Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искате ли покани за Demonoid.com

Featured Replies

Ако може и на мен някой да ми прати един код за demonoid.com на адрес [email protected] ще бъда много благодарен. :rolleyes: Благодаря предварително.

• Отговори 2k
  • Прегледи 233,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте! Много се радвам, че има хора като вас, които не си стискат кодовете, а ги споделят с други потребители. Може ли да ми пратите на лично съобщение или на [email protected] един код? От юни месец се опитвам да хвана ден на свободни регистрации и все не мога да улуча. А има няколко торента, които чакам да сваля от тогава. Много ще съм ви благодарен...

Някой с над 50 поста ако иска покана да ми напише ЛС. Имам една или две свободни.

Знам, че не съм редовен посетител на форума, но това е просто защото не знаех за него, а го открих от Гугъл. Това не означава, че няма да пиша в него. Моля някой да ми даде код не като на форумец, а като на прост интернет-потребител...

Здравейте! Много се радвам, че има хора като вас, които не си стискат кодовете, а ги споделят с други потребители. Може ли да ми пратите на лично съобщение или на [email protected] един код? От юни месец се опитвам да хвана ден на свободни регистрации и все не мога да улуча. А има няколко торента, които чакам да сваля от тогава. Много ще съм ви благодарен...

моля-дайте една покана за демоноида-и аз ще давам-моля е-майла ми е . [email protected]

от доста време ровя за музика в арена замунда калдата но искам много да го ползвам тоя демон

моля пратете ми тоя код покана

[email protected]

[email protected]

предварително благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!

моля-дайте една покана за демоноида-и аз ще давам-моля е-майла ми е . [email protected]

от доста време ровя за музика в арена замунда калдата но искам много да го ползвам тоя демон

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Давам ти покана. Провери си пощата

Като се замисля не съм теглил от тоя Демон от месеци. Ето ви покани пичове Публикувано изображение Само не правете глупости с акаунтите си за да не баннат мене :P

txlry7i325njw6n1h43fz9zmsxppkgxwiybmnk7026g
3y14w61nqj53occa16jfz3pd9g6k6dmyw71jedumrz0
1zkqtoxbg68b3jzc8m8vy6u75pq6u4sne8qn
az3uk56zcpka97atqdj0ri7g0spsfqt2a9le44s
eqscwhtc818unk4jfbpwptmvr615g2gr0h3nzdbo1n

Редактирано от xanibal (преглед на промените)

Един от мене:P om50n3fgjacrzn3wrli1ri0b3w8c6p3gi2vapwghpkz

Може ли да ми пратите един код на лс, защото тук все не мога да се внедря, жизненоважно е Публикувано изображение

И на мен ако би било възможно на ЛС .. Публикувано изображение

на възползвалите се от свободните регистрации Честити! а за търсещите кодове ето няколко:

fi68qni4icugvefsbta9pcykqghfk1g4ks4
vsy9rhy0wzgqlnysav65022ci8ujuhb9m6o56buy9bv
54e1d5755b9s912fo4y694lwey9wjyzg6fnv95
c5qy22jvseewwpwpkn65lln5c42hoakll15no0w6

П.П Моля ви пишете кой код взимате, благодаря предварително!!! :P

Invitation code list:

n5vt3tux348oacnrtwfyftuzhpdott8ufzk96bao
mb71hk4xamo722amxlj4yimkj7o3nns3r4mcrg66cyqf5
f8wwhkh58j4u3ggd91vfoqcmjx7r4l4c3rv6kdkivae
tg5xxae0lgclxkelbcypvn7cq3hmng300qghyfhfgbfl
0px6qth61oue4msnc1raj4ds1qfl9rpcf34tutelr

Много ще Ви бъда благодарен ако ми пуснете една покана, тук или на [email protected]. Осхте един път 10000000000000000000000000благодарности

Много ще Ви бъда благодарен ако ми пуснете една покана, тук или на [email protected]. Осхте един път 10000000000000000000000000благодарности

Готов си

Добри хора, дайте една покана за Demonoid и на [email protected] - много много много моля-я-я-я-я-я-я !!!! Благодаря предварително!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.