Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да поставя пароли на споделените папки в локална мрежа

Featured Replies

Компютъра ми е в локална мрежа и всеки който иска може да влиза в споделените папки които имам в някои от компютрите преди да влезнеш ти иска парола но към моят не и към още няколко други. Въпроса ми е как да го направя така, че когато няко поиска да разглежда моите споделени ресурси да му иска парола, трявба да кажа, че съм махнала отметкъта на Use Simple file sharing и пак нищо даже и ограничен акаунт може да ми вижда документите. Помогнете ми пробвах какво ли не и нищо sad.gifsad.gifsad.gif дано този път стане неразбирам от какво може да е така sad.gif

Ако някой знае някоя програма за защита на папките така, че да изисква парола при опит за достъп ще съм благодарна също. sad.gif

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Компютъра ми е в локална мрежа и всеки който иска може да влиза в споделените папки които имам в някои от компютрите преди да влезнеш ти иска парола но към моят не и към още няколко други. Въпроса ми е как да го направя така, че когато няко поиска да разглежда моите споделени ресурси да му иска парола, трявба да кажа, че съм махнала отметкъта на Use Simple file sharing и пак нищо даже и ограничен акаунт може да ми вижда документите. Помогнете ми пробвах какво ли не и нищо sad.gifsad.gifsad.gif дано този път стане неразбирам от какво може да е така sad.gif

Ако имаш създаден акаунт натисни дясното копче на My Compyter=>Manage=>Lokal Users and Groups=>Users намираш кой ти е акаунта натискаш дясното копче на него избираш Set Password в прозореца който ще ти се отвори избираш Proceed въеждаш паролата потвърждаваш я и готово.За папките пробвай EncryptOnClick.Успех.

ПС:ако нямаш акаунт си направи.

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

• Автор

Мерси утре ще го пробвам, а за програмата за заключването на папката ми трябва такава която да може някой от мрежата ми като пожелае да влезе в тази папка да иска парола и аз да я дам ако се налага, windows-а ми е XP Pro SP2. Има ли такава програма или някъква опция в windows-а с която може да се постигне такъв ефект?

Редактирано от fashionlady (преглед на промените)

Мерси утре ще го пробвам, а за програмата за заключването на папката ми трябва такава която да може някой от мрежата ми като пожелае да влезе в тази папка да иска парола и аз да я дам ако се налага, windows-а ми е XP Pro SP2. Има ли такава програма или някъква опция в windows-а с която може да се постигне такъв ефект?

Ефекта е този за който ти писах.Като си направиш акаунт и по горе написаното и ако някой иска да дръпне нещо от теб ще трябва да знае паролата.

• Автор
Ефекта е този за който ти писах.Като си направиш акаунт и по горе написаното и ако някой иска да дръпне нещо от теб ще трябва да знае паролата.

Ох дано утре ще пробвам МЕРСИ СУПЕР МНОГО :yanim:

• Автор

Забелязах, че когато се опитвам да се свържа с Windowsi SP1 ми иска парола а към SP2 си влизам безпроблем.

sad.gif Нищо нестана пак си влизам в мойто пц от мрежата до спеделената папка безпроблемно sad.gif

Виж дали слагаш паролата на правилният акаунт.Ако нямаш акаунт иди в Start=>Settings=>Control Panel=>User Accounts.Направи си нов акаунт и на него задай паролата.Друго което да направиш натисни дясното копче на десктопа избери Properties=>Screen Saver и сложи отметка [url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/87/86389_606.PNG] 86389_606.PNG[/ur

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.