Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сериалът Invasion (Нашествие)

Featured Replies

Снощи епизода беше много интересен. Най накрая Том си показа истинското лице и се видя с кой работи. Но за жалост дъщеря му на Том иска да стане различна-кой ще я спре и дали извънземното ще я обладае, е това ще видим тази вечер :ph34r:!!!

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

• Отговори 99
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За съжаление няма да разберем днес а чак в понеделник sad.gif

Том наистина разкри злата си самоличност.Лично аз го смятах за герой стоящ по средата,смятах го за объркан човек,който сам незнае какво му се е случило.Е лъгал съм се.Още повече ме озадачи,че работи в комбина със Сура,за който си мислех ,че се е опитал да го убие,за да стане "шефа".Том очевидно бавно намира все повече и повече попълнения към извинземната армия както вече я наричам :speak: .Единственото,което още го измъчва е мисълта за жена му и дъшеря му.Мисля си,че Том много отдавна е знаел какво ще се случи и затова е вкарал сам Мериъл във водата.Ако стане дна от тях за нея няма опасност да бъде убита при едно евентуално "нашествие".Ще я последва и Кийра sad.gif.Том единствено го е грижа за Мериъл за Кийра и донякъде за Роуз и Джеси.Само тях иска той да спаси като ги направи като себе си.Ръсел,Дейв и Ларкин не влизат в списъка му :wors:

За съжаление няма да разберем днес а чак в понеделник sad.gif

Том наистина разкри злата си самоличност.Лично аз го смятах за герой стоящ по средата,смятах го за объркан човек,който сам незнае какво му се е случило.Е лъгал съм се.Още повече ме озадачи,че работи в комбина със Сура,за който си мислех ,че се е опитал да го убие,за да стане "шефа".Том очевидно бавно намира все повече и повече попълнения към извинземната армия както вече я наричам :P .Единственото,което още го измъчва е мисълта за жена му и дъшеря му.Мисля си,че Том много отдавна е знаел какво ще се случи и затова е вкарал сам Мериъл във водата.Ако стане дна от тях за нея няма опасност да бъде убита при едно евентуално "нашествие".Ще я последва и Кийра sad.gif.Том единствено го е грижа за Мериъл за Кийра и донякъде за Роуз и Джеси.Само тях иска той да спаси като ги направи като себе си.Ръсел,Дейв и Ларкин не влизат в списъка му :wors:

Да той иска да се отърве от тях. Но е зависим от жена му е това засега предпазва Ръсел и жена му :)

• Автор

Не можах да гледам снощната серия sad.gif Много ме е яд! Някой може ли да ми разкаже поне малко какво се случи?

Не можах да гледам снощната серия sad.gif Много ме е яд! Някой може ли да ми разкаже поне малко какво се случи?

В началото нещо се опита да нападне Ларкин.Естесвено не рабраха какво е.Оказа се,че нещото е откраднало много от нещата на Дейв.След малко затишие "нещото" се върна в къщата и Дейв тръгна след него с гребло в ръка :) .Определено не беше чеовек защото се стрелкаше като куршум.В край на сметка Дейв успя да го заклещи в гаража и..... изпя да го упои с пушка (през това време довтаса и Ръсел).Дейв каза нещо от рода на "Ръсел това нещо прилича на мен".И наистина нещото,което определено беше извънземно с човешки облик,беше грубо кпие на Дейв-с дълга коса,обезобразено лице и май беше без крака :speak: .Явно извънземното,което едва не уби Дейв в първите серии не беше успяло да извлече достатъчно количество ДНК,за да направи копие на Дейв и съответно се получи това.Дейв гледаше като гръмнат.През това време извънземното се довлачи до Ларкин и и даде някаква снимка,вероятно едно от нещата,което беше откраднало.Оказа се снимка на Дейв и Ларкин като малки.Това разчувства и двамата и те промениха отношението си и решиха да се погрижат за него.За съжаление извънземното умря и го изхвърлиха във водата sad.gif .

През всичкото това време естествено проследиха какво става и със Том.Той изненадващо бързо се възтанови и вече стана от количката.Дадоха го как говори в църквата пред всички похитени.Той каза,че търси едноръкия и каза,че който го окрива ще му се случи случка :) (не каза точно така де ).В край на сметка Том намери едноръкия край водата и явно ноща беше "прекарал" с Кийра която излези увита в халат от колибата на едноръкия пред очите на том :) .в общи линии Том се опитваше да намери кой го е прострелял.Говори и с Ръсел и тук се изясниха малко нещата.Том каза на Ръсел :"Знам ,че знаеш какъв съм и какво съм........сега като разкрихме картите се надявам да си взаимодяйстваме (не сам сигурен за това).Том се опитваше да разбере дали случайно Ръсел не стои зад нападението.Ръсел му отвърна,че не е той и,че дори подозира някой.Този някой е Сура (онзи за който спомена Хийли :angry22: ).Така или иначе зад нападението е стоял не кой да е,а самия отец.Том отиде при него докато се молеше на Господ за прошка.След малко разговори,Том каза,че няма да задържи отеца,нито пак да го съди.Ще цитирам какво каза доколкото си спомням: "Вместо да те задържам ще те изпратя на едно място при един приятел,където можеш да опростиш греховете си....Човека ,за когото ти говоря е СУРА...Запомни това име ........ :angry22:

btw Кийра беше сякаш объркана.Вийдаше ,че всички се променят,дори говори с Мериъл и я пита какво е станало във водата.Според Кийра във водата стават хубави неща,като "чудото" с ръката на оня.Е както вече се досети и тя реши да опита....Последната сцена е как Кийра доброволно влиза вув водата...

Ако съм пропуснал нещо добавяйте cool.gif Надявам се да съм ти бил полезен :)

Хубаво е да си помагаме радвам се, че поне 3-мата харесваме серияла и не сме луднали по LOST. Виждам, че в София има и разлепени никролози за LOST??????? :speak:

Аз гледам Нашествието също. Хубаво сериалче. Жалко, че няма 2-ри сезон.

Хубаво е да си помагаме радвам се, че поне 3-мата харесваме серияла и не сме луднали по LOST. Виждам, че в София има и разлепени никролози за LOST??????? :)

Некролози на LOST как е възможно :cant believe: .Да ви кажа аз съм луднал и по двете ,но може би факта,че ЛОСТ излиза веднъж на седмица ме подтиква в момента на гледам с по-голям интерес Нашествието всеки ден.Все пак това е тема за Нашествието и предпочитам да не сравняваме двата сериала (става малко като онази история c Prison Break) :ph34r:

Некролози на LOST как е възможно :help wanted3: .Да ви кажа аз съм луднал и по двете ,но може би факта,че ЛОСТ излиза веднъж на седмица ме подтиква в момента на гледам с по-голям интерес Нашествието всеки ден.Все пак това е тема за Нашествието и предпочитам да не сравняваме двата сериала (става малко като онази история c Prison Break) :wors:

Прав си Нашествието е тук !!! :wors:

• Автор

Не знам обаче на мене LOST ми допадаше в началото, гледах го редовно. Сега обаче направо ми писна, то всяка серия все чакаш да стане нещо, да разбереш, все обаче някакви овъртания. Аз лично много се изнервям като го гледам и не му се вижда края. Сега е 3ти сезон нз дали вече има 4-ти, но докато стигна 6тия си уж последен - мале мале! Предпочитам си Нашествие, повече ми допада.

P.S. Надявах се да има повече хора, който да гледат филма, но уви само ние тука сме си!

Не знам обаче на мене LOST ми допадаше в началото, гледах го редовно. Сега обаче направо ми писна, то всяка серия все чакаш да стане нещо, да разбереш, все обаче някакви овъртания. Аз лично много се изнервям като го гледам и не му се вижда края. Сега е 3ти сезон нз дали вече има 4-ти, но докато стигна 6тия си уж последен - мале мале! Предпочитам си Нашествие, повече ми допада.

P.S. Надявах се да има повече хора, който да гледат филма, но уви само ние тука сме си!

Да така е малко ама силни laugh.gif. Но пък на мен лично ми е приятно.

Да ви кажа честно и на мене доста много ми допада сериалът Invasion, има много добър замисъл и честно казано би било доста интересно да има и втори сезон, но аз съм обърнал внимание, че почти всеки, да не кажа всеки сериал,даже филм, стават доста големи бози,ако им правят втори или трети или там до колкото и да стигнат сезони за сериалите и същото за филмите. Това със сигурност важи за Lost и доста други филми и сериали. Този сериал определно ми допадна и с най-голямо удоволствие бих гледал и Втори сезон, но уви истината е друга...

Интересно ми е как само на тези пусти американци и останалите хора по света де, не им е харесал този сериал, като мога да кажа (по мое мнение разбира се), че той по нищо не отстъпва на Lost или Prison Break, или онези издухани сериали от сорта Sex and the City....абсолютна боза е този (пак по мое мнение), няма никакво развитие в този сериал. Но както и да е говорим за "Нашествието". Определено си струва стига да харесва човек такъв тип филми/сериали. Който не го е гледал и се чуди дали да го гледа, просто да го гледа!

Да ви кажа честно и на мене доста много ми допада сериалът Invasion, има много добър замисъл и честно казано би било доста интересно да има и втори сезон, но аз съм обърнал внимание, че почти всеки, да не кажа всеки сериал,даже филм, стават доста големи бози,ако им правят втори или трети или там до колкото и да стигнат сезони за сериалите и същото за филмите. Това със сигурност важи за Lost и доста други филми и сериали. Този сериал определно ми допадна и с най-голямо удоволствие бих гледал и Втори сезон, но уви истината е друга...

Интересно ми е как само на тези пусти американци и останалите хора по света де, не им е харесал този сериал, като мога да кажа (по мое мнение разбира се), че той по нищо не отстъпва на Lost или Prison Break, или онези издухани сериали от сорта Sex and the City....абсолютна боза е този (пак по мое мнение), няма никакво развитие в този сериал. Но както и да е говорим за "Нашествието". Определено си струва стига да харесва човек такъв тип филми/сериали. Който не го е гледал и се чуди дали да го гледа, просто да го гледа!

Да заслужава си, сюжета е добър актьорите също играят професионално и това напрежение поражда в теб да очакваш още и още нови действия в сериалът.

Вчерашният епизод беше много интересен и дъщерята на Том стана една от тях. И по време на сериалът даваха реклама на края на Нашествие най-вероятно свършва другата седмица 1-ви сезон жалко бързо и кратко!!! sad.gif

Вчерашният епизод беше много интересен и дъщерята на Том стана една от тях. И по време на сериалът даваха реклама на края на Нашествие най-вероятно свършва другата седмица 1-ви сезон жалко бързо и кратко!!! sad.gif

Да на всичкото отгоре ще го дават от 23:45 :) .

Колкото за Кийра много ме е яд ,че се забърка с тия.Странното обаче е,че тя може да не е станала една от тях,защото тя би трябвало да е умряла след нападението на извънземното,а тя беше просто изхвърлена на брега подобно на оня водолаза.Може пък да не е била "одобрена" от извънземните :wors: .А какво ще какво ще кажете за яйчника на Мериъл :wors:.Абе изобщо много е интересен серияла ,не може да няма втори сезон освен ако не свърши всичко за 10 серии.

Да на всичкото отгоре ще го дават от 23:45 :nono: .

Колкото за Кийра много ме е яд ,че се забърка с тия.Странното обаче е,че тя може да не е станала една от тях,защото тя би трябвало да е умряла след нападението на извънземното,а тя беше просто изхвърлена на брега подобно на оня водолаза.Може пък да не е била "одобрена" от извънземните :speak: .А какво ще какво ще кажете за яйчника на Мериъл :).Абе изобщо много е интересен серияла ,не може да няма втори сезон освен ако не свърши всичко за 10 серии.

Не серийте са 22 но защо толкова късно- аз си мисля защото има много сцени неподходящи за деца под12 години. А за Кийра и аз не знам може би си прав, но да не забравяме, че всичко изглежда по - един начин а после се оказва съвсем различно. А Мериъл не е единствинна загатнаха чрез нея , че всички жени имат нещо като хайвер в себе си!!! biggrin.gif

• Автор

Аз гледах 22 епизод, но не целият за да ми е интересно. Няма ше сякъш такива фрапиращи кадри, само че целият град а може би и целият свят разбират за извънземните.... но няма да разказвам! Само ще кажа че ще е интересно.

Вчера гледах една реклама на "Нашествие" по НТВ, мнооого ме изкефи. На нея явно са започнали да избиват "оцелелите" зато всеки хванал по една пушка и се мелиха. Ръсел го видях в един кадър с една "помпа" застреля някакъв. Въобще явно ще има як екшъм в следващите серии... Очакваме с нетърпение

Аз гледах 22 епизод, но не целият за да ми е интересно. Няма ше сякъш такива фрапиращи кадри, само че целият град а може би и целият свят разбират за извънземните.... но няма да разказвам! Само ще кажа че ще е интересно.

Вчера гледах една реклама на "Нашествие" по НТВ, мнооого ме изкефи. На нея явно са започнали да избиват "оцелелите" зато всеки хванал по една пушка и се мелиха. Ръсел го видях в един кадър с една "помпа" застреля някакъв. Въобще явно ще има як екшъм в следващите серии... Очакваме с нетърпение

Мерси за инфото зночи очакваната пукотевица ще започне скоро-супер. :wors:

Ооо екшън има яко, аз го изледах целият сезон 22-ра серия е много интересна,както всяка друга де...и най-важното е, че накрая сценаристите много хубаво са си оставили една вратичка за евентуален втори сезон. Наистина има за какво още да се гледа и дано да направят втори сезон, има някой неща,които все още не са изяснени и има нужда от обяснение и ПРОДЪЛЖЕНИЕ!!! Който не го е гледал до края, като го гледа ще разбере,а който го е гледал съм сигурен, че ще се съгласи с мен! Изгледайте го и си кажете мнението !!!!

Ооо екшън има яко, аз го изледах целият сезон 22-ра серия е много интересна,както всяка друга де...и най-важното е, че накрая сценаристите много хубаво са си оставили една вратичка за евентуален втори сезон. Наистина има за какво още да се гледа и дано да направят втори сезон, има някой неща,които все още не са изяснени и има нужда от обяснение и ПРОДЪЛЖЕНИЕ!!! Който не го е гледал до края, като го гледа ще разбере,а който го е гледал съм сигурен, че ще се съгласи с мен! Изгледайте го и си кажете мнението !!!!

Ок само недейте казва какво става ,че ще убиете интереса cool.gif

Е разбира се, аз даже не съм и намекнал с нещо с което да подскажа за развитието на филма, така че наистина гледайте си го пък после коментирайте :yanim:

• Автор

Снощи къде гледах, къде не.... Гледах около 25 мин. но полседните 25 мин. Накрая се излюпи една пеперуда, ама каква пеперуда - мутант, като гълъб biggrin.gif ! Е намериха ли Кийра... нещо по интеренсно в началото?

P.S. Sorry, че все питам, ама ходя 1ва смяна на училище и заспивам понякога рано.. преди да го догледам!

Според мен пеперудата не беше "мутант", по скоро я показаха, как да кажа...за заблуда, да се замислиш, да ти отвлекат вниманието, поне така си мисля де...

Според мен пеперудата не беше "мутант", по скоро я показаха, как да кажа...за заблуда, да се замислиш, да ти отвлекат вниманието, поне така си мисля де...

Може би си прав, но момичето ще роди извънземно. И те жените ги използват за това да им родят извънземни за по-нататъчно развитие на тяхната раса. biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.