Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Miranda IM - дискусия

Featured Replies

ТОВА е единственото което предлага официалния сайт,друго няма.
  • Отговори 124
  • Прегледи 27,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

ТОВА е единственото което предлага официалния сайт,друго няма.
брат тфа ми е ясно .. ама .. то нестава нали видя,че съм сложил Isee..
  • 3 месеца по-късно...

Има ли плъгин за Миранда който да ме кънектва като дропне нета без да ми показва всеки път прозорец че е дропнало?

Има ли плъгин за Миранда който да ме кънектва като дропне нета без да ми показва всеки път прозорец че е дропнало?

Пробвал ли си това: http://addons.miranda-im.org/details.php?a...file&id=362

Въпросният модул даже неще да ме кънектне след като се дропна камо ли да не ми изкарва прозорец.Други идеи?

Аз ползвамконфигурацията на xsakex , но имам някакъв странен проблем с чата през ICQ непрекъснато ми показва съобщение , че другият не е получил съобщенията ми , но той казва че ги получава :angry: някой да е имал такъв проблем ?

Също така си добавих ръчно AIM.dll и всичко си работи точно , но понякога ме дисконектва (само AIM)

Аз ползвамконфигурацията на xsakex , но имам някакъв странен проблем с чата през ICQ непрекъснато ми показва съобщение , че другият не е получил съобщенията ми , но той казва че ги получава :ph34r: някой да е имал такъв проблем ?

Също така си добавих ръчно AIM.dll и всичко си работи точно , но понякога ме дисконектва (само AIM)

Изтегли си новата версия на icq протокола и го ъпдейтни ето сайта

http://icqjmod.jino-net.ru/miranda/icq.zip

• 1 месец по-късно...

Здравейте! Първо честит празник, който какъвто празнува-Трифон Зарезан, св. Валентин.

Имам проблем с Miranda IM, който се изразява в това, че като изпращам съобщения на кирилица излизат ?+":_V! и такива подобни инициали. Менютата са на български. Допълнителна приставка ли трябва да се изтегли или аз нещо не мога да се оправя с настройките. Версията е 0.6.2, ако има значение.

Благодаря предварително

Аз имах преди време подобен проблем с един рязан Уиндоус в който бях резнал повечко от шрифтовете.

проблемът не е в твоя телевизор, а отсреща. все пак провери дали ползваш unicode версията на miranda. на сайта им ги има и 2-те версии.

• 1 месец по-късно...

моля обяснете ми къде и кои плъгини да сложа за да може да ми излизат нови прозорци когато някой ми пише пък даже и минимизирани

или някаккъв пакет в който да има само яху, ай си кю и горните неща

Edit: Не че някой се е засилил да отговаря, ама не се занимавайте, Трилиан върши чудесна работа...

Редактирано от _D5 (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Нищо не разбирам!Прочетох цялата тема,и не открих как се слагат теми!Пробвах всичко,четох и в техните форуми - нищо не става!Някой може ли да ми изясни точно как,стъпка по стъпка да инсталирам една тема!!!

Става дума за ей тази

http://addons.miranda-im.org/details.php?a...ile&id=3395

• 2 месеца по-късно...

Днес забелязах нещо странно. Досега Miranra ми показваше наведнъж всички контакти от всички акаунти на ICQ. Т.е ако съм влизал с различни User ID, в общия прозорец ми излизаха всички контакти от всички User ID-та, с които съм влизал. А от днес на обяд видях, че ми се показват само контактите от съответния User ID, с който в момента съм влязъл. Не съм пипал нищо по настройките. Та въпроса ми е има ли друг, на който му е направило това впечатление и как да се върне старото положение, че беше много удобно да имаш поглед върху активността на всички контакти от всички акаунти наведнъж. Накратко: Искам си общата листа с контактите :P

Нищо не разбирам!Прочетох цялата тема..........................................................

........................................................................ да инсталирам една тема!!!

Става дума за ей тази

http://addons.miranda-im.org/details.php?a...ile&id=3395

Привет!

Миранда е невероятна. За да използваш темата е необходимо да стартираш приложението...

Влизаш в Оption\Plugins...намираш отдясно "clist_modern.dll" , слагаш отметка отпред и натискаш ОК.

Рестартираш и си с модерен списък. Може да си смениш иконите , фона на появяващите съобщения и звуците.

Има и български...Поздрави

• 1 месец по-късно...

Ползвам Miranda IM.

Приятелите ми (особено тези с qip) се оплакват, че постоянно им чета статуса. Аз не правя нищо особено. Пробвах с един qip зареден на същия компютър и наистина даде това съобщение, когато преминах с мишката през неговия акаунт. Тъй като смених старата си миранда с настроена, та може да е от някой от плъгините. Някой да има идея кой плъгин го предизвиква или ако не е плъгин защо става така?

Оправено е! Ако все пак някой се интересува в настройките на tipper.dll се махат прочитанията на статуса.

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

от известно време официалния адрес за сваляне на плъгини за Miranda(http://addons.miranda-im.org)не работи!

Някой има ли представа от къде другаде могат да се свлят такива?

..това което ми трябва в момента е плъгин за емот-икони за win98.

Здравейте,

от известно време официалния адрес за сваляне на плъгини за Miranda(http://addons.miranda-im.org)не работи!

Някой има ли представа от къде другаде могат да се свлят такива?

..това което ми трябва в момента е плъгин за емот-икони за win98.

Хората имат проблем с хостинга, имай търпение

[b]Miranda IM Status Update[/b]

We are currently experiencing an issue with our server that hosts miranda-im.org and many of its subdomains. We hope to have services restored as soon as possible.

[center] [/center]

Quick Links	[list]
[*][url="http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=94142&package_id=100076"]Download[/url][*][url="http://forums.miranda-im.org/"]Discussion Forums[/url][/list]

Те имат проблем от 1-2 седмици! егати хостинга...

чудно ми е че никъде другаде няма плъгини за миранда за сваляне!?

... егати хостинга...

Ами под съобщението за проблемите с хостинга има и един бутон "Donate". Ако искаш да стане по-бързо, използвай го. Това че ти и аз не плащаме за този хостинг, не значи че той е безплатен.

Ами под съобщението за проблемите с хостинга има и един бутон "Donate". Ако искаш да стане по-бързо, използвай го. Това че ти и аз не плащаме за този хостинг, не значи че той е безплатен.

Самия факт, че този проблем им се случва не за първи път, и че не дават никаква информация за причините за проблема, и дали и кога ще могат да го отстранят, говори доста лошо за тях! При подобни обстоятелства едва ли някой ще се юрне да им плаща!

В същото време голяма част от хората вече се насочват към други IM програми поради простата причина, че не откриват лесно плъгините които им трябват ...а миранда без плъгини си е едно нищо!

• 2 години по-късно...

Здрасти! Четох многобройни теми как да настроим miranda да работи със скинове, инсталирах какви ли не плъгини и неща и все още, когато сложа скин той изгелжда или разтеглен или цветовете му са сбъркани или все нещо излиза супер грозно и НЕ както трябва да бъде. Доста от обясненията са за стари версии на miranda или са просто несъвместими със самите плъгини.

Някой ще ми каже ли за най-новата miranda какво трябва да сложа като плъгини за да ми работят скинове като този например.

С Windows 7 съм. (ако има някакво значение)

Здрасти! Четох многобройни теми как да настроим miranda да работи със скинове, инсталирах какви ли не плъгини и неща и все още, когато сложа скин той изгелжда или разтеглен или цветовете му са сбъркани или все нещо излиза супер грозно и НЕ както трябва да бъде. Доста от обясненията са за стари версии на miranda или са просто несъвместими със самите плъгини.

Някой ще ми каже ли за най-новата miranda какво трябва да сложа като плъгини за да ми работят скинове като този например.

С Windows 7 съм. (ако има някакво значение)

За скиновете на Miranda ти трябва единствено плъгина clist modern. Aко искаш да променяш и изгледа на чат прозорците, ще трябва да сложиш плъгините ieview и tabsrmm. Обаче не очаквай като сложиш даден скин, да се изобразява винаги коректно.За да стане това, трябва малко в настойките да поровиш. Има много настройки. Играчка е...докато не разучиш програмата в подробности.

п.п дай шот, да видя как се изобразява скина при теб, за да ти кажа какво да пипнеш в настройките

п.п2 ако ползваш скайп, ще трябва да изтеглиш и плъгина Skype Protocol. За да ти се изобразявам емотиконите в чат прозорците, ще трябва да изтеглиш и SmileyAdd.

Редактирано от giordano (преглед на промените)

За скиновете на Miranda ти трябва единствено плъгина clist modern. Aко искаш да променяш и изгледа на чат прозорците, ще трябва да сложиш плъгините ieview и tabsrmm. Обаче не очаквай като сложиш даден скин, да се изобразява винаги коректно.За да стане това, трябва малко в настойките да поровиш. Има много настройки. Играчка е...докато не разучиш програмата в подробности.

п.п дай шот, да видя как се изобразява скина при теб, за да ти кажа какво да пипнеш в настройките

п.п2 ако ползваш скайп, ще трябва да изтеглиш и плъгина Skype Protocol. За да ти се изобразявам емотиконите в чат прозорците, ще трябва да изтеглиш и SmileyAdd.

Това е скрийншот.

http://i26.tinypic.com/wqua7m.jpg

Инсталирала съм само clist modern.

Това е скрийншот.

http://i26.tinypic.com/wqua7m.jpg

Инсталирала съм само clist modern.

Десен бутон върху икoната в трея. Избираш main menu\frames\events area , задържаш с мишката и ще ти се появи подменю - махаш отметката на еvent area. След това по същият начин и за другите - Main menu\frames\view modes махаш отметката на view modes. Main menu\frames\ Status bar махаш отметката на status bar. Main menu\frames\Toolbar махаш отметката на toolbar.

Отваряш главния прозорец с настройките. Избираш меню Icons\Global\Imports icons и посочваш пътя до папката със скина(предполагам, че който е качил скина, ще е включил и статус иконки към него, с които да замениш твоите). Отваряш папката с иконките, кликаш на избраната икона. След като се зареди в малкия прозорец, провлачваш я върху иконата, която искаш да замениш и даваш Apply. Повтаряш и за останалите иконки. Общо взето това е. Дай шот после да видя какво се е получило.

Редактирано от giordano (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.