Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на конфигурация

Featured Replies

Последно, ако ще играеш повечко 7600GS DDR3, а ако игрите не са ти приоритет вземи по-евтината. :rolleyes:

Последно кое от двете..

MP 7600GS 128/DDR3/HDTV PCIE

MP 7300GT 256 DDR3/ZALMAN PCIE

Извинявай,че съм толкова досаден,ама от 3 години не съм се интересувал от компоненти и знанията ми са направо никакви.

И ти благодаря за търпението и обясненията.

Първата :rolleyes:

Иначе Lyudmil е дал интересно предложение и това с E4300 е добър вариант, ако ти стигнат средствата де :baby:

Не си казал в каква ценова граница трябва да влиза конфигурацията като цяло.

До 600$ без ДДС.Обаче Людмиле ти казваш да взема по-евтината,ама тя 7600GS e по-евтината.

Набързо виж какво се получи -

Процесор - C2D-E4300

Дъно - Asus P5LD2/C

Видео - MP GF 7600 GS

Хард - Seagate 160 GB Sata2

Рам памет- SuperT DDR2 667 x2

Кутия + захранване - FoxConn

Писачка - -LG GSA - H22N

Цялата машинка излиза 648,77 $ без ДДС ( това при всички положения си заслужава 50-те долара отгоре над бюджета ти ).

@ rusikiriazov

Прочети следната тема, където на дълго и широко сме сравнявали нямколко решения за видеокарти....

Прочети я внимателно, от начало до край и ще разбереш защо препоръките за видеото са такива.

Ами може ли да ми обясните защо на C2DUO E4300/1.8G/800/2M BOX пише,че е 1.8 GHz цената е по-висока от на P-D 925 /DUAL 3.0G/LGA775/BOX на който пише ,че е 3.00 GHz.

GHz-те не са ли от значение,защото този с два пъти повече,а е на по ниска цена.Как да го разбирам това,че съвсем се обърках. angry.gif

Ами може ли да ми обясните защо на C2DUO E4300/1.8G/800/2M BOX пише,че е 1.8 GHz цената е по-висока от на P-D 925 /DUAL 3.0G/LGA775/BOX на който пише ,че е 3.00 GHz.

GHz-те не са ли от значение,защото този с два пъти повече,а е на по ниска цена.Как да го разбирам това,че съвсем се обърках. angry.gif

Архитектурите са различни, затова "по-бавният" C2DUO E4300 има по-висока производителност. Или както каза ти "GHz-те не са от значение". Тоест от значение са, но само при процесори с еднаква архитектура.

От написаното от iovi да разбирам,че много по добър избор е C2DUO E4300 така ли.

И след всичката информация и помощ дадена ми от вас за което съм ви много благодарен ми остана да направя избора си между две конфигурации.

Моля да ми подскажете конфигурация 1 или конфигурация 2

конфигурация 1:

P-D 925 /DUAL 3.0G/LGA775/BOX

ASUS P5LD2/C /LGA775/945P/DDR2

1 GB DDR|| 800 A-DATA или 1 GB DDR2 667 SUPER T

160GB HITACHI T7K250/SATA2/8M

1.44 MB NEC/BLACK

LG GSA-H12N DVD RW/18X BLACK

FOXCONN 3GTH061/FSP 400W PFC

PCI 10/100 REALTEK

конфигурация 2:

C2DUO E4300/1.8G/800/2M BOX

ASUS P5LD2/C /LGA775/945P/DDR2

1 GB DDR|| 800 A-DATA или 1 GB DDR2 667 SUPER T

160GB HITACHI T7K250/SATA2/8M

1.44 MB NEC/BLACK

LG GSA-H12N DVD RW/18X BLACK

FOXCONN 3GTH061/FSP 400W PFC

PCI 10/100 REALTEK

Благодаря на всички за мненията.

Естествено ,че втората конфигурация -съмнение няма никакво :nono: Само че ..... вземи го смени тоя харддиск 160GB HITACHI T7K250/SATA2/8M с някой аналогичен Seagate , че като се огледаш дори и тук във форума ,ще видиш колко ядове има напоследък с хардовете на HITACHI .

И не 1 GB DDR|| 800 A-DATA или 1 GB DDR2 667 SUPER T , а както съм ти го написал на предната страница - 2х512 MB SuperT DDR2 667 . Ако имаш намерение съвсем скоро да добавиш още една платка от 1 ГБ -тогава го вземай само с една платка сега.

Естествено ,че втората конфигурация -съмнение няма никакво :nono: Само че ..... вземи го смени тоя харддиск 160GB HITACHI T7K250/SATA2/8M с някой аналогичен Seagate , че като се огледаш дори и тук във форума ,ще видиш колко ядове има напоследък с хардовете на HITACHI .

И не 1 GB DDR|| 800 A-DATA или 1 GB DDR2 667 SUPER T , а както съм ти го написал на предната страница - 2х512 MB SuperT DDR2 667 . Ако имаш намерение съвсем скоро да добавиш още една платка от 1 ГБ -тогава го вземай само с една платка сега.

Този става ли

160 GB Seagate SATA2 /7200/8MB

И не забравяй да пробваш процесора на клок, сигурно ще докара едно 2.4GHz без смяна на BOX охлаждането cool.gif

• Автор

Можем ли да говорим за клок на Е6300 или Е6400 с боксовото охлаждане и в какви граници?

Можем ли да говорим за клок на Е6300 или Е6400 с боксовото охлаждане и в какви граници?

цък

Можем ! Боксовото охлаждане на C2D е по-добро от тези на Pentium 4 . С него можеш да клокваш и до 3 GHz ( ако не те дразнят 4000 оборота на перката -става като самолет ).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.