Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отнемат служебната титла на Интер

Featured Replies

Наказание от 1 година грози президента на нерадзурите Масимо Морати

Титлата за сезон 2005/06, която бе присъдена служебно на Интер през лятото, може да бъде отнета, гръмна торинският в. "Тутоспорт". Прокурорът Саверио Борели, който имаше основна роля в скандала с уговорените мачове през лятото, ще разследва нерадзурите заради фалшив счетоводен баланс.

Според медиите в Италия Интер и Милан са разменяли играчи със завишени цени, за да покрият дупки в бюджетите си. Без тези измами нерадзурите нямало да могат да участват в Серия А още през сезон 2004/05. Според законите в Италия за подобни нарушения наказанията са отнемане на точки, изхвърляне от групата, а за шампиона - отнемане и на титлата.

Разследването на Борели се разпростира още по-надалеч. В центъра е документ за реорганизация на бюджета, подписан от ръководството на 29 октомври 2004 г. С него е станало възможно записването на Интер за сезон 2005/06, за който нерадзурите бяха обявени за шампиони.

Президентът Масимо Морати, който е основен заподозрян, може да бъде наказан за 1 година. От Ювентус, който бе наказан най-сурово във връзка със скандала през лятото, вече поискаха скудетото на Интер да бъде отнето. Съдът обаче още не се е произнесъл по случая.

7дни СПОРТ

Италиянците задминаха и нашето първенство.Сега метнаха и Интер.Техните далавери обаче излизат на светло,докато нашите правят каквото си искат. :wors:

"Отнемат служебната титла на Интер" - БРАВО!!!След разкритието за подкупването на съдии Ювентус остана най-набутания отбор ,а другите отбори някакси ги върнаха в Серия А ,а Юве потънаха след като продадоха всичките си добри играчи.

NO COMMENT!!!

Че то титлата е на Юве, а не на Интер.А за далаверите си прав минаха ни дори и нас.

Че то титлата е на Юве, а не на Интер...

Да.Но защо я дадоха на Интер?

Че то титлата е на Юве, а не на Интер...

Ами както е тръгнало, остава само да върнат титлата на Ювентус и дори да им се извинят. То не бяха разследвания, съдилища, отнемане на точки, обжалвания, амнистии, връщане на точки... angry.gif

Цялата работа е една боза.От 5-6 отбора само 2 прецакаха.Уж се готвеха толкова сурови наказания за всички ,а гледай какво стана.Първо Милан го пратиха в Серия Б с отрицателни точки.След това решиха ,че трябва да започнат сезона наравно с другите отбори и в крайна сметка ги върнаха в Серия А.

• Автор

Доколкото си спомням миналата година Юве бяха първи Милан втори,а Интер трети,ако вземат титлата на Интер,кой ще е шампиона?Силно казано шампион-да завършиш четвърти и да получиш титла.

То една обърквация стана с тия италианци. :rolleyes:

Просто се изложиха.Може би не трябва да дават титлата на никой. :yanim:

• 10 години по-късно...

Щяли да я вземат!Юбе колко години след скандала продългават да викат,че не са крали нищо.

ForzaInter!К*р за Ювентус и марш в Серия Б!

преди 1 час, ForzaInter1908 написа:

Щяли да я вземат!Юбе колко години след скандала продългават да викат,че не са крали нищо.

ForzaInter!К*р за Ювентус и марш в Серия Б!

Леле, 10 години минаха. 

преди 1 час, bildera_ написа:

Леле, 10 години минаха. 

Още сa оня корумпирaн отбор от Торино.

"Честитa шaмпионскa лигa нa Буфонкaтa!"

Forzainter!

Редактирано от ForzaInter1908 (преглед на промените)

Е, аз бих казал - само Дунав, ама както и да е. Не знам за къф чеп ми е да съм фен на Интер, Юве или Ман Юнайтед. Честно...не разбирам идиотските ви привързаности. Викай за тоя, дето е до теб, не за оня, дето гони михаля на хиляди километри. Много сте ми смешни като вземете да държите на един отбор, някъде от майната си. 

преди 2 часа, bildera_ написа:

Е, аз бих казал - само Дунав, ама както и да е. Не знам за къф чеп ми е да съм фен на Интер, Юве или Ман Юнайтед. Честно...не разбирам идиотските ви привързаности. Викай за тоя, дето е до теб, не за оня, дето гони михаля на хиляди километри. Много сте ми смешни като вземете да държите на един отбор, някъде от майната си. 

Е,aз също съм голям фен и нa Левски

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.