Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закриване на торент секцията в Data.BG

Featured Replies

E да, но едно е 5 МБ. , друго е 250 КБ.

И сега следва ли да закрият и личните пространства на потребителите?

Айде сега... кафе с претенции.

Те ако ги закрият ще им спрат смс-ите!

• Отговори 111
  • Прегледи 17,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ми така си е де. Друго докато си сипя бирата и филма да ми е готов за гледане, а друго е сутрин като тръгна за работа да го пусна да се точи вечерта като се прибера да се надявам, че се е свалил. Естествено, че има и алтернативи.

Те хубаво СМС-ите ще спрат, но там нали пак има нелегални материали, които те не толерират. Къде е разликата. Даже директориите са по-голямата беля, защото са при тях. Докато при торентите при тях няма нищо. Всичко си е в потребителите и се ползва само торент тракера. Те всъшност не притежават нищо.

Нещо ми се губи идеята.

За некролозите е добра идея и да се постват в дата.бг Едно само ме е много яд, уж Българска свободна зона пък трият постоянно мненията на потребителите си, особенно ако са свързани с закриването на тракъра. Коко са ми смешни с тая им цензура ;):hush::P

Редактирано от JuSt4FuN (преглед на промените)

• Автор
Нямаш представа по китайските тракери,при Пиратите,demonoid,torrentbox,scenetorrents и скандинавските DC хъбове какви неща се намират.
Имам представа dragozow. Аз също съм потребител на demonoid, а в момента сийдвам при пиратите. Това което искам да кажа е, че няма нищо хубаво във факта, че...

тракера на Датата си остана недоразумение заради липсата на желание някой да се заеме с него.
Напълно съм съгласна с тези ти думи.

Fifa, прав си за магарето, ама то ми къса нервите като запъне на моста

Много е инатесто (повече от мен) biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Те хубаво СМС-ите ще спрат, но там нали пак има нелегални материали, които те не толерират. Къде е разликата. Даже директориите са по-голямата беля, защото са при тях. Докато при торентите при тях няма нищо. Всичко си е в потребителите и се ползва само торент тракера. Те всъшност не притежават нищо.

Нещо ми се губи идеята.

Идеята е че причината изтъкната от тях няма нищо общо с истинската.Просто прах в очите.Няма да се учудя ако го разпространят и в медиите.

Поредната просототия от тяхна страна. Чудно само как не са го направили платено :P

"Data.BG не одобрява и не толерира пиратството в България" от снощи! ;)

Ама наистина прах в очите. В техния сървър е бъкано от пиратство :P

Всичко е дрън дрън та пляс. Проблемът е, че торент секцията им беше безплатна и никой не ползваше платените услуги на DATA.BG. Сега ке се катурнат напълно.

Всичко е дрън дрън та пляс. Проблемът е, че торент секцията им беше безплатна и никой не ползваше платените услуги на DATA.BG. Сега ке се катурнат напълно.

Виждаш ли, каква била идеята ;)

Не знам защо всички плюят по дата-та. Всички имаме регистрации там и сваляхме на поразия каквото ни душа иска. Значи ли, че сме влизали там с отвращение. Как никой не каза и нещо хубаво. Аз лично съжалявам, че закриха тракера.

Арената сега сигурно пак ще пуснат поканите и СМС-ите.
Не, сигурен съм, че няма. Просто няма смисъл. torrents.data.bg никога не са били конкуренти на arenabg.

Не знам защо всички плюят по дата-та. Всички имаме регистрации там и сваляхме на поразия каквото ни душа иска. Значи ли, че сме влизали там с отвращение. Как никой не каза и нещо хубаво. Аз лично съжалявам, че закриха тракера.

Айде сега, чак всички. По-полека :clap: Аз лично оттам нищо не съм свалил. Просто нищо интересно няма. Само xxx и някой друг мирър от арена или замунда.ххх

Пффф, точно си захапах първият торент някога теглен от там (Lexx) и спряха тракъра :clap:

Иначе, ако действително ги "вълнува" пиратството - би трябвало да спрат и "free" сървъра по същите причини...

Май наистина го спряха, защото машините/админите им не можаха да удържат на натоварването и явно се е оказал "нерентабилен" за тях...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Както се казва - за умрелите или добро, или нищо. Злорадството е признак на лош вкус. angry.gif

можеше поне да го продадат, тва да не е нещо живо, че да умира :-(

Това го очаквах много отдавна! Беше въпрос на време. И ето сега видите ли data.bg се бори срещу пиратството. Та нали точно заради пиратството всеки в БГ знае за датата. Само дето бях супер потребител и сиид- вах здраво - бях качил 95ГБ, а свалил само 60ГБ...Ако наистина не се отрекат един ден от това свое решение да спрат торентите(което няма изобшо да ме учуди) наистина ги чака пълен крах. И им го пожелавам, защото почти целият си ъплоад до предоставях на хората като мен - на торент клиентите, използващи датата. На мен нека ми е гадно сега за прахосаното време в ъплоад, вместо това да го използвам за същата цел в други тракери и най-вече български - да не казвам кои - то всички ги знаем. Но и на датата ще им се върне с лихвите angry.gif

• Автор
Арената сега сигурно пак ще пуснат поканите и СМС-ите.
И аз имам същото предчувствие.
Пффф, точно си захапах първият торент някога теглен от там (Lexx) и спряха тракъра :ph34r:

Иначе, ако действително ги "вълнува" пиратството - би трябвало да спрат и "free" сървъра по същите причини...

Май наистина го спряха, защото машините/админите им не можаха да удържат на натоварването и явно се е оказал "нерентабилен" за тях...

Да, за директориите и аз споменах някъде напред в темата. Би следвало и тях да ги резнат. Торентите са в пъти по редовни от директориите, ако става въпрос.

Хубаво де. Админите не могат да се справят с наплива, машините не издържаха и т.н. Не е това проблема на 100%. Това лесно може да се реши, като се ограничат потребителите до даден максимум и готово. В Замунда са 220 000 хил и това е. Преценили са хората - толкова. Има периодични чистки. Всеки с коефициент по 0.3 бива делван и се освобождават места за нови, но никога не превишават 220 000. Така че ме съмнява да е това причината.

Причината е, че вече и най-големите ламери, ако мога така да се изразя, знаят какво е торент и p2р, или поне знаят как да теглят през този протокол. И просто вече почти никой не им плаща за търсачката и са решили да резнат достъпа до торентите и да карат само с http пиратство biggrin.gif

Тия печелят поне по един милион месечно,едва ли машините и натоварването им е проблемът.Да не забравяме,че bittorrent бе развит именно с цел намаляне на натоварването-егати-2000 заявки/секунда...Така натоварването намалява до 75%!!!!

Причината е, че вече и най-големите ламери, ако мога така да се изразя, знаят какво е торент и p2р, или поне знаят как да теглят през този протокол. И просто вече почти никой не им плаща за търсачката и са решили да резнат достъпа до торентите и да карат само с http пиратство biggrin.gif

Абсолютно съм съгласен с теб,явно постъпленията от СМС-те намаляха и сега се оправдават с пиратството... :ph34r:

Съжалявам само за времето,което изгубих да качвам качествени торенти.Иначе тракера си беше кочина,която модераторите не успяха да изчистят.След платената търсачка за пиратски файлове и спирането на тракера,остана един гол "форум",в който непрекъснато се трият постове и теми,дори когато са цивилизовани...АМИН !!! sad.gif

Хора, ако нямате регистрация в АРЕНАТА- направете си и при това безплатна! :ph34r:

Царят умря- да живее царя!

Хора, ако нямате регистрация в АРЕНАТА- направете си и при това безплатна! :ph34r:

Царят умря- да живее царя!

Този път е наистина!Да живее царя!!! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.