Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вградената кирилица на Windows-а и бутончето Scroll Lock

Featured Replies

Я вижте тук! Престанете да се карате. Флекса е боклук - инженерната фонетика съм чувал че при определени ситуации прави сини екрани, но тези на Васко - никога. Ползвам си със здраве тази на Еди.

И защо се води спор кое е по-добро като човека пита друго?Човека има вирус все пак и пита какво да прави.

И защо се води спор кое е по-добро като човека пита друго?Човека има вирус все пак и пита какво да прави.

?Какъв вирус? Нещо сериозно си се объркал.

Обърках сериозно темата с другата :)

причината по която го квалифицираш така? Огрей ме

Инжинери пробутвай другимо. Неговата фонетика е блокук, а той също е такъв, защото се самопровъзгласява за някой а е никой.

"причината по която го квалифицираш така? Огрей ме" :)

Флекса е боклук - инженерната фонетика съм чувал че при определени ситуации прави сини екрани, но тези на Васко - никога.

Инжинера добавя нова клавиатурна подредба, а Васко заменя оригиналната подредба. Кой подход е по-правилен, прецени сам.

Написах причината, даже две. Да си чел.

Васко не знам какво е правил, но BG Phonetic добавя клавиатурна подредба, мисля последните версии са с инсталатор за по-лесно

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Васко не знам какво е правил, но BG Phonetic добавя клавиатурна подредба, мисля последните версии са с инсталатор за по-лесно

Да, писа за сините екрани. И все пак FlexType е причина за много повече проблеми на много повече компютри. Факт.

Аз чета, но не виждам да си написал нещо съществено, голи твърдения само. Подробен отговор, и според мен прецизен, както на теб ти даде Night_Raven няма. Ти как разбра, че причините за сините екрани е точно файла на Инжинера?

Ами да си прочел и ще разбереш как съм разбрал. Няма да пиша отначало.

Night_raven, когато се инсталира върху XP само с лайоутите, какви проблеми би създал, след като нищо не променя по системните настройки и фонтовете. Факт! Все едно да сложиш Winamp и да се оплакваш, че на мейл клиента не ти работи кирилицата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.