Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Непълна инсталация на Microsoft Office 2003?

Featured Replies

Значи преди няколко дена ми преинсталираха PC. Всичко е добре но когато отворя няакъв файл под Microsoft Office Word 2003 ми иска да конфигурирам Microsoft Office 2003 и нещо зарижда и след малко ми казва че не намира файловете и да сложа диск с windows но аз нямам такъв!!! Помогнете

Благодаря

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Значи преди няколко дена ми преинсталираха PC. Всичко е добре, но когато отворя някакъв файл под Microsoft Office Word 2003 ми иска да конфигурирам Microsoft Office 2003 и нещо зарежда и след малко ми казва, че не намира файловете и да сложа диск с windows, но аз нямам такъв!!! Помогнете

Благодаря

Или намери и сложи съответния диск, когато го поиска, или опитай с друг текстов редактор, примерно AbiWord.

drone2, няма да е зле ако дадеш някой-друг шот, за да видим какво точно става въпрос.

Междувременно има алтернативи като безплатния Open Office 2.1.0 (94MB). Ако ти идва голям или не ти харесва като вариант, можеш да ползваш само viewer-ите за .doc и .xls - Word Viewer 2003 (11.8MB) и Excel Viewer 2003 (10MB). С тях не можеш да редактираш файловете, но можеш да ги отваряш, да копираш от тях и да разпечатваш.

Можеш и да опиташ да спреш услугата Office Source Engine - Start -> Run, пишеш services.mscEnter), намираш услугата, кликаш два пъти върху нея, кликаш бутона Stop (ако е активен), от падащото меню избираш Disabled и отново опитваш да отвориш файл.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Според мен трябва да деинсталираш MS Office 2003 и пак да го инсталираш. В края на инсталацията те пита, дали искаш да го ъпдейтнеш. Отговаряш - НЕ.

Иначе се обърни към Microsoft, ако имаш лицензиран софт.

Според мен трябва да деинсталираш MS Office 2003 и пак да го инсталираш. В края на инсталацията те пита, дали искаш да го ъпдейтнеш. Отговаряш - НЕ.

Иначе се обърни към Microsoft, ако имаш лицензиран софт.

То е най-вероятно, че проблемът се е получава заради непълна инсталация. Въпросът е, че липсва инсталационен диск.

Офиса на български ли е?Защото в такъв случай иска инсталационния диск да си копне каквото му трябва.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Неможе на чужд език да пишеш тука бе приятелю.Хайде прочети правилата и добре дошъл(dragozow)

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви за бързите отговорите. Аз се обадих на човека който го преинсталира и той донесе диска и всичко е OK

• 3 месеца по-късно...

И на мен ми искаше такъв диск но така и неразбрах как да го оправя и сега съм Gnumeric, AbiWord.......

И на мен ми искаше такъв диск но така и неразбрах как да го оправя и сега съм Gnumeric, AbiWord.......

иска ти инсталационния диск на Уиндоус да си копне нещо което му трябва.

иска ти инсталационния диск на Уиндоус да си копне нещо което му трябва.

Редовно се получава така ако след инсталацията се преименува инсталационния файл с разширение *.msi (Windows Installer) и решението е да се използва тази програмка за почистване на боклука и преинсталирането на офис пакета...

-Windows Installer CleanUp Utility (ако когато отваряте често например MS WORD и ви се стартира Windows Installer, значи предишната инсталация на даденото приложение не е преминала напълно успешно...Този инструмент изчиства насъбралия се боклук като запазва потребителските файлове създадени с приложението)

14-4-257_1.png

Download:

http://download.microsoft.com/download/e/9...1bd/msicuu2.exe

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.