Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

10 мин разговор=32ст

Featured Replies

Не бройте минутите, важен е разговорът. С новите тарифни планове М-Тел Time и М-Тел Time Plus първите 10 минути от всеки ваш разговор в мрежата на М-Тел са на цената на една. А за 10 минути можете да кажете толкова много!

М-ТЕЛ TIME

Тарифен план М-Тел Time

Месечна такса 9,90 лв.

Цена за 10 минутен разговор в мрежата на М-Тел* 0,32 лв.

Цена на минута за разговори към други мрежи 0,32 лв.

*след 10-ата минута от разговора цената в мрежата на М-Тел е 32 стотинки на минута, като отчитането е на всяка секунда.

М-ТЕЛ TIME PLUS

Тарифен план М-Тел Time Plus

Месечна такса 9,90 лв.

Цена за 10 минутен разговор в мрежата на М-Тел*

Натоварена часова зона

0.29 лв.

Ненатоварена часова зона

0.19 лв.

Цена на минута за разговори към други мрежи 0,39 лв.

*след 10-ата минута от всеки разговор цената в мрежата на М-Тел е 29 или 19 стотинки на минута, в зависимост от часовата зона, като отчитането е на всяка секунда.

Всички цени включват ДДС.

Важно е да знаете:

Ненатоварена часова зона: понеделник–петък от 21:00 до 7:00 часа, събота, неделя и официалните празници от 00:00 до 24:00 часа. Натоварена часова зона: понеделник–петък от 7:00 до 21:00 часа.

Разговори към номера на услуги с добавена стойност се тарифират на минута, съгласно обявените цени за тези услуги.

Обажданията към други услуги от мрежата на М-Тел (Musicall, Studio88, M-Tel Contact, Мобил шоу и други) се тарифират според ценовата листа на М-Тел.

Всички останали услуги, които не са изрично споменати в елементите на тарифния план М-Тел Тime (WAP, Мобилен интернет, Видео разговор, Международни разговори, роуминг, SMS, MMS и други) се тарифират според ценоразписа на Мобилтел.

Трафикът на данни и факс се таксува според цените на тарифен план M-Office.

Сключва се договор за минимум 12 месеца.

Метод на тарифиране – на секунда, след първите 60 секунди, които са неделими

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Е,народе,бързо на авантата!Поне това е моето мнение по въпроса.Редно е да го изкажа,тъй като аз отварям темата.Още утре отивам и сменям един от 3те си договора на този тарифен план.Дискусии,дебати,обсъждания-всеки коментар е добре дошъл.

С уважение: Стефан-Fixt00l

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Аз отдавна съм на Мтел и то на договор имам около 200 безплатни минути и месечната ми такса е 9 лева...и за съжаление няма да мога да се възползвам от офертата :baby:

Според мен цените са без ДДС или греша?! :speak:

Аз отдавна съм на Мтел и то на договор имам около 200 безплатни минути и месечната ми такса е 9 лева...и за съжаление няма да мога да се възползвам от офертата

Подробности? Kakво значи около 200 мин!?

Подробности? Kakво значи около 200 мин!?

Аз съм на такъв тарифен план, но той е само за медицински лица така, че си важи само за тях...има такиива бизнес планове и за разни други организации...в полицията също имат право на такива...

Сега да се коригирам, че съм дала неточна информация в бързината.

Безплатните ми минути са 100, като 70 от тях са към група и 30 към други мтел номера, таксата е 8.90 лева без ДДС, а с ДДС е 10.40 лева.

Моля да ме извините за грешката.

Ако направя една бърза сметка и сравня с моя тарифен план към Глобул - Globul Smart Group( 500 мин. към 10 номера от мрежата на Глобул, 32 ст към всички останали за 15 лева) Излиза, че говоря за 3 стотинки на минута. А в плана на М-тел има и такса 10 лева, която трябва да разпределя на минутите си . При положение, че провеждам 5 разговора на ден до 10 минути, то трябва да добавя към тия 3.2 стотинки още 0.67 и ще станат 4 стотинки на минута. Е, да, ама ако говоря по-малко от 10 минути ще съм на загуба, както и ако превиша тия 10 минути! Отново М-тел въртят и сучат, така, че накрая от оплитането ти писва и не ти пука изобщо колко ще платиш! Не дай си боже да се пулиш в разпечатката си и да се чудиш ли чудиш. Предимство на тоя план е, че говориш към всички номера от М-тел( ако може да се нарече предимство, защото реално правили ли сте си сметка с колко номера говорите месечно?) А дори да разговарям с някой рядко използван номер, аз пак ще трябва да платя 32 стотинки, макар че мога да говоря само 30 секунди.

Изобщо объркацията е голяма на нашия комуникационен пазар. Като че ли при Глобул системата е най-проста и прозрачна. Няма натоварена, няма ненатоварена часови зони, няма сложни изчисления, достойни за завършилите МЕИ :blink:

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

a na globul kydeto ima6 500 bezplatni minuti tezi nomera deto trqbva da gi izbere6 samo na globul li trqbva da sa ili moje i na m-tel ???

само на глобул може да са.И пиши на кирилица

само на глобул може да са.И пиши на кирилица

ок вече ше пиша

Аз отдавна съм на Мтел и то на договор имам около 200 безплатни минути и месечната ми такса е 9 лева...и за съжаление няма да мога да се възползвам от офертата :rolleyes:

Според мен цените са без ДДС или греша?! :rolleyes:

Можеш да се възползваш от офертата- единственото условие е да скючиш договор с оператора, чиято продължителност трябва да е по-голяма от тази на договора с който си в момента. Друга особенност е, че вече няма да си в групата.

А цените са с включен ДДС.

• Автор
Ако направя една бърза сметка и сравня с моя тарифен план към Глобул - Globul Smart Group( 500 мин. към 10 номера от мрежата на Глобул, 32 ст към всички останали за 15 лева) Излиза, че говоря за 3 стотинки на минута. А в плана на М-тел има и такса 10 лева, която трябва да разпределя на минутите си . При положение, че провеждам 5 разговора на ден до 10 минути, то трябва да добавя към тия 3.2 стотинки още 0.67 и ще станат 4 стотинки на минута. Е, да, ама ако говоря по-малко от 10 минути ще съм на загуба, както и ако превиша тия 10 минути! Отново М-тел въртят и сучат, така, че накрая от оплитането ти писва и не ти пука изобщо колко ще платиш! Не дай си боже да се пулиш в разпечатката си и да се чудиш ли чудиш. Предимство на тоя план е, че говориш към всички номера от М-тел( ако може да се нарече предимство, защото реално правили ли сте си сметка с колко номера говорите месечно?) А дори да разговарям с някой рядко използван номер, аз пак ще трябва да платя 32 стотинки, макар че мога да говоря само 30 секунди.

Изобщо объркацията е голяма на нашия комуникационен пазар. Като че ли при Глобул системата е най-проста и прозрачна. Няма натоварена, няма ненатоварена часови зони, няма сложни изчисления, достойни за завършилите МЕИ ;)

Ех,че си пристрастен с тоя Глобул...Я сега си сметни добре,че ти плащаш 15 лв само за 10 номера,а така имаш цялата мрежа на Mtel.Това,че ти говориш малко,не означава,че трябва да плюеш по най-изгодния план за момента.Глобул нямат покритие дори в центъра на Варна,в търговския център в подлеза ;) А аз говоря с не по-малко от 150 номера месечно,и то-почти всички са Mtel-ски.Ако говориш малко,не се сърди на mtel,просто си купи ваучър на Vivatel ;) Аз просто имам 5 GSM-а-,3 Х Mtel,и по един на другите оператори.С Mtel Xtra си говоря по 0,18 лв/мин,при таксуване на 30ст,а ти говориш на Глобул за 0,32 ст,тоест цели 78% по-скъпо...Това ли ти е изгодният оператор?Който само чака като циганче Mtel да пусне някой нов план,и скоро след това копират,както M$ от APPLE?Mtel води,харесваме,или не.А от Глобул ми звъняха в неделя,в 20 часа вечерта,и някаква (censored) ми се кара,че не съм платил някакви 35лв...След като хвалиш Глобул,нека те попитам:ти да не би да говориш с ЦЯЛАТА им мрежа за 3 стотинки на минута?;)

Ех,че си пристрастен с тоя Глобул...Я сега си сметни добре,че ти плащаш 15 лв само за 10 номера,а така имаш цялата мрежа на Mtel.Това,че ти говориш малко,не означава,че трябва да плюеш по най-изгодния план за момента.Глобул нямат покритие дори в центъра на Варна,в търговския център в подлеза :ph34r: А аз говоря с не по-малко от 150 номера месечно,и то-почти всички са Mtel-ски.Ако говориш малко,не се сърди на mtel,просто си купи ваучър на Vivatel :ph34r: Аз просто имам 5 GSM-а-,3 Х Mtel,и по един на другите оператори.С Mtel Xtra си говоря по 0,18 лв/мин,при таксуване на 30ст,а ти говориш на Глобул за 0,32 ст,тоест цели 78% по-скъпо...Това ли ти е изгодният оператор?Който само чака като циганче Mtel да пусне някой нов план,и скоро след това копират,както M$ от APPLE?Mtel води,харесваме,или не.А от Глобул ми звъняха в неделя,в 20 часа вечерта,и някаква (censored) ми се кара,че не съм платил някакви 35лв...След като хвалиш Глобул,нека те попитам:ти да не би да говориш с ЦЯЛАТА им мрежа за 3 стотинки на минута?:P

ами кое е по - хубаво на глобул или на м-тел

Ех,че си пристрастен с тоя Глобул...Я сега си сметни добре,че ти плащаш 15 лв само за 10 номера,а така имаш цялата мрежа на Mtel.Това,че ти говориш малко,не означава,че трябва да плюеш по най-изгодния план за момента.Глобул нямат покритие дори в центъра на Варна,в търговския център в подлеза :yanim: А аз говоря с не по-малко от 150 номера месечно,и то-почти всички са Mtel-ски.Ако говориш малко,не се сърди на mtel,просто си купи ваучър на Vivatel :grimace: Аз просто имам 5 GSM-а-,3 Х Mtel,и по един на другите оператори.С Mtel Xtra си говоря по 0,18 лв/мин,при таксуване на 30ст,а ти говориш на Глобул за 0,32 ст,тоест цели 78% по-скъпо...Това ли ти е изгодният оператор?Който само чака като циганче Mtel да пусне някой нов план,и скоро след това копират,както M$ от APPLE?Mtel води,харесваме,или не.А от Глобул ми звъняха в неделя,в 20 часа вечерта,и някаква (censored) ми се кара,че не съм платил някакви 35лв...След като хвалиш Глобул,нека те попитам:ти да не би да говориш с ЦЯЛАТА им мрежа за 3 стотинки на минута?:nono:

Е, не ме разбра значи. Аз писах и други постове по въпроса за комуникациите ама в друга тема. Моето мнение е, че всеки оператор се е насочил към определен кръг потребители. На теб ти е изгодно М-тел, но на повечето обикновени люде няма да им е много изгоден тоя план. Всеки преценява с кого и колко говори. Тука се спомена за Вивател, че имали 500 минути за 0 лева, но аз не разговарям с нито един номер на Вивател, не разговарям и с домашни номера. Нека, когато Вивател се изравни по потребители с М-тел и Глобул, да ми предложат тая оферта. Надявам се дотогава смяната на оператора без промяна на номера да е факт. Само че тогава какво ще прави М-тел, когато фирмите, които ползват М-тел решат да минат на много по-изгодната оферта? Ами просто тогава М-тел наистина ще предложи някой изгоден план, но докато оспорват решенията в съда, ще се налапат яко, колкото могат! Няма смисъл просто при над 3 милиона 'вързани за шията' абонати да се предлагат по-изгодни оферти от конкуренцията. Като му дойде времето, ще се молят по пощата и ще предлагат по-изгодни тарифи само и само да останеш абонат на тях, както е на запад. само че тогава тия писма ще ги прехвърля в графата 'СПАМ' и да го...

• Автор

Това никога няма да стане,да се молят,тъй като много хора са дългогодишни абонати.и ползват страхотни отстъпки от Mtel Club.Я да видим как Vtel (както ги наричам аз) и Globul ще ти предложат Sony Ericsson W900i за 500 лв?

Това никога няма да стане,да се молят,тъй като много хора са дългогодишни абонати.и ползват страхотни отстъпки от Mtel Club.Я да видим как Vtel (както ги наричам аз) и Globul ще ти предложат Sony Ericsson W900i за 500 лв?

Може и така да е, ама 90 лева сметка за 13 годишно момче, което се обажда на майка си за мен е ненормално! Най-малкото Глобул ще ти изключат изходящите като стигнеш 50-60 лева и ще те пощадят! Това ли е компанията, която мисли за абонатите си?

А между другото и аз в момента съм с телефон от Глобул, който го взех на 61 % от продажната цена.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

А според мен спорът е излишен! Защо ли.. ? Ами всеки човек е отделен индивид, с различен живот от останалите, с различни приятели, познати, роднини. С различни нужни и възможности! Всеки е с различни нужди, и нормално за него едно ще е най-доброто, за друг друго. На мен ми е най-добре на предпл. на Вивател, но на друг ще му е по-добре на прима, на b-connect поради гореспоменатите прични.. Има с почти 10ст. по-евтина прима към Мтел от моята карта, има и с почти 10ст. по-евтин b-connect към Глобул, но всеки според нуждите и възможностите му.. както и според разбиранията и набежденията му.. ;) Да, 10мин за 32ст. е много по-добре от 1мин. за 32ст, но говорим за различни такси и най-важното - за различни хора, говорещи ~по-малко на разговор, говорещи ~най-вече с даден оператор. За това и е излишно да си хабите нервите в такива спорове.. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.