Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът се рестартира вместо да се изключи

Featured Replies

• Автор
В първият сайт, който отворих JarComputers.com беше 17.70лв. с ДДС, останалото pit го е казал.

Добре. :)

Момчета и момичета(тъй като с тези nick names не знам как да се обръщам),Newb и Pit,

Сигурно сте прочели в началото,че,за да включа компютъра трябва да натисна бутона за рестартиране иначе не се зарежда операционната система.И днес беше така,само че въобще не тръгна.Изключих го от тока,изчаках 10 мин. и отново го включих чрез рестарт копчето.Къде да търся причината?Благодаря.

Редактирано от САЛ (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 107
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Малко късно си давам мнението, но ето какво ми се случи. Купих си лаптоп и още първият ден след работата с него реших да го гася, но той се рестартира. И така: аз гася, той се рестартира, аз гася - той се рестартира. 10 - 15 пъти. накрая се обади на един познат и той ми изпрати файлче, нещо от сорта "анти". Беше срещу Warm или някакъв "Blaster". Работата се оправи за минути. Това е.

Добре. ;)

Момчета и момичета(тъй като с тези nick names не знам как да се обръщам),Newb и Pit,

Сигурно сте прочели в началото,че,за да включа компютъра трябва да натисна бутона за рестартиране иначе не се зарежда операционната система.И днес беше така,само че въобще не тръгна.Изключих го от тока,изчаках 10 мин. и отново го включих чрез рестарт копчето.Къде да търся причината?Благодаря.

Ей, недей да ползваш ЕДИТ като добяваш важна информация :- ) Провери ако не си се оправила вече как се държи като махнеш картата напълно.

Малко късно си давам мнението, но ето какво ми се случи. Купих си лаптоп и още първият ден след работата с него реших да го гася, но той се рестартира. И така: аз гася, той се рестартира, аз гася - той се рестартира. 10 - 15 пъти. накрая се обади на един познат и той ми изпрати файлче, нещо от сорта "анти". Беше срещу Warm или някакъв "Blaster". Работата се оправи за минути. Това е.
Възможни причини за рестарт вместо гасене има 1001, само една от които е вируси. Благодаря че споделяш все пак.
  • 4 седмици по-късно...

;) ;)

Сложи отметки на следните обекти и кликни Fix checked:

Тези с червено ги считам за вредни, докато другите са просто ненужни.

Под Safe Mode нормално ли зарежда? Инсталирани ли са всички драйвери?

ЗДРАВЕЙТЕ! ПРИ МЕН ПЪК Е ОБРАТНО, ИЗКЛЮЧВАМ КОМПЮТЪРА И СЛЕД 10 МИТУТИ САМ СЕ ВКЛЮЧВАЛ НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА.МНОГО Е ДРАЗНЕЩО.БЛАГОДАРЯ

• Автор

За да приключа темата ще кажа,че:смених захранващия блок,платката с адаптер1394,но се оказа,че цялата дънна платка е пред разпадане.Посъветвахаме специалисти да си купя нова+процесор+по-голяма памет(това не е задължително).Нямам вируси,проблемът е бил чисто технически.Все пак пс-то е на близо 5 години и се знае,че следва подновяване на частите cool.gif .Благодаря още веднъж на всички,който се отзоваха. :lol6:

ЗДРАВЕЙТЕ! ПРИ МЕН ПЪК Е ОБРАТНО, ИЗКЛЮЧВАМ КОМПЮТЪРА И СЛЕД 10 МИТУТИ САМ СЕ ВКЛЮЧВАЛ НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА.МНОГО Е ДРАЗНЕЩО.БЛАГОДАРЯ

Виж дали в BIOS-а има настройки да се включва от команда по LAN (Wake up on LAN).

Ако е [Enabled], го направи на [Disabled]:

PICT0946.jpg

Има и други начини за събуждане на компютъра - затова изчети всички настройки на BIOS-а и изключи всички подозрителни.

wake-up-bloq.png

смених захранващия блок

Това, че си сменила захранващия блок е добре. Надявам се, че е бил качествен, защото от него зависи живота на останалите компоненти.

но се оказа,че цялата дънна платка е пред разпадане

Доста вероятно е дънната платка да е "пред разпадане" отчасти благодарение на некачествено захранване (кондензаторите на съвременните дънни платки работят в достатъчно тежък режим дори и когато захранването е качествено, но ако последното не е направено както трябва - още по-бързо се повреждат).

Относно захранванията съм писал тук:

http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=138568#138568

• Автор

Това не го знаех и си купих китайски захранващ блок за 50лв.,което означава "проблеми" отново.Благодаря за информацията.

• 2 години по-късно...

Имам същия проблем,сканирах с AVG;;Nod 32 & Norton и изтрих вирусите които откри AVG (след като изтрих намерените вируси другите програми не откриха нищо),казаха ми че проблема може да е в това че ъпдейта на уиндоус ми е спрян или уиндоуса ми не е оригинален =с.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.