Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Печалби от интернет?

Featured Replies

Здравеите.Накратко съм нов в виртуалния свят и това което ме интересува, и на което не откривам отговор е -По какъв начин се реализират печалбите от интернет саитовете.Знам че има наи различни саитове но ми е любопитно освен от реклама по какъв друг начин се реализира печалба от саитове които са ,напълно безплатни за ползване?чувал съм за някакви реитинги на саита,брои посетители и подобни.ще съм благодарен ако някои които е наясно да ми разясни накратко за това.Благодаря предварително:)

• Автор

Благодаря за отговора,но въпроса ми беше в друга насока.Интересува ме от какво се определя печелбата на собствениците на саитовете-саитове за запознанства,форуми,като този и други от този род

Благодаря за отговора,но въпроса ми беше в друга насока.Интересува ме от какво се определя печелбата на собствениците на саитовете-саитове за запознанства,форуми,като този и други от този род

Сключваш си договорче с този,който иска да рекламира нещо си в твоя сайт.

Дава ти някакви парички за срока,в който ще му върви рекламата biggrin.gif

Е най-добре е поне половината да вземеш-като за първи път :angry:

Мисля,че аз ще мога да ти помогна.С Google Ad Sensе има една опция,където можеш да печелиш пари ако сложиш код на някои фирми.Мисля,че не бяха много.И ако някой влезе през банера от твоя сайт и си изтегли продукта ти печелиш пари.Такъв пример е линковете към Мozilla Firefox.Има банер където пише да влезеш и да си дръпнеш Мозилата.И ако някой влезе през банера ти печелиш дадена сума.

Все пак ако искаш може да погледнеш скромното ми сайтче на тема "Печелене на пари от нета".Click

Оф топик:

Предлагам някой модератор да маркира тази тема като важна и тук да се пишат всички сайтове и начини за печеле на пари.И може да се направи друга тема,където всеки може да си поства рефералния линк в различни сайтове и така да си помагаме.biggrin.gif

Редактирано от xanibal (преглед на промените)

В блогът (на английски език) LiewCF има интересни статии за правене на пари от интернет. Естествено това се отнася за добре изградени сайтове с повече от 200 посетители на ден. При по-малки параметри правенето на пари е изключено.

http://www.liewcf.com/blog/archives/catego...e/adsense-tips/

http://www.liewcf.com/blog/archives/catego...e-money-online/

Вместо да "цъкаш" и гледаш реклами.По-добре играй в свободните покер турнири, там със сигурност дават парите.Разбира се, трябва да си добър за да се класираш в топ 3 и да вземеш прилична награда.Ако все пак ти се струва интересно начина с покера прочети там -- > http://www.igrach.com

пс.Като бях в средното и после като студент как най-лесно се правеха пари.Намираш си десетина кредитни карти поне,или хакваш някои зле защитен сървер имаше ги в изобилие по онова време, или трейдваш шелове за тях в мирк както и други ценни неща но по същество.Правиш сайт регистрираш се в него след това слагаш си рекламните банери на някои сайт които продава домейни и получаваш комисионни до 30% от стойността на продаденият.След достигането на сумата която си определил от сайта ти пращат чекчето взимаш си парите и си бял човек.Може да ви изглежда като по филмите но хората които са били или още са кардери знаят, че беше красота по онова време.Ех славни 5 6 години бяха.Сега е доста по стегнато и вероятноста да те хванат е неимоверно голяма.

Редактирано от sfmf (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.