Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искате ли покани за Demonoid.com

Featured Replies

Ako ima i za men edna pokana 6te s1m mnogo blagodarna =] .

E-mail : [email protected]

Mersi predvaritelno :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 233,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
[email protected] много ми трябва дебна го за отверени публични регистрации от месец и няма и няма моля някой да ми изпрати поканка :angry: ... Благодаря предварително

Редактирано от BigNikO (преглед на промените)

[email protected] много ми трябва дебна го за отверени публични регистрации от месец и няма и няма моля някой да ми изпрати поканка :) ... Благодаря предварително

Изпратих ти на [email protected]

Ако е възможно някой да прати и на мен покана, ще съм много благодарен! След като си направя рег ще кача също кодове при първа възможност!! Благодаря предварително! [email protected] ;)

Редактирано от vesoghost (преглед на промените)

Ако може и на мене някой да даде покана че искам да истегля наколко торентчета които ги няма никаде другаде ще съм много благодарен :P

[email protected]

После който иска му давам покани

Горещи са :speak: dn9334vrm2s9pul0vd21f8rui9phsqs2ho y3se8j0dmy9npks3klm5db5sx4hh5o5r2h3jhznsi0 9cgjf43trc8i8ez1ssd5bnzmcmt7au7b1c1t1m ho1iuohygxtiaokptqtr7mdnyhcgnvojcafje9jo vdhp9uezj8sh7rw6lqz9hfqv5gvk2g7524z

Bredrememi, мерси човече, за поканите!!! Когато мога и аз ще кача кодове!

На мене преди 10 мин не ми стана нито един от кодовете

xex Публикувано изображение pusne nqkoi svesten chovek kodove i hienite gi razgrabqt a nie deto chakame sus sedmici produljavame da si chakame .. no kakvo da se pravi .. koi prevari toi zavari Публикувано изображение

Публикувано изображение

7f67oopo3jeyxlih69irv0dly11a5pa5le

6l91gva01gagkv7sy3r1ddewx16y33tchy8zvsl

60ifm2mziob1vqbsv8v9lp52hrsd4ac61zt

rwrgeu0o8kkb9fl32xrtxdgx09wgfaiycwdej0

72jakvvz95ipaeojpniomuv4wppch0bc

може ли някой да ми прати покана на [email protected]! Моля ви М Н О Г О е спешно.Благодаря предварително. Публикувано изображение

Готово е имаш ЛС ;)

xex Публикувано изображение pusne nqkoi svesten chovek kodove i hienite gi razgrabqt a nie deto chakame sus sedmici produljavame da si chakame .. no kakvo da se pravi .. koi prevari toi zavari Публикувано изображение

Първо се научи да пишеш на български.Тук се пише на кирилица ако редактираш поста си мога да ти пратя покана.

Здравейте, Редовно и само на кирилица пиша. Сигурно ще заслужа един бонус: покана за Demonoid. Благодаря предварително. При положително решение пишете на:[email protected] Поздрави!

Здравейте,

Редовно и само на кирилица пиша. Сигурно ще заслужа един бонус: покана за Demonoid.

Благодаря предварително. При положително решение пишете на:[email protected]

Поздрави!

Sorry but I have not Cyrillic at this moment. I send You Demonoid invitation code by LC.

Моля някой ще ми изпратите код, както и [email protected], Благодаря един милион

Изпратих ти покана на ЛС!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.