де! Вместо да се избивате вземете водете СЛОВЕСТНА война!!! Същото е за другите отбори. Един ми е въпроса: Какъв е този "кеф" двете агитки да се бият??? :yanim: Дъжите се като :) индианци(таже те се държат по-добре).

Аз лично не удобрявам футболното хулиганство.Сещам се за мача Левски-Барса!Казаха че феновете ще бъдат проверявани 3 пъти преди да бъдат допуснати на стадиона,а видяхте ли какво стана!?Пречупени кръстове,бомбички,и обидни плакати за националния треньор.От всичко това губи само Левски.Жалко че ставаме за резил пред света!

• Автор

За сега ще се бият а после......... :wors:

Битият полицай: Искам да го попитам: Защо?

Пребитият полицай Пламен Стоянов коментира специално за "7 дни спорт" инцидента след мача Литекс - Левски:

"Регулирах движението пред стадиона. Голяма тълпа от фенове на Левски се приближи към мен. Аз бях заедно с още един колега, двамата отнесохме доста псувни. По едно време при нас спря червен бус, от който слязоха десетина души. Единият от тях се приближи до мен и три-четири пъти ми каза: "Какво ме гледаш, бе?!" Обърнах се, за да не го дразня, тъй като видях, че са озлобени. Веднага след това ме удариха с нещо в гръб. Причерня ми и паднах на земята. Нападнаха ме без причина - просто защото съм полицай. На какво се дължи тази агресия! Човекът, който ме удари, беше с черно яке и с качулка, но не го видях добре. Не исках да стават ексцесии. След като паднах на земята, започнаха да ме ритат. Охлузих си ръката и скъсах униформата си. В неделя претърпях операция - наместиха ми носа и го зашиха. Искам да видя побойника, за да го питам защо ме удари без причина. След като паднах, извадих пистолета и чак тогава тълпата се разбяга. Днес дойдоха доста колеги да ме видят в болницата.

angry.gif

Ядосани са феновете от равенството.Това е ясно и се чудят на кого да си го изкарат.В случая жертавата е полицай.Разбирам,че са ядосани ,но не това е начинът!Полицаят е трябвало да извади пистолета си още от начало,но пък от къде може да знае какво му мислят.И после ще казват-защо полицайте бият фенове!? :hush:

Аз мога да отговоря . Защо ли ? Защото са малоумници , ето защо , защото като се каже : " Ееее аз съм ултрас " и започват едва ли не да се мислят за богове !!! angry.gif Ама , ненмам защо на мача с Барса не бе изгонене целия сектор " Б " , ама какво като бомбички са меткали само 10 човека ( примерно ) , целия сектор навънка ... пред стадиона да метката бомбички ... angry.gif Защото заради малцина трябва да страда и болшинството .

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Аз мога да отговоря . Защо ли ? Защото са малоумници , ето защо , защото като се каже : " Ееее аз съм ултрас " и започват едва ли не да се мислят за богове !!! angry.gif Ама , ненмам защо на мача с Барса не бе изгонене целия сектор " Б " , ама какво като бомбички са меткали само 10 човека ( примерно ) , целия сектор навънка ... пред стадиона да метката бомбички ... angry.gif Защото заради малцина трябва да страда и болшинството .

да не забравяме и санкциите за Левски sad.gif

• Автор

Санкции да ама приходите на Левски не им е до санкции- унижително е да знам ама те имат достатъчно пари и мислят само за приходи факт. Но вадене на пистолет това е лошото,че се стига до там. Разум няма сега а алкохол и наркотици. sad.gif

Санкции да ама приходите на Левски не им е до санкции- унижително е да знам ама те имат достатъчно пари и мислят само за приходи факт. Но вадене на пистолет това е лошото,че се стига до там. Разум няма сега а алкохол и наркотици. sad.gif

Тук вече не съм съгласен.Това хулиганство не е от алкохол и наркотици,а от вълнението и разума,който имат в главите си.

• Автор
Тук вече не съм съгласен.Това хулиганство не е от алкохол и наркотици,а от вълнението и разума,който имат в главите си.

Да и това го има но признай, че и другите неща влиаят все пак! biggrin.gif

Това е мое мнение, не искам да споря.

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

Да и това го има но признай, че и другите неща влиаят все пак! biggrin.gif

Това е мое мнение, не искам да споря.

И те не са изключени,но по-голямата част от привържениците се вълнуват,ядосват и.т.н.Е,необразован българин-необразован мач."На каквото си постелиш на такова ще легнеш"Тази поговорка е много вярна.Ако феновете са спокойни и играта ще е спокойна :blink:

Това хулиганство е от простотия , не от нещо друго . Алкохола само може да ти "даде" крила и да те освободи от задръжки , но ако си един ентелигентен , даже не ентелигентен , а нормален човек няма да се правиш на циркаджия , каквито са т. нар . ултраси angry.gif

• Автор

Да такае изглежда 80% от младежта е необразована (интелектуално) sad.gif

Пребитият полицай Пламен Стоянов коментира специално за "7 дни спорт" инцидента след мача Литекс - Левски:

"Регулирах движението пред стадиона. Голяма тълпа от фенове на Левски се приближи към мен. Аз бях заедно с още един колега, двамата отнесохме доста псувни. По едно време при нас спря червен бус, от който слязоха десетина души. Единият от тях се приближи до мен и три-четири пъти ми каза: "Какво ме гледаш, бе?!" Обърнах се, за да не го дразня, тъй като видях, че са озлобени. Веднага след това ме удариха с нещо в гръб. Причерня ми и паднах на земята. Нападнаха ме без причина - просто защото съм полицай. На какво се дължи тази агресия! Човекът, който ме удари, беше с черно яке и с качулка, но не го видях добре. Не исках да стават ексцесии. След като паднах на земята, започнаха да ме ритат. Охлузих си ръката и скъсах униформата си. В неделя претърпях операция - наместиха ми носа и го зашиха. Искам да видя побойника, за да го питам защо ме удари без причина. След като паднах, извадих пистолета и чак тогава тълпата се разбяга. Днес дойдоха доста колеги да ме видят в болницата.

angry.gif

Стига глупости, моля!

Мисля, че е много лесно да се обявят всички фенове за разбойници и побойници, а да не се отчете влиянието на ченгетата за баталните картини в и около стадионите. Специялно разказът на това ченге е достоен за сюжет на някоя от ниско разредните холивудски крими продукции от 80- те години на миналия век. Нали се сещате: добър, съвестен и изобщо съвършен полицай се изправя срещу всемирното зло, което, разбира се не може да понася неговото съвършенство.

Иначе ченгелите се отнасят към феновете така, както нормалните хора се отнасят към някакъв добитък, и това е факт. Съгласете се, че само защото нося шалче- било то синьо, червено или каквото и да било, не заслужавам да бъда обиждан, унижаван и третиран като потенциален масов убиец.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.