Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

• Администратор

Тук ще изписват наказаните потребители, които системно нарушават правилата на форума...

Ако някой от наказаните има възражения да пише тук.

DJ | ISSP - отнемане на правата за публикуване за 30 дни

BAI STEFAN - отнемане на правата за публикуване за 30 дни

RuffiAn - отнемане на правата за публикуване за 30 дни

SKORPION-A - отнемане на правата за публикуване за 30 дни

• Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...
  • 11 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Потребителят satyricon73 се наказва със забрана за публикуване за 30 дни, поради системно нарушаване на правилата на форума - публикуване на незаконни програми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

Здравейте!

Новорегистрираният потребител днес (сутрента) под името @superforum разпространява по ЛС-та форум,и така нарушава точка 1.2 от правилата.Моля този потребител да бъде наказан.

Благодаря! :hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

А на мен ми го отваря?

Може и верно да ти покаже 60%.

Засега си - Предупреждение: (0%)

А и гледам си се сетил да отговаряш след година и полвина.

Щом ти се отваря значи си Админ.

Давай го мъжката

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

я някой от админите дето раздават правосъдие да ми делне акаута от това форумче , че явно сам немога

Не влизай в сайта,какъв ти е проблема.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Според мен не е честно да се наказват потребители с репутация -6 като julicena е с репутация -12 :)

Къде видя тая репутация бе друже?

Аре събутете се и тогава драскайте.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Къде видя тая репутация бе друже?

Аре събутете се и тогава драскайте.

Той сигурно искаше да каже,че преди като е бил с -12 и сте го наказали.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Той сигурно искаше да каже,че преди като е бил с -12 и сте го наказали.

Сетил се е навреме.

Щом е бил наказан,значи си е бил заслужил.Какво има да оспорваме неща преди време..?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Потребителят maicky се наказва с 30-дневен Бан за системно нарушаване на т. 2.10 от Правилника на форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дългосрочна почивка за boxera - спам със скрити линкове към идиотския сайт за "кражба на души"!

Ако някой забележи други като boxera, моля използвайте бутона "Докладвай", за да не е самотен!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
vekatap е наказан с 14-дневно замразяване на акаунта, поради нарушаване на т.2.10 и т.2.19 от Правилата на форума.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може и верно да ти покаже 60%.

Засега си - Предупреждение: (0%)

А и гледам си се сетил да отговаряш след година и полвина.

Щом ти се отваря значи си Админ.

Давай го мъжката

Бацка, :) вече не мога. Не съм Админ естествено, но вече не мога да отворя лога. Имал съм само 1 златен шанс. Пък и съм нов тук. Не съм се "сетил" след 1 година да пиша Публикувано изображение:gift::sobbing:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора на един приятел как му бяха отнети правата за публикуване на теми не ми е ясно?Каза че както си е преглеждал форума и решил да драсне нещо му показало грешка и че правата за публикуване са му отнети.Френда е mantodeus

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора на един приятел как му бяха отнети правата за публикуване на теми не ми е ясно?Каза че както си е преглеждал форума и решил да драсне нещо му показало грешка и че правата за публикуване са му отнети.Френда е mantodeus

Кажи на твоя "френд", с когото пишете от един IP адрес, че правата му са временно отнети заради системно неизползване на търсачката на форума и публикуване в грешни раздели.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ми е френд.Брат ми е и се ядосва тука и помислих че може никой да не му обърне внимание затова казах френд.Не го знам какво е правил кажете след колко време ще му махнете забраната че да се успокоява.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

t1esto отиде на дълга почивка заради нарушаване правилата на форума, последвано от обида към модератор.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

brw отнася два месеца във фризера за нарушение на т.2.13 от Правилата на форума - отправени обиди и псувни към друг потребител! Тук не е място за гаменски изпълнения!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Остана да последвате светлия пример на форума на абв.бг и изброените да плащат по 3000 лв. :blink:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Roki77 е наказан със замразяване на акаунта за 30 дни, поради няколкократното нарушаване на т.2.10 от Правилата на форума, въпреки отправеното предупреждение от модератор!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Добави ново...