Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Miranda IM - дискусия

Featured Replies

Хайде да не правя нова тема ще питам тук:

Някой знае ли дали има ли плъгин чрез който мога да провеждам разговори(гласови) към MSN Messenger през Миранда защото в сегашното положение само мога да чатя с хора от MSN Messenger и ако трябва да говоря изключвам Мирадата за да си пусна Messenger-а?

<{POST_SNAPBACK}>

Потърсих, но мисля че такъв плъгин няма. Какво да се прави, за сега май ще се наложи да ползваш Messenger-а на Microsoft.

Все пак можеш да се информираш за други протоколи тук:

http://miranda-im.org/download/index.php?a...n=display&id=59

Редактирано от kayovas (преглед на промените)

• Отговори 124
  • Прегледи 26,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За съжаление си прав.Аз ги гледах тия протоколи ама рекох да не би да има нещо..sad.gif

• 1 месец по-късно...

Някой може ли да ми каже как става това че днес цял ден се мъча с едни плъгини и немога да се справя със скиновете.

Свалил съм няколко скина, които са в .msf формат , а нататък ... ?

Мисля, че това за което говориш са скинове за "Modern Contact List layered". Теглиш плъгина от тук и го инсталираш в директорията за плъгини на миранда. След това в опциите се появяват много разширения. В едно от тях се позволява да се посочи местонахождението на скина. Посочваш го и всичко е ОК

Мерси много , това е което ми трябва:whist:.

Но защо като го сложа и ми се бъгва - насича , не ми показва контактите. С миранда 0.4.1 съм .

Може би защото точно тази версия на плъгина не е съвместим с твоята версия на Миранда. Често се случва плъгините да не работят с дадена версия или пък самият плъгин да е скапан по начало.

Пробвай да потърсиш друга версия на плъгина или пък ако ти е полезен, пробвай да смениш версията на Миранда.

А може и от скина да е. Пробвай с друг ваант на скина - на мен така не ми работеше един скин

• 2 месеца по-късно...

След като сложих последната версия, един стар проблем ми се появи. Ето го: 1b45f1c282bc439e20a17c1f09c18a21.jpg

Преди ми се е появявал същия проблем и то беше когато сложих по-нова версия на Isee. Поговорих малко с Bio и той ми каза, че се получава така, защото плъгинът минава към Unicode. И решението беше просто да не го използвам. Да, но сегашният плъгин би трябвало вече да е минал към unicode. И се чудя дали само при мене се получава този феномен. При преинсталиране на програмата пак си седи.

Предполагам си свалил zip-а от http://blog.miranda-im.org?

Не се подвеждай от това, че ANSI build-а са го писали само за Win95/98/ME, дори и да си с XP ползвай него и може би ще се оправи проблема:

NT/Win2k/XP build (Unicode): [Binaries ] [Debug symbols]

-->Win95/98/ME build (ANSI): [Binaries] [Debug symbols]

А ако си го свалил от http://kaldata.com/comments.php?shownews=11499&catid=1, то там е ANSI и в такъв случай проблема ти не е в това, че ползваш Unicode build.

Успех!

Unicode build се дъни при мене с някои клиенти - карай си с нормалния - той също поддържа кирилица.

М/у другото това може да е и от клиента на този с когото чатиш (Gaim правеше подобни номера)...

Ползвам unicode build-а, свален от блога. Пробвах да сложа ANSI-то и вижте какво стана: 6e543574b2f6b09526c9798c24703ea4.jpg

Проблемът не зависи от хората, с които чатя-при всички е така, пък и нямам контант с GAIM.

Q-tech, ако под нормалния имаш предвид 0.4.0.2, предпочитам да си остана с този, защото ще ми липсва функцията за историята на чатене.

Xen2oo6´s (Miranda) Pack

miranda.png

Um das Miranda Pack zu installieren muss lediglich die Datei "Xen2oo6_Miranda_Pack.zip" in ein beliebiges Verzeichnis (Beispiel: D:\Miranda IM) entpackt werden! Vorschläge für ergänzende Plugins können mir über ICQ gesendet werden! Ich persönlich lege allerdings mehr Wert auf die Stabilität als auf die Quantität der Zusammenstellung!

Übersicht

Xen2oo6´s Pack: 14. Februar 2006

Miranda Version: 0.4.0.3

Build: 11. Februar 2006 um 21:28:12

Nightly: Nein

Unicode core: Nein

OpenSSL: Ja

Protokolle: ICQ, AIM, MSN, Jabber, Yahoo

Sprache: Deutsch

Installierte Plugins :

Change User Details: 0.3.3.0

Modern Contact List Layered: 0.3.2.17

Database Editor++: 3.1.2.0

KeepStatus: 0.0.2.4

SmileyAdd: 0.1.11.10

TopToolbar: 0.7.3.0

Tooltip Notify: 0.2.0.1

Това е още един готов пакет на Miranda,който много ми харесва.На немски език е.Представлява архив с инсталирана програма.Нужно е да разархивирате програмата някъде ( примерно в C:/Program Files/Miranda IM ) и после да инсталирате Миранда в същата папка ( пакета може да върви и без инсталация на Миранда,но е препоръчително да я инсталирате,за да може после просто да я премахнете от контролния панел без проблеми).

Сайт за изтегляне : Цък ! ( MD5SUM: 435e9dd50c9b46a0e1e800dcbdeca786 )

Сайт на пакета : Цък !

Редактирано от SteFo (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Кой е активиращия протокол за миранда и може ли да се слагат звуци с мормат MP3 ili сас друго разширение.???

• 4 месеца по-късно...

Има ли плъгин който да кара Миранда да се логва след дропване на нета защото се налага да я пускам ръчно всеки път?

Драгозов, ето какво е казано на сайта на Миранда.

There is no good reconnect plugin for miranda yet

Преминавай към QIP.

Но все пак опитай това: realreconnect

Драгозов, ето какво е казано на сайта на Миранда.

There is no good reconnect plugin for miranda yet

Преминавай към QIP.

Но все пак опитай това: realreconnect

Това удивително работи,преди него пробвах reconnect който не работеше.Предполагам много хора с Миранда се сещат сега за проблема и вече имат възможност да го оправят.Благодаря ти!

За нищо

Като запален фен на Miranda IM Ви представям мое сайтче за конфигурирането й. Ще смените интерфейса и ще добавите малко допълнителна функционалност на чат клиента.

Сайт за Miranda IM

Редактирано от digitaltune (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Значи търся актуален Plugin за Miranda за Invisible check?Моля някой ако има да ми го да даде и да ми каже как да си го инсталирам

Благодаря предварително

http://addons.miranda-im.org

Тук има много отговори просто си поиграй да търсиш!

Тук има няколко варианта

Виж там има търсачка, ако не питай в тяхния форум.

И кой толкова има да следиш та толкоз усилено го тързиш този плъгин?

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

http://addons.miranda-im.org

Тук има много отговори просто си поиграй да търсиш!

Виж там има търсачка, ако не питай в тяхния форум.

И кой толкова има да следиш та толкоз усилено го тързиш този плъгин?

Ae да братле,ама намерих нещо Isee,инсталирах го ама не тръгва затова питам хора,който имат да ми кажат как бачка плс

Абе как да не тръгва бе! Това си е заместител на ICQ плъгина на Miranda.

Е да ама втора тема пускаш за това

Хора айде помогнете де

Е, прочети Read Me файла на плъгина! За да работи, трябваше да се махне Oskar протокола май. Пробвай да извадиш оригиналния плугин na ICQ и да оставиш само Isee (и 2та *.dll файла) в папката "Plugins".

Е, прочети Read Me файла на плъгина! За да работи, трябваше да се махне Oskar протокола май. Пробвай да извадиш оригиналния плугин na ICQ и да оставиш само Isee (и 2та *.dll файла) в папката "Plugins".

Значи след като инсталих тоя Plugin Isee ми излезна това

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/28/27378_837.JPG

Някой са може ли да ми каже кфо да правя да проверя даден user дали е invisible

Благодаря

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.