Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте. Бих писал ЛС на някой от екипа,но знам че влизате скрити,а ми е малко спешно. Преди малко повече два месеца имах бан тук и ми изчезна съдържанието на пощенската кутия във форума Калдата. Понеже има там нещо,което сега ми трябва,моля да ми каже някой запознат как може да си я получа възможно най-бързо. Благодаря.:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
fdskfajskaj е наказан с едномесечно замразяване на акаунта, заради нарушение на т.2.13 от Правилата на форума.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Morfey_A е наказан със замразяване на акаунта за неопределено време, заради непрестанни, груби и просташки обиди към модератори и потребители на форума. Редактирано от stanley56 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...
petio93 e наказан с 60-дневно отнемане на правата да публикува във форума заради продължаващото писане на спам, офтопик и напълно безсъдържателни мнения (нарушение на т.2.5 и т.2.7 от Правилата на форума).
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Акаунтът на cecko_aneliq е замразен за 200 дни, поради грубо нарушение на т.2.13 от Правилата на форума - обиди към потребители и модератор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
imm0r7a1, известен още като achooo се наказва с 30-дневно замразяване на акаунта заради системно нарушаване на т.2.2 и т.2.3 от Правилата на форума.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Потребителят cefules е наказан за 30 дни заради системно рекламиране на блога си. Беше предупреден 2 пъти, но не спря... така че отпуска.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

tendem, известен още като piratto и sukomasuko - замразен за 120 дни заради спам в личните съобщения. Редактирано от stanley56 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
mitev1234 - 30 дни фризер, заради нарушаване правилата на форум "Искаме програми" и т.2.4 и 2.19 от правилата на форума.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Добави ново...