Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Трифонов шеф в ЦСКА?

Featured Replies

32859.jpg

Шоуменът Слави Трифонов ще влезе в новия Управителен съвет на ЦСКА, съобщава „Меридиан Мач”. Един от най-известните българи неведнъж е демонстрирал пристрастията си към „армейците” от екрана. Според запознати Слави е получил поканата от един от силните хора в “bTV” Красимир Гергов, който също влиза в УС. Шефът на ЦСКА Александър Томов ще разкрие имената на всички членове на УС и на Надзорния съвет при завръщането си от Лондон, където е на среща със собственика Прамод Митал.

Източник: sportal.bg

Мали мали взех да се плаша вече. Много яко се стягат тея в ЦСКА. Ще става интересно. Остава да вземат и президента Първанов, за който всички знаем, че също е за ЦСКА. Обаче пък Левски, за да отговорят на предизвикателствто ще вземат Годжи и Бойко Борисов!!!

• Автор
Мали мали взех да се плаша вече. Много яко се стягат тея в ЦСКА. Ще става интересно. Остава да вземат и президента Първанов, за който всички знаем, че също е за ЦСКА. Обаче пък Левски, за да отговорят на предизвикателствто ще вземат Годжи и Бойко Борисов!!!

:):P Малей ... какви са смешници.... тцтцтц , сега и Левски ако направят някаква такава простотия .... :wors:

веселба настава biggrin.gif Сега Слави ще си води шоуто направо от Българска Армия

ХАХАХАХА Аз сам привържаник на ЦСКА, но с такова ръковеодство няма да стигнат до никаде.

Интересно ми е каква ще му е ролята в клуба!!!

Вероятно да развеселява футболистите след загубен мач. :):ph34r:

Може пък и да се окаже и положително присъствието му. Току виж ЦСКА са почнали да бият на ред. Ще се види!!!

То и Тончо Токмакчиев беше в управата,та видяхме ползата от такива "видни" армейци !

Струва ми се ,че Ал.Томов,говори повече отколкото разбира от ЦСКА ! Той и като политик беше такъв,де !

Очевидно ще падаме sad.gif

Е,чак пък толкова песимизъм !

Да не забравяме,че ЦСКА е само на 2 точки от прекият си конкурент за титлата,и то при положение,че мача между двата съперника през есента,завърши със съмнителна дузпа . Съдията Ристосков,беше пребит малко след това !

То PoliceMan е от Левски не знаете ли? Той за това вика, че ше падаме. ЦСКА-то взима титлата тая година!!! С такйв президент и такова ръководство. Нормално е!!!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

• Автор
То и Тончо Токмакчиев беше в управата,та видяхме ползата от такива "видни" армейци !

Струва ми се ,че Ал.Томов,говори повече отколкото разбира от ЦСКА ! Той и като политик беше такъв,де !

Аз незнам кой пък го сложи Томов там .. този човек и понятие си няма от футбол :baby:

Е как каква? Той ще бъде новия коментатор на мачовете на ЦСКА. Отделно ще изнася някой и друг концерт през почивката...

Е може пък и да е за добро. Слави се е доказал с това, че може да привлича добри спонсори, а един футболен отбор винаги може да глътне още малко (много) пари... ... ...

То PoliceMan е от Левски не знаете ли? Той за това вика, че ше падаме. ЦСКА-то взима титлата тая година!!! С такйв президент и такова ръководство. Нормално е!!!

полека с виденията :)

Ако искат и Лео Лима да си върнат същата работа!

Аз незнам кой пък го сложи Томов там .. този човек и понятие си няма от футбол :)

Не му е нужно да има понятие, той е политик. Вярно, че по едно време риташе в мачове между депутати и разни сборни формации, но това си е един вид пропаганда. А и не вярвам онзи махараджа току тъй да дойде точно в България и да си купи клуб ей така, от запалянковщина. Явно има други причини.

Със синия клуб не е (беше) ли същото - на Чорни какъв зор му беше, че да става спонсор на клуба - от умиление ли?

А сега пък и Слави Трифонов... Ами утре?

Може пък и да се окаже и положително присъствието му. Току виж ЦСКА са почнали да бият на ред. Ще се види!!!

Как ще е зле сега като уреди Слави трансфера на Гацо Бацов във ЦСКА и ще ги спукаме :):P

Незнам Хора но се чудя на акъла на тия дето са предложили на дългия да дойде в ЦСКА!Та това е смешно biggrin.gif

Виж за Гацо Бацов съм съгласен. Те там са гъсти та нищо чудно да го привлекат. Това ще е първия трансферен удар за 2007 г. Споко ний ше вземем бат Бойко. Той ше уреди договор с репата или компира. Страшни нападатели са. Хитри са и бягат бързо!

Незнам Хора но се чудя на акъла на тия дето са предложили на дългия да дойде в ЦСКА!Та това е смешно biggrin.gif

Къде видя забавната част. Слави е бизнесмен. Няма нищо странно в това да вади/влага пари от футбола

тея цска ще станат по-голям цирк от черноморец бургас софия biggrin.gif

ЦСКА (София - Учиндол) biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.