Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за конвертиране от 2ch в 5.1ch

Featured Replies

има ли такава програма и ако е безплатна още по добре ако някои знае да помага моля

Эаповядай Пич, пълния пакет програми на censored.gif Във форума на Арена можеш да проетеш всичко което те интересува по въпроса.

Спазвай правилата на форума:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.
NR Тези програми са демо версий , тоест БЕЭПЛАТНИ...

ТАКА ЧЕ НЕ МИ ТРИЙ ЛИНКОВЕТЕ !!!! angry.gif

Редактирано от Roki77 (преглед на промените)

Тези програми са демо версий , тоест БЕЭПЛАТНИ...

ТАКА ЧЕ НЕ МИ ТРИЙ ЛИНКОВЕТЕ !!!!

Цитирам част от съдържанието на .NFO файловете съдържащи се вътре.

[sUPPLIER: Zone Team]

[CRACKER: Zone Team]

[PACKAGER: Zone Team]

Да не говорим за наличието на папка с крак (шотче да дам?). Как да го коментирам?

Затова ще те помоля да си вземеш бележка и да приключим спора.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Цитирам част от съдържанието на .NFO файловете съдържащи се вътре.

Да не говорим за наличието на папки с кракове (шотче да дам?). Как да го коментирам?

Затова ще те помоля да си вземеш бележка и да приключим спора.

Тук е пълно с линкове за филми , песни и програми така че явно проблема е личен!!! Нещо май не търпиш критика , ЖАЛКО!!! :nono: Няма ненаказано добро. С жена, телевиэор и .......... не се спори !!! ;)

Правилата на форума са, да не се качват кракове и кракнати програми, но е разрешено филми и музика, мисля дори и връзки към кракнати игри ;-)

Правилата на форума са, да не се качват кракове и кракнати програми, но е разрешено филми и музика, мисля дори и връзки към кракнати игри ;-)

И каква е раэликата, не са ли всичките интелектуална собстеност!!! :)

• Автор

ми да обърках се 7.1 канален ми е извинявам се и дори и да е псевдо 5.1 става за слушане,и не се разваля звука дори е по готин,все пак това не е филм а музика само което ме задоволява напълно,Така че Night_Raven извиняваи

не съм искал да направя такъв спор за една музика, съжалявам и да ти кажа такова отношение досега съм срещал само в дата.бг,малко грубичко е от твоя страна но няма значение аз пак се извинявам всичко хубаво ти пожелавам :ph34r:

Night_Raven аз понеже много не разбирам искам да те питам как стари филми от 70' и 80' години ги правят на 5 канала

със 5 микрофона ли??? хахахаахахахах явно че със няква програмка или????? може ли да ми обясниш това моля те

Ще си позволя да отговоря. Нормално е човек да си поизпусне нервите, когато се опитва да обясни нещо и да даде доказателства, а отсреща се отрича автоматично и без да се направят усилия да се прочете информацията. Каквото повикало, такова се обадило. Старая се да се държа с всеки така, както се държат с мен. Затова не мисля, че е грубо, а и още повече, че имаше и нарушаване на правилата.

Изблиците ми не бяха насочени към теб и се извинявам ако съм те засегнал.

Сега на въпроса ти. Старите филми не могат да са с истински 5.1 канален звук, защото за да е такъв, той трябва да се запише първоначално така. Всеки канал трябва да е самостоятелно записан и може да съдържа коренно различен аудио поток от другите канали. Ако не е записан още при създаването си както трябва, той после не може да бъде превърнат в истински 5.1. Може да се направи симулация на 5.1, както мисля, че обясних. С подобна програма на тази, която дадох аз може да се upmix-не даден стерео сигнал в 5.1. Разбира се той няма да е истински 5.1, а само ще наподобява. Това става на базата на алгоритми и изчисления, които изчисляват каква аудио информация би трябвало да се чува от всеки канал. Другият вариант е да се направи нещо подобно на това, което ти си направил. Само че то реално не е 5.1 канален звук, а 6 х Моно или МултиМоно, или нещо такова.

Разбира се съществува и 3ти вариант - да оставят аудиото на филма в стерео формат и да не го пипат, което е и най-разумното решение.

Темата се затваря, за да се предотвратят спам и заяждания.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.