Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Историите на Тъпанчев

Featured Replies

Чували ли сте историите на Тъпанчев и какво мислите за тях,развеселяват ли ви Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение или ви напомнят за прословутата байганьовщина :wors::wors::P ?А знаете ли от къде може да си ги дръпнете? ;) ако да,кажете и на останалите, които не са могли да се посмеят досега Публикувано изображение

"Имаш ли домашно?" - "Нямам,тати го изпи сичкото" :wors: Ценни са,ама кой знае дали ги има някъде :wors: Актуални са и сега така че някой ако ги изнамери ще се посмеем отново :P

"Имаш ли домашно?" -

"Нямам,тати го изпи сичкото" ;)

Само дето нафта не е бил, ама гледам варела с нафтата и той взе да се поклаща.

'оди като дизел из вкъщи Публикувано изображение

Забавен е, определено.

Много се смях с тоя образ! Публикувано изображение Навремето ги знаех наизуст тия истории и сега си ги припомних. :down: И се сетих покрай него за Мирча Кришан с неговата краставица, дето имала 98% вода Публикувано изображение

Класика си е това още от едно време еееее ...... Публикувано изображение:P

"Бях на цигулирене" или пък "Какъв солфеш бе цял ден стъргах на таа талпа кат банцик" а бащата иначе културен го раздава "за цигулка Страдибургес" :wors::) браво на Илия Цоцин и Петър Добрев за тези образи :wors:

В нашия локал (Евроком) ги има 6 бройки "Български хумор" вкючително и ''Тъпанчев на училище''

и така и така като се сетя за тях изведнъж ми става смешно . Особенно като вика :

-"Глейти ся колко двойки сте нацвъкали "-и той-"че да не си ги цвъкаме нйи ве'' Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

или на "бракоразводно дело".Оная вика"

-Сега трите имена и година на раждане.

и той:Апа я се казвам Крум .

Така а презиме?-И презиме и презлете се си е Крум.

Ма кои та пита как се казваш зиме и как се казваш лете.

Питам та име,презиме,фамилия ,1,2,3 име.

Крум Зарков другарю съдия.Третото сам го забравил и го не помня.

Имаше още ено Крум Зарков Путрунчев.

Добре де туи Путрунчев как да го запиша ?

Па да си учил да знаеш да пишеш ! е*а та в г*за в съдията

Самосвале слез от прозореца. Момичетата свършиха физкултурата, няма к'во да зяпаш. Има ли дежурен, няма ли дежурен. Човек колко пъти влезе в тоя клас, все нещо липсва. Оня ден липсваше черната дъска. Няма се учудя ако някой ден липсва и класната стая... Класика си е. Благодаря на всички за линковете. :help:

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Супер е. Но ако го слушате няма да съжалявате въобще. Предлагам ви да изтеглите и Смях без гащи 1 и 2. - К'во виж бе? Чуваш са чак на пазара. Здрасти ве, мурук. Дай 2 бона да въра на дискотека! - Петре, ти на кого викаш мурук? - На теби е. - Виж го бе, на баща си вика мурук. Ти чуваш ли се ко ковориш бе? - Чи ко да ти кажа ве? Ае здрасти ве царивичак дай 2 иляди лева! - Петре, казвал съм ти бе момче, като влезеш ще кажеш: " Добър ден, тате !" Виж как звучи. - Абе звучи. Бе секи ден няма та поздравявам бе. - И какво? Здрасти бе, мурук? - Ми к'во да ти каа ве? Арибе ко е сбаркала тая твойта галабица, че да ям и да вара. - *$(*)^)&$%&#%! Ти на кого викаш галабица бе. - Ми на женати. - Ми тая жена е твойта майка. - Абе знам я на изуст вече нея бе. - Виж го бе, на баща си вика мурук, а на майка си галабица. Картичар такъв. Я ми кажи ти къде ходиш до сега бе, колко е часът? - Че нали имаш часовник бе, моя да не е обществен. - Петре, не ми се разхождай по нервите, използвайме до като съм кротък. Питах те къде ходиш до сега? - Бях на цигулиране. - Е го, бил на цигулиране. Вместо да каже: " Тате, връщам се от Сулфес. " А той, бил на цигулиране. - Къв Сулфеш бе. Цял ден стъргане на тая талпа кат банциг, виж целия ме напрай талаш. - Ми ще те направи бе, щото то тук не се държи цигулката, а пък тук да мандахерсаш лъка. - Че ела ти дръж бе, а аз ша стържа.

• 3 години по-късно...

Аз все още ги имам в моята фонотека, както на касети така и на компютъра Бя на ено място ми паднаа тирантити не можа да извада. - Ти убаво че не си се цопнал вътре Аз са лъзнаах ама упрях в раменети ;)

• 2 седмици по-късно...

"Ето и атоми им купили" :) ..."Ти там няаа да пипаш" :clap: -Къде ти е бележника? ... а в КАТ! Номер 1!!!!!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.