Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко мога да взема за k700i

Featured Replies

Решил съм да си махам Ericsson-a, та според вас колко мога да му взема?

Остават му 3 месеца гаранция( ако има някакво значение), всичко си работи идеално и не ми е давал дефекти до сега. . .

Решил съм да си махам Ericsson-a, та според вас колко мога да му взема?

Остават му 3 месеца гаранция( ако има някакво значение), всичко си работи идеално и не ми е давал дефекти до сега. . .

Мисля, че можеш да му вземеш 190лв.

Виж тук biggrin.gif

Според мен, колкото ти дадат :question: Отиди в някой магазин и ги питай колко ще ти дадат, пък след това си сложи нещичко отгоре и пробвай да го продадеш на някой.

Телефончето не е лошо, но едва ли ще ти дадат повече от 150 лева. На такава цена, аз не бих го продал. Помисли си все пак дали си заслужава.

Някой от родата няма ли нужда от нов телефон? biggrin.gif

lz4jw е прав 150-160 лева,а телефона е супер,имах такъв,но се запалих по к750.

Аз доскоро търсех някакъв телефон които да е сравнително добър и едни приятели които са сменили мноого телефони ми казаха ,че ако търся телефон с много екстри и да е здрав горе долу колкото Нокиа К700и е за мен .И като се разкарвах по магазините в Пловдив видях че те вървят горе долу от наистана мн зле поддържан за 110-120 лв ,средно запазените (с няколко драскотини и т.н.) които бяха по 130-150 и тези които все едно никои не ги е пипвал и никога не са работили по 160-180лв .

Твоя от кои е ?

Редактирано от VipeR* (преглед на промените)

• Автор
Аз доскоро търсех някакъв телефон които да е сравнително добър и едни приятели които са сменили мноого телефони ми казаха ,че ако търся телефон с много екстри и да е здрав горе долу колкото Нокиа К700и е за мен .И като се разкарвах по магазините в Пловдив видях че те вървят горе долу от наистана мн зле поддържан за 110-120 лв ,средно запазените (с няколко драскотини и т.н.) които бяха по 130-150 и тези които все едно никои не ги е пипвал и никога не са работили по 160-180лв .

Твоя от кои е ?

Моя е SE k700. Значи наистина около150-170 да мога да му взема . . . много 10х за отговорите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.