Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сериалът Invasion (Нашествие)

Featured Replies

Пеперудите ли ?? хаха не не, не е така. Момичето, че ще роди, ще роди... Но жените не знаят какво им трябва,за да родят,чак накрая разбират какво им трябва, но хайде да не издавам какво става. Пък за по нататъчното развитие голям фактор, тоест главният фактор са климатичните условия на градчето Хоумстед, на извънземните ,нищо друго не им трябва освен, благоприятни условия. Колкот до бременните, е това е друг въпрос, но както казах да не издавам, че който го гледа в момента филма няма да му е интересно,ако издам.

• Отговори 99
  • Прегледи 23,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Пеперудата не беше мутант ,а просто я дадоха от близо,поне аз така мисля.Извънземните явно ползват жените за развъждане на собствения си вид,а мъжете за бойни единици :) .

П.С.Между другото помните ли серията,когато Дейв и Ръсел се опитаха да хванат извънземното.Ръсел успя да му забие маркер и после го проследиха.Сигнала ги отведе при оная колиба дето излезе оня с пушката.После излезе и един дето гледаше като гръмнат и сигналът почна да бучи като луд.Явно някои извънземни могат да се превръшат в хора и обратно.

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Пеперудата не беше мутант ,а просто я дадоха от близо,поне аз така мисля.Извънземните явно ползват жените за развъждане на собствения си вид,а мъжете за бойни единици :) .

П.С.Между другото помните ли серията,когато Дейв и Ръсел се опитаха да хванат извънземното.Ръсел успя да му забие маркер и после го проследиха.Сигнала ги отведе при оная колиба дето излезе оня с пушката.После излезе и един дето гледаше като гръмнат и сигналът почна да бучи като луд.Явно някои извънземни могат да се превръшат в хора и обратно.

Не са само някои,ами всичките могат да се превърнат в хора, но не мисля, че могат да се превърнат отново в извънземни. Само ми е интересно или по точно малко недосмислица се получава... как може този предавател или проследяващо устройство или каквото е било там,което Ръсел пусна на онова извънземно, за което говори @saber123 да е останал в "новото" тяло на извънземното след като се е превърнало в човек, а например за тази Кристина(бременната) след като е била "променена",според прегледите на Мериел се доказва, че уж нейното тяло не е било раждало...малко тъпо като се замисли човек,но нека да не се правя на критик :)

Редактирано от Toni- (преглед на промените)

Не са само някои,ами всичките могат да се превърнат в хора, но не мисля, че могат да се превърнат отново в извънземни. Само ми е интересно или по точно малко недосмислица се получава... как може този предавател или проследяващо устройство или каквото е било там,което Ръсел пусна на онова извънземно, за което говори @saber123 да е останал в "новото" тяло на извънземното след като се е превърнало в човек, а например за тази Кристина(бременната) след като е била "променена",според прегледите на Мериел се доказва, че уж нейното тяло не е било раждало...малко тъпо като се замисли човек,но нека да не се правя на критик ;)

За всичко си има обяснение, така е по-интересно на зрителя. Нещата неса както ние мислим а режисьора решава biggrin.gif.

А за това, че извънземните се превръщат в хора и обратно това става във водата според мен.

1-во като светеше това същество в водата

1-ро после се оказа, че е човек

Е от това по-ясно няма biggrin.gif

Не са само някои,ами всичките могат да се превърнат в хора, но не мисля, че могат да се превърнат отново в извънземни. Само ми е интересно или по точно малко недосмислица се получава... как може този предавател или проследяващо устройство или каквото е било там,което Ръсел пусна на онова извънземно, за което говори @saber123 да е останал в "новото" тяло на извънземното след като се е превърнало в човек, а например за тази Кристина(бременната) след като е била "променена",според прегледите на Мериел се доказва, че уж нейното тяло не е било раждало...малко тъпо като се замисли човек,но нека да не се правя на критик :)

По принцип това тяло наистина не е раждало,тъй като е клонинг на оригиналното :nono: .Истинското тяло остава във водата,както се случи с тялото на Мериъл.Това е най-простото обяснение.А от снощният епизод разбрахме,че когато се "чивтосат" 2 хибрида се ражда(т) чисто извънземно :) .

Не бе хора вие въобще не ме разбрахте какво имам предвид...мене ми е много ясно как стоят нещата, просто според мене това е една недосмислица с това проследяващо устройство, защото нали Ръсел го закачи на извънземното и след като проследиха сигнала стигнаха до онази къщурка и почна да пиука още по-често,като излезе онзи и се побърка...та мисълта ми е именно такава, че как би могло едно проследяващо устройство да остане при трансформацията или там каквото става под водата, след като правят клонинг на човешкото тяло?! Нали те се превръщат в от извънземни в хора, ако мога така да се изразя...и след като по тестовете на онази Кристина се доказва, че тя никога не е била забременявала, как може това устройство да остане в тялото...

P.S.: това е просто мисъл не се хващайте чак толкова, че да ми обяснявате какво става във филма, гледал съм го и знам как се развиват нещата, това си го казах просто ей така, мислих, че и още някой го е забелязал, но както и да е.

Точка по въпроса.

• Автор
:yanim: Разнищвате мистерията... Кристина като са я опредилили, че никога не е разждала това няма общо с това какво има в тях. Те не я определят по това дали е разждала или не като гледат дали има нещо в нея, просто най - елементарно по външни белези можеш (ако си лекара) да разбереш дали е разждала или не.. да не обяснявам точно как и къде се гледа. И обяснението за оня изтърсак е нормално, нали и крокодила който преглеждаха след урагана имаше също GPS, при изтрела предавателя остава под кожата (забива се в самото тяло), тъй като ако е само отвън, може да падне, да се повреди и т.н. Просто при онзи GPS е останал по кожата и след транформацията отново си е стоял там, все пак нали истинкото тяло вече не съществува. Каквото си е в извънземното преди трансформацията си остава в него и след нея!

Редактирано от DODGER (преглед на промените)

Хаххах да, как ми се иска пак да го гледам, така ме е яд, че го изгледах вече....още ми се иска да има, ама няма...

Джеси ще кърти мивки май с тоя пистолет.Както се беше заканил на майка си и на Том. :headphones:

Джеси ще кърти мивки май с тоя пистолет.Както се беше заканил на майка си и на Том. :headphones:

Да ще кърти и аз пих бира по-това време снощи ама нямах пищак!!! :headphones:

Кой епизод даваха в четвъртък по нова тв да си сваля останалите епизоди, че другата седмица ще го дават от 23:45.

Редактирано от lost (преглед на промените)

18-ти епизод даваха снощи, ако не се лъжа...за малко минах през Nova,докато си разглеждах ко дават по телевизията и беше 18-ти епизод

Редактирано от Toni- (преглед на промените)

Вижда му се краят от гледна точка на бройката на епизодите...ама с последния епизод се разбира, че трябва да има ощее...ама на..

Вижда му се краят от гледна точка на бройката на епизодите...ама с последния епизод се разбира, че трябва да има ощее...ама на..

Да вижда му се краят аз ще си дръпна ощаващите епизоди защото много късно го дават а имам лекции laugh.gif

хахха да... аз го направих отдавна, просто нямах нерви да го гледам по телевизията ;) то всеки епизод свършва по супер интересен начин, че няма начин да не ти се прииска да изгледаш следващият епизод...ето тука идва на помощ компютъра biggrin.gif

• Автор
хахха да... аз го направих отдавна, просто нямах нерви да го гледам по телевизията :) то всеки епизод свършва по супер интересен начин, че няма начин да не ти се прииска да изгледаш следващият епизод...ето тука идва на помощ компютъра biggrin.gif

Така е, обаче тръпката да го дочакаш е по хубава и когато го направиш изпитваш истинското удоволствие!

Така е, обаче тръпката да го дочакаш е по хубава и когато го направиш изпитваш истинското удоволствие!

хаха да бе... "така е", НО е въпрос на вкус нали се сещаш, аз не обичам да гледам много много филми по телевизията, една от малкото причини за това са шибаните реклами,които пускат точно тогава, когато не трябва,по същия начин и свършват епизодите...а и както казах просто нямам нерви да го гледам по телевизията. Това да не е като да гледам "Приятели" и кото стане, стане там във всеки епизод само плаки, тука е по различно всичко е свързано и аз предпочитам да го гледам един след друг епизодите,ако може веднага,ако не - то когато имам време !

хаха да бе... "така е", НО е въпрос на вкус нали се сещаш, аз не обичам да гледам много много филми по телевизията, една от малкото причини за това са шибаните реклами,които пускат точно тогава, когато не трябва,по същия начин и свършват епизодите...а и както казах просто нямам нерви да го гледам по телевизията. Това да не е като да гледам "Приятели" и кото стане, стане там във всеки епизод само плаки, тука е по различно всичко е свързано и аз предпочитам да го гледам един след друг епизодите,ако може веднага,ако не - то когато имам време !

Прилича ме си и аз така просто нямям търпение може би е лоша черта незнам но сириалът е супер!!!

• Автор

Този който играе ролята на Ръсел, не е ли той който играе във Final Destination 2 - полицаят от магистралата?. Много ми е познат тоя човек и се чудя къде съм го гледал!

Прилича ме си и аз така просто нямям търпение може би е лоша черта незнам но сириалът е супер!!!

хаха да може би.. но не ми се вярва чак да е лоша черта, просто искаме да гледаме и това е :)

Този който играе ролята на Ръсел, не е ли той който играе във Final Destination 2 - полицаят от магистралата?. Много ми е познат тоя човек и се чудя къде съм го гледал!

Не, мисля, че се бъркаш Eddie Cibrian не играе в Final Destination 2, той мисля, че играе повече в сериалите, като например Sunset Beach и т.н., също се сещам и за The Cave където играе той...малко бозав филм честно казано, ама става за гледане, не е някакъв натоварващ :rolleyes:

• Автор

Снощи се оказа, че явно наистина ще има меле. Ще става нещо интересно.

P.S. А м/у другото само аз ли мисля, че дъщерята на Том Андърлей - Кийра е супер яка мацка!???

Не сте единствените :wors: .

Готови ли сте за война на видовете ?

П.С. Не случайно беше избрана песента "Riders on the Storm" cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.