Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сериалът Invasion (Нашествие)

Featured Replies

Така, да поговорим за новия сериал "Нашествие" . Сериалът се излъчва от 22.30 до 23.30 ч. от понеделник до четвъртък по NOVA TV.

Ето малко инфо.

picmain116nn5.jpg

Нашествие

С векове хората са претърсвали земята за следи от интелигентни форми на живот .... без никаква полза. Но възможно ли е обяснението да се крие във факта, че извънземните са вече тук, живеят сред нас? И какво ако се окаже, че всички големи природни бедствия са само димна завеса, създадена да замаскира нещо много по-зловещо и страшно?

Самоотверженият парков надзирател Ръсел Варон (Еди Сибриан) е баща на две деца: Джес (Ивън Питърс) и Роуз (Ариел Гейд) от предишния му брак с Д-р Мериъл Ъндърлей (Кари Матчет) и очаква трето дете от новата си съпруга, местната телевизионна репортерка Ларкин Гроувс (Лиса Шеридън). За Ръсел, който работи заедно с приятелката си Мона Гомез (Хиндс), опустошителен ураган и странните му последици ще се окажат само началото на дълго пътуване в неизвестното.

Винаги скептичен към конспиративните теории на неговия своенравен зет - Дейв (Тайлър Лейбин), на Ръсел може би ще се наложи да преосмисли схващанията си след като множество странни обстоятелства ще настъпят в района.

Сценаристът и Продуцент Шон Касиди, създател на хитовия сериал „Забравени досиета”, представя един изпълнен с напрежение разказ за семейство, което се озовава в центъра на конспирация, създадена за да прикрие... нещо далеч по-грандиозно... завладяване от извънземни.

В ролите: Уилям Фитчнър, Еди Сибриан, Кари Матчет, Лиса Шеридън, Тайлър Лейбин, Ивън Питърс, Ариел Гейд и др. Сценарист: Шон Касиди Режисьори: Лорънс Трилинг, Серджио Мимика - Гизан, Стив Шил, Томас Шлейм и др.

Ако някой има допълнителна информация за филма нека я сподели!

Засега филчето ми харесва, въпреки че действието се развива малко бавно и това ме дразни понякога. Ако някой знае дали това е единствен сезон и ще имали нови, също така как свършва всичко накрая, и кой и какъв е най вече шерифът на гратчето нека каже!

• Отговори 99
  • Прегледи 23,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

0000037896_20070220171713.jpg

Да филма си заслужава!!! :)

Като свърши една серия нямаш търпение да започне другата е това го прави заинтригуващ!!! laugh.gif

INVASION

Ще дам и още инфо за филма и серии като намеря!!! biggrin.gif

Ето и сериите от 1-22 серияINVASION :clap:

Мъж изследва небето години наред, но никога не достига до убедително заключение за съществуването на друга форма на живот, освен човешката. Дали не е търсил на грешно място? Дали пък точно тези други форми на живот не са живели между нас? Дали природните бедствия не са опити да се скрие съществуването на извънземни? :)

Когато малко градче, разположено до Флоридското блато е застрашено от ужасно бедствие, американският рейнджър Ръсел Варон трябва да премине големи разстояния, за да защити малкото градче и своето семейство живо и здраво. По време на бурята дъщеря му вижда странни светлини, явно нямащи нищо общо със силния вятър, духащ над водата. Варон не вярва на зрението и, но започва де се замисля дали наистина няма нещо вярно в историята, след като неговата бивша жена се завръща гола и непомнеща нищо от бурята.

Докато обществото започва да се съвзема след бурята и събира парчетата от живота си обратно, Варон започва да проучва странните неща, случващите се, докато се опитва да осъзнае какво точно става...

"Мъж изследва небето години наред, но никога не достига до убедително заключение за съществуването на друга форма на живот, освен човешката. Дали не е търсил на грешно място? Дали пък точно тези други форми на живот не са живели между нас? Дали природните бедствия не са опити да се скрие съществуването на извънземни?" :baby:

ABC го спряха, щото в америка не бил достатъчно гледаем. Ама сериала си е супер.

Има петиция,където всеки може да гласува за продължението на сериалаINVASION :wors:

.Моля ви гласувайте,за да се съберат необходимият брой подписи.Може пък и да направят втори сезон.Сериалът е страхотен! laugh.gif

:hush:

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

• Автор
Като свърши една серия нямаш търпение да започне другата е това го прави заинтригуващ!!!

Наистина е така! И става все по заинтрегуващ става!

Наистина е така! И става все по заинтрегуващ става!

Да и се надявам да има и други отзиви темата е добра!!! laugh.gif

Да наистина сериала е доста добър. :hush:

Заинтригува повече и от LOST. :P

Дано има и втори сезон.Гласувайте в петицията. cool.gif

Да наистина сериала е доста добър. :)

Заинтригува повече и от LOST. :lol6:

Дано има и втори сезон.Гласувайте в петицията. cool.gif

И аз мисля,че LOST има съперник и то немалък................

Сериалът наистина ме грабна от самото начало.Беше представена една друга форма на извинземните,която е мнофо интересна.Сериала наистина си заслужава и се надява да има 2-ри сезон ,така че гласувайте.(btw от кога я има тая петиция)

Много ми е интересно какво има в онази стая на Том и дали децата са там :angry22: Днес ще разберем :sobbing:

Малко се поразрових да видя дали ще има 2-ри сезон.Вижте това : http://www.tv.com/invasion/show/32917/what...05175/msgs.html очевидно има идея за 2-ри сезон но всичко зависи от АВС,които незнайно защо са го спрели.Надявам се накоя друга телевизия да се заеме с излъчването.Ако някой намери някаква друга информация нека е постне тук.

Намерих още това:

http://www.saveinvasion.net/

http://www.tv.com/invasion-blog/invasion/t...topic_id=266762

Да линковете са добри SAVE INVASION :sobbing:

Тепърва ще се разбере дали ще оцелее 2-ри сезон. laugh.gif

INSASION SAVE THIS SERIAL PLEASE!!!! :angry22:

За да гласувате многократно просто гласувайте от различен и-мейл cool.gif

Дано петицията наистина да намери отзвук :P

П.С. Даже приема петицията при измислен е-мейл :lol6:

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

За да гласувате многократно просто гласувайте от различен и-мейл cool.gif

Дано петицията наистина да намери отзвук :)

П.С. Даже приема петицията при измислен е-мейл ;)

Да продължава ме в същия дух. Аз гласувах вече 10-пъти.:)

Снощният епизод беше повече от интересен :) .Отначало си помислих,че Том носи тялото на Мериъл в онзи сак а пък то се оказа оръжия и екипировка за....... извънземните разбира се.Онези дето се качиха в камиона се готвят за нео като малък бунт или по скоро за начало на същинското нашествие ohmy.gif.Очевидно Том им помага,но не разбирам защо взе децата в тая къща?Каква беше целта му? Отначало ми дойде на ума,че ще ги хвърли във водата,за да станат като него и Мериъл и по този начин да се "спасят",после си помислих,че ще им каже истината като им покаже тялото на собствената и майка :hush: .....Извратено нали ;) Е така или иначе никое от моите предположения не се оказа вярно.Днес ще бъде много интересна серията cool.gif

Снощният епизод беше повече от интересен :) .Отначало си помислих,че Том носи тялото на Мериъл в онзи сак а пък то се оказа оръжия и екипировка за....... извънземните разбира се.Онези дето се качиха в камиона се готвят за нео като малък бунт или по скоро за начало на същинското нашествие ohmy.gif.Очевидно Том им помага,но не разбирам защо взе децата в тая къща?Каква беше целта му? Отначало ми дойде на ума,че ще ги хвърли във водата,за да станат като него и Мериъл и по този начин да се "спасят",после си помислих,че ще им каже истината като им покаже тялото на собствената и майка :hush: .....Извратено нали ;) Е така или иначе никое от моите предположения не се оказа вярно.Днес ще бъде много интересна серията cool.gif

Да сериялът предласполага да гадаеш но никога не може да предположиш какво следва и това те изненадва( като LOST), незнаеш какво следва следващият момент, че Том иска да превземе света е ясно и затова прави армия но какво следва и какво ще е отмъщението можем само да предполагаме :)

...че Том иска да превземе света е ясно...

Пък и чете "Art of War" cool.gif ;сами си правете изводите.

:yanim:

Пък и чете "Art of War" cool.gif ;сами си правете изводите.

Да така е забравих факта, че чете "Art of War" следва война на световете biggrin.gif

• Автор

Чете наистина Art of WAR.. Целият му кабинет беше доста изродски - за ченге и всичко в него свързано понкакъв начин със световната история! До колкото за това защо е отвел децата... според мен го направил за оправдание даза да може да предаде пратката с оръжие. Помислете отива с децата на малка ваканция, но всъщност отива да свърши малко "работа". А пък онези в камиона - ????!!! Дали 5 човека на кръст стигат да превземат света??? Но нз наистина човек не може да предвиди какво ще се случи в ледващият епизод. В стаята с 2 та катинара може да държи още оръжие. А пък и вилата ня която бяха - мяй въоще не е на приятел. според мен си е негова!

Чете наистина Art of WAR.. Целият му кабинет беше доста изродски - за ченге и всичко в него свързано понкакъв начин със световната история! До колкото за това защо е отвел децата... според мен го направил за оправдание даза да може да предаде пратката с оръжие. Помислете отива с децата на малка ваканция, но всъщност отива да свърши малко "работа". А пък онези в камиона - ????!!! Дали 5 човека на кръст стигат да превземат света??? Но нз наистина човек не може да предвиди какво ще се случи в ледващият епизод. В стаята с 2 та катинара може да държи още оръжие. А пък и вилата ня която бяха - мяй въоще не е на приятел. според мен си е негова!

Да за вилата никой не знае, но все пак извънземните са много повече от колкото показват и си мислим днес ще разберем повече за тях важното е, че те знаят за положението и извънземните и става много интересно :yanim:

5 човека не са достатъчни да завладеят света но с нужното оръжие и мотивация могат да превземат градче като Хоумстед,особено с подкрепата на Том и факта,че 1/10 от населението е "похитено" и готово да тръгне след себеподподобните си :speak: .След снощната серия ми направи впечатление,че килера на Том сякаш беше ограбен може би от онзи ,който го простреля,който може би е оня в колата,за който може би говореше чернилката :angry:

Оффф пак почнах с предположенията...... Тая вечер Ръсел ще рита извънземни ******* . :gift:

• Автор
Тая вечер Ръсел ще рита извънземни ******* .

Хаха това ме кефи! Може пък в килера да няма нищо защото Том е раздал всичкото оръжие!

Аз ко съм хващам минигъна и почвам наред - кой "похитен" кой не.. ми все тая. Ще си направя мини HalfLife! biggrin.gif

Става интересно, но любовта ги променя. За сега не се избиват (самоубиват), но нищо не се знае, важното е,че ще има коли тук-коли там , но по-малко. Но пък сега ще дойде ново лошо момче което ще направи серияла по-интересен. :conversation:

А някой да има идея от къде може да се свали сезона до края?

Ето и сериите от 1-22 серияINVASION дал съм линк на 1-ва страница biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.